Jump to content

'Allah yolunda kurban edeceğini' söyleyip oğlunu kesti


Recommended Posts

https://haberglobal.com.tr/gundem/zonguldak-in-caycuma-ilcesinde-oglunu-ensesinden-kesen-babadan-kan-donduran-ifade-oglumu-allah-yoluna-adadim-96448

 

Tarık Akan'ın "Adak" isimli filmine bakacak olursanız 1960'lar da yaşanmış tıpkı bunun gibi bir olayın konu alındığını görürsünüz. O olayda da Baba olacak adam yanlış hatırlamıyorsam bir iftira sonucu hapise giriyordu ve "Eğer olurda buradan çıkarsam oğlumu Allah'a adak adayacağım" diyordu. Hapisten çıktıktan sonrada 2 aylık oğlunu kurban ediyordu.

 

Şimdi ben bunu niye anlattım? Bu tip olaylar ne yazık ki Anadolu topraklarında her zaman vuku bulmuştur ve bu da demek oluyor ki "Adak" olayının yaşandığı 1960'lardan günümüze gelecek olursanız ülkemizin bir adım dahi ileri gitmediğini görebilirsiniz.

 

Bu Zonguldak'da yaşanan son olayın da sorumlusu sadece Baba değil, aynı zamanda Televizyonlara çıkan veya bir takım dini topluluklar içerisinde insanlara "ağlak" bir ses tonu ile "İbrahim, oğlu İshak'ı tam kurban etmek üzere iken Rab'in gök yüzünden koç indirdiğini" anlatan ve kendisine İlahiyatçı, Şeyh, Şıh, Hacı, Hoca, Müftü gibi lakaplar takanlardır, gelmiş geçmiş tüm Diyanet işleri başkanlarıdır. Son 20 yıldır bu ülkeyi İslam'ı temel alarak yönetenlerdir.

 

İşte bunlar yüzünden bu ülkenin insanının beyni yüz yıllardır yıkanmaktadır ve bu düzen kaldığı sürece de yıkanmaya devam edecek gibi görünüyor.

 

İşte bu din öyle bir din ki bir babayı kendi oğlunu inandığı bir İlah adına kurban edecek kadar canavarlaştırıyor. Ondan sonra biz bu dinin bir pagan inancı olduğunu söylediğimiz de, Azteklerin de MÖ 14 ile 16 yüzyıllar arasında insan kurban ettiğini anlattığımızda İslamcı yine geliyor bize küfür ediyor.

 

Ben şu olayı ilk okuduğumda insanlığımdan utandım, peki İslamcı sen dininden utandın mı?

tarihinde 322 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...