Jump to content

Hayatta her şey neden ters gidiyor?


Recommended Posts

Sanırım bizi geliştirmek için ve hayatın gerçek kanununu öğretmek için. Sürekli çabalayarak bir yere varabileceğimizi bize hatırlatmak için olabilir ya da bi hiç olduğumuzu bize hatırlatmak için olabilir. Sebep bol. Her yeni şey, yeni bir başlangıçtır. Gerçekten güzel giderken ters gitmesine bende sinirleniyorum ama belki de bizi geliştirmek ve daha özenli davranmamızı sağlamak içindir bu. Optimist bir bakış açısı farkındayım ama öğrenmekle, keşfetmekle ilgili kafayı bozmuş biriyim ondandır. 

 

Mesela lanet fizik peşimizi bırakmıyor ve anlamayanlara da acımıyor. Tam diyorsun ki anlamaya başladım sonra sistem yeterli gelmiyor. Ama burada suç bende tabiki. Çünkü zamanında çalışmadım. Kim bilir belki de beni hırslandırmaya çalışıyordur, olamaz mı? Neden olmasın? 

 

Fizik iğrenç ve karmaşık bir alan. Gerçekten nefretimi kusabilirim ama yapmayacağım. Çünkü terste gitse düz de madem kurtulamıyorum, o zaman bu sefer onu yenmeliyim. 

 

Arkadaşlar saçmalamış olabilirim siz bana takmayın. Sadece fiziği tam anlamaya başlıyorum derken yine beynim yandı. Bu sebeple nefret kusacak bir yer arıyorum. Boşverin siz beni. 

tarihinde pica pica tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On 27.10.2020 at 02:35, illusion_ yazdı:

Bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilir misiniz?

 

Belki bir şekilde mümkündür, ya da değildir, kıçından testosteron al. 

İntramusküler enjeksiyon yani. 

2-3 güne düzelirsin. 

 

Süperfizyolojik dozdan bahsetmiyorum, seni normale çekecek kadar. 

 

Fakat şunu da biliyorum ki, dünya ve Türkiye buna hazır değil. Sebebi belki SSRI'ların getirisi olsun, belki de testosteronu öcü hormon bilmemiz olsun; bu böyle. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...