kris123 0 Oluşturuldu: Nisan 8, 2020 Raporla Share Oluşturuldu: Nisan 8, 2020 Gerçek müslümanlardır.Bakın Kuran'ı nasılda anlamışlar. Link to post Sitelerde Paylaş
kris123 0 Nisan 8, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 8, 2020 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
kabara 0 Nisan 8, 2020 gönderildi Raporla Share Nisan 8, 2020 gönderildi Tıpkı senin anladığın gibi.Dünyanın düz olduğunu savunanlar komplo teoricileri. Konuyu ne yapıp ne edip nasıl müslümanlara getireyim diye uğraşmayın. Başınıza taş düşse müslümanlardan bileceksiniz. Link to post Sitelerde Paylaş
kris123 0 Nisan 8, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 8, 2020 gönderildi "Eminim çünkü inandığım din bana bunu gösteriyor.Kur'an ayetlerinde de yazar" Link to post Sitelerde Paylaş
kabara 0 Nisan 8, 2020 gönderildi Raporla Share Nisan 8, 2020 gönderildi 7 dakika önce, kris123 yazdı: "Eminim çünkü inandığım din bana bunu gösteriyor.Kur'an ayetlerinde de yazar" Nerede yazıyormuş bir sorsaydın ? Link to post Sitelerde Paylaş
kris123 0 Nisan 8, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 8, 2020 gönderildi Şimdi, kabara yazdı: Nerede yazıyormuş bir sorsaydın ? Link to post Sitelerde Paylaş
kabara 0 Nisan 8, 2020 gönderildi Raporla Share Nisan 8, 2020 gönderildi (düzenlendi) 12 dakika önce, kris123 yazdı: Youtube yorumları mı müslümanların kaynağı. Git google dan biraz ayet kopyala getir kafana göre yorumla ve düz diyor de. Sonra ben sana bunun böyle olamdığını ispatlamaya çalışayım Nisan 8, 2020 tarihinde kabara tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
kris123 0 Nisan 8, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 8, 2020 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
kabara 0 Nisan 8, 2020 gönderildi Raporla Share Nisan 8, 2020 gönderildi Birde dünyanın düz olduğu bulunuyormuş. Bilim çöktü demektir. Link to post Sitelerde Paylaş
kris123 0 Nisan 8, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 8, 2020 gönderildi Müslüman bir bedevi(çöl bedevisi sanırım deve sevgisine bakılırsa) Avustralya yangınlarının develeri öldürdükleri için çıktığını bunun allahın cezası olduğunu söylüyordu.Onu bulursam onuda koyarım. Millet biraz gülsün. Link to post Sitelerde Paylaş
kris123 0 Nisan 8, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 8, 2020 gönderildi 2 dakika önce, kabara yazdı: Birde dünyanın düz olduğu bulunuyormuş. Bilim çöktü demektir. Ha şöyle imana gel azıcık Link to post Sitelerde Paylaş
kris123 0 Nisan 8, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 8, 2020 gönderildi (düzenlendi) SÜBHANAALAH İBRETLİK PAYLAŞIM SEN NE YANGINLARA SEBEPSİN YA DEVE.... Nisan 8, 2020 tarihinde kris123 tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
RasyonelDüşünce 0 Nisan 9, 2020 gönderildi Raporla Share Nisan 9, 2020 gönderildi Dünya düz diyen birkaç Müslüman tanıdım. Müslüman ülkedeyiz diyedir fakat bu elemanlar Düz dünya iddialarını Google ve youtube deki iddialar ile desteklemek ile beraber Ayetlerde de düz dünya Anlamı olduğu bilgisi ile tezlerini güçlendirmeye çalışırlar. Dediğim gibi bir kaç kez tartıştım fakat Oduna anlatsam daha sağlıklı olacağını anladığım günden bu yana Ne zaman bir düz dünyacı görsem "Ne düzü, Dünya YOK. Yuvarlağı da elipsi de düzü de yok. Öküzün Boynuzunda da yok. Biz sadece matrixteyiz ve algımızdaki dünya YOK" diyorum ve aptalca bakışlarının keyfini çıkarıyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
geldimgördümyendim 0 Nisan 9, 2020 gönderildi Raporla Share Nisan 9, 2020 gönderildi 8 saat önce, RasyonelDüşünce yazdı: Dünya düz diyen birkaç Müslüman tanıdım. Müslüman ülkedeyiz diyedir fakat bu elemanlar Düz dünya iddialarını Google ve youtube deki iddialar ile desteklemek ile beraber Ayetlerde de düz dünya Anlamı olduğu bilgisi ile tezlerini güçlendirmeye çalışırlar. Dediğim gibi bir kaç kez tartıştım fakat Oduna anlatsam daha sağlıklı olacağını anladığım günden bu yana Ne zaman bir düz dünyacı görsem "Ne düzü, Dünya YOK. Yuvarlağı da elipsi de düzü de yok. Öküzün Boynuzunda da yok. Biz sadece matrixteyiz ve algımızdaki dünya YOK" diyorum ve aptalca bakışlarının keyfini çıkarıyorum. Dünyanın matrix oldugunu, yaşadıgımızın gerçek olmadıgını düşünenlerin oldugu bir hastalık vardı, adını unuttum. Link to post Sitelerde Paylaş
gezenbocuk45 0 Nisan 9, 2020 gönderildi Raporla Share Nisan 9, 2020 gönderildi Din gerçekten akıl hastalığı. Bir insan ne kadar dine ne kadar bağlıysa o kadar sıkıntılı oluyor. Kimisi düz dünya diyor kimisi yalan evrim diyor kimi uzaya çıkamayız diyor... Bilim dinlerle çatıştığı için kendilerince bilime düşmanlık yapıyor. Link to post Sitelerde Paylaş
kris123 0 Nisan 9, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 9, 2020 gönderildi 12 dakika önce, geldimgördümyendim yazdı: Dünyanın matrix oldugunu, yaşadıgımızın gerçek olmadıgını düşünenlerin oldugu bir hastalık vardı, adını unuttum. Kendini ölü sanma,insanları ve nesnelerin büyüyüp küçüldüğünü sanma gibi bir sürü değişik hastalıklar var. 3 dakika önce, gezenbocuk45 yazdı: Din gerçekten akıl hastalığı. Bir insan ne kadar dine ne kadar bağlıysa o kadar sıkıntılı oluyor. Kimisi düz dünya diyor kimisi yalan evrim diyor kimi uzaya çıkamayız diyor... Bilim dinlerle çatıştığı için kendilerince bilime düşmanlık yapıyor. Hepsi genetik.Dinlerde genetik akıl hastalıkları da genetik ateist olmak bile genetik. Link to post Sitelerde Paylaş
KuranMumini2698 0 Nisan 9, 2020 gönderildi Raporla Share Nisan 9, 2020 gönderildi Kur'an'da Dünya düz değildir. Kur'an'da Dünya yuvarlaktır. Link to post Sitelerde Paylaş
gezenbocuk45 0 Nisan 9, 2020 gönderildi Raporla Share Nisan 9, 2020 gönderildi 3 dakika önce, KuranMumini2698 yazdı: Kur'an'da Dünya düz değildir. Kur'an'da Dünya yuvarlaktır. Galileo'den önce deseydiniz keşke. Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Nisan 10, 2020 gönderildi Raporla Share Nisan 10, 2020 gönderildi (düzenlendi) Günümüze kadar 500´den fazla astronaut, kozmonaut ve bilim insanı dünyayı yukarıdan izleme şansını buldu. Eminim, bunların hepsi ya yalancı ya da kör. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_astronauts_by_name Nisan 10, 2020 tarihinde kavak tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Nisan 10, 2020 gönderildi Raporla Share Nisan 10, 2020 gönderildi 20 hours ago, KuranMumini2698 said: Kur'an'da Dünya düz değildir. Kur'an'da Dünya yuvarlaktır. Ayet alalım. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts