Jump to content

cehenneme gidersem bahanem hazır


Recommended Posts

Bununla ilgili bir çok örnek verilebilir. Mesela kıyamet koptuğunda illaki küçük yaşta olanlar olacaktır. Onlarda bedavadan cennete gidecek ben neden onlardan biri değilim?

O çocukların hepsinin müslüman çocuğu olduğunu varsaysak bile , bütün çocukların ilerki yaşlarda müslüman kalması imkansız, illaki dinden cıkanlar oluyor, bugün bile görüyoruz. Bu allah denen put kıyameti biraz daha geç koparsa  bu çocuk ileride dinden çıktığında direk cehenneme gidecekti mesela...

İslam ve saçmalıklar silsilesi.....

tarihinde Hubble_ tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu allah putu bir kızılderiliyi,asteği,mayayı,aborjini islamdan haberdar etmiyor ama beni zorla haberdar ediyor. Onlarda allaha inanmıyor bende inanmıyorum. Ama beni cehenneme atıyor. Onların haberi olmadığı için azap edilmiyorlar. (İsra 15) 

Benide haberdar etme kardeşim ! neden ediyorsun? Ben mi istedim haberdar olmayı... Ben mi istedim bu cahil müslümanlarla her gün aynı havayı solumayı, hergün 5 kere ezan işkencesi çekmeyi...

 

İslam ve  mantık  (!)

 

 

 

tarihinde Hubble_ tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
3 saat önce, Kirli Sakal yazdı:

yaratılsaydı, bizim başımız kel mi :) 

Kalu bela açıklıyor işte, tabii yersen. Müslüman saçmalıklarına inanmadığım için cehennem hakkında hiç kafamı yormuyorum. 

tarihinde Freudyen tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...