Jump to content

Roboski Katliamı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


Recommended Posts

Bu olay ilk değildir. 90'lı yılların başında da Şırnak da benzeri bir olay yaşanmıştır. THK uçakları iki adet Kürt köyünü bombalayıp 40'a yakın insanı katletmiştir. Hava kuvvetleri önce inkar etmiş, sonra PKK yaptı demiş, türlü yalanlarla olayın üstünü örtmüşlerdir. Görgü tanıkları olmasına rağmen yapılanlar hiç bir zaman kabul edilmemiş, en son menşei belirlenemeyen uçaklar olabilir denilip olay kapatılmıştır.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiye'de ve dünyada devletin ve çeşitli örgütlerin özellikle dinci ve milliyeçilerin yaptığı katliamların sayısı belirsiz. Bu kadar katliam arasından Roboski katliamının ne farkı var da sadece bunu sormuşsunuz. Artık devletin de diğer örgütlerin de yaptığı katliamlar sıradanlaştı. Norveçte gerçekleşen Brevik katliamı gibi bireysel katliamlar daha ilginç hale geldi.

Katil milyarder, istese aynı katliamı birilerine yaptırır ve kim vurduya gider ama bizzat kendisi yapıyor, hem de bunu çok iyi bir projeyle gerçekleştiriyor. Öyle ki, önce hükümet konağına bir bomba atıyor, emniyet o bombayla oyalanırken kendisi polis giysisiyle yanıltarak asıl hedefi olan başka yerde kurbanlarına hiç bir şekilde kaçma şansı bırakmıyor. Bir kaç kişi bir tekne sayesinde kurtuluyor, o da kurşunlar arasından ancak kaçabiliyorlar.

 

Yani soracaksan böyle bireysel katliamların arkasında yatan nedir, bir milyarderi katliama götüren koşullar nedir gibi şeyleri sorsan senin sorduğunun cevabı da daha netleşecektir. Çünkü bireysel katliamlar sadece kişiye özgü olmuyor, çeşitli koşulların bir yansıması olarak gerçekleşiyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

                     Hiçbir hükümet kendi insanlarının yaşadığı bir YERLEŞKEYİ dur yere bombalatmaz.

Taaaaaaaa osmanlıdan bu tarafa KÜRTLER hep devlete karşı çıkıp mümkün oldulca ASKERE gitmediler,VERGİDE vermediler.<Yani diger normal vatandaşların  devlete verdikleri hiçbirşeyi vermediler.Osmanlıda 18 kere ayaklanıp devlete ,millete büyük zarar verdiler.

Kurtulş savaşinda kürtler yoktu.Hatta bir çoğu Yunan saflarında bize karşı savaşmışlardır.

Kürtlerin genelde işi gücü SOYGUNCULUKTU.

Erzincanın bir köyünde bir ihtiyara sordum.Köyünüzde 4 kürt aile var.Bunlarla aranız nasıl?

Dediki onlarla aramızda sorun yokta.

Dağ köylerinde yaşayan kürtlerle aramızda sorun çok.

Dağlardan,tepeşerden köyleri kontrol ediyorlar.Hanki evde duman tütüyorsa o evi gelip basıyorlar.

Ne var,ne yok alıp gidiyotlar.

Dedimki niye karşı koymuyorsunuz?

Deddiki nasıl karşı koyalım,onlarda silah var bizdeyse yok.

 

Dedimki omlar nerden silahı alıyorsalar sizdee ordan alsanıza.

Dediki onlara osmanlı silah vermektedir.Biz yiyeceklerimiz için para bulamıyoruz silaha verilecek parayı nerden bulalım.

                 Evet başta YAVUZ  DOMUZU olmak üzere bir çok padışah bunlara arka çıkmıştır.

Hatta ABTALHAMİT HAMİDİYE adı altında kışlalar acıp kürtleri oralarda EYİTİP silahlandırmştı.Kürtlerde o silahlarla TÜRKMEN.ALEVİ,BEKTAŞI köylerini basıp soymuşlardır.

Hatta kışlaları bile basıp nir sürü askere kıymışlardır.

Kürtler bu bakımdan kimseden şikeyet edemezler.

Çümkü onların yaptıkları KAFDAĞINI  aşmıştır.

Onların kimseden şikeyet etmeye hakları yoktur.

              Hatta kendi saflarına katılmayan KÜRTLERİ bile düman belliyorlardı.

Sarıkamışda 3 yıl görev yaptım.

Samimi oldugum bir kürt bana sordu.Abi sana birşey soracam.Dedimki sor.

Dediki bizim kürtlerın bir bölümü, TERÖRÜ desteklemekte hatta bir bölümüde direk teröre katılmaktalar.Hatta benide birkaç kere tehdit ettiler.Ya bize katıl yada bize maddi destek ol.Yoksa birgün sabah gelirsinki DÜKKANIN yerinde yok.

Bende dedimki sakınhaaaa,onların dedigini yapmayasın.

O köyün bombalanmasının mutlaka bir neddeni vardır.

O yüzden köy bombalanmıştır.

Dur yere durup dururken köyü kimse bombalatmaz.

Benim duyduğuma göre o köy EESRAR ,EROİN kaçakcılığında çok büyük uyuşturucu sevkiyatı yapıyormuş.

Bölücülüktede o köy baş

rolü oynuyormuş.

Yaniiiii küylünün SUÇU çok büyükmüş.

Eeeeee,atalarımız ne demiş,ETME  kulum bulursun ,soonra PİŞMAN olursun.

Son pişmanlıkta para etmez.

                  Hiçbir ülke böyle büyük bir SUÇA izin vermez.

Başkalarına örnek olsun deye bu köy bambalanmıştır.

Türkiye AŞİRET ülkesi deyildir.

40 yıldan beri bunlar TÜRKİYEDE 40,000 kişinin ölümüne neden olmuşlardır deyince  Sarıkamışlı KÜRT yok abi TÖBE onların peşine TÖBE  gitmem dedi.1960 yillarda amerikalılar BARIŞ gönüllüleri adı altında onbinlerce genç amerikalı kadını TÜRKİYEYE sokmuşlardı

Bunların TOPU  AJANDI.

Birgün hanımla bir kürt aileye oturmaya gittik.Birde ne göriyim bu amerikalı ajan kadınlardan biri o ayleye misafirliye gitmiş.Kürt arkadaşa işaret ettin bu kadın ne arıyor burda diye.

Arkadaş vallaa bende bilmiyorum niye bize geldigini.

Dedimki sakın buna müsaade etmeyin  sizi ayartmaya çalışırsa.İşaretle bana dediki öyle birşey yaparsa kolundan tutar dışarı atarım.

                Amerikalı kadın işeretlerimizden sanırım küşkulandiki,BEN gidiyorum bana müsaade deyip SİKTİR olup çıkıp gitti.

 Aileden hiç kimse güle güle bile demedi.

Bu BATILI namussuzların işi gücü bu ülkeyi birbirine düşürmeye çalışmaktır.

                   Sarıkamişli KÜRTLERDEN çok samımı arkadaşlarım vardı.3 yıl kalmıştım sarıkamişda.3 yıl sonra Samsuna tayınııııııııııııııııııııım çıktıydı.Yıllar sonra hanımla Sarıkamışa bunları ziyerete gittigimizde hiç birini bulamadık.Komşularına sorunca hepisinin ege ve akdeniz bölgesine göçtüklerini söyledilerdi.

                     Ozan ARİF bir konserinde şöyle dediydı.

Bizim köyde 17 aile kaldıydı.

Gerisi ya egeye ya akdeniz böldesine  yada İstanbula göçtüler.

Sarıkamışda bitişik komşu aileyi iftar yemegine çagırmaya gittim.Kapıyı çaldım evsahibi geç kadın açtı kapıyı içeri buyur etti içeri girdimki,kaynanası sofraya oturmuş bir tas çorba bir parcada ekmek sofrada önünde bir tuhaf oldum.Zaten ne yıyeceklerini görmek için öyle yapmıştım.Gelin dediki ağabeg neden önceden habar vermedin geleceginizi,birşeyler hazırlardım size.Dedimki nanım sizi iftara çagırıyor o herşeyi hazırladı sizi bekliyor.Ben öyle deyince bize 10 dakka müsaade hemen geliyoruz.

Ben eve döndüm arkadanda arkadaş anası ce hanımı çıkıp geldiler.Çeşit çeşit yemekleri görünce bir neşelendilerki sorma gitsin.

Doğu halkı çok yoksuldu o tarihlerde.

İş yok

doğru dürüst

çifcilik yok.

Batıda bir teneke bugday ekse bir çifcı 25-30 teneke buğday alırkan doğulu 1 teneke bupday ekse ancak 3-5 teneke buğday alabiliyorlardı.Tarlalar susuz,veim çok az.

Ülkeyi yönetenlerse ALLAHLIK.

Birşeye kafaları çalışmıyor.

Olanda millete oluyor.

Bay RECEP diyorki ,enaz 3 çocuk yapın.

Yahuuuu ülkenin nufusu 80 milyon daha ne istiyorsun.Bunlara iş bulamıyorsunda ülke                      100 milyon pluncamı iş bulacan bunlara.

              Geçmişte ADALET partisinden biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir bakan şöyle diyor Bülgaristana,nufusumuz hele bir 60 milyon olsunda o zaman gösteririz size.

 

Ulan Bulgaristanın nufusu 9 milyon senin ülkeninse 55 milyon ken gösteremiyorsunda 60 milyom oluncamı gösterecen.

                Süleyman demirelin zamanında TOKTO büyük elçimizin maaşını devlet ödiyemiyor.Elçi nerdeyse kilisenin önüne gidil

l mendıl açıp para dilenecekti..

                 Türkiye ATATÜRKTEN başka doğru dürüst bir baş görmedi.

Olanda millete oluyor.

                  SÜLO bir meydan konuşmasında şöyle demişti.

Duvarın üstüne FÖTÖRÜMÜ koysam onu başbakan seçersiniz.Yani Süleyman demirel diyorki TÜRK HALKINA siz bukadar abtalsınız.

Sanki kendisi halktan daha akıllıda.

 

Dedeniz

                     

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

                     

Terörist elebaşı Ferhat AbdiKobani'de hanedanlık kurdu!

Terör örgütü YPG/PYD’nin elebaşılarından Mazlum Kobani kod adlı Ferhat Abdi Şahin’in ABD’nin desteğiyle örgütün kontrol ettiği bölgede, aile üyeleri ve yakın akrabalarını yönetimde görevler vererek kayırdığı ortaya çıkarıldı.

DHA
Giriş Tarihi: 2.1.2021  17:13Son Güncelleme: 2.1.2021  18:17ABONE OL 
Terörist elebaşı Ferhat Abdi Kobani'de hanedanlık kurdu!

Belçikalı araştırmacı, blog yazarı Hedwig Kujipers'in terör örgütünün idaresindeki bölgeden kendisine iletilen bilgilerle yayınladığı araştırmada, terörist elebaşı Ferhat Abdi'nin Kobani'de "hanedanlık" kurduğunu belirtti. Hedwig Kujipers, sosyal medyasından da paylaştığı araştırmayı bloğunda "Kobani'de Yolsuzluk; Abdi Hanedanı" başlığıyla yayınladı.

terorist-elebasi-ferhat-abdi-kobanide-ha

ABD'nin desteğiyle Suriye'nin kuzeyinde, Fırat'ın doğusunda kalan bölgenin bir kısmını kontrol eden terör örgütü YPG/PYD'nin elebaşı Mazlum Kobani'nin, aile üyeleri ve akrabalarını kayırarak, yönetimde görevler verdiği ortaya çıktı. Belçikalı araştırmacı, blog yazarı Hedwig Kujipers, bölgedeki kaynaklarından aldığı bilgilerle hazırladığı araştırma dosyasında, terörist elebaşının bölgede "hanedanlık" kurduğunu belirtti. Hedwig Kujipers, sosyal medya hesabından da paylaştığı araştırmayı "Kobani'de Yolsuzluk; Abdi Hanedanı" başlığıyla bloğunda yayınladı.

terorist-elebasi-ferhat-abdi-kobanide-ha

TERÖRİST ELEBAŞININ KOBANİ HANEDANLIĞI

Hedwig Kujipers, araştırma yazısında, "Suriyeli Kürtlerin poster çocuğu" olarak tanımladığı terörist elebaşı Ferhat Abdi'nin Kobani'de aile üyelerini kayırarak yaptığı yolsuzluğu, açık kaynaklardan da teyit ettiği bilgilerle ortaya koydu. Araştırmacı Hedwig Kujipers, kuzeydoğu Suriye'deki bir kaynağının uyarısıyla bu araştırmaya başladığını vurgulayarak, bu kişinin terör örgütünün sözde Kuzeydoğu Suriye Özerk İdaresi'nin bir ofisinde çalıştığını belirtti. Ailesini ve kaynağını korumak için kimliğini gizli tuttuğunu belirten Hedwig Kujipers, "Bana çok ilginç bir şey söyledi; Abdi ailesi, evet, bunu doğru anladınız, General Mazlum Abdi'nin ailesi şehirdeki çoğu yönetim pozisyonunu elinde tutuyor, bu da açıkça demokrasi eksikliğinin ve yönetim organlarındaki yolsuzluğun bir işaretidir" dedi.

 
 
 

terorist-elebasi-ferhat-abdi-kobanide-ha

Terörist elebaşı Abdi'nin bir röportajında, yönetim içindeki yolsuzluk ve eksiklikler olduğunu kabul ettiğini, savaş sırasında pek çok kişinin çıkarları için bu boşluğu istismar ettiğini, konum ve sorumluluklarını kötüye kullandığını söylediğini hatırlatan Hedwig Kujipers, "Daha fazla araştırma yapıldığında kendi kapısının önünü süpürerek başlaması gerektiğini gösterdi" yorumu yaptı.

terorist-elebasi-ferhat-abdi-kobanide-ha

TERÖRİST ELEBAŞI KARDEŞİNE, ABD'LİLERLE 50 MİLYON DOLARLIK SÖZLEŞME YAPTIRDI

Hedwig Kujipers, yolsuzluğu ortaya çıkarmak için kurulan bir gözlemevinde terörist elebaşı Ferhat Abdi'nin erkek kardeşi Dara Abdi hakkında "çok ilginç bir şikayet" fark ettiğini belirtti. Hedwig Kujipers, Dara Abdi'nin bir avukat olduğunu, Kobani'de Küçük İşletmeler Konseyi de dahil birçok konseyde görevi olduğunu belirtti. Hedwig Kujipers yazısında bu şikayeti paylaştı: "(Terörist elebaşı) Abdi'nin kardeşi Dara Abdi'nin, abisinin yardımı ve gizli bir anlaşmayla Kobani'nin güneyindeki Amerikan karargahındaki askerlere yiyecek ve bazı hizmetler sağlamak karşılığında Amerikalılarla milyonlarca dolarlık sözleşmeler yaptı. Harab Aşak köyünde ve bu sözleşmeleri bir arkadaşı adına imzaladı. Ama buradaki herkes gerçeği biliyor. Tahminlere göre 50 milyon dolar aldı. Dara Abdi'nin, şu anda Ukrayna'da uzun yıllardır mafya ile çalışan kuzeni Mahmud ile birlikte olduğu biliniyor. Dara Abdi, (terör örgütünün kontrolündeki) bölgeye para kaçırmak, projeler yapmak ve ailesinin de oraya taşınmasını sağlamak için resmi işlemleri yapmaya gitti.

 
 

terorist-elebasi-ferhat-abdi-kobanide-ha

Dara Abdi'nin karısı, Baasçı bir lider olan Ebu Beşar'ın kızı. Karısı savaştan önce, Kobani'deki Köylüler Birliği'nin başına getirildi. İki yıl sonra, Ebu Beşar parayı zimmetine geçirdiği için tutuklandı. Uzun bir süre hapiste kaldı. En azından o dönem rejimin bir mahkemesi vardı. Benim kardeşim savaşta öldü. Umarım savaşta hayatını kaybedenler adına hırsızları ifşa etmek için bunu yayınlarsınız." Hedwig Kujipers, sosyal medya hesabından bu mesajı yayınlayan kişiyi bulduğunu belirterek "Bu gönderiyi kaldırmakla tehdit edildiğini, gerçeği ortaya çıkarmak için yardım istediğini söyledi" dedi.

 
 
 

terorist-elebasi-ferhat-abdi-kobanide-ha

KIZ KARDEŞLERİ KOBANİ HALK MECLİSİ VE BELEDİYE BAŞKANLIKLARINDA

Terörist elebaşı Ferhat Abdi'nin kız kardeşi Faize Abdi'nin ise sözde Kobani Halk Meclisi'nin başkanı olduğunu belirten Hedwig Kujipers, kaynak olarak bir gazetede yayınlanan haberi gösterdi. Terörist elebaşı Ferhat Abdi'nin diğer kız kardeşi Roshen Abdi'nin ise aslında sözde Kobani Belediye Başkanı olduğunu bildiren Hedwig Kujipers, bu bilgiyi teyit eden haberlerden alıntılar yaptı. Terör örgütü elebaşı Abdi'nin etkili bir pozisyonda olan bir diğer kardeşinin ise sözde Fırat Bölgesi Yasama Meclisi Başkanı Fevza Abdi olduğunu belirten Hedwig Kujipers, yazısına şöyle devam etti: "Aile hanedanı kardeşler devam ediyor. (Terörist elebaşı) Abdi'nin küçük kardeşi Kurdo'nun şu anda Kobani'nin askeri hastanesinin müdürü olarak çalıştığı da iddia edildi. (Terörist elebaşı) Abdi'nin kuzeni, kontrol edilen tüm alanlarda (sözde) İnşaat ve Bayındırlık Departmanı başkanı. Paylaştığım haberlerde onu multi milyon dolarlık bir inşaat projesinde nezaret mühendisi olarak görebilirsiniz. (Terörist elebaşı) Abdi'nin bir diğer kuzeni Aziz Abdi, şehirdeki ekmek fabrikası, halka açık fırınlar ve ekmek dağıtımının başında."

terorist-elebasi-ferhat-abdi-kobanide-ha

"YOLSUZLUĞU ELE ALMAYA SÖZ VERDİ, İŞE EVDEN BAŞLAMASI GEREK"

Hedwig Kujipers, terörist elebaşı Abdi'nin birden fazla aile üyesinin kasabada etkili pozisyonlara sahip olduğunu kanıtlamanın oldukça kolay olduğunu belirttiği yazısında, "Kendi kendine yönetim, feodal toplumdan uzaklaşarak, klanların yolsuzluğunu ve yönetmesini önlemek için tasarlanmış, demokratik konfederalizm ideolojisine sahiptir. (Terörist elebaşı) Abdi, özyönetim içindeki yolsuzluk iddialarını bizzat kabul etti ve konuyu ele alma sözü verdi. Görünüşe göre evden başlaması gerekiyor" dedi.

 

                Tolonbey:Amerikka,

Kürdistanı

Lazistanı

Çerkez istanı

Abazaistanı 

Türkiyeden ayırıp birer devletcik yaptıktan sonra,sıra TÜRKİYEYİ aşiretlere bölmeye sıra gelecek.

Onuda başardımı

Akraba devletcikleri oluşturma niyetindedir.

 

Yalnız Amerikanın donu kıçından düştü dyduğu şu habardan dolayı.

İngiltere AB den ayrıldı.

Neden biliyormusunuz?

Dünyada büyük degişiklikler oluyor.

RUSYA

ÇİN

INGİLTERE

TÜRKİYE yeni bir TARAF oluşturuyorlar.

Bu habarı duyan amarikanın DONU kıçından düştü.

Doların degeride gittikce düşmeye başladı.

Yakında NATONUNDA nalları dikmesinden korkuyorlar.

Olacağına bakın.

                 Türkiyeden ÇİNE ilk TİCARET  tireni gitti.

Dostumuz geçineen batılılarTürkiye düşmanı TERÖR odaklarını MADDEN vede MANEN desteklemesinin CEEzASINI  çekecektır sanırım.

               Türkiye olsun Çin olsun mazlum AFRİKAYA  ellerini uzatmaya başladılar.

Turkiye ilk GÜÇ göstermeyi ERMENİSTANA ve YANDAŞLARINA  yaptı.

                 Türkiyenin 7,000 yıllık bir geçmişi var.

Birşeyler bilmese bukadar uzun yaşayamazdı.

Dünya tarihine bir bakın bakalım.

7,000 yıl yaşamış kaç millet bulacaksınız.

Dedeniz

 
      TÜM MANŞETLER
 
Link to post
Sitelerde Paylaş

15 temmuz darbe girişiminde sivilleri bombalayanlarda askerdi.Fetöcü olmaları asker oldukları gerçeğini değiştirmez.bombalanan siviller bizim vatandaşımızdı.38,40 kişide değillerdi,yüzlerce sivil  "fetöcü" askerler tarafından katledildi.Bunlar fetöcümüydü yoksa içimize sızan düşmanmıydı , Türkiye ne kadar bağımsız,içimizde hiç mi hain yok önce bunları sorgulayalım.Yarın bir gün savaş olsa belki önce içimizdeki hainlerle savaşmak zorunda kalacağız.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiye teslim olan teröristleri dahi vurmaz ken sivil denilen kişileri vurması imkansızdır
istihbarat ihalar vasıtası ile geliyor abd ve israil ihalarından geldiği söylenmekte
malum iha da ilk üretime başlayan abd ve israildir
Türkiye abd den 1995
israilden 2000 den itibaren
iha aldı
kendi yerli ihaları 2014 ve sonrasıdır
roboski 2011 de olduğuna göre
elimizde israil ve abd ihaları var
bu iki ülkenin daima yanlış istihbarat verdiği malumdur
istihbaratın önce teröristlere gittiği söylenir
sonra geç şekilde Türkiye haberdar edilir iş işten geçtikten sonra
Türkiyenin yerli iha hamlesi  terörle mücadelede kırılma noktasıdır
ve bağımsız olmada mühim bir adımdır
adeta savaşın paradigmasını değiştirmiştir
15 temmuz darbe sonrası hava kuvvetlerinde gülen mensublarının ağırlığı anlaşıldı
yazıcıoğlu olayında da parmakları olduğu söylenmektedir
rus uçağının düşürülmesi ve rus büyük elçinin öldürülmesi de kati şekilde
gülenin abd tarafından yönlendirildiği kullanıldığı ortaya çıktı
abd israil ihaları ve gülencilerin hava kuvvlerindeki ağırlığı beraber düşünüldüğünde
roboski olayının nasıl olduğunu daha net açıklar.
**
ancak şartlanmış gibi refleksif  olarak sizin deyiminizle tc devleti her daim haksızdır
pkk fetö israil abd ise melek masum ve neden ise hep aynı safta.
**
15 temmuzda genelkurmay cumhurbaşkanı mit dahil her yere adamlarını yerleştiren saniye saniye
olayların akışını bilen kimseler den hiç kuşkulanmamak pek masumca değil

 

***

aşağıdaki görüşlere aynen katılmaktayım

zaten abdnin hazımsızlığı tek kutuplu dünya jandarmalığının kaybolması çok kutuplu ve daha dengeli adaletli ve asya merkezli  yeni yapılanmaya 

engel olmaya çalışıyor başaramıyor gittikçe agresif hale geliyor

Türkiye yi de bu asya blokundan ayırmak için epey çabalıyor ancak Türkiye 15 temmuz ile birlikte adeta uyandı ve asya blokuna dahil oldu

ancak ne batı ne abd Türkiyeden vazgeçer,nede Türkiye bunlardan yine ilişkiler devam eder

ancak stratejik ilişkiler asya ya kaymıştır.

 

 

 

"

Tolonbey:Amerikka,

Kürdistanı

Lazistanı

Çerkez istanı

Abazaistanı 

Türkiyeden ayırıp birer devletcik yaptıktan sonra,sıra TÜRKİYEYİ aşiretlere bölmeye sıra gelecek.

Onuda başardımı

Akraba devletcikleri oluşturma niyetindedir.

Yalnız Amerikanın donu kıçından düştü dyduğu şu habardan dolayı.

İngiltere AB den ayrıldı.

Neden biliyormusunuz?

Dünyada büyük degişiklikler oluyor.

RUSYA

ÇİN

INGİLTERE

TÜRKİYE yeni bir TARAF oluşturuyorlar.

Bu habarı duyan amarikanın DONU kıçından düştü.

Doların degeride gittikce düşmeye başladı.

Yakında NATONUNDA nalları dikmesinden korkuyorlar.

Olacağına bakın.

                 Türkiyeden ÇİNE ilk TİCARET  tireni gitti.

Dostumuz geçineen batılılarTürkiye düşmanı TERÖR odaklarını MADDEN vede MANEN desteklemesinin CEEzASINI  çekecektır sanırım.

               Türkiye olsun Çin olsun mazlum AFRİKAYA  ellerini uzatmaya başladılar.

Turkiye ilk GÜÇ göstermeyi ERMENİSTANA ve YANDAŞLARINA  yaptı.

                 Türkiyenin 7,000 yıllık bir geçmişi var.

Birşeyler bilmese bukadar uzun yaşayamazdı.

Dünya tarihine bir bakın bakalım.

7,000 yıl yaşamış kaç millet bulacaksınız.

Dedeniz

"

 

tarihinde nogodbutAllah tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...