Jump to content

HİÇBİR SALDIRIYI KARŞILIKSIZ BIRAKMAYIZ DEYO REİS


Recommended Posts

İşte böyleee,

                      REİS diyorki, HİÇBİR  SALDIRIYI  KARŞILIKSIZ  BIRAKMAYIZ.Sayın REİS.Allesen söyle,hanki SALDIRIYA karşılık verdiniz.Hadi eski saldırıları millet UNUTTU.Pekiiiiiiiiiiiiiiii AMARIKALILAR ırakta askerlerimizi bulundukları yerden alıp,kafalarına ÇUVAL geçirip kamyonlara doldurup kıslalarına götürüp HAPİSE tıkınca sen ne yaptın REİS?

                         Geçmişde PKKAYA büyük yardımlar yapan Filistine MAVİ MARMARAYLA yardım göndeirken seni İsreil uyardı,filistine yardım göndermeyin.Sense bu sözlere kulak asmadın.İsreilden kalkan helikopterler MAVİ  MARMARA gemimizi basıp 10 insanımızı ÖLDÜRDÜLER.Gemimizide alıp İsreile götürdüler.İKİ yılda geri vermediler, siz ne yapabildiniz İsreile KAFİRİNE söylermisiniz?

                         Şlmdi kalkmışsınızda HİÇKİMSENİN saldırısını yanına bırakmayız diyorsunuz?Size ınanabilmemiz için bir örnek gösterin.

                          Filistinliler 3 İsreil askerini yakalayıp öldürdüler.Buna karşılık İsreil filistinin 3/1 ini uçaklarla bombarduman ederek yıktılar.2000 filistinliyide cennete gönderdiler.İsreil kuruldu kurulalı arapların İsreile yaptıklarının İsreil karşılık olarak en az 10 katını yapmıstır araplara.Araplar birleşmiş milletlerde bile hep  bize karşı OY kullanmalarına karşı , AKP nedense cok arap sever bir partidir.

                          Evettttttt,hanki saldırıya karşılık verdiniz.Ben 83 yaşındayıp bizlere saldıranlara sizin karşılık verdiginizi ne duyduk nede okuduk.

                           Yunanlılar bir çok adayı işgal ettiklerini gazatalar dafalarca yazdılar ama sizden bir ÇIT dahi ÇIKMADI.Şimdi islamcı gazata TAKVİMDE çıkan bu habara nasıl ınanalım?

                             Kuzey ıraklı PKK lılar bile TÜRKİYE üzerinden Suriyeye geçmelerine izin verenler siz degilmiydiniz.Üstelikte bu geçişde büyül ilgi ggösterildi PKK lılara.Onlardan habarınızın olmaması mümkünmü

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...