Jump to content

Müslümanlar Arabistana giderse Corona'dan kurtuluyorlarmış


Recommended Posts

Ulema başı Abdurrezzak efendi hazretlerinin iddiasına göre Arabistan peygambere ve allaha yakın olduğu için müslümanlar Corona'dan etkilenmiyorlarmış.

Arabistanda Corona'dan etkilenenler inançları zayıf olanlarmış.

Bu yüzden tüm müslümanların tereddüt etmeden arabistana gitmelerini önermiş.

Bir başka din bilgini ve alim olan aynı zamanda hazreti muhammedin soyundan gelen Abuziddin el-rahmani hazretleri de bunu doğrulamış.

Bütün müslümanların arabistana yığılmasını önlemek için arabistan devleti bu gerçeği gizliyormuş.

Allah ne büyüktür ki, müslümanlara böyle bir kapı açmış.

Maalesef müslüman olmayanların böyle bir şansı bulunmuyor.

Bütün müslüman alemine duyurulur.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

                      Müslümanlar Allaha cokmu cok Yakin olduklarindan kendi müslüman ülkelerinden KACIYORDA  ALLAHA UZAK OLAN  GAGUR ülkelerine iiltica ediyorlar.Yaniii ALLAHSIIZLARIN ülkelerini TERCIH ediyorlar.Sormak gerek onlara neden müslüman gardaslarindan gaciyorlar?

                    Bu müslümanlar varyaa bunlar

                    Gardaslarindan gacipda düsmanlarina siginiyorlar.

Selcuklularda,osmanlilarda öyleydi.

Düsmanlari Mevlanayi Semsi devletin babassi ilen etmislerdi.

Cünkü bu iki SAPIK TÜRK düsmaniydi.Selcuklunun SIRLARINI  MOGOLLARA büyük paraya karsilik satip Mogollarrin Selcukluyu yikmalarina nedenn olmuslardi.

                  Türkdostu TÜRK olan AHiLERi bu ülkenin insanlarina bu sapiiklar düsman yapmislardi ki bunlar Selcuklunun ve osmanlinin devami icin var gücleriyle calismislar halada bunlarin taraflari TTÜRKIYENIN devami icin calismaktalar.

Ahiler kimdir deye sorsak cogumuz bilmeyiz.Ama AHLAKSIZ  semsii ve TÜRK düüsmani Mevlanayii sorsam kiclarini yalariz cogumuz.

                   Ahiler kimmi?Türk halki Türk ülkeleri icin canini verenler AHI EVRENLERDiR,NASRETTIN HOCALARDIR,YUNUS EMRELERDiRLER.Selcukluyu yikmaya gelenlere karsi amansiz calisanlardirlar.Amaaaaa bunlari kimse hatirlamaz.Dogum günlerinde kimse TÜRBELERINDE  TOPLANIP saygi göstermez.Amaaaa,Mevlananninsa nerdeyse mezardan cikarip GÖTÜNÜ yalamamiz gelir icimizden.Avrupanin gavurlari gibi bizde bu MOGOLL ajanlarina  ayni sevgiyi gösteriyoruz acaba NEDEnnnn.

Nedenini hic sormayiz kendimize .

                  Mogollar gelip Selcukluyu yikinca Mevlana Mogol ordu komutanini evlatlih kabul eder. Veeeeee kirsehiri merkezz yapan ahilere Mogollara mevlevileride katarak Mevlana bir baskin düzenler ahilere,Binlerce AHi yaninda AHi Evrende öldürülür.Ahi Evrenin NASRETTIN hoca oldugu söylenir.Ahiilere siginan Mevlananin büyük ogluda öldürülür ve Cok NAMUSLU mevlana oglunun ceneze merasiminede katilmaz.

                  Niye katilmaz biliyormusunuz?Durunda anlatiyim.Sems son zamanlarda Mevlana yaslandigindan gizlice yeni bir azgin arar  arar.Bunu hisseden Mevlana büyük oglunun sevdigi kizi SEMSE verirki Sems kendini terk etmesin.Bunu duyan Mevlananin büyük oglu adamlarina SEMSI öldürttürür.Bunu habar Alan oglan babasi tarafindaöldürülürüm korkusuyla gider AHiLERE siginir.Mevlevilerle aHILER birbirine düsmandir.

                 Mevlana okadar TÜRK düsmanidirki Selcuklu melikine TÜRKCEYI resmi dillikten attirir kendi dili olan farscayi Seelcukluya resmi dil yaptirir.

Yillar böyle gecer.TÜRKMENLERDEN yeni bir MELiK gelir selcuklunun basina.Melik bir gün bir toplanti yapar Selcuklunun babasi ilan edilmis Mevlanayida o toplantiya cagirir.Türkmen melik derki bundan sonra Selcuklu devletinin BABASI sen degilsin su TÜRKMEN büyüdür.Mevlanada ayaga kalkar toplantiyi terk ederrken BENdE YENI  BiR BABA bulurum der topplantiyi terk eder.

                 Aradaan 3 hafta Kadar Zaman gecer gecmez TÜRKMEN MELiK bir SUiKASTE Kurban gider.Yeni gelen melik mevlanayi tekrar devletin babasi tayin eder.

 

                Daha fazla bilgi edinmek isterseniz CEVIZ  KABUGU ve MIKEIL  BAYRAM videosunu bulun seyredin.Bakin bu FARS atesperesti sultanlar gibi yasadigi SELCUKLUYA ne kötülükler yapmislardir.Okadar SÜPER  CAHALIZKI nee DOSTUMUZU TANIYORUZ NEDE DÜSMANIMIZI.Halaaaaa Selcukluyu mogollara yiktiran bu iranli ATESPERESTIN  GÖTÜNÜ  yalamaktan dilimiz ZARA dönmüstür

Bizi bu duruma düsüren FELLAHIN inancidir.

Tarihimizden hic habarimiz yoktur.

Müslüman araplarin TÜRKISTAN istilasinda bir milyona Yakin TÜRK öldürülmüstür.Bu süre 70 yildir.Bu 70 yillik tarih tarih kitaplarimizda yoktur.Türkler bu gercekleri okuyupda araplara düsman olmasinlar deye.Yani TÜRKLER arap putperestler tarafindan kendileri gibi putlastirilmislardir.

Fellah Allahin BALDIRININ oldugunu söylüyür.

Bu ne demektir.

Bunlar TANRIYI bile tanimiyorlar.

Bunlarin tanidigi gibi bir tanri olamaz.

Allah diyorki ben size sah damarinizdan yakinim.

Yani icinizdeyim.

Bizmki gidiyor ARSA ALLAHLA konusmaya.

Yahu senin ALLAHHIN icinde ne isin var arsda.

Sonra Allaha yer gösterilmez,sURDA  BURDA  deye. CÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜ OOOOO evrenlerin her milimetresindedir.Adamlar bundanda habarlari yokta kalkmislar bize DiN ögretmeye.

 

              Su iki ayeti bir okuyunuz.

HAKKA suresi 40:O (kuran) muhterem bir NEBiNiN  yani Muhammedin,peygamberinsözüdür.

Gecelim iki ayat öteye.

HAKKA suresi 43:O (kuran) Allahiin SÖZÜDÜR,kelamidir.

 

              Simdi soralim bu kitabi yazana,bu KiTAPdakiler MUHAMMEDIN sözlerimi yoksaaaaa ALLAHIN sözlerimi?

              Evettttttttt,bizleri nasil kandiriyorlar görün.

 

Eski diyenet isleri baskanina ilahiyat fakültesinden bir ögrenci soruyor.Hocam bu nasil mümkün olabilir.Ates diyorki,kitapda ne yaziyorsa düsünmeden ona inanacan.Gurcalamiycan bu böyle olurmu demiycen,arastirmiycan,garistirmiycan demis ögrenciye.Halbuku ögrenci hakli sormakta.

Simdi bende soruyorum,bu Kitab kimin SÖZÜ? MUHAMMEDiN sözümü yoksa ALLAHINMI?Cünkü ikisinin SÖZÜ olamaz.Ya BiRiNiNDiR YADA ÖTEKiNiN:

Dedeniz tolonbeg

 

  •  
 

 


 

iman öyle bir nimet ki hadsiz nimetleri tazammun ediyor..

imansız hayat ruhsuz fakir.. muvakkat bir huzuzat verebilir onunla aldanıyorlar.. çocuklara bir şeker versen elindekini verir ya işte öyle.. akılları çocuk kadar halbuki kendilerini kaf dağında görürler..

                      

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 saat önce, RasyonelDüşünce yazdı:

7 yaşındaki BEBEĞİN bile sadece çizgi filmlerde ve masallarda olacağını irdak edebildiği şu zamanda, Karıncanın konuştuğuna inanan birinin bunu söylemesi ne kadar absürt ? 

Bebeğiniz de masaallah pek bi büyükmüş.. kafana göre takıl o zaman size serbest ..

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 saat önce, RasyonelDüşünce yazdı:

7 yaşındaki BEBEĞİN bile sadece çizgi filmlerde ve masallarda olacağını irdak edebildiği şu zamanda, Karıncanın konuştuğuna inanan birinin bunu söylemesi ne kadar absürt ? 

Hipotalamus un yerine getirdiği vazifesini olağan bir zorunluluk olarak görenlerin karıncanın konuşmasını garip karşılaması kulağa pek mantıklı gelmiyor..

Link to post
Sitelerde Paylaş
20 saat önce, 'Oflaz' yazdı:

Bebeğiniz de masaallah pek bi büyükmüş.. kafana göre takıl o zaman size serbest ..

Hayırdır 7 yaş a bebek dememe neden takıldın sen de hele!?! 

 

Aaaa şimdi aklıma geldi. Sizinki 7 yaşındaki bir BEBEĞE göz dikmiş olduğu için size göre 7 yaş Yetişkin di...

 

Ekleme= Yahu sen git evindeki karıncalar ile konuş sana. Ne zaman harcıyorsun burada 

tarihinde RasyonelDüşünce tarafından düzenlendi
Ekleme yapıldı
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...