Jump to content

Nuh Tufanının kaynağı Sümerler değildir. (Kur'an'dan deliller)


Recommended Posts

6 saat önce, anibal yazdı:

 

Sayın sibop, senin slogandan başka bir şeyin var mı? PArdon birde osurukların var, götünden uydurup uydurup salladıkların yani.

 

Osmanlı'nın hangi feyzi? İşte senin feyzi taşıp gelen osmanlın:

 

osmanlıda oğlancılık kültürü #1869301 - uludağ sözlük galeri

 

 

 

Hah hah ha...

Bu güzelmiş harbiden. Bu resmi Osmanlı sevdalılarına ha bire göstermek lazım.:D

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 78
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eskiden buraya çok takılan Emre isimili bir forumdaş vardı; kulakları çınlasın.  O da ecdad  delisi idi; ha bire neredeyse tüm insanlığın kökeninin Türklere dayandığını iddia ediyordu. Varsa yoksa şu Türkler. Halbuki mălum Arap ithali tanrının sevgili kulları Musevilerdir. :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dindarlara argo konuşulması taraftarıyım.

Ancak argo konuşurken istikrar ve haklılıktan ödün verip kişisel duygulara yer vermemek lazım

İstikrar ve haklılıktan ödün vermediğinizde, bir de argo ifadelerin altında ezilince kaçacak yerleri kalmıyor.

Travma yaşıyorlar. İşte bu da donmak üzere olan adama uygulanan kar veya buz masajı gibi işe yarar bir travma oluyor.

Sarsılıyor ve sarsıldığının farkında olmuyor çoğu.

Ama eğer haklılık mantık istikrarı bir tarafa bırakılıp kişiselliği ele alan bir argo ve küfre kayarsanız

Bu sefer nezaket kuralları, mağduriyet, ezilmişlik, haksızlığa uğrama gibi şemsiyeler açıp kaçacak yer buluyorlar.

Argoyu kullanın, baskı ve sertlikten taviz vermeyin ama daima istikrar mantık haklılık gibi kontrol sizde olsun.

 

Kontrol sizde olursa inanan kişi nefret ve hırsla saldıracaktır.

Saldırmaya çalışırken bilgi toplamaya çalışmak gibi inanca dinamit koyan faaliyetlere girişecektir.

 

Bu insanları çok detaylı incelemeye başladım.

Hatta ezan var ya?

Ezanın melodisi bile bunların motivasyon ve iş gücünü düşüren bir melodi.

 

Teknoloji ve bilim sonları olacak.

tarihinde AteistBakish tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, Tikky yazdı:

 

 

OKU !

Okudum, okuyorum. Ben bana kimse oku demeden okumaya basladim. 5 yasinda okuyabiliyordum.

Tabi senin gibilere illaki oku diye buyurmak lazim.

Söylesene islak sopayla cok dövdüler mi seni oku diye. Hatta  bir sureyi okurken kekeledigin zaman ebenin amini tersten gösterdiler mi?

Senin kafadakilerden hep bu itiraflari duyuyorum. Yazik lan size , gencliginizi heba edip travmalara sokmuslar, maymun etmisler, embesile cevirmisler.

 

Mesaja bak , OKU!

Bende bir iki tane buyurayim.

ATESLE YAKLASMA!

DIKKAT KESKIN VIRAJ.

SIGARA ÖLDÜRÜR.

Müslüm Baba süründürür.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
32 dakika önce, AteistBakish yazdı:

Teknoloji ve bilim sonları olacak.

Hedeflerinde hep teknoloji ve bilim vardi tarih boyunca.  Istedikleri sey insanlarin koyun kalmasi. Bugünde ayni seyi yapiyorlar.internetin, Sosyal medyanin seytanin isi oldugu konusunda insanlari ikna etmek simdilerde tanrinin son emri, son ayeti.

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 saat önce, Tikky yazdı:

Ben Bağdat Caddesinde Oturan

 

hayat hikayenden çok etkilendim.

geri zekalı, malın önde gideni olduğun için kendinle gurur duymalısın.

mutluluğu, said nursi'nin fantezi dünyasından seçmeler yaptığı külliyatında buldun demek!

kendini zamanın mevlana'sı sanan, seçilmişlik sendromuna yakalanan manyaklardan birinin peşinden gitmek,

her geri zekalıya nasip olmaz. sen de seçilmiş bir geri zekalısın!

adile naşit'le ilgili bir fantezisi var bediüzzaman hazretlerinin,

anlat da bütün ateist kardeşlerimiz de istifade etsin!..

 

bu arada senin ecdadın ibneliğin kitabını yazmış, niye utanıyorsun?

öyle topu iranlılara atarak kurtulacağını mı sanıyorsun?

hem "artısıyla eksisiyle" deyip ecdadına sahip çıkacaksın hem de ibneliği iranlılara havale edeceksin.

tabi sen osmanlıcayı murat bardakçı'dan daha iyi bildiğin için!

yavrum bu kıvırtmalarınla bir de bize slogan dersi mi veriyorsun?

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
11 saat önce, Tikky yazdı:

 

 

Hayır Biz Bunu Bu şekilde İfade Etmeyiz. Ve Göremiyoruz Demeyiz. Gözümüzle Esma-i İlahiyenin Eserlerini Görür Akıl Gözümüzle de Varlığını Biliriz.  Burada ki Problem Bizde Değil  Esasen Sizin Bilgiyi Edinmek İçin Kullandığınız İlim Ve Bilim Olmayan Naturalizm Denilen Dinin Yöntemi !...

