Jump to content

HARAM PARAYLA HACCA GiDEBiLiRMiSSiZ(diyanet)


Recommended Posts

iste böyleee,

                        HARAM  parayla HACCA  gidebilirsiniz.

Ben DiN buna derim.Varmi asya dinlerinden böyle bir din piyasada.

Haram parayla HAC yapildigina göre

Haram parayi her yerde kullanabilirsinz.

O zaman HALAL para kazanmaya hic gerek yoktur.

Eeeeeeeee görüyürsünüzkü zaman ilerledikce islamin gercekleri saman altindan saman üstüne  cikiyor

                          Din adamlari ZAHMATSIZ para kazandiklarindan sanirim kendilerine devletin ödedigi parayi  HARAM görüyorlar.Vallaha böyle düsünenler varsa eger bunlarin ellerini öpmak gerek.Bu parayla HACCAgidilir tabi.Amaaaaaaa hakkin olmayan bir parayasa entrikalarla sahip olursan ,bu para HARAM paradir.Bu parayla HACCA  degil TUVALETEbile gidemez DÜRÜST olan birri.

                            Amaaaaaaa TÜRKiYEDDE din öyle bir duruma gettirilmiski,iki örnek veriyim.1-önceki diyenet isleri baskani diyorkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii özbeöz kizina SEHVET  duymak HARAM degildir.Yahuuuuuuu bunlar din okullarinda okumus olamazlar  deye düsünüyorum.Eger gercekten okumuslarsa bana BIRAVOki bu fellah dinini terk ettigimden dolayi.

                           Cübbeli diyorki 9 yasindaki kizima sarilamiyorum.sarildigimda cünkü USUMAA yanii aklima cok köttü seyler geliyor.Öfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

                           Cübbeli Almanyada Münih ilinde calisanTÜRK iscilerine gece vaaz veriyor.Diyorkii,peygamberimizin SiDiGi her derde ilactir,söyle dolu goca bir sise peygamberimizin sidiginden olsada doya doya icsekde hastaliklardan kurtulsak.Eger gercekten bunlar Türk din okullsrindan yetismisse bu okullaar derhal kapatilmalidir.Ama hala inanamiyorum.Ama yalan olamaz cünkü HÜRRiYET gazatasida ordaymis.Yahuuuuuuuuuuu bunlar önlerindeen baska birsey ögrenmemislermi?.Bacanakda din adamiydi,babam,dedem,gayin pederim gibi.Pislikte dünya sampiyonu kesin olabilirdi yarismasi olsa.Baldiz illellah demistii bacanaktan.Bir gün bacanaga dedimki ,bacanak nerdeyse 30 yil camilarda imamlik yaptin bu halka TEMIZLIK konusunda hic vaaz verdinmi deyince Hayir vermedim dedi.

                            Ben TC yerinde olsam din adamlarin %0 995 Japonyaya egitilmeye gonderir bunlarin yerine japon din adamlarini gecici olarak korum bunlarin yerine.Bunlar din adami degil bunlar DiP adamidir.Yasar Nuri Öztürk hoca demekki bos yere söyle demiyor.Dünyanin ileri gelen müslüman din adamlari toplanmali bu dine zararlilari  dinden atmalilardir,Aksi halde bu dinin ömrü cok kisa olacak.Erzurumlu ibrahim Hakki hocada diyorki dine en büyük zarari müslümanlar vermektedir.Severim keratayi EVRiMCi oldugundan.Onunda yamuk bazi yanlari var.Diyorki gariyi becerirken konusursan dogacak cocuk LAL olur.Ama sanirim bizimle girgir geciyor:-)))))

Tabiki profesor iHSAN ELi ACIK gibi cok sedigim din adamlarida var.

Dedeniz

 

  

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

1/ Haram parayla hcca ya da umreye gididlebilir. Kara taşın etrafında tur atarken "helal parayla mı geldin, haram parayla mı" diye soran mı var? Düdükle birilerini, hacca git arın... Aynen bir hafta türlü sahtekarlık yapıp, hafta boyu camiyi hatırlamayan, ama cuma namazı geldiğinde camiyi dolduranlar gibi...

 

2/ Din adamların halkın parazitidir. Hiç bir yararlı aktiviteye bulaşmadan halkın sırtından yer içer sıçarlar. Bir tek İslamda değil, tüm dinlerde bu böyledir. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Haram parayla beni haca gönderemezsin Tolonbey. Hatta kafama silah dayasan yine gitmem Arabın tüneyip sıçtığı yere... Ama avanta para buldum gel yiyelim, vuralım dibine, gezmedik yer bırakmayalım, uzanalım taaa Vegas'a kadar dersen dersen torunun burada, hazır guvvat bekliyor...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee.

                      Dini terketmeden önce Almanyada caminin kahvesinde konusuyoruz.Gürcü arkadas bana dediki gel seninle irana gidelim.

Iranli garilar cok güzeldir.

Birer haftalik nikah yapar,sonrada atlar ucaga geliriz.

Ordan baska bir gürcü arkadar benimle konusan gürcü arkadasa derki yasin 65 alacagin gariyla bu yasda hesaplasaamazsin..

ordan benimle konusan gürcü arkadas diger Gürcüye dediki  sen herkesi kendin gibi Tükenmismi saniyorsun?

Bakarsin biz orda bir degill ikiser gari aliriz.Allah sevdiklerine fazla güc verir deyince kahve kirildi gülmekten.

Aaaaaa, birkac hafta sonra birde duyarimki CAMAL ölmüs.

Birgün gene cami kahvesinde konusuyoruz.Dedimki arkadasimiz istedigine kavusamadi.Ordan biride dediki sag kalsaydi iki iranliyla bir hafta yasiyacakti,öldüü ordan biride,öldügü iyi oldu .cennette 72 hüri 72 de tüysüzle yasiyacak.Ölüm CAMALA ceza olmadi mukafat ooldu deyince oorddan cami imami lafa karisdi milleti ölüme özendirmeyin adamlar cennet ümidiyle ölüpde karsilarinda ZABAnileri görürseler Morelleri bozulur dedi:-)))

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...