Jump to content

TÜRKİYEDE HANEDANLIK BAŞLAMIŞDA HABARIMIZ BİLE YOK


Recommended Posts

İşte böyleee,

                      Dünyada bu belediye başkanının bir benzeri varmıdır, sevgili okurlar?AKP'li belediye başkanı, 9 yakınını belediyeye müdür yaptı!

Türkiye'de 2014'de yapılan yerel seçimde AKP'den Düzce Belediye Başkanı seçilen Mehmet Keleş, aralarında amcası, gelini, yeğeni ve kuzenin de bulunduğu 9 akrabasını belediyede üst düzey görevlere atadı.

 
  
27 Mart 2017 Pazartesi, 08:33
Abone Ol google-news

page_akpli-belediye-baskani-9-yakinini-bTürkiye'de 2014'de yapılan yerel seçimde AKP'den Düzce Belediye Başkanı seçilen Mehmet Keleş, amcası Şemsettin Yenersoy, teyze kızı Mesude Özcan ile komşusu ve aile dostu Ali Güney'i Belediye Başkan Yardımcısı yaptı. Sosyal medyada Düzce Belediyesi aile şeması çıkarıldı. Şemanın altına da, “Başkanlık Sistemi için pilot bölge seçilen Düzce'de uygulama sorunsuz bir şekilde ilerliyor” notu düşüldü. 

20170327074708_12duzce-semsettin-yenersoSözcü gazetesinden Kamil Elibol'un haberine göre, duruma tepki gösteren CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, "Sadece yönetimde değil belediye iştiraki olan iki şirkete de akrabalarını doldurdu" dedi.

Mesude Özcan'ın 2 Mayıs 2016'ya kadar Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü olarak görev yaptığı öğrenildi.

20170327074717_12duzce-mesude-ozcan.jpg

Sosyal medyada aile şeması

AKP'li başkanın eşi Gönül Keleş'in yeğeni Emre Kahraman Özel Kalem Müdürü oldu. Keleş yeğenlerinden; Ferit Girgin'i Destek Hizmetleri Müdürü,

20170327074727_12duzce-ferit-girgin.jpgZeynan Karabacak'ı Su ve Kanalizasyon Müdürü, Kenan Güreşçioğlu'nu Fen İşleri Müdürü atadı.

20170327074736_12duzce-zeynan-karabacak.Keleş, iki yıl Özel Kalem Müdürlüğü'nü yapan yeğeni Akif Keleş'i geçen yıl Yazı İşleri Müdürlüğü'ne kaydırdı. Mehmet Keleş, gelini İlkay Karabulut Keleş'i de unutmadı.

 

20170327074743_12duzce-ilkay-karabulut-kİlkay Keleş, iki yıldır kayınpederinin Basın Danışmanlığı'nı yürütüyor… Sosyal medyada Düzce Belediyesi aile şeması çıkarıldı. Şemanın altına da, “Başkanlık Sistemi için pilot bölge seçilen Düzce'de uygulama sorunsuz bir şekilde ilerliyor” notu düşüldü.

20170327074751_12duzce-ali-guney.jpg

Şirketlerde de akrabaları var

Keleş'in Düzce Belediyesi'nde

eş,

dost,

hısım

akrabadan oluşturduğu kadro için ‘hanedanlık' yorumları yapıldı.

-

4 başkan yardımcısından ikisinin akrabası, birinin ise aile dostu olması manidar karşılandı.

Duruma tepki gösteren

CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, belediyeyle bağlantısı olan İNTAŞ ve YEYPAŞ A.Ş.'de Keleş'in yakınlarının yönetici ve personel olarak istihdam edildiğini öne sürdü. Tozan, "Sadece yönetimde değil belediye iştiraki olan iki şirkete de akrabalarını doldurdu.

-

Personel kayıtlarına bakıldığında hangi akrabaların çalıştığı ve ne kadar maaş aldıkları görülebilir" dedi.

                 Bu gidişle gelecek seçimde AKP ikinci degil ancak 3 üncü parti olacaktır.

HA  GEYRET,...............................................................................................................................................Arabın dedigi yola yürürsek İsreillilerden daha çooookkk SOPAYI  yeriz.Maalesef bu nedenle isreil gemimizi basıp 10 kişimizide öldürdüler ve GEHRİİMAN A.....P İsreillilerin bir TAVUĞUNA bile KİİŞ deyemediler.Ama tüm dünyaya posta koyuyorlar, yunan gavurunu Tuttuklarından.

Askerlerimizin başlarına ÇUVAL geçiren amarikaya acaba GEHRİMAN A.....P ne dedi dersiniz?

Fettullan Gülenin nasihatına uyuyorlar.Gülen demiştiki güçlüye BİAT  edin.Çünkü kendisi GÜÇLÜYE biat etmişti ,tıpkı Mevlana gibi.

 

18 adamıza askerlerini dolduran yunanistana acaba  aslan vede kaplan  A....P ne dedi?ALLAHIN izniyle GIG bile diyemediler.Allah A......P nin yardımcısı oldukca dahaaaa niler olur niler?

Pekiiii seçimde kime oy verelim dersiniz?

Ben hemşerim İstanbul belediye başkanına oyumu verecem.

Bu gidişle çok yakında SULTANLIKTA  BAŞLATILIR.

Bizler  KOYUN  olmaya  devam edersek.

ROMANYA diktatoru ÇAVUŞESKONUN ALAŞAĞI  edilmesine bir GOCAKARI  neden olmuştu.Bizde odamı yok?

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...