 

Bunu Daha İyi Anlamak İsterseniz Eğer :

 

 

 

 

Bu Videoyu “Yüreğiniz Yetiyorsa” Tüm Seriyi İzleyip Aklınız Yerinde , Vicdanınız Sönmedi İse Anlar Kabul Eder “İman” Edersiniz …

 

Diğer Husus İse  

 

 

 

Yapmayız ! Aksine Akıl Gözünü İzah Ettiğimiz Yazımızda Zaten İspat Etmiştik ! Okumanız mı Yok ? Okuyup Öğrenmeye mi Korkuyorsunuz ? Hangisi ?

 

Biz Bir Allah’a İman Etmekle Köle Olduysak O Halde Siz O Bir Allah'ı İnkar Etmek Bütün Umum Kainattaki Her Bir Zerreyi Kendinize İlah Edinip Kulu Kölesi Olmuş Olursunuz ..

 

Bu Mesele Önemli Olduğu İçin Atlamak İstemedim. Amacınız Hep İddia Ettiğiniz Gibi Gerçek Bilgiye Ulaşmak Ve Bir Şeyler Öğrenmekse Buyurun :

 

 

Evet, Hâlık-I Vahid Kabul Edilmediği Takdirde, Kâinatın Zerrat Ve Mürekkebatı Adedince Sonsuz İlahların Kabulüne Mecburiyet Hasıl Olur. (Mesnevi-İ Nuriye, Lâsiyyemalar)

(Hâlık-I Vahid: Tek Bir Yaratıcı)

 

Bu Hakikati Şu Misalle Anlamaya Çalışalım:

 

 

Bir Kağıda A Harfi Yazıldığını Farz Edelim. Bu A Harfi Birçok İsim Ve Sıfatı Kendisinde Göstermekte, Kâtibinin Bu İsim Ve Sıfatlara Sahip Olduğunu İspat Etmektedir.

 

– Mesela Bu A Harfi Yoktu, Var Oldu. Varlığı Yokluğuna Tercih Edildi. Varlığının Yokluğuna Tercihi Ancak İrade Sahibi Bir Kâtibin Tercihiyle Olabilir. İradesi Olmayan, A Harfinin Varlığını Yokluğuna Tercih Edemez. İşte Bu Durum, Kâtibinin İrade Sahibi Olduğunu Göstermektedir. İrade Sahibi Olabilmek İçin İlk Önce Hayat Sahibi Olmak Gerekir. Hayatı Olmayanın İradesi Olmaz. İşte A Harfi Varlığıyla Kâtibinin Hayat Sahibi Olduğunu Göstermektedir.

 

– Yine Bu A Harfi Manalı Bir Harftir, Alelade Bir Çizgi Değildir. Demek, Onu Yazan Harfleri Tanıyor, Biliyor. Bu Da İspat Eder Ki A Harfinin Kâtibinin Bir İlmi Vardır. Sadece İlim Sahibi Olmak Da Yetmez. Kudret Sahibi De Olmalıdır. Eğer Kâtibinin Hayatı Olsa, İradesi Olsa, İlmi Olup A Harfini Yazmayı Da Bilse Ama Kâtibi Felçli Olsa, Elini Oynatamasa Yani Kudreti Olmasa A Harfini Yazamazdı. İşte A Harfi Varlığıyla Kâtibinin Kudret Sahibi Olduğunu Göstermektedir.

 

– Yine A Harfi O Kadar Düzgün Yazılmış Ki Bunu Yazanın Görmesi Gerekir. Eğer Kör Olsaydı Bu Kadar Düzgün Yazamaz; A Harfinin Bir Yeri Uzun, Diğer Yeri Kısa Olurdu. Ama Olmamış, Tam Bir İntizam Var. Demek, A Harfinin Kâtibi Görme Sahibidir.  A Harfi Manalı Bir Harftir, Gelişigüzel Çizilmiş Bir Şey Değildir. Demek, A Harfinin Kâtibi Hikmet Sahibidir. Bu Harfi Bir Gayeye Matuf Yazmış. Bir Gayeyi Takip Etmek Ancak Hikmet Sahibi Olmakla Mümkündür.

 

İşte Bunlar Gibi Daha Bir Çok Sıfatla A Harfi Kâtibini Gösterir, Onu Tarif Eder Ve Lisan-I Hâliyle Der Ki:

 

— Bu Sıfatlara Sahip Olamayan Bana Kâtip Olamaz.

 

Şimdi Biri Çıksa Ve: “Bu A Harfinin Kâtibi Yoktur. A Harfi Kendi Kendine Oldu.” Dese, Bu Durumda, A Harfinde Gözüken İsim Ve Sıfatları Harfin Kendisine Vermek Zorundadır. Çünkü Ortada İsim Ve Sıfatlar Vardır Ve Bu İsim Ve Sıfatlara Sahip Olunmadan A Harfine Sahip Olunamaz. Bu İsim Ve Sıfatlar Muhakkak Birisine Verilmelidir. Eğer A Harfinin Kendi Kendini Yazdığı Kabul Edilirse, Bu Harfin İrade Sahibi, Hayat Sahibi; İlim, Kudret Ve Hikmet Sahibi Olduğu Ve Diğer İsim Ve Sıfatları Taşıdığı Kabul Edilmek Zorunda Kalınır. Yani Kâtibinde Olan Bütün Sıfatlar A Harfinin Kendisine Verilir.

