Jump to content

Kuran daki klonlama...


Recommended Posts

Kopyalanmış