Jump to content

Bir sac ayağı daha çıktı: Muharrem İnce parti kuruyor


Recommended Posts

2 saat önce, RadikalKemalist yazdı:

Taraf gibi Fetullahçı-liboş bir gazetede yazmış birisinden bahsediyoruz sonuç olarak.

 

Bütün bunlar sadece HDP'lilerden oy almak için mi yani? 

 

Peki ya Türkler bunlar yüzünden CHP'ye oy vermiyorsa?

 

Sen ve senin gibi düşünenlerin gözden kaçırdığı önemli bir nokta var. Canan K. hiçbir zaman CHP'nin ön planda, görünen bir yüzü olmadı. Sen  bu kadının TV'de göründüğünü, herhangi bir tartışma programına katıldığını, ya da partisi adına açıklama yaptığını duydun mu? İl başkanlığı önemli bir mevki değil. Canan K. da hiçbir zaman parti adına politika yapıcı ya da partiyi temsil edici biri olmadı. Kılıöçdaroğlu onu şimdiye kadar çok iyi idare etti. Ve kurmaylarını partinin ana siyasi çizgisini yansıtan Atatürkçüler içinden seçmeye gayret etti. Parti içi dengeyi sağlamak adına da her görüşten birilerine şöyle ya da böyle bir görev verdi. Bunların hiç biri de Atatürk karşıtı ya da kürtçü bir tavır sergilemediler.

 

Gerek K.K. gerekse de M. İnce belediye seçimlerinde önemli miktarda kürt oyu olduğunu değerlendiriyor ve politikalarını ona göre belirliyorlar. Bu politikaların dozu biraz dahi kaçacak olursa partinin Atatürkçü tabanının desteğini çekmesi işten bile olmaz. Yani tam bir kumar oynuyorlar. Ve elimde gerçek durumu ortaya koyacak güvenilir istatistik veriler olmasa da ben onların bu tespitine katılmıyorum. Bence bu konuda her ikisi de yanılıyor ve fena halde çuvallayabilirler. Kürtlerin, önümüzdeki C.B. seçimi 2. tura kaldığında CHP'nin çatı adayına destek vereceklerinin net göstergeleri mevcut değil. Kinleri hala o kadar derin ki, CHP'ye düşmanlıkları o kadar keskin ki CHP'nin adayına oy vermektense sandığa gitmemeyi tercih edeceklerdir. VE yine RTE kazanacaktır. 

 

Muharrem İnce'yi de bu yanılgının içinde görmek doğrusu beni hayal kırıklığına uğrattı. Hırsı aklının, mantığının önüne geçmiş görünüyor, saçmalıyor.

2018 seçimini kazanacağına gerçekten inanmıştı. Ecevit başardıysa ben de başarabilirim dedi. Ama o günün Türkiyesi kesinlikle bugününküyle aynı değil. Tamam, zeki adam, çok iyi bir hatip falan da derinlikli siyasal-toplumsal analiz yapacak çapta biri olmadığı da açık. Türkiye gayet belirgin bir biçimde sosyal dönüşüm geçirmiştir. Bunu görememeleri, kendi düşlerine körü körüne inanmaları onları hayal dünyasına sürüklüyor. Yarın yapacağı açıklamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Saçmalama diyorum, ama korkarım öyle olacak. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 49
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

4 saat önce, RadikalKemalist yazdı:

Peki ya Türkler bunlar yüzünden CHP'ye oy vermiyorsa?

 

Neden bazı şeyleri anlamıyorsunuz, anlarsanız umudunuz yiteceğinden mi korkuyorsunuz?

Bu ülkede Türk kalmadı diyoruz, halen eskisi gibi zan ediyorsunuz.

Türkler araplaştı, araplaşmayanlar bile AKP zihniyetinde, bu yüzden Türkler zaten CHP'ye oy vermiyordu şimdi ise hiç vermiyorlar.

Bu ülkede CHP'nin hiç iktidar olmaması iktidar olmanın yanından bile geçmemesi size bir şeyler söylemiyor mu?

Link to post
Sitelerde Paylaş

şu an siyasette çok mutlu iki insan var:

biri muharrem ince, diğeri meral akşener.

 

bu iki ismin ortak tarafları;

biri solun, diğeri sağın umudu idi.

fakat ikisi de o patlamayı yapamadı.

gözden düştükleri bir süreçte de iki gelişme oldu:

m.ince'nin parti kuracağım salvosu chp'yi panikletti.

d.bahçeli'nin daveti m.akşener'i kıymetlendirdi.

evet an itibariyle bu iki isim çocuklar kadar mutlu şimdi.

 

m.ince önce chp'nin, sonra ülkenin başına geçmeyi hayal etti.

ikisini de başaramadı.

m.akşener de iki hayalle yola çıkmıştı.

o da önceki partisinde mücadele vermiş, olmayınca kendi yolunu çizmişti.

m.ince de elindeki son kozu oynuyor.

chp'yi endişelendiren şey, m.ince'nin kuracağı partiyle cumhurbaşkanı olma olasılığı değil elbette.

m.ince parti kurarsa, m.akşener'in benzer kaderini yaşar.

en fazla barajı zorlayarak meclise partisini sokar.

m.ince biraz chp'den biraz da iyi parti'den oy alabilir.

parti kurarsa.. fakat kurmayacak.

şimdilik m.akşener gibi şu günlerin tadını çıkaracak.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Muharrem İnce, daha ilk günden yediği boklarla nasıl bir kifayetsiz muhteris olduğunu kanıtlamıştır.

 

Bütün inançlarımı yıkmıştır.

 

Sizin gibi insanlardan hiçbir bok olmayacağıın bir kez daha kanıtlamıştır.

 

Hepinizin Allah belasını versin. İnsan ateist olsa bile böyle anlarda ona inanmak istiyor. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Muharrem İnce'den, yani 40 yıldır CHP'ye hizmet etmiş birisinden bahsediyoruz burada. Rastgele birisinden değil. Birkaç tane CHP'li görünümlü kıçıkırık Kürtçü-liberal için Muharrem İnce'yi ne kadar kolay harcadınız?

 

Aklımda "Acaba Muharrem'e oy vermesem mi" diye ufacık bir tereddüt vardı. Ama Dersimli Kemal dün "Abdullah Gül'den neden bu kadar korkuyorlar" deyince o tereddütüm de yok oldu. Anlaşılan Atatürk düşmanı diktatör Dersimli Kemal, Abdullah Gül denen Fetöcü şerefsizi aday göstermek için şimdiden nabız yokluyor, tabanı yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyor. Zaten 2018'de az daha aday göstermeyecekler miydi?

 

Sözün özü 2018'de olduğu gibi oyum yine Muharrem İnce'nindir.

tarihinde RadikalKemalist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On 12.08.2020 at 23:06, bilgivehis yazdı:

 

Neden bazı şeyleri anlamıyorsunuz, anlarsanız umudunuz yiteceğinden mi korkuyorsunuz?

Bu ülkede Türk kalmadı diyoruz, halen eskisi gibi zan ediyorsunuz.

Türkler araplaştı, araplaşmayanlar bile AKP zihniyetinde, bu yüzden Türkler zaten CHP'ye oy vermiyordu şimdi ise hiç vermiyorlar.

Bu ülkede CHP'nin hiç iktidar olmaması iktidar olmanın yanından bile geçmemesi size bir şeyler söylemiyor mu?

 

Işte bunu düşünen ve anlayabilen birde cesurca söyleyebilen bu ülkede,bir kaç yüz bin kişi,ya var ya yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

                        

plus-single.svg‘Türkler değil Ermeniler soykırım yaptı’

ABD'li tarih profesörü Justin McCarthy, soykırımı Türklerin değil Ermenilerin yaptığını açıkladı

08:57 - 28 Şubat 2015
‘Türkler değil Ermeniler soykırım yaptı’
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
soyk%C4%B1r%C4%B1m-670.jpg

Louisville Üniversitesi Tarih Profesörü Justin McCarthy, 1915 olaylarına dair Ermeni iddialarına ilişkin, ”Eimizde binlerce ama binlerce belge var. Bu belgeler Türklerin değil, Ermenilerin soykırım yaptığını gösteriyor” dedi.

-

McCarthy, Toronto Üniversitesi’nde, Kanada Türk Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen, ”Doğu Anadolu’daki İnsanlık Trajedisinin 100. Yılı”konulu konferansta, 1915 yılında meydana gelen olaylarla ilgili bilgi verdi.

1915 Türkiye’sini anlamak için büyük fotoğrafa bakmak gerektiğini ifade eden Justin McCarthy, Rusya’nın o dönemdeki etkisinin gelişmeleri yönlendirdiğini söyledi. Söz konusu gelişmelerin din kaynaklı olduğunu anlatan McCarthy, ”Müslüman çoğunluğun ortasında kalan Ermeniler, Rusya’nın teşvikiyle devlet olmak istediler” diye konuştu.

-

”İNSANLAR DEVLETE BAŞKALDIRDI”

Bir devletin, vatandaşlarının yönetime başkaldırmasına karşı önlem almasının soykırım sayılamayacağını belirten McCarthy, ”Ermeniler yaşadıkları devlete başkaldırdılar. Bunun adı nedir? Buna vatan hainliği derler” ifadesini kullandı.

McCrthy, Taşnak Ermenilerinin, Van’ı işgal ettiklerinde şehirde katliam gerçekleştirdiklerini, Ruslara, geldiklerinde yapacak iş bırakmadıklarını ifade etti.
-

”ERMENİLER İNGİLİZLERLE ANLAŞTI”

Rusların teşviki ile devlet olma hayaline kapılan Ermenilerin, İngilizlere birçok teklifte bulunduğuna değinen Justin McCarthy, şunları söyledi:

”O dönem Osmanlı devletinin en kuvvetli ve düzenli orduları doğu bölgesinde idi. Ermeniler, Bağdat demiryolunu tahrip etmeyi, bu yolla Osmanlı devletine darbe vurmayı teklif ettiler. Bağdat demiryolunun çalışamaz hale gelmesi, Osmanlı devletinin yarısının gitmesi, savaşın da kazanılmasının da garanti edilmesi anlamına geliyordu. Ermeniler, İngilizlere güney ve doğuda karışıklık çıkararak yardımcı olmayı teklif ettiler.”

-

”OSMANLI ERMENİLERİ BİLE ERMENİLERDEN KORKTU”

Böylesi durumlarda devletlerin yapması gerekenin, insanlarını korumak olduğunu belirten McCarthy, ”Osmanlı da öyle yaptı. Ermenileri, olay çıkarttıkları bölgelerden başka yerlere taşıdı. Hatta Osmanlı, Ermenileri bile Ermenilerden korudu. Ermenilerin nefret ettiği Cemal Paşa, açlıktan ölmek üzere olan Ermenilere yiyecek dağıttı” değerlendirmesinde bulundu.

McCarthy, Ermenilerin doğuda Osmanlı askerlerini, devlet görevlilerin, valileri bile öldürdüğünü, astığını ve işkence ettiğini, bu olaylardan sorumlu bir tane bile Ermeni bulunamadığını aktararak, ”Şimdi kim soykırım suçlusu? Herhalde Osmanlı değil” diye konuştu.

-

Tüm bu olaylar olurken, Osmanlı devleti yöneticilerinin, istese Ermenileri kolayca öldürebilecekken bunu yapmadığına dikkati çeken Justin McCarthy, ”sadece bu kişilerin yerlerini değiştirdiler” dedi.

”Birileri 100 yıldır Osmanlı’nın Ermenileri katlettiğine dair belge arıyor” diyen Jsutin McCarthy, şunları kaydetti:

”Eimizde binlerce ama binlerce belge var. Bu belgeler Türklerin değil, Ermenilerin soykırım yaptığını gösteriyor. Osmanlı arşivleri açık ama Ermenilerinki değil. Tarih, insanların birbirini öldürmesine savaş der. 1915’te orada olanlar da soykırım değil, savaştı.”

Eski ABD Başkanlarından Ronald Reagan’a danışmanlık da yapmış olan uluslararası hukuk ve ABD anayasa hukuku uzmanı Bruce Fein de, bir olaya soykırım denilebilmesinin kriterleri olduğunu belirterek, ”1915 Türkiyesi’nde olanlara
soykırım denilemez” ifadesini kullandı.

Öte yandan konferans salonuna gelen bir grup Ermeni, organizasyonu protesto etti. Eylemciler, daha sonra üniversitenin güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle salonu terk etti.

               Tolonbeg:Mısırda ingilizlerin esir kappında 15,000 esir Türk vardı.Bu kampın doktoruysa bir ermeniydi.İngilizlerinde bilgisi dahilinde bu doktor Yürkleri banyo yapmaya zorladı.Türkler biliyorlardı bu banyoyu yaptıklarında kör olacaklarını.Ermeni dokytor silah zoruyla Türk eskerlerine banyo yaptırdılar ve 15,000 Türk askeri kör edildi.Bu ŞEREFSİZLER o götle kalkarlar TÜRKLER bize katliam yaptı diyebiliyorlar.Aslında bu şerefsizleri KIYMA makınalarında KIYMA yapmak gerek.Birde insanız deye ortalıkta dolanıyorlar.O TÜRKLERİ KOR edenleri KIYMA  makınalarında cekmıiş olsam zerre kadar gam yemezdim.İnsanım deye ortalıkta dolanıyorlar.Türkiyedeki Ermenilere KATLİAM yapanlar TÜRKLER degil KÜRTLERDİ.Öldürüler ermeni yazarın dedigine göre.Kürtler doğuda TÜRKLERiDE,ERMENİLERİDE osmanlının göz yummasıyla.Hatta yazılı belgelerine dayanarak öldürmüşlerdir TÜRKMENLERİ,ALEVİLERİ,KIZILBASLARI vede ERMENİLERİ.Yavuz dogu seferinde onbinlerce TÜRK öldürdü KARILARIYLA KIZLARINIDA askerlere dagıttılar.Coh müslüman YAVUZ  DOĞUZU.

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş
6 saat önce, Brad pit yazdı:

Işte bunu düşünen ve anlayabilen birde cesurca söyleyebilen bu ülkede,bir kaç yüz bin kişi,ya var ya yok.

 

Bunu düşünmekten ziyade bu ülkeyi köyleri de dahil karış karış gezmişim, gördüğümü gözlemlediğimi söylüyorum.

Bu ülkede etnik köken olarak elbette milyonlarca Türk var ama asimile olayı diye de bir şey var, bu işler artık etnik kökene bakmıyor, Türklerin artık zihniyetleri deforme olmuş, köküne kadar araplaşmış, arapça duyduklarında kendinden geçiyorlar, denize düşen Türk'ü itip arabı kurtarırlar, arap milliyetçiliği ciğerlerine işlemiş, bir Türk hikayesi açtığında yüzlerini buruşturuyorlar ama bir arap hikayesi için sinema salonu gibi etrafını sararlar, kızlarını bir arap istesin bayram ederler ama bir Türk istese işini, kazancını yedi ceddini sorarlar, iş bu raddeye kadar varmış.

Lakin bazıları bunu bir türlü görmek, anlamak istemiyor, halen eskisi gibi Türk şuurunun olduğunu zan ediyorlar.

Her şeyden önce önümüzde herkesin göreceği gerçekler var, Özal zamanında Bulgaristan'dan bu ülkeye Türkler geldiğinde kıyameti koparmışlardı ama 6 milyon araba kimsenin sesi çıkmadı.

Daha eskiye gideyim, Kürtler Doğu'dan özellikle 70'li yıllarda Batı'ya göç ediyorlardı, o tarihlerde kendi vatandaşı olduğu halde Kürtleri hor görüp adamdan saymıyorlardı ama söz konusu arap olunca nasıl da baş tacı ettiler.

Kısaca bu ülkede araplaşmayan veya akp zihniyetinde olmayan Türk bana göre 5 milyonu bulmaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 18.08.2020 at 09:15, RadikalKemalist yazdı:

Muharrem İnce'den, yani 40 yıldır CHP'ye hizmet etmiş birisinden bahsediyoruz burada. Rastgele birisinden değil. Birkaç tane CHP'li görünümlü kıçıkırık Kürtçü-liberal için Muharrem İnce'yi ne kadar kolay harcadınız?

 

Aklımda "Acaba Muharrem'e oy vermesem mi" diye ufacık bir tereddüt vardı. Ama Dersimli Kemal dün "Abdullah Gül'den neden bu kadar korkuyorlar" deyince o tereddütüm de yok oldu. Anlaşılan Atatürk düşmanı diktatör Dersimli Kemal, Abdullah Gül denen Fetöcü şerefsizi aday göstermek için şimdiden nabız yokluyor, tabanı yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyor. Zaten 2018'de az daha aday göstermeyecekler miydi?

 

Sözün özü 2018'de olduğu gibi oyum yine Muharrem İnce'nindir.

 

M. İnceyi harcayan kendisi oldu.

 

Sadece kendini değil benim gibi yüzbinlerce Atatürkçünün bütün umutlarını da harcadı. İki büyük bitirdim o konuşmasından sonra.

 

M. İnce, ihtirasları için her boku yiyebilecek karakterde bir şerefsizdir.

Çünkü yalancıdır. İftiracıdır. 

 

Zaten bu milletten bir tane adam çıktıpğını görsem kurban değil kolumu keseceğim.

 

Sizin gibilerden anca uşak olur.  

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...