Knightwalker 0 Haziran 6, 2021 gönderildi Raporla Share Haziran 6, 2021 gönderildi On 03.06.2021 at 01:25, admin yazdı: SSL sertifika uyarısı problemi giderilmiştir. Üyeliğimi nasıl sonlandırabilirim acaba? Link to post Sitelerde Paylaş
Dotttore 0 Ağustos 30, 2021 gönderildi Raporla Share Ağustos 30, 2021 gönderildi On 04.06.2021 at 12:15, administrator yazdı: Forum yöneticisiz falan kalmadı, yöneticiler hep burada. Gördüğünüz gibi sorun da düzeltildi. Ayrıca ilave edecek olursak, bu forumun kurucusu Haci değildir, Haci yıllar sonra admin kadrosuna dahil edilmiştir. Yani Haci'den önce de forumun yöneticileri vardı, şimdi de var. Merak etmeyin... Çok fazla reklam var forumda bu da gezinmeyi dolayısıyla ilgiyi azaltıyor, bu durum hakkında bi değişiklik olmaz mı acaba... Link to post Sitelerde Paylaş
teflon 0 Ağustos 30, 2021 gönderildi Raporla Share Ağustos 30, 2021 gönderildi Adblock'la engellenebilir ama ben özellikle kullanmıyorum onu bu sayfada, belki biraz faydası olur diye. Bir ara kötüleşmişti reklamlar, forumdaki başlıkları da kaplar halde çıkıyordu ama şu anda o kadar da kötü değil. Benim açımdan idare eder seviyede. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts