Jump to content

Uzaylılara mesaj gönderilmeli mi ?


Recommended Posts

Belgesellerde ,oyunlarda, filmlerde  hep denk geliyoruz dost canlısı sevimli uzaylılara.

İnternette gezinirken Stephen Hawking'in "Dünya dışı medeniyetlere mesaj göndermeyin"  uyarısına denk geldim.

Eğer olurda Dünya dışı bir medeniyet gezegene gelirse sonuç ne olur isteyen varsa tartışabiliriz.

"2010 yılında Discovery Channel'a konuşan Hawking, uzaylıların dünyayı kaynakları için talan edip yoluna devam edebilme ihtimalinden endişelendiğini söylemişti:

"Eğer uzaylılar bizi ziyaret ederse Kristof Kolomb'un Amerika'ya ayak basması gibi olacaktır. Bu yerli Amerikalılar için hiç iyi olmamıştı.

"Akıllı varlıkların tanışmak istemeyeceğimiz türden şeylere nasıl dönüşebileceğini görmek için kendimize bakmamız yeterli."

Kolomb Küba'ya vardığında yerliler onu dost zannetmişti.Önce köleleştirilip silahsız hale getirildiler sonra yok edildiler.

 

 

https://www.trthaber.com/haber/dunya/uzaya-sinyal-gondermeyi-birakin-kapitalist-uzaylilar-gelebilir-406010.html

 

Bu haberde dünya dışı medeniyetler için "kapitalist olabilir" denmiş ama o kadar gelişebilecek bir medeniyetin kapitalist olması mümkün değil.İnsanların uzaylılarla ilgili temel mantık hatası canlıların hayatta kalma içgüdülerini unutmaları.Uzaylı bir medeniyetin İnsanları düşman algılamaması bana göre imkansız.

 

tarihinde silver123 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

BIlinçli olarak mesaj göndermeye gerek bile yok, çünkü ürettiğimiz suni elekromanyetik dalgaları zaten senelerden beri uzaya yayılmaya devam ediyor.

Yani hiç bir  şey yapmamıza gerek yok.

Diğer yandan galaksiler ve yıldızlar arasındaki mesafe o kadar çok büyük ki en azgın uzaylı bile, buraya varana kadar muhtemelen evcilleşir. Şimdi bu konuda ne desek, varsayımdan öteye gitmeyecek ancak kainattaki yıldızların sayısı o kadar çok ki uzaylıların olmaması için bir neden göremiyorum. En azından bir tane var, çünkü diğer gezegenlerden baktığımızdda, biz de sapına kadar uzaylıyız.

 

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

                     Bundan 10 yil kadar önce bir haber okumustum.

Amerikada 12 ormanci ormanda calisirken bir feza gemisi gelir yere iner.Bu ormancilaardan 11 ini gemiye alir havalanir,digeri kacar dogru polise gider durummu anlatir.Polis derki ulan sen öldürmeyesin bu 11 kisiyi.Adam yemin billah eder derki nasil öldürürüm 11 kisiyi.Polis adami alir ormana gider arastirir hicbir delil bulamaz.Adamin öldürdügüne karsi.Adami serbes birakir.Polis bekleyelim bakalim der.

               Bir hafta sonra ayni feza gemisi 11 kisiyi getirip ormanda aldigi yere birakirlar.Bilim adamlari bu 11 kisinin etrafinda kümelesir.Bunlari soru yagmuruna tutarlar.Ama adamlar bir iikii cümledden baska bilgi vermezlsr.Verdikleri bilginin birinde gemide olan görevli olan kisi söyle der.Biz sizdeki teknikten cok cok daha ilerdeyiz.En az 20 kat ilerdeyiz.Bilim adamlari sorar bu 11 kisiye.Niye onlar hakkinda bilgi vermek istemiyorsunuz deyince 11 kisi derki bize AND ettirdiler bilgi vermeyin deye.

              Evren degil evrenler okadar büyük,okadar büyükkü aKLIN mantigin alamiyacak kadar.Ve devamlida evrenler genislemektedir.Bukadar büyük evrenlerde bizden baska yasamin olmamasi mümkünmüdür?

                Amerika bundan yillar yili önce yasam oldugu sanilan bir gezegene bir gemi gönderdiler.Bu gemide mutfak esyalarindan cogundan vardi.Geminin hizi satte 80,000 km bu gemi 3 yil boyunca yol aldi 3 yil sonra gemi kontroldan cikti.

                Fezali bir insan amerikaya cansiz olarak düser.Amarika bunu yillarca saklar.Ama bu habarlari sakliyanlardan biri fezali adamin resmini piyasaya gizli olarak verir.Boyda cinliler gibi cok kücük, kulaklari cok büyük bazi organlarida cok kücük falan.

Arastirirsaniz belki internettede vardir.Bende ariyacam bulursam getirip bu sayfalara asarim.

              Evetttt,baska yasam olan dünyalar mutlaka vardir.

Dedeniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

iste böyleee,

                       Evvet sizler icin biseylar buldum.

 

HaberlerDünya Haberleri60 yıl önce düşen UFO’yu ABD gizledi
  •  
Haber Giriş: 01.07.2007 - 00:00,Son Güncelleme:01.07.2007 - 18:05

60 yıl önce düşen UFO’yu ABD gizledi

60 yıl önce düşen UFO’yu ABD gizledi
refid:6811275 ilişkili resim dosyası
 

Amerikalı eski bir askeri yetkili, 60 yıl önce ABD’nin New Mexico eyaletindeki Roswell askeri üssü yakınlarına düşen cismin içinde uzaylı cesetleri de bulunan bir UFO olduğunu ve bunların Amerikan ordusu tarafından gizlendiğini ölüm döşeğinde itiraf etti.

O dönemde üssün halkla ilişkiler subayı olan ve geçen yıl ölen Teğmen Walter Haut, ölümünden sonra açılmak üzere yazdığı mektupta, ABD ordusunun birçok teknolojiyi bu "kazada" ele geçen dünya dışı uzay mekiğinden aldığını iddia etti.

O zamanlar UFO iddialarını yalanlayan Haut, mektubunda üs komutanı Albay William Blanchard’ın kendisini 84. no’lu hangara götürdüğünü, 5 metre uzunluğunda, 2 metre genişliğinde, yumurta şeklindeki metalik uzay mekiği ile 120 cm boyunda, büyük kafalı iki uzaylı cesetini gösterdiğini yazdı. Haut, yufka kadar ince olmasına rağmen demirden daha sert duran malzemenin dünya dışından geldiğine emin olduklarını söyledi.

Haut, mekikten elde edilen üstün teknoloji sayesinde gece görüş gözlükleri, lazer, entegre çip, casus uçak, Kevlar tipi kurşun geçirmez malzeme gibi ürünlerin geliştirildiğini iddia etti. Roswell UFO’suyla ilgili iddialar şimdiye kadar hep reddedilmişti.
Dedeniz
Link to post
Sitelerde Paylaş
38 dakika önce, tolonbey yazdı:

Iste böyleee,

                     Bundan 10 yil kadar önce bir haber okumustum.

Amerikada 12 ormanci ormanda calisirken bir feza gemisi gelir yere iner.Bu ormancilaardan 11 ini gemiye alir havalanir,digeri kacar dogru polise gider durummu anlatir.Polis derki ulan sen öldürmeyesin bu 11 kisiyi.Adam yemin billah eder derki nasil öldürürüm 11 kisiyi.Polis adami alir ormana gider arastirir hicbir delil bulamaz.Adamin öldürdügüne karsi.Adami serbes birakir.Polis bekleyelim bakalim der.

              

 

O olay öyle degil dede.

1 kisi 11 kisiyi degil, 11 kisi 1 kisiyi öldürdü diye düsünüldü. Gerci o kadar kalabalikta degillerdi. 7 kisi falan diye biliyorum.

O zamanlar haftalik bir derginin -en güzel, en olaganüstü ufo deneyimi kimin?- isimli ve ödüllü bir yarisma düzenlemesi ile basliyor olaylar. Amac dergiye ilgiyi arttirmak.

Bunlarda bu ödül icin böyle bir senaryo yazdi hepsi bu.

Ödülü aldilar ve aralarinda kiristilar. Kacirilan adami yalan makinasina sokmalar falan, tabi öyle sogukkanliki adam makinadan geciyor. Cogu yalancida rahatlikla bu makinalari aldatabilir. Adam profesyonel yalanci. Onu secmis olmalari da bu yüzden.

Link to post
Sitelerde Paylaş

iste böyleee.

                     

 
670x60.20200403150314.png
  1. FOTO GALERİ

  2. YAŞAM

  3. UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ?

UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ?

UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 1118

Bir zamanlar “Tanrıların Arabaları” kitabıyla dikkatleri cezbetmiş E.V.Daniken'in yazdığı sanılan yazılar belki de bir gün tarih kitaplarımızı değiştirebilir.

UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 2218

İşte kafa karıştıran kalıntılar...

 
UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 3318

Rönasans döneminde Avrupa’da çizilen birçok portrede karşımıza gök cisimleri çıkmaktadır. Bilindiği üzere söz konusu dönemde bu tip uçan cisimler henüz dünya üzerinde görülmüş şeyler değildi ki bu eserlerin bir çoğu Hristiyanlığın ilk dönemlerini yansıtmakta olduğundan söz konusu dönemle uçan cisimlerin ilişkilendirilmiş olması ilginçtir.

UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 4418

Hanedanlık dönemi Çin ilmi öyle bir noktaya gelmiş ki, fezaya yayılmak üzere planlar yapmışlar. Henüz makineler, yakıtlar, elektrik icat edilmemişken çizdikleri bu eser ise şaşırtıyor.

 
UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 5518

Güney Amerika'da taş yontma döneminden kalma bu heykeller tarihçileri düşündürüyor.

UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 6618

Avrupa’da ilk çağda insanların yaşadığı mağaralarda uçan daire çizimlerinin olması kafa karıştırıyor.

 
UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 7718

Bolivya’da, yontma taş devrinin hemen sonrasında yapılmış olan taşlardaki usta işçilik.

UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 8818

Kuzey Amerika yerlilerinin çizdiği duvar resimleri...

 
UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 9918

Avrupa’da, Hristiyanlığın ilk dönemlerine dair çizimler, İsa’nın çarmıha gerilişi ve uzay kapsülüne binmiş insanlar söz konusu. Antik Yunan dönemine uzanacak olursak, Antikythera Mekanizması var ki, arkeoloji tarihinin en önemli keşiflerinden biri olarak gösterilmektedir.

UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 101018

Günümüze birkaç dişli ve çarkı ve fanı Heredot’un Yunan Mitolojisini yazdığı dönemlerde yapılmış. O dönemin şartlarında, böyle bir mekanizmayı neden yaptıkları bilinmiyor.

 
UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 111118

Meksika'da Pacal, Maya tarihinde fezaya giden adam olarak biliniyor. Kendisine ait mezarda bulunan koca bir tablet ise; “Karanlığa giderken kullandığı cihaz” olarak adlandırılıyor.

UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 121218

Güney Amerika’nın bir başka gizemi olan Nazca çizgileri; insanların henüz yerleşik hayata geçtiğinin bile şüpheli olduğu bir dönemde, irili ufaklı kimileri küçük bir semt büyüklüğünde olabilen ve sadece gökyüzünden görülebilen bu çizgileri kim niye çizmiş olduğu bilinmiyor.

 
UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 131318

Elektriğin olmadığı bir çağda; Sümerler, Babiller'in yaptığı pil ise yine neden yapıldığı bilinmeyen aletler arasında...

UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 141418

Mısır’da bulunan Dandera Işığı, Kaba bir ampul düzeneği olup, Piramitlerin içinin inşaasının bu ampulle sağlanan ışıkla yapıldığı tarihte yazıyor

 
UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 151518

Hindistan devlet kaynaklarında damgasıyla puluyla kayıtlar altına alınmış bir olayın timsali çizimi söz konusu. Hint askerleri, gökte beliren bir cisim sebebiyle savunma konumuna geçmişlerdir. Filiyle, piyadesiyle, okuyla, mızrağıyla tam tekmil hazır bekleyen Hint askerlerinden kaçan uçan daire bir süre ahaliyi rahatsız ettikten sonra kaybolmuştur.

UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 161618

Güney Amerika'da Azteklerden kalma ilginç eserler arasında İrili ufaklı bir çok taş eserin üstünde ancak son 100 yıl içerisinde neye benzedikleri anlaşılabilen ve sadece 200 yıldır varlıklarından haberdar olduğumuz dinozorların birebir çizimleri bulunuyor.

 
UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 171718

Hindistan'da Mahabarata adlı eserler, milattan önce 3000 yılında yapıldı. Birçok çizim ve tasvirin de olduğu kitapta, söz konusu savaşta kullanıldığı ileri sürülen uçan dairelerin teknik bilgileri, çanak antenlerine kadar tarif edilmiştir. Günümüzde bilim adamları söz konusu teknik tasvirleri kullanarak Vimana adı verilen bu uçan daireleri birebir şekilde yapabilmekte ve uçuş düzeneği günümüz teknolojisine uydurularak rahatça uçurulabilmektedir.

UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ? 181818
 

Kaynak: UZAYLILARI GÖRDÜLER Mİ ?

                DDedeniz:Yeni dünyalar ,erken veya gec mutlaka bulunacaktir.Ama hastalikli,mikroplu bizi yeni dünyalilar kabul etmezler sanirim.Mutlaka yeni dünyalari bulmamiz gerek dünyamiz ömrünü bitirdi galiba.Kacmazsak dünyayla birlikte bizde karadelige girip digerr canlilar gibi bizde ayvayyi yeriz.Müslümanlari dünyada birakalimki gidecegimiz yeride SICIP batirmasinlar:-)))

Link to post
Sitelerde Paylaş
36 dakika önce, tolonbey yazdı:

Haut, mekikten elde edilen üstün teknoloji sayesinde gece görüş gözlükleri, lazer, entegre çip, casus uçak, Kevlar tipi kurşun geçirmez malzeme gibi ürünlerin geliştirildiğini iddia etti.

 

Yapma be dede,

Bunlara inaniyor olamazsin. O cihazlarin üzerini okudugunda Made in .... bilmem ne yazar. Biraz kurcalayinca hicte uzayli teknolojisi gibi durmuyorlar. Biz dünyalilara bu kadar haksizlik yapmasak diyorum hani.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...