Jump to content

Böyle giderse Türklük yok olacak


Recommended Posts

Farkında mısınız bilmiyorum ama Türk varlığı belki de hiç olmadığı kadar ciddi bir tehdit altında.

 

Dışarı çıkın bakın. Her taraf Suriyeli Arap ve Afgan mülteci kaynıyor. Bir sürü ne idüğü belirsiz tip bizim sokaklarımızda fink atıyor. Üstelik doğum oranlarının Türklerden yüksek olduğu da bilindik bir gerçek. 

 

Sadece onlar değil ki, Kürtler de Türklerden hızlı çoğalıyor. Üstelik her tarafa göç edip duruyorlar, her tarafı yavaş yavaş ele geçiriyorlar. 

 

Diyarbakır'ı ya da diğer Doğu illerini zaten geçtim, İstanbul'u ele alalım mesela. Sizce İstanbul'da PKK ve Kürtçüler mi daha hakim ve etkin yoksa Türkçüler mi? Tabii ki de PKK'nın ağırlığı çok daha fazla hissediliyor.

 

Artık kendi adayımızı bile kendimiz belirleyemiyor, Kürtlerden icazet almak zorunda kalıyoruz. Türk milliyetçisi olarak kurulmuş olan kurucu partimiz bile artık Kürt milliyetçisi bir parti haline gelmiş durumda. Doğru dürüst PKK karşıtı açıklama bile yapamıyorlar.

 

Şu anda Türkiye'de Kürt ve Arap milliyetçiliği Türk milliyetçiliğinden kat ve kat güçlü durumda. Mesela Türkiye'de şu anda Türkçülerin bir medya gücü bile yok. Kimse Türk milliyetçiliğini savunamıyor, Kürtçüleri ve Arapçıları eleştiremiyor. Ama Arap milliyetçileri havuz medyası aracılığıyla ve Kürt milliyetçileri de sol medya aracılığıyla gayet etkin bir şekilde propaganda yapabiliyorlar.

 

Türkiye'de Türk milliyetçiliğini savunan bir parti bile yok. Bir HEPAR vardı, onun da oyu %0,001 miydi neydi. O da kapandı gitti. Ama Kürt milliyetçiliğini savunan parti var ve oyu da %10 civarı. Türkiye'de bırakın Türk milliyetçiliğini savunmayı, "Türk'üm" ya da "Türk milleti" diyebilen siyasetçi bile kalmadı gibi. 

 

Türkiye'de Türk faşizmi diye bir şey zaten hiçbir zaman olmamıştı. Bu Arapçıların ve Kürtçülerin uydurmasıydı. Ama şimdi gayet bariz şekilde Arap-Kürt faşizmi mevcut.

 

Ama bakınız benim gibi azınlık olanlar dışında bu tehlikeye dikkat çekmeye çalışan var mı? Yok tabii ki çünkü biz gittikçe azalıyoruz, güç kaybediyoruz. Türklük yavaş yavaş eriyor, asimile oluyor. Eğer gereken önlemler alınmazsa 100 yıl içinde belki de Türk diye bir şey kalmayacak. 

 

Peki nedir o önlemler? Bir kere Arap ve Afgan mültecileri mutlaka şutlamamız gerekir. Sonra daha önce de bir başlığımda söylediğim gibi ülkeye Türk asıllı mülteciler alıp bunları en başta Doğu illerine yerleştirmek gerekir. Bu mutlaka gerekiyor çünkü Türkiye'de Türk asıllı insan oranı aslında sanılandan çok daha düşük. Hatta belki de şu an bile Kürtlerden az olabiliriz.

 

Uyanın artık, sıyrılın şu hümanist safsatalardan. Tek bir kurşun atılmadan ülkemiz işgal ediliyor, asimile oluyoruz ama siz hala Arapçılar-Kürtçüler yerine Türkçülerle uğraşıyorsunuz. 

tarihinde RadikalKemalist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

                     Tolonbey:Evetttt,BANÇALI asla ülkücü olamaz vede degildir.Bu nedenlede onu partinin başına başkan yapmayın demıiştir ALPASLAN TÜRKEŞ..Ne dediydi BAHÇALI,ÜLKÜCÜLÜK  sokaklarda olmaz.Tolonbey:Ne  yapalım bahçalı SOKAKLARI  PKKCILARAMI bırakalımda MEVZI  kazsınlar,tAHRİP  KALIPLARI  yerleştirsinler RAHATRAHAT)

Nerde olur sayın BAHÇALI MİLLİYETCİLİGİ ayaklarımın altına alıp çığnıyorum deyenın BUYRUĞU altına girmeklemi oluyor milliyetcilil ÜLKÜCÜLÜK.

                       Yurt dışında bile TÜRKEŞİN toplantılarına BİNLERCE milliyetcı gelirken senin toplantılarına gelenleri sayıyormusun.

                       İşte sana bir ülkücünün  yazdığı yazı.Okuda bir ülkücünün nasıl olması gerektigini ögreen.

                      .İşte buraya alıntı yaptığım yazı:Tolonbey

 

MHP HABERLERi  MURAT SELAMOĞLU

A+A-
Bu yazımı ilk olarak geçtiğimiz temmuz ayında,sonrasında Aralık ayında sizlerle paylaşmıştım.Ama Devlet Bahçeli ‘nin gösterdiği anlaşılmaz tutumlar, sonrası tekrar paylaşmak gereği hissettim.
-

“Toplum içinde başarı kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Örneğin, bir ressamın çizdiği resmi beğenmeyip başarılı bulmayan bir kişi, çocuğunun çizdiği ilk çöpten adam resmine hayranlıkla bakabilir, çocuğunun başarısı ile de gurur duyabilir.

Ama siyasette başarı ne yazık ki kişiden kişiye ya da partiden partiye değişkenlik gösteremez.
Siyasette başarı ya iktidara gelmektir ya da bir evvelki seçimde aldığı oyu arttırmaktır.

-

Türkiye’nin aydınlıktan karanlığa geçirilmesi çabalarının miladı olan 2002 yılından bu yana ki seçimleri incelediğimizde AKP dışındaki partilerin gün geçtikçe erimelerine rağmen parti başkanlarının başarısızlıklarını kabullenmek yerine bir diktatör edasıyla koltuklarında oturma çabası dünyada eşi benzeri olmayan bir davranış şeklidir

-
Yazımıza konu olan MHP son seçimlerde dördüncü parti olarak sandıktan zorla çıkmış, PKK savunucusu partinin arkasında kalarak kıl payı Meclis’e girmiştir.

Hayatı boyunca siyasette hiçbir başarı gösteremeyen Devlet Bahçeli, Meral Akşener ve diğer muhaliflerin önünü kesmek için sadece MHP’den değil tüm Türkiye’den muhaliflere gösterilen sevgi ve desteği küçümseyerek görmezden gelmiş ülkücü camiadan kendisine biat etmelerini istemiştir.

Oysa Devlet Bey “biat etmeyene biat edilmeyeceğini” çok iyi bilmektedir.

-

Devlet Bahçeli dahil olmak üzere MHP kurmayları Alparslan Türkeş‘e ne kadar biat göstermişlerdir ki, biat beklemektedirler?

Türkeş’in sağlığında ona; her türlü muhalefeti sergileyenler, hakaret edenler, bugün hangi lider-teşkilat doktrinden bahsediyor olabilirler?

-
Bugün Devlet Bahçeliye biat bekleyenler anlaşılan o ki 1995 yılında yayın hayatına dahil olan ve Bahçeli tarafından finanse edildiği ülkücü camiada herkes tarafından bilinen 1997 yılında Devlet Beyi’n genel başkan seçilmesi ile kapanan Bahçelin’in genel başkan olmasıyla ödüllendirilen parti yönetiminde üst makamlara gelen ve/veya milletvekili olan Suat Başaran, Şevkat Çetin, Bülent Yahnici ve daha nicelerinin yazar olduğu milliyetçi hareket tarihinde ilk ve son muhalefet gazetesi olan “Milliyetçi Çizgi”yi çoktan unutmuşlar.

-

Rahmetli Türkeş’i uluorta eleştiren; kurultayda çarşaf liste çıkartarak listeyi delen; rahmetli Türkeş’i kast ederek bu adam televizyonda uyuyor diyen; Tuğrul Türkeş’i, Ahmet Ercilasun’u aday gösterdi diye hanedanlık kurmakla suçlayan; Türkeş’e karşı teşkilatları istifaya çağıran; yine Türkeş’i kast ederek bu adamın ömrü uzun, ölmez diye aleyhinde yazılar yazan işte bugün unuttuğunuz Devlet Bahçeli’nin finanse ettiği genel başkan yardımcılığı yapan Şevkat Çetinin yazar olduğu “Milliyetçi Çizgi” gazetesiydi.

 

Bugün koltuğunu korumak uğruna “ülkücü” camiayı kullanmaya çalışan,muhalif adayları ülkücü olmamakla suçlayan  Ülkü Ocaklarını yok sayıp Türkeş’in eğitiminden geçen bu gençlerin giyimlerine,yemelerine,içmelerine,bıyıklarına kadar karışıp üç bine yakın ocağı kapatıp dört yüz kadar kalmasına sebep olan kişi Devlet Bahçeli’nin ta kendisi değil miydi?
Rahmetli Türkeş, tabanını hiçe saydığı için değil, tabanını kucakladığı için BAŞBUĞ olmuştu.

-

‘Ülkücü olmayan tek kişi Devlet Bahçeli’

Devlet Bahçeliyi 45 yıldır tanıyan ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Ömer Ay’ın bir köşe yazısı çok dikkat çekici.

Ay,yazısında ‘Ülkücü olmayan tek kişi Devlet Bahçeli’ diyerek önemli açıklamalarda bulunuyor.

Bu yazının özellikle  Devlet Bahçeliyi tanımak isteyen yada tanıdığını düşünen Ülkücü gençler tarafından okunması gerektiğini düşünerek Ömer Ay’ı arayıp tekrar yayınlamak istediğimi dile getirdim.

-

(Yazı biraz uzun,ama mutlaka okumalısınız)

“Ülkücü olmayan tek kişi DEVLET BAHÇELİ’DİR

Devlet Bahçeli’yi 45 yıldır yakından tanıyan birisi olarak, onun MHP’ye, Ülkücülere ve Türk Milliyetçiliğine ihanet içinde olduğu konusunda hiçbir şüphem yoktur.

Daha doğru bir ifadeyle, Ülkücü olmayan tek kişi varsa Devlet Bahçeli’dir. Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkanlığı görevini isteyerek ve severek yapmamaktadır. MHP’nin adını, amblemini, siyaset tarzını ve üslubunu, Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş’i hiç sevmediği, ben dâhil, pek çok ülkücü tarafından bilinmektedir. Bu sözler, kızgınlıkla söylenmiş duyumlar değil; bilgidir.

-

1948 yılı doğumlu Bahçeli, ilk ve orta öğrenimini özel kolejlerde tamamlamış, 1967 yılında girdiği AİTİA’yı 1972’de bitirerek aynı okula bağlı yüksek okullarda, Prof. Aziz Köklü’nün kabul etmesi üzerine asistanlığa başlamıştır. Asistanı olarak başladığı Aziz Köklü’nün ölümünden sonra Prof. Ahmet Beyaslan’a asistan olmuş fakat hiçbir hocası doktora öğrenciliğine kabul etmemişlerdir. 1972’den 1982′ ye kadar, 10 yıl doktorasını yapamamıştır. 1982 de Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüne getirilen Prof. Naci Kınacıoğlu ile 1972 de doktorasını yapan 1974 de doçent, 1979 da Prof. olan Kamil Turan’ın himayeleri ile 10 yıl sonra Türk Ekonomisinin Yapısal Değişikliği tezi ile doktorası kabul edilmiştir.

-

Devlet Bahçeli’nin özgeçmişlerinde doktorasının solcu hocalar tarafından engellendiği şeklindeki anlatımlar doğru değildir. Bütün akademisyenler doktora tezlerini kitap olarak yayınlamaktadırlar. Devlet Bahçeli’nin böyle bir kitabı var mıdır? Devlet Bahçeli kitap da okumaz, kitap da yazamaz.

O, başkalarının yazdığı konuşmalarını derleyip, kendi yazdığı kitaplar olarak takdim eden bir “Bilge!”dir. O dönemde Ankara Üniversitesi Rektörü Tarık Somer, Gazi Üniversitesinde Rektör Prof. Şakir Akça dâhil, Prof. Kamil Turan ve Prof. Naci Kınacıoğlu gibi azımsanmayacak sayıda milliyetçi akademisyen vardır. Tam tersine Devlet Bahçeli’nin doktorası bu milliyetçilerin himaye ve destekleriyle kazanılmıştır. Prof. Dr. Kamil Turan, Bahçeli’yi kendilerine Milli Emniyet’in getirdiğini, bu sebeple yardımcı olduklarını söylemiştir.

-

Türk Milliyetçiliği tarihinde çok önemli yerleri olan Kamil Turan ve Naci Kınacıoğlu hayata gözlerini Devlet Bahçeli ile küs kapatmışlardır.

Devlet Bahçeli’nin 1965’li yıllardan başlayarak önce CKMP, sonra MHP dönemlerinde Ülkücü Hareket içinde yer aldığı, Türkeş tarafından eğitildiği, Ülkü Ocakları kurucusu olduğu gibi anlatımlar da doğru değildir. Ben Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptım. ÜGD ve Ülkü Yolu Derneklerini ben kurdum.

MHP ve Ülkücü teşkilatların tarihini iyi bilirim. 1968’de teşkilatlanmaya başlayan hiçbir Ülkü Ocağının kuruluşunda ve faaliyetinde Devlet Bahçeli yoktur.

-

Esasen MTTB’nin 1969 yılı kongresinde, Milliyetçiler tasfiye edildiği ve Milli Görüş geleneğinin eline geçtiği halde, MTTB Ankara şubesinin 1970- 71 yılları arası sekreteri Devlet Bahçelidir. MTTB’ndeki bu görevinden sonra Ülkücü Hareket içinde yer almaya başlayan Devlet Bahçeli’nin ilk faaliyet ve görevi 1975’de kurulan Ülkücü Asistanlar ve Öğretim Üyeleri Derneği (ÜNAY)’ın kurucusu ve Prof. Turan Güven’den sonra, bir süre yürüttüğü başkanlığıdır. Bu yıllarda asistanı olduğu AİTİA’da ve sekreterliğini yaptığı Cebeci Meslek Yüksek Okulunda, başta merhum Abdullah Çatlı olmak üzere Ülkücülere yardımcı olduğunu bir kadirşinaslık olarak ifade etmek gerekir.

-

Zaman zaman arabasını dahi Ülkücü faaliyetlerde kullanılmak üzere tahsis ettiği bilinmektedir. Nitekim 1978 yılında Devlet Bahçeli’nin arabası ile Adana’dan Ankara’ya portakal sandıkları içinde iki adet makinalı tüfek getirmeye çalışan Ülkücüler yakalanmış, tutuklanmış, ancak Devlet Bahçeli’nin bu olayda ifadesi dahi alınmamıştır. Keza 1980 darbesinden sonra Türkiye çapında bütün Ülkücü lider ve yöneticiler tutuklanmış Devlet Bahçeli’ye dokunulmamış; bütün Ülkücü kuruluşlar, dernekler ve MHP dahil partiler kapatıldığı halde, Devlet Bahçeli’nin başkanı olduğu ÜNAY faaliyetine devam etmiştir.

-

1980 darbesinden sonra, 1983’de kurulan Muhafazakâr Parti 1985’de MÇP adını almıştır. Pek çok ülkücü cezaevinde, Devlet Bahçeli dışarıda olmasına rağmen 1987 yılına kadar bu partiye katılmamış ve hatta muhalefet etmiştir. 1987 kongresinden az önce Ali Güngör ve Bahattin Ergezer ile birlikte MÇP’ye katılmış ve kongreden sonra genel sekreter yapılmıştır. Devlet Bahçeli, kendisini Türkeş’in davet ettiğini ve bu sebeple üniversitedeki görevinden istifa ederek, yani fedakârlık yaparak MÇP’ye katıldığını söylemektedir. Hâlbuki Ali Güngör, tam tersini söylemektedir.

-

Rahmetli Türkeş’in, üniversitede kalmasının daha faydalı olacağını söylemesine rağmen, istifa ederek partiye gitmekle Başbuğ’un dahi bir oldu bitti ile karşı karşıya bırakıldığını anlatmıştır. Nitekim aynı Ali Güngör, 1988 yılında, Necatibey caddesinde bir karşılaşmamız sırasında “Devlet Bey’i anlamakta zorlandığını, Alpaslan Türkeş’in ölümünü beklemeye başladığını” söylemiştir.

-

MÇP, 1991 seçimlerine RP ile ittifak yaparak girmiş, 1993 de MHP adını alarak yoluna devam etmiş, Bahçeli, kongrede MKYK’ya dahi girememiş, 1995 yılında kaybedilen seçimlerde Adana’dan adaylık sıralamasında üçüncü sıraya düşürülmüş, 1997’de, on yıl sabırla beklediği emri hakk’dan sonra genel başkan seçilmiştir. Yani gökten indirilmemiş, vahiy yoluyla genel başkan seçilmemiştir. Bunu sağır vicdanlara ve kör gözlere söylüyorum, lidere sadakati şerefi sayanlara söylüyorum; paketlenmiş, 10 yıl sabırla hazırlanmış ve zamanı gelince servis edilmiştir. Üzücü olan Bahçeli’nin pozisyonundan ziyade Türk Milliyetçiliği Hareketini, tek bir adamın şahsıyla özdeşleştiren zavallılıktır.

-

1999 yılında yapılan seçimlerden, rakip partilerin yıpranmışlığı yanında, Başbuğ’un dramatik ölümü ve muhteşem cenazesinin psikolojik tesiri ile kısmi bir başarı kazanarak çıkan Bahçeli, DSP ile kurduğu koalisyon döneminde MHP’nin büyüme ve iktidar yolunu tamamen kapatmıştır. 1999-2002 arası iktidar ortaklığı döneminde ülkücü duruştan yoksun, kişiliksiz ve kimliksiz bir tavır sergileyen Bahçeli, Ülkücülüğün bütün itibarını, milletimizin ülkücülere beslediği güven ve ümidi tamamen yok etmiştir. İş ve aş bekleyen gariban ülkücülerin devlet memuriyeti taleplerinin önünü kesmek için KPSS sınavını O ihdas etmiştir.

2002 yılının 3 Kasım’ında Türkiye’yi tek başına erken seçime götürerek MHP’ni baraj altında bırakmış AKP’nin iktidar yolunu açmıştır.

-

2007 yılında Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanı seçilmesine dolaylı katkı sağlayarak AKP’nin iktidarını güçlendirmiştir.

2014 yılında adını dahi telaffuz edemediği zavallı ve garip bir adamı CHP’ye de kabul ettirmek suretiyle cumhurbaşkanı adayı göstermiş ve Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçilmesini sağlamıştır.

2016 yılı 7 Haziran seçimlerinde İktidar olma çoğunluğunu kaybeden AKP’nin, hem Meclis Başkanını seçmesini; hem de seçimlerin yenilenmesine hizmet ederek 1 Kasımda tek başına yeniden iktidar olmasını sağlamıştır. Daha pek çok ihanetini saymak mümkündür. Memleketimizi AKP’ne mahkûm etmek, Türkiye’yi alternatifsiz ve Milliyetçileri çaresiz bırakmak ülkücülük müdür?

-

Devlet bahçeli asla ülkücü değildir. Tam tersine, ülkücüleri bir birlerine alternatif yaparak guruplaştırmak, dağıtmak, çözülmelerini sağlamak ve MHP’ni “küçük olsun, benim olsun” değil; Türk milliyetçiliğini bloke etmek, iktidar olmasını engellemek ve AKP’ni iktidarda tutmak üzere “özel bir görev” yapmaktadır.

Alıntı

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş

  Türkler, insanlığın dev bir insanlık dışı örneği"dir. "Türk hükûmeti" olarak adlandırdığı Osmanlı hükûmeti için ise "hiçbir hükûmetin işlemediği kadar günah işlemiş, hiçbir hükûmet onun kadar günahkârlığa saplanmamış, hiçbiri onun kadar değişime kapalı olmamıştır, Türkler dünyadan tasfiye edilmesi gereken bir virüstür"

 

Bu sözü söyleyen Kaynak, William Ewart Gladstone. İngiltere eski başbakanlarından

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

                    BİDON kafalı,osmanlının TÜRK olmadığını hala ögrenemedinmi.Osmanlı sultanlarında karısı TÜRK olan bir PADIŞAH vardır.

Gerisinin aNASI tümdenn yabancıdır.Çoğu .Anası İSREİLLİ olanın oğlu kızı ne olur.?620 yıl boyunca gağurllarla evlenenlerin çocuklarıda halıyla gağur olur.

Osmanlıdan hacca gideni hiç duydunmu....

Fatih müslüman veziriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii astırdıda yerine yunanlıyı vezir yaptı bunları tabiki bilmiyorsun.

Fatih CANİSİ 9 aylık ORHANI anasının kucagından veire zorla aldırıpda kafasını vurduurdu.

Fatihin anasıda gağurdu,karısıda tabiki kendiside.

Kilisede bir parlak çocuga FATİH aşık olur.Babasından ister oğlanı babası vermeyınce FATİH sapığı kılıse papazının oğlunu öldürttürür.

Türklerde böyle SAPIK olmaz.

A

Osmanlı azılı Türk düşmanıydı.

Osmanlının öldürdügü TÜRKLERİN haddi hesabı yoktur.

Mutlaka sizde osmanlısınızdır.

Gel milliyetini söyle.

Neden çekiniyorsun söylemekten.yoksa sende ADEM babanızdanmı ggeliyor soyunuz.

Bir ögren ADEMİN  çocukları kimlerle evlenmişti.

Ögrende yaz buraya bekliyorum.

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 14.10.2020 at 11:06, RadikalKemalist yazdı:

Peki nedir o önlemler? Bir kere Arap ve Afgan mültecileri mutlaka şutlamamız gerekir. Sonra daha önce de bir başlığımda söylediğim gibi ülkeye Türk asıllı mülteciler alıp bunları en başta Doğu illerine yerleştirmek gerekir.

Türkiye'ye mülteci alırken sadece Türk olmalarını dikkate alamazsın, başka kriterleri de göz önüne alman gerekir. Yoksa sadece Türk diye ülke bilumum Sünni yobazı, Türkistan-Uygur cihadçılarını falan alırsan Türkiye Cumhuriyeti'nin fişini çekersin. 

 

Linkte Hatay'ın Samandağ ilçesine ait 2014 seçim sonuçları varhttps://tr.wikipedia.org/wiki/Hatay'da_2014_Türkiye_yerel_seçimleri#Samandağ 

Samandağ nüfusu çoğunlukla Arap Alevileri'nden ve onlara oranla daha az miktarda bulunan Hristiyan Arap, Ermeni v.s.'den oluşuyor. Görüldüğü gibi Chp Türkiye rekorunu kırmış. Vatan Partisi de Türkiye'de ender görülecek şekilde varlık gösterebilmiş. Ve bu yeni gelişen bir durum değil, uzun yıllardır aynı durum var. 

 

Bugün Türkiyede Türk Alevisi nüfusu kadar Arap Alevisi nüfus olsaydı, ''Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır'' sözünü kendimizden çok daha emin bir şekilde söyleyebiliyor olacaktık. İstemediğin Suriyeliler de Arap, Cumhuriyet'in kalesi Samandağ'da yaşayanlar da. 

 

Ben Türkiye'ye cihadçı getirmek istemiyorum bunu da nereden çıkardın diyebilirsin, ben meselelere sadece etnisite (Türk, Kürt, Arap) gözüyle bakmanın ne kadar eksik ve sakat bir bakış açısı olduğunu göstermek için yazdım. Bu konularda daha fazla entry girmeyi düşünmüyorum. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...

Asla böyle düşünmüyorum. Yaklaşık 7000 yıldır varız ırk olarak. Evet arada asimile olmuş olanlar var. Ancak unutmayın ki Türklük şuuru her zaman var oldu ve en umutsuz görünen anlarda bir ışık hep aydınlattı ortalığı. Ne olursa olsun dilimizi koruyoruz. Korumaya da devam edeceğiz. Türklük bunca zamanda evet çok hasar aldı ancak her seferinde doğrulmayı bildi. Unutmayalım ki Z kuşağı bizden daha bilinçli bir seviyede artık. Birçok noktada bizler de öyleyiz. 

 

Türklük o kadar kolay yok olmaz hiç merak etmeyin. Milli kimliğimizi her şeyin üstünde tutuyoruz nolursa olsun. 

 

Hee evet endişelerinizi anlıyorum ama bir kültürü yok etmenin ilk şartı dili yok etmektir. Hala da yok olmadı, olmayacak da... 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...