 

Eğer “A Harfini Kalemin Kendisi Yazmış.” Denilirse, Bu Durumda Da Mezkûr Sıfatlar Kaleme Verilmek Zorundadır. Gördünüz Mü Kâtibi Kabul Etmeyen Neyi Kabul Etmek Zorunda Kalıyor?

 

Aynen Bunun Gibi, Şu Âlemdeki Her Bir Varlık A Harfi Gibi Bir Harf Hükmündedir Ve Kudret Kalemiyle Yazılmış İlahî Bir Kelimedir. Üzerinde Allah’ın Binbir İsmi Ve Sıfatları Yazılmıştır. Eğer Allah İnkâr Edilirse, Bu İsim Ve Sıfatlar Varlıklara, Tabiata Veya Sebeplere Verilmek Zorundadır. Bu Durumda Da Nihayetsiz İlahları Kabul Etme Mecburiyeti Ortaya Çıkar. Çünkü Bu Sıfatları Taşıyana İlah Denir. Kim Taşıyorsa İlah Odur. Biz, “Allah Taşıyor, Bizim İlahımız Odur.” Diyoruz. Birisi “Allah Yok.” Derse, Bu İsim Ve Sıfatları Varlıklara Vermeli Ve Varlıkları İlah Kabul Etmelidir YANİ HER BİR ZERREYE İLAH DERECESİNDE KABUL ETMEK MEC BU Rİ YE TİN DE KALIRSINIZ !... BÖYLE BİR SAFSATA BÖYLE BİR AKILSIZLIK İNSANA YAKIŞMIYOR !. Bu Durumda Da Kâinatın Zerratı Ve Mürekkebatı Adedince Sonsuz İlahların Kabulüne Mecburiyet Hasıl Olur.

 

Kardeşim kime ne anlatıyorsun bilime tapınıyor bunlar farkında olmadan. Ama bilimi yapabilmelerini sağlayan kudretli gücü görmezden gelerek kibirlerini üste taşımaya çalışıyorlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
7 hours ago, rahip said:

Kardeşim kime ne anlatıyorsun bilime tapınıyor bunlar farkında olmadan. Ama bilimi yapabilmelerini sağlayan kudretli gücü görmezden gelerek kibirlerini üste taşımaya çalışıyorlar.

 

Elbette. Bilime tapılmasını sağlayan o kudretli osuruğum olmasa, sizde aç ve açıktaydınız. Şüphesiz sizin rızkınızı da veren benim osuruğumdur. Rezzak ve alim osuruğumun kudretinden sual olunamaz.

 

Şimdi derhal osuruğuma secde et o zaman, gafil.

Link to post
Sitelerde Paylaş
14 saat önce, anibal yazdı:

Niye Sen Gibi Bir Amsatanın Sorularına Cevap Vereyim Ben? Ki, Sen Zaten Cevap Falanda Vermedin. Osurmakla Cevap Veriliyorsa, Dur Bir Kuru Fasulye Yapayım Ha Ne Dersin? Sizin Olayınız Bu Zaten, Osurup Götünüzden Sallamakla, Yalanla Dolanla Bokunuzu Sıvamakla, Cevap Verdiğinizi Sanıyorsunuz. 

 

Alıntı

Sorularına Cevap Vereyim Ben

 

Veremezsin Zaten. Cahil Ve Davası Batıl Birisisiniz. Davan Hak Olsa Ordan gelen Kuvve-i Manevi İle Gerekeni Söyler Davanı İspat Ederdin. Ama Sen En Kolay Olanı Değil En Zor Olanı Küfürü Seçtin. Kolay Olmaması Ciheti Düşünmek :) Öyle Bir Donende, Ateizmin Bir Bilgi Birikimide İlminizde Yok Çünkü.

 

Alıntı

Sen Zaten Cevap Falanda Vermedin

Tamam O Zaman Buyur

Alıntı Yap Ben Şunu Dedim 

Sen de Buna Cevap Veremedin De ! Göster ? ;) En Kolay Şey Buyur ..

 

Alıntı

Osurup Götünüzden Sallamakla, Yalanla Dolanla Bokunuzu Sıvamakla, Cevap Verdiğinizi Sanıyorsunuz. 

 

Kendinde Olanı Bu Fakire İstinat Etme

 

Bak Daha Yeni Yukarıda  Bilgisizce İftirana Kocamaaaaan Çatır Çatır Yazmışız.

 

  

15 saat önce, Tikky yazdı:

 

 

Canab-ı Haktan Niyazım ; “Umarım Sandalyeye Oturduğunuzda Ayaklarınız Yere Değmiyordur İnşaAllah..”  Ben Eski Bir Deist Belki de Bir Ateist Olarak Çocukken Dahi Senin ki Kadar Cahil Senin Kadar Fikir Üretmek Yerine Karşısındakine Küfür Eden Ve Ettiği Küfürüyle Fikir Üretti Diye Telakki Edecek Kadar Divane Belki Cahilane Birisi Değildim Elhamdulillah. Şükrediyorum Allah’a…

 

Kaldı ki Ben Bağdat Caddesinde Oturan Ve Ekonomik Durumu Gayet İyi Bir Ailede Yetişmem, Her Türlü Bel Altı Özgürlüğe Ulaşabilme İmkanına Sahip Birisi Olmama Rağmen Okuyup Araştırıp Tetebbu Ve Tetebbuat Sayesinde İslam’ı Buldum. Elh. Temennim Odur ki İnşaAllah Yaşınız 10 Hatta En Fazla 15’ten Fazla Değildir. Yoksa Ülkem Adına Ve Geleceğimiz Adına Çok Üzüleceğim. Hem Ruh, Hem Beyin ,Hem Kalp , Hem Oksijen İsrafı Birisisin. İnan Deistlerin Formlarında Bile Bir Çok Kişiyle Konuşup Tüm İddialarını Çürütüp Hem Hakimane Hem Hikmetkerane Cevaplar Verip Tüm İddia Ve İftiralarını İlzam Eden Birisi Olmama Rağmen 1-2 Kişinin Çendan Muvakkaten Küfüründen Başka Küfür Eden Olmamıştı. Müslümanların  Seninle Muhatap Oldukları İçin Senin Şükretmen Lazım Be ? Yoksa İştima-i Hayatta Yüzüne Bakılmayacak Habis Bir Ruha Ve Ahlaksızlığa Sahipsiniz…

 

Neyse, Malum Herkes Yediğinden İkram Eder…   Demek Ki Ateistler Bu!  …

Yalnız Çok İlginç ? Diyorsun ki ;

 

 

Deyip Her Yalanınıza Ve Her Dediğinize Bir Cevap Veren Birisinin Onlarca Cevabına Cevap veremeyip Üzerine Başka Bir Konuya Geçip Dahası Kendisine Sorulan Soruları da Görmezden Gelip Cevap Verememiş Birisi Olarak Bunu Demeye İnsan Biraz Ar Duyar Utanır Be ?… Bu Bile Bir Düzgün Karakterin Neticesidir.

Hadi Yazılarım Ortada Madem Uyurmuşum Hep. Hadi Çık Bir Tane Örnek Versene, Neden Olsa Çok Kolay Bu İddianı İspat Etmen ! Ama Kendi Kafanızdaki Bizimde Kabul Etmeyeceğimiz Uydurulan İslam’dan Değil. Kuran Sünnet Hadis Ve Kelam Ve Fıkıh Gibi İslam Istılahı Olan Meselelerde Bir Tane Adam Akıllı Tenkitte Bulun Helal Derim Sana !..

 

 


 

 

Bak Aziz Kardeşim ! Senin Zımmında Sitede ki Veya Dışarıdan Senin Gibi Küfür Hakaret Veya İftira Atmak İçin Değil Kafasındaki Soru İşaretleri İçin Bu Sitede Bulunan Ateist Deistlere RİCA İHTİRAM VE İSTİRHAM İLE SESLENİYORUM. BELKİ DE YALVARIYORUM ! OSMANLI BİZİM İSTESEKTE İSTEMESEKTE DEDELERİMİZ VE ECDADIMIZ !.. ARTISI İLE EKSİSİ İLE KABUL ETSEKTE ETMESEKTE BİZİM DEDELERİMİZ. LÜTFEN AMA LÜTFEN ARAŞTIRMADAN FİKİR, FİKİR EDENMEDEN KELAM ETMEYELİM. EĞER İSLAM'A DA BU PAYLAŞIMDA OLDUĞU GİBİ BİR BAKIŞ AÇISI İLE BAKIYORSANIZ BENDE OLSAM BENDE KAFİR BİR ATEİST OLURDUM. KATILIYORUM SİZE !.. AMA GERÇEK ÖYLE Mİ PEKİ ?

 

Bakınız Osmanlı İslam Demek Olduğu İçin Anlıyorum Sizi İtici Belki Geliyor Size Ama En Azından İftira Atmayın Ya ! 

Edep Yahu

Haya Yahu

Ahlak Yahu

İnsaaaf Yahu 

 

Bir İnsan Rakiplerine Belden Aşağı Vurmaya Başlamışsa Artık Onlarla İlgili Söyleyecek Sözü Kalmadığı İçindir. 600 Yıl Hüküm Sürmüş Olan Bir İmparatorluğu  Böyle İran Uydurması Bir Paçavrayla Karalayamazsınız. Osmanlı İmparatorluğunun Bünyesinde Yüzlerce Etnik Grup, Din, Kültür Barındırıyordu. Bunların İçinde Her Türlü İnsan Olabilir Elbette. Bugün Eğer Osmanlıdan Kopmuş Olan Herhangi Bir Ülkede  Porno Film Çekiliyor Veya Seyrediliyorsa Biz Bununla O Ülkeyi Suçlayabilir Miyiz ? Hüküm Verebilir miyiz ?  Sizinki O Hesap. Keşke Böyle Yapmasanız. Ayrıca Ben Osmanlıca Acizane Okumuş Birisiyim. Bu Yazı Osmanlıca Değil. Çünkü Osmanlıca Rika Yazısıyla Yazılır. Bu Yazı İranlıların Kullandığı Talik Yazısıdır. Bunu Ve Daha Bir Çoklarını Tarihi Nazarla Değil İslam Düşmanlığı Üzerinden Bilhassa da  "Fikri Olarak Osmanlı Üzerinden İslam'a Saldırmak İsteyen Sitelerde Bu Ve Benzeri Bir Çok Paylaşımı" Porno Veya Livata Şeklinde Kendi Yorumlarını da Katarak Paylaştıklarını Görebilirsiniz!... Ama Bu Hem Yalan ! Hem İftiradır !.. Ve Büyük Bir Cahilliktir.

 

Ayrıca ; Osmanlı'da Halkı Hastalıklardan Korumak Ve Cinsellik Hususunda Bilgilendirmek İçin (Bu da Ne Kadar Olgun Ve Meseleye Cinsellik Olarak Değil, Neslin Devamı Ve Sağlık Olarak Baktıklarını Gösterir ki )Bu Tarz Kitaplarda Yazılmıştır.  Ama Bu Ve Bunun Gibi Kitaplar Sizin Yorumladığınız Niyetle Değildir. Veya Bu Resimler Osmanlı'da Buydu Diyebileceğiniz Resimler Belge Veya Bilgiler Değildir !.. Yani Burada Mum Söndü Diye Belki Bir İftira Belki Bir Yalan Resmedilmiş Olabilir. Ama Bunun Osmanlıyla Alakası Yok !... Fakat Asıl Mesele Siz Hem  Bilmiyorsunuz Ama Daha Kötüsü Bilmediğinizi de Bilmiyorsunuz !

 

 

NOT:

 

Son Olarak Biraz Ağır Olacak Ama İlm-i Kelam’ın Dilinde Kallafi Bir Cevaptır ki:

 

"Bir Kimsenin Diğer Bir Kimsede Gördüğü İlk Kusur, Kendi Nefsinin Pek Âşina Olduğu Bir Kusurdur."

 

Sen Osmanlı Ecdadımıza Bakınca Bunu Görmüşsün ? Hadi Hadi İtiraf Et … Sapık Herif.

 

 

 

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
Alıntı

Hah Hah Ha...

Bu Güzelmiş Harbiden. Bu Resmi Osmanlı Sevdalılarına Ha Bire Göstermek Lazım

 :D

 

Kendinle Ve Cehaletinle Alay Ettirmek İstiyorsan Buyur Göster :)

 

Amaç Gerçekse 

 

Buyurun Okuyun

 

 

  

15 saat önce, Tikky yazdı:

 

 

Canab-ı Haktan Niyazım ; “Umarım Sandalyeye Oturduğunuzda Ayaklarınız Yere Değmiyordur İnşaAllah..”  Ben Eski Bir Deist Belki de Bir Ateist Olarak Çocukken Dahi Senin ki Kadar Cahil Senin Kadar Fikir Üretmek Yerine Karşısındakine Küfür Eden Ve Ettiği Küfürüyle Fikir Üretti Diye Telakki Edecek Kadar Divane Belki Cahilane Birisi Değildim Elhamdulillah. Şükrediyorum Allah’a…

 

Kaldı ki Ben Bağdat Caddesinde Oturan Ve Ekonomik Durumu Gayet İyi Bir Ailede Yetişmem, Her Türlü Bel Altı Özgürlüğe Ulaşabilme İmkanına Sahip Birisi Olmama Rağmen Okuyup Araştırıp Tetebbu Ve Tetebbuat Sayesinde İslam’ı Buldum. Elh. Temennim Odur ki İnşaAllah Yaşınız 10 Hatta En Fazla 15’ten Fazla Değildir. Yoksa Ülkem Adına Ve Geleceğimiz Adına Çok Üzüleceğim. Hem Ruh, Hem Beyin ,Hem Kalp , Hem Oksijen İsrafı Birisisin. İnan Deistlerin Formlarında Bile Bir Çok Kişiyle Konuşup Tüm İddialarını Çürütüp Hem Hakimane Hem Hikmetkerane Cevaplar Verip Tüm İddia Ve İftiralarını İlzam Eden Birisi Olmama Rağmen 1-2 Kişinin Çendan Muvakkaten Küfüründen Başka Küfür Eden Olmamıştı. Müslümanların  Seninle Muhatap Oldukları İçin Senin Şükretmen Lazım Be ? Yoksa İştima-i Hayatta Yüzüne Bakılmayacak Habis Bir Ruha Ve Ahlaksızlığa Sahipsiniz…

 

Neyse, Malum Herkes Yediğinden İkram Eder…   Demek Ki Ateistler Bu!  …

Yalnız Çok İlginç ? Diyorsun ki ;

 

 

Deyip Her Yalanınıza Ve Her Dediğinize Bir Cevap Veren Birisinin Onlarca Cevabına Cevap veremeyip Üzerine Başka Bir Konuya Geçip Dahası Kendisine Sorulan Soruları da Görmezden Gelip Cevap Verememiş Birisi Olarak Bunu Demeye İnsan Biraz Ar Duyar Utanır Be ?… Bu Bile Bir Düzgün Karakterin Neticesidir.

Hadi Yazılarım Ortada Madem Uyurmuşum Hep. Hadi Çık Bir Tane Örnek Versene, Neden Olsa Çok Kolay Bu İddianı İspat Etmen ! Ama Kendi Kafanızdaki Bizimde Kabul Etmeyeceğimiz Uydurulan İslam’dan Değil. Kuran Sünnet Hadis Ve Kelam Ve Fıkıh Gibi İslam Istılahı Olan Meselelerde Bir Tane Adam Akıllı Tenkitte Bulun Helal Derim Sana !..

 

 


 

 

Bak Aziz Kardeşim ! Senin Zımmında Sitede ki Veya Dışarıdan Senin Gibi Küfür Hakaret Veya İftira Atmak İçin Değil Kafasındaki Soru İşaretleri İçin Bu Sitede Bulunan Ateist Deistlere RİCA İHTİRAM VE İSTİRHAM İLE SESLENİYORUM. BELKİ DE YALVARIYORUM ! OSMANLI BİZİM İSTESEKTE İSTEMESEKTE DEDELERİMİZ VE ECDADIMIZ !.. ARTISI İLE EKSİSİ İLE KABUL ETSEKTE ETMESEKTE BİZİM DEDELERİMİZ. LÜTFEN AMA LÜTFEN ARAŞTIRMADAN FİKİR, FİKİR EDENMEDEN KELAM ETMEYELİM. EĞER İSLAM'A DA BU PAYLAŞIMDA OLDUĞU GİBİ BİR BAKIŞ AÇISI İLE BAKIYORSANIZ BENDE OLSAM BENDE KAFİR BİR ATEİST OLURDUM. KATILIYORUM SİZE !.. AMA GERÇEK ÖYLE Mİ PEKİ ?

 

Bakınız Osmanlı İslam Demek Olduğu İçin Anlıyorum Sizi İtici Belki Geliyor Size Ama En Azından İftira Atmayın Ya ! 

Edep Yahu

Haya Yahu

Ahlak Yahu

İnsaaaf Yahu 

 

Bir İnsan Rakiplerine Belden Aşağı Vurmaya Başlamışsa Artık Onlarla İlgili Söyleyecek Sözü Kalmadığı İçindir. 600 Yıl Hüküm Sürmüş Olan Bir İmparatorluğu  Böyle İran Uydurması Bir Paçavrayla Karalayamazsınız. Osmanlı İmparatorluğunun Bünyesinde Yüzlerce Etnik Grup, Din, Kültür Barındırıyordu. Bunların İçinde Her Türlü İnsan Olabilir Elbette. Bugün Eğer Osmanlıdan Kopmuş Olan Herhangi Bir Ülkede  Porno Film Çekiliyor Veya Seyrediliyorsa Biz Bununla O Ülkeyi Suçlayabilir Miyiz ? Hüküm Verebilir miyiz ?  Sizinki O Hesap. Keşke Böyle Yapmasanız. Ayrıca Ben Osmanlıca Acizane Okumuş Birisiyim. Bu Yazı Osmanlıca Değil. Çünkü Osmanlıca Rika Yazısıyla Yazılır. Bu Yazı İranlıların Kullandığı Talik Yazısıdır. Bunu Ve Daha Bir Çoklarını Tarihi Nazarla Değil İslam Düşmanlığı Üzerinden Bilhassa da  "Fikri Olarak Osmanlı Üzerinden İslam'a Saldırmak İsteyen Sitelerde Bu Ve Benzeri Bir Çok Paylaşımı" Porno Veya Livata Şeklinde Kendi Yorumlarını da Katarak Paylaştıklarını Görebilirsiniz!... Ama Bu Hem Yalan ! Hem İftiradır !.. Ve Büyük Bir Cahilliktir.

 

Ayrıca ; Osmanlı'da Halkı Hastalıklardan Korumak Ve Cinsellik Hususunda Bilgilendirmek İçin (Bu da Ne Kadar Olgun Ve Meseleye Cinsellik Olarak Değil, Neslin Devamı Ve Sağlık Olarak Baktıklarını Gösterir ki )Bu Tarz Kitaplarda Yazılmıştır.  Ama Bu Ve Bunun Gibi Kitaplar Sizin Yorumladığınız Niyetle Değildir. Veya Bu Resimler Osmanlı'da Buydu Diyebileceğiniz Resimler Belge Veya Bilgiler Değildir !.. Yani Burada Mum Söndü Diye Belki Bir İftira Belki Bir Yalan Resmedilmiş Olabilir. Ama Bunun Osmanlıyla Alakası Yok !... Fakat Asıl Mesele Siz Hem  Bilmiyorsunuz Ama Daha Kötüsü Bilmediğinizi de Bilmiyorsunuz !

 

 

NOT:

 

Son Olarak Biraz Ağır Olacak Ama İlm-i Kelam’ın Dilinde Kallafi Bir Cevaptır ki:

 

"Bir Kimsenin Diğer Bir Kimsede Gördüğü İlk Kusur, Kendi Nefsinin Pek Âşina Olduğu Bir Kusurdur."

 

Sen Osmanlı Ecdadımıza Bakınca Bunu Görmüşsün ? Hadi Hadi İtiraf Et … Sapık Herif.

 

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
14 saat önce, kavak yazdı:

Eskiden Buraya Çok Takılan Emre İsimili Bir Forumdaş Vardı; Kulakları Çınlasın.  O Da Ecdad  Delisi İdi; Ha Bire Neredeyse Tüm İnsanlığın Kökeninin Türklere Dayandığını İddia Ediyordu. Varsa Yoksa Şu Türkler. Halbuki Mălum Arap İthali Tanrının Sevgili Kulları Musevilerdir. :D

 

Alıntı

O Da Ecdad  Delisi İdi; Ha Bire Neredeyse Tüm İnsanlığın Kökeninin Türklere Dayandığını İddia Ediyordu.

 

Ne Yazık ki Bu Saçmalığı Savunanlar Var. Ama Bu da İslam'ın Suçu Değil. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
13 saat önce, deadanddark yazdı:

 

Okudum, Okuyorum. Ben Bana Kimse Oku Demeden Okumaya Basladim. 5 Yasinda Okuyabiliyordum.Tabi Senin Gibilere İllaki Oku Diye Buyurmak Lazim.Söylesene İslak Sopayla Cok Dövdüler Mi Seni Oku Diye. Hatta  Bir Sureyi Okurken Kekeledigin Zaman Ebenin Amini Tersten Gösterdiler Mi?Senin Kafadakilerden Hep Bu İtiraflari Duyuyorum. Yazik Lan Size , Gencliginizi Heba Edip Travmalara Sokmuslar, Maymun Etmisler, Embesile Cevirmisler.

 

Mesaja Bak , OKU!Bende Bir İki Tane Buyurayim.ATESLE YAKLASMA!DIKKAT KESKIN VIRAJ.SIGARA ÖLDÜRÜR.Müslüm Baba Süründürür.

 

Uzun Yazınca da: Bu Sefer Lağım Ağızlılık Yapıp Küfür Ediyorsun Ahlaksız Herif. İnsanın Bir Mihenk Taşı Olur Bir İstidadı Olur. YAHU BİR DURUŞU OLUR! BUNUN ATEİZM VEYA İSLAM ÜZERİNE OLMAKLADA ALAKASI YOK!... 

 

Alıntı

Tikky Sen Tutacan Benim Sikky. Ne Kadar Uzun Yazmissin Götos. Ne Gerek Vardi, Desene Kisaca Ben İslami Ve Onun Allahini Sizlerden Daha İyi Tanirim Diye (!). Magaraya Giren Aslinda Sendin Degil Mi? Magaralar Meleklerle Baglanti Kurma Ortamlaridir. Matrix Filminde Telefon Kulubesi Kullaniyorlardi , Elbette Ortam Farkli Olunca Baglanti Kurulan Seylerde Farkli Oluyor.

 

Simdi Sen İslam Ve Onun Osuruk , Ayak, Ter Kokularini İcine Öyle Bir Cekmissinki O Pislik Bütün Vucuduna Katran Gibi Yapismis. Seni Tedavi Etmek Cok Zor Görülebilir Ama İmkansiz Degil. Seni Sikky Sikky Tedavi Edebiliriz Ama Sen Tedaviyi Önce İstemelisinki Zaten Buraya Gelmen Bunun Bir Göstergesi Kanimca. Simdi Göstermis Oldugun Bu Sahte De Olsa Sabrini Koru Ve Yazilanlari Okumaya Devam Et. Küfür Hakaret Bunlara Cok Takilma, Onlar Sana İlac Gibi Gelecek. Eminim Zamaninda Zaten Senin Kafada Olanlardan Cok Sopa Yedin , Cok Küfür İsittin. Elimden Geldigince Ben De Katkida Bulunacagim Kurtulmana. Allahin Rahmeti Kaba Yerlerine Olsun.

 

Alıntı

Ne Kadar Uzun Yazmissin Götos.

 

Başka Bir Paylaşımda da "OKU!" Diye Kısa Ama Açtığında Cilt Cilt Kitap Olacak Açıklama Yapmıştım. Onu da Beğenmedin Onu da Eleştirmişsin. Ne Mizanınız Vaar Neee İntisap Noktanız Var. Hiç !... Sıfır.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 saat önce, rahip yazdı:

Kardeşim Kime Ne Anlatıyorsun Bilime Tapınıyor Bunlar Farkında Olmadan. Ama Bilimi Yapabilmelerini Sağlayan Kudretli Gücü Görmezden Gelerek Kibirlerini Üste Taşımaya Çalışıyorlar.

Biz Vazifemiz Olanı Yapıp Anlatalım.

Neticesi Allahtan

Link to post
Sitelerde Paylaş
5 saat önce, Tikky yazdı:

 

Uzun Yazınca da: Bu Sefer Lağım Ağızlılık Yapıp Küfür Ediyorsun Ahlaksız Herif. İnsanın Bir Mihenk Taşı Olur Bir İstidadı Olur. YAHU BİR DURUŞU OLUR! BUNUN ATEİZM VEYA İSLAM ÜZERİNE OLMAKLADA ALAKASI YOK!... 

 

 

 

Başka Bir Paylaşımda da "OKU!" Diye Kısa Ama Açtığında Cilt Cilt Kitap Olacak Açıklama Yapmıştım. Onu da Beğenmedin Onu da Eleştirmişsin. Ne Mizanınız Vaar Neee İntisap Noktanız Var. Hiç !... Sıfır.

 

 

Aglama.

Gel sifir noktasindan baslayalim.

Muhammed denen zengin kadin avcisinin magaradan cikisindan.

Kitabindaki ayetleri sirasiyla koy ortaya, yorumlayalim tek tek.

Elindeki tek delil o kitap. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 saat önce, deadanddark yazdı:

Aglama.Gel Sifir Noktasindan Baslayalim.Muhammed Denen Zengin Kadin Avcisinin Magaradan Cikisindan.Kitabindaki Ayetleri Sirasiyla Koy Ortaya, Yorumlayalim Tek Tek.Elindeki Tek Delil O Kitap. 

 

 

1- Eyvallah

2- Küfür Etmeyeceksin. Küfür Edip Araya Girenleri Sen Uyaracaksın!

3- Yazılanları Okuyacaksın. Yazının İçinde Cevabı Olan Soruyu Yeniden Sormak Yok

4- İddia İle Kendi Habis Bakışınla Meseleleri Yorumlamak Niyet Okumak Yok !

5- Bu Konu Sümerlerle İlgili. Sende Konunun Bütünlüğünü Bozmamak Adına Aç Buarada Konuyu Konuşalım4

6- Daldan Dala Atlamak Yok. Sen Bana Soracaksın. Ben Cevaplayacam Ama Sonra Gerekirsede BEN Soracam. Benim Sorumu Görmezden Gelip Devam Etmek Yok. Cevaplarda Delilli Senetli Olacak.  

7- Buyur Aç Konuyu Sor Sorunu 

(Ben Tek Bir Şeyi Anlamadım. Şu Mağara Takıntısı? Noluyor Yani Mağarada Değil Ne Bileyim Başka Bir Yerde Ayet İnse İdi Kabul mü Edecektin ?)

Neyse

 

BUNLARI KABUL EDERSEN HODRİ MEYDAN.

(BEN FORUMUN BAŞKA YERİNDE YAZMAM "İSLAM" BÖLÜMÜNDE BU KISIMDA KONUNU AÇ SORUNU SOR )

Yalnız 1 Sor. Bazen Öyle BirŞeyler Uydurma Artık Nereden Duyduysanız 10 20 Soru 4-5 Satırda Oluyor. Hangi Birini Cevaplayım.

 

Bide :

 

Alıntı

Bak Sanzimani Dagilmis Göt.Senin Yazdiklarinin Yüzde Doksani Benim Gibi Bir Ateisti İlgilendiren Konular Degil.Onlari Git İliman İslamcilara, Gercek İslam Bu Degilcilere, Siz Gercek Müslüman Degilsincilere (Bir Takim Arap Ülkeleri) Falan Anlat. Ne Sayikliyorsun Burada Habes Maymunu.En Altta Düstügün Notta Yazilan Seyi Yaptigimi Hatirlamiyorum.Hatirlatirsan Memnun Olurum. Hatirlatamazsan Bugüne Kadar Duymadigin Seyler Sana Özelden Gelecek.

 

 

 

Böyle Aşağılık Bir Üslup İle Kavga Etmekse Amacın Hiiiiiç Gerek Yok Uzak Dur.

İğrençliğini Sergilemene Gerek Yok

 

İLMİN KONUŞSUN.

 

SENİN AMACIN BURADA YAZDIĞIN GİBİ SIFIR NOKTADAN BAŞLAYIP GERÇEĞİ BULMAK MI? YOKSA 

 

Alıntı

Bak Sanzimani Dagilmis Göt.Senin Yazdiklarinin Yüzde Doksani Benim Gibi Bir Ateisti İlgilendiren Konular Degil.

 

 

Bu İse Beni Neyi Konuşmaya Davet Ediyorsun

 

Ne Olduğun Belli Değil

Bİ ÖLE Bİ BÖLE..

 

 

tarihinde Tikky tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
6 dakika önce, kavak yazdı:

 

Cahil Ve Eskilerde Kalan Sensin !:D

Bizim Yazılarımız

Videolarımız Ortada

Konu Bütünlüğüne Göre Bakılınca Sümer Safsatasını Çürüttük

Ama Siz O Kısma Hiç Bakmıyorsunuz O Başka

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
7 dakika önce, kavak yazdı:

Haklısın İslam´In Heeeeç Suçu Yok. Hepisi Şu Nankör İnsanların Başının Altından Çıkıyor

Hep Böyle Gül İnşaAllah :)

Lakin İslamın Nerede Suçu Var Peki?

DEKİ KARDEŞİM İSLAM ŞUNU YAPTI SUÇUDA BU!

Ama Konu İle Alakalı Olsun Çok Dallandı Budaklandı .Ok 

Link to post
Sitelerde Paylaş

@Tikky

 

Küfür ve hakaret işittiğinizde elbette raporlayın, temizleyelim ama "değerlere küfür ve hakaret ediliyor" gerekçesi burada geçerli değil. Sizin "değer" dediğiniz o kavramlar bizim için küfrün, aşağılamanın, hakaretin ağababası zira. Hep söylediğim gibi, bu forumun tabelası bile sizin o değer dediğiniz dini inancın varlığına küfür. Siz ise o tabelayı göre göre, bile isteye bu foruma geldiniz, kendiliğinizde.

O halde dini değerlerinize saldırı, küfür vb şeklinde tanımladığınız yazılara göğüs gerecek ve şikayet emeyeceksiniz.

Ama kişisel olarak kimse size küfür hakaret vb edemez, bütün bunların ölçüsünü sizin tolerans seviyeniz belirler. Biz de onu ciddiye alır temizleriz.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...