pozitivizm 0 Oluşturuldu: Mayıs 30, 2021 Raporla Share Oluşturuldu: Mayıs 30, 2021 Forumun güvenlik sertifikasının süresi dolmuş uyarısı alıyorum sürekli. Link to post Sitelerde Paylaş
teflon 0 Mayıs 30, 2021 gönderildi Raporla Share Mayıs 30, 2021 gönderildi Aynen ben de. Ziyaret sayısını da iyicene azaltıyor sanırım bu durum. Çünkü her sekme değiştirildiğinde aynı uyarı bir daha geliyor.. Link to post Sitelerde Paylaş
teflon 0 Mayıs 30, 2021 gönderildi Raporla Share Mayıs 30, 2021 gönderildi Ayrıca az önce fark ettiğim üzere sıkıntı bende değilse eğer, düzenleme de çalışmıyor. Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Mayıs 30, 2021 gönderildi Raporla Share Mayıs 30, 2021 gönderildi Haklısınız. Forum tamamen kendi halinde terkedilmiş. Link to post Sitelerde Paylaş
pica pica 0 Mayıs 30, 2021 gönderildi Raporla Share Mayıs 30, 2021 gönderildi Bende de aynı durum söz konusu tamamen. Benim bilgisayardan sanıyordum. Umarım yönetim el atar bu işe. Link to post Sitelerde Paylaş
Knightwalker 0 Haziran 1, 2021 gönderildi Raporla Share Haziran 1, 2021 gönderildi On 30.05.2021 at 16:48, kavak yazdı: Haklısınız. Forum tamamen kendi halinde terkedilmiş. Kavak bey merhaba özelden konuşabilir miyiz? Link to post Sitelerde Paylaş
pozitivizm 0 Haziran 1, 2021 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 1, 2021 gönderildi 6 saat önce, Knightwalker yazdı: Kavak bey merhaba özelden konuşabilir miyiz? Yeni üyelere mesaj alıp gönderemiyorsun. Ben tenten. Link to post Sitelerde Paylaş
Knightwalker 0 Haziran 1, 2021 gönderildi Raporla Share Haziran 1, 2021 gönderildi (düzenlendi) 4 dakika önce, husnu yazdı: Yeni üyelere mesaj alıp gönderemiyorsun. Ben tenten. Selam. Vld_ack 'nın discord nicki var mı sende? facho'nunda olur. Forum konuları nasıl görülebiliyor onu öğrenmeye çalışıyorum. Haziran 1, 2021 tarihinde Knightwalker tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
pozitivizm 0 Haziran 1, 2021 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 1, 2021 gönderildi 1 dakika önce, Knightwalker yazdı: Selam. Vld_ack 'nın discord nicki var mı sende? nick değiştirdikleri için kimin kim olduğunu bilmiyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Knightwalker 0 Haziran 1, 2021 gönderildi Raporla Share Haziran 1, 2021 gönderildi 1 dakika önce, husnu yazdı: nick değiştirdikleri için kimin kim olduğunu bilmiyorum. Aynılar ben gördüm. Yanlarındaki numarayı görebiliyor musun? Facho#.... gibi Link to post Sitelerde Paylaş
Knightwalker 0 Haziran 1, 2021 gönderildi Raporla Share Haziran 1, 2021 gönderildi On 30.05.2021 at 16:48, kavak yazdı: Haklısınız. Forum tamamen kendi halinde terkedilmiş. Kavak bey sitedeki konularımızı almanın bir yolu var mı? Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Haziran 1, 2021 gönderildi Raporla Share Haziran 1, 2021 gönderildi 20 dakika önce, Knightwalker yazdı: Kavak bey sitedeki konularımızı almanın bir yolu var mı? Maalesef benim erişimim de yok oraya. Link to post Sitelerde Paylaş
rahip 0 Haziran 1, 2021 gönderildi Raporla Share Haziran 1, 2021 gönderildi (düzenlendi) Ben nereye üye olup ayrılsam çöküyor. Önce buraya üye oldum başka bir kullanıcı adı ile buradan üyeliğimi sildirip gittim ardında çöktü site. antidogmatik üye oldum bir daha girmeme kararı aldım 1 - 2 hafta sonra orası da kapandı. Sahi neden kapattılar siteyi anlaşmazlık mı çıktı. Admin bana cpanel bilgilerini ver ben ilgilenirim siteyle boş zamanlarımda. Haziran 1, 2021 tarihinde rahip tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Knightwalker 0 Haziran 1, 2021 gönderildi Raporla Share Haziran 1, 2021 gönderildi Bir saat önce, kavak yazdı: Maalesef benim erişimim de yok oraya. Çok üzücü hakikaten. Öncelikle Türkiye için bir kayıp oldu. 5 yıllık arşiv olmuştu derli toplu. Link to post Sitelerde Paylaş
Teşup'unOğlu 0 Haziran 2, 2021 gönderildi Raporla Share Haziran 2, 2021 gönderildi Hacı'dan sonra forum yöneticisiz kaldı. Yönetimin sorunu çözmesi gerekiyor. Link to post Sitelerde Paylaş
admin 0 Haziran 2, 2021 gönderildi Raporla Share Haziran 2, 2021 gönderildi SSL sertifika uyarısı problemi giderilmiştir. Link to post Sitelerde Paylaş
TanrıBeniNiyeKorudu 0 Haziran 3, 2021 gönderildi Raporla Share Haziran 3, 2021 gönderildi 23 saat önce, Teşup'unOğlu yazdı: Hacı'dan sonra forum yöneticisiz kaldı. Yönetimin sorunu çözmesi gerekiyor. Katılıyorum Hacı ayakta tutuyordu bu forumu devamlı yeni bilimsel konular açarak. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Haziran 4, 2021 gönderildi Raporla Share Haziran 4, 2021 gönderildi On 02.06.2021 at 15:31, Teşup'unOğlu yazdı: Hacı'dan sonra forum yöneticisiz kaldı. Yönetimin sorunu çözmesi gerekiyor. Forum yöneticisiz falan kalmadı, yöneticiler hep burada. Gördüğünüz gibi sorun da düzeltildi. Ayrıca ilave edecek olursak, bu forumun kurucusu Haci değildir, Haci yıllar sonra admin kadrosuna dahil edilmiştir. Yani Haci'den önce de forumun yöneticileri vardı, şimdi de var. Merak etmeyin... Link to post Sitelerde Paylaş
Knightwalker 0 Haziran 6, 2021 gönderildi Raporla Share Haziran 6, 2021 gönderildi On 01.06.2021 at 23:45, kavak yazdı: Maalesef benim erişimim de yok oraya. Kavak bey discord kanalındaysanız vld_ack veya fachonun nickini verebilir misiniz? Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Haziran 6, 2021 gönderildi Raporla Share Haziran 6, 2021 gönderildi 4 saat önce, Knightwalker yazdı: Kavak bey discord kanalındaysanız vld_ack veya fachonun nickini verebilir misiniz? Orayla da ilgim yok. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts