Jump to content

R.T.ERDOGAN DiYORKi


Recommended Posts

12 dakika önce, Türk Ateist yazdı:

 

Erdoğan Toprak mesela. Bu saydığın isimler ön plandaki isimler, ama Kılıçdar'ın esas sağ sol kolları vs var, san hepsini yazamam şimdi. Ama bu Erdoğan Toprak sonuna kadar Alevici bir adamdır, Alevilerin saygı duyduğu birkaç önemli isim Kılıçdaroğlu'na "Mezhepçilik yapma, biz ömrümüz boyu bununla mücadele etmişken aynısını sen yapma, önce Alevilere zarar veriyorsun" diye yazıp çizdi. Delegeler yine seçti işte... 

 

Kimsenin istemediği, artık bunu açıkça söylediği, başarısızlığı çok açık, kendisi aday bile olamayan biridir Kılıçdaroğlu. Bırak aday olabilmeyi, seçimlerde adayların yanında bile görünmüyor ki adayları oy kaybetmesin.

Bundan daha utanç verici bir şey olabilir mi...

 

Valla seviyorsanız, başarılı buluyorsanız tepe tepe kullanın. Yine seçti delegeler zaten.

Hayırlı uğurlu olsun. 

 

 

 

Erdoğan Toprak'ı ilk defa senden duyduğumu, bahsettiğin olaydan ise büsbütün habersiz olduğumu daha önce de söylemiştim. Hiç bir şey söylemem mümkün değil.

Ancak, bu olay eski. benim sözünü ettiğim şeyse epey yeni. Ben daha en fazla bir hafta önce Kılıçdar'ın TV'deki bir konuşmasında kendisinden duydum bu öneriyi. "Milletvekili adaylarını halk seçmeli" dedi. Sadece demekle kalmayıp uygulamaya koysaydı çok daha iyi olurdu. Kim bilir, belki de ilerde yapacaktır. Ki umarım yapar da. O zaman onu acımadan eleştirenlerin, gözünün üstünde kaşı var diyerek ha bire taş atanların yüzünü görmek isterim...

 

Ben hiçbir zaman Kılıçdaroğlucu falan olmadım. Bu başlıkta ya da başka bir yerde de onu övdüğümü, savunduğumu ya da başarılı bulduğumu anımsamıyorum. 

Ve sen de anımsarsın ki iyi niyetinden başka hiçbir vasfı olmadığını belirtmiştim. CHP'nin başına gelmiş en berbat liderdir. Gerçek bu. Ne var ki, Muharrem İnce hariç ona muhalefet edenler de doğrusu hiç ümit vermiyor. İlhan Cihaner'in Kurultay konuşmasını bul da oku. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.

 

Tek yaptığım atılan iftiraları, yalanları ortaya koymak, işin aslını tespit etmek ve sezarın hakkın sezara vermektir. 

Her şeye karşın, k.K. geçmişteki hatalarından ders çıkarmış görünüyor. Umarım böyle de devam eder. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 40
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...