Jump to content

AKP'liler kime ibadet ediyor?


Recommended Posts

AKP'liler eskiden Allah, bismillah derlerdi, şimdi her cümlenin başında veya sonunda "Cumhurbaşkanımızın inayetiyle" demeye başladılar. Hatta bu iki kelimeyi demeden konuşana da rastlamadım. TV'lerde, videolarda, haberlerde nerede bir AKP'li konuşsa hep bu iki kelime mutlaka cümle aralarında geçiyor.

Üstelik allahı, yallahı, bismillahı unutmuşlar, ağızlarından bu kelimeler neredeyse artık çıkmıyor, varsa yoksa "cumhurbaşkanımızın inayetiyle".

Demek AKP'liler artık cumhurbaşkanlarına ibadet ediyorlar. Ne diyelim, yeni allahları cumhurbaşkanımızın inayetiyle hayırlı olsun.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kendi halinde tayyibe  oy veren insan sayısı çok az.Geri kalanı ahlaksız sapık, dinci ve iki kuruşa namusunu satan kimseler.Genelleme yapmak doğru değildir demeyin söylediklerim apaçık ortada.

 

Taksimde kadın hakları için yürüyüş yapan kadınları vahşice darp eden,milletvekillerinin öldürdüğü kadınların davalarının üstünü örten bir zihniyet bunlar.

 

Ve seçmenleri olacak namussuzlarda bunları bizler gibi biliyor,görüyor. 

tarihinde Brad pit tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Erdoğan da onların bu kadar özgür ve güçlü olmasında büyük rol oynadı. Bir şirket gibi devleti,kendisine itaat edenlerin hizmetine sundu.Iki kuruş çıkar için namasunu bile satacak vatandaşlarımızda onu göklere çıkardı. Tapmaları normaldir.

 

Erdoğan isterse,eşlerini dahi ona sunarlar.Buna da emin olabilirsiniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...