tolonbey 0 Oluşturuldu: Haziran 15, 2020 Raporla Share Oluşturuldu: Haziran 15, 2020 iste böyleee, Enerjisi biten forumlarimiz. Türkdünya.de 19.org Hasbahca Alternatifform Ve dahalari. Bu forumlarda yillar yili yazistik.Bu Kadar cok YAZAR ,OKUR kadrosu olan bu forumlar zamanla güclerini kaybettiler,yaslanip cekildiler deyelim. Son aylarda ATEISTFORMUNDADA yazar ve Okur sayisinde düsüs var gibi geliyor bana.Umarim yaniliyorumdur. Ugradigim bazi forumlarda buranin REKLAMINI yapiyorum ama giden oluyorda gelen pek olmuyor gibi geliyor bana Yoksa bu hal FORUMLARIN GEDERiMi? Eskiden Burda yazan bazi arkadaslara baska forumlarda rastliyorum, Azgin GOCALARIN genc gari aradigi gibi,bizde GENC forummu ariyoruz? Türkiyede ATEIST sayi artarken burda eksiliyormu ne:-)))? Dedeniz Link to post Sitelerde Paylaş
BirAdam 0 Haziran 15, 2020 gönderildi Raporla Share Haziran 15, 2020 gönderildi Allah aşkına tolonbey siz ne tatlı bir insansınız yıllardır üslubunuzda değişim yok sizi 12 sene önce burada gördüğüm dede aynıydınız şimdide öyle . Sevgililer Saygılar. Link to post Sitelerde Paylaş
tolonbey 0 Haziran 15, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 15, 2020 gönderildi iste böyleee,Pek iyi sayilmazsak sanirim pek kötüde deyiliy.Iltifatiniza tesekkürler sevgili BiRADAM.Ne yapalim idere etmege calisiyoruz. Iyi günler. Dedeniz Link to post Sitelerde Paylaş
tolonbey 0 Haziran 16, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 16, 2020 gönderildi iste böyleee, Hz,SEMS SAPIGI ,ALLAHLA YATAKTA … Diese Seite übersetzen https://www.ateistforum.org/index.php?/topic/69232-hzsems-sapigi... Mevlana Semse soruyor biraz önce geldim kimya hatunda düzisiyordun.Simdiyse yalnizsin noldu kimya hatun.Kimya hatunuda Semse Mevlana Verdi.ki kimya hatun mevlananin karisiydi.Sems derki kimya hatun deye gördügün Allahdi,kimya hatun gibi göründü sana. Dedeniz. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts