Jump to content

"Türk bayrağı caiz değildir" diyen dinci site


Recommended Posts

İşte ambeleee,

                          Bir dinci site diyorki,Türk bayrağını bugünkü halıyla kullanmak Münkermiş.Bakalım bu müslümanların peygamberi evde 11 garısı dururkan tek garılı evlatlığının karısını elinden almak için çevirdigi DOLAPLAR müslümanlara göre NEYMİŞ?

Yaklaşık 8.660 sonuç bulundu (0,47 saniye) 

Arama Sonuçları

Videolar

Web sonuçları

24 Ara 2015 - Ahzab 37. ayetinde Kuran'daki en büyük sahtekarlığa şahit oluyorsunuz. ... Eğer onunla evlenmek isteyseydi, elbette bu işi çoktan olmuş olacaktı. ... “Hz. Peygamber (asm)'in evlatlığı olan Zeyd'in boşadığı eski karısıyla evlenmesi, ... Kapalı ama makyaj yapıp süslenerek dışarı çıkan kadının vebali nedir?
 
                     Dedeniz soruyor,siz peygamber olsaydınız,evlatlıgınızın karısıyla evlenirmiydiniz?Evlatlığınıza dermiydiniz,deyebilirmiydiniz GİT  BOŞADIĞIN KARINDAN BOŞADIĞIN  KARINI  BANA  İSTE?Bu gün dünyada EVLATLIĞININ  KARISIYLA evlenen hiç BABALIK duydunuzmu,duyabildinizmi.Acaba bu günün müslümanları neden evlatlık karılarıyla evlendigi duyulamıyor, görülemiyor,işitilemiyor?Lütfen açıklarmısınız.

                          

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte ambeleee,

                          

328.518 görüntüleme
10 Haz 2013
 
 
 
AATXAJwH8YdZ_imIRgS15YFZxoESgDuKFeyUIMNI
90,4 B abone
 
 
ENGİN: "Cinselliğe tarla bahçe şeklinde değil, aşkın ifade biçimlerinden biri olarak bakıyoruz. O yüzden ensest ilgimizi çekmez, çünkü hiçbirimiz örneğin kız kardeşimize aşık olmayız." EDİP: "Biz böyle aşık olmayız" diye HERKES adına konuşma. Ateistler diye bir din, mezhep veya tarikat yok. Kutsal kitabı da yoktur ateizmin. Sadece kendi adına konuş ve şu soruma cevap ver: Birisi, ister ateist veya dinci, ister kel veya bodur, kız kardeşine aşık olursa ona AHLAKSIZ der misin? Dersen niye? SEBEP? Kültür, mültür, millet, herkes, gibi etkenleri karıştırmadan cevap ver. Zira, ateist olarak gerekirse kültürü, mültürü, herkesi reddediyorsun. Bu konudaki ölçün kültür veya kelle sayıları değilse nedir?
 
DAHA FAZLA GÖSTER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                          

Link to post
Sitelerde Paylaş
20 saat önce, RadikalKemalist yazdı:

Görünce hiç şaşırmamıştım. Zira gerçek bir Müslüman Türk düşmanı olur.

türk-bayrağı-caiz-değil-diyen-islamcı-site_1970461_m (1).jpg

Bundan oldukça şüpheliyim bayrağındaki sembollerden istiklal marşına kadar islami olan bir devletin müslümanının türk düşmanı olması ancak ahmaklık olabilir, teorik olarak gerçek islam diye bir şeyden bahsetmek mümkün değil, mezhepsel farklılıklar var ama yaptığın islama saldırmak için aralarındaki cahillerin aptallıklarını gerçek islam söylemiyle ifade etmek olabilir dezavantajlarıyla birlikte kutuplaşmayı getirir, etik değildir. Bu ülke kurulurken din motivasyonel olarak rol oynadı bu inkar edilemez sonuçta bu savaşta türkiye için savaşıldı başarıyı kimin üstlendiği ise günümüzde problemli bir durumdur ona bakarsan böyle bir bayrak ve maaş tarihsel olarak mümkünken tabiri caizse ateizm için caiz midir? veya ateizm için caiz caiz değil diye bir şey olabilir mi?, bu ülkede farklılıklar söz konusu... daha fazlası için birinci ve ikinci tbmm başlıklarına göz atılabilir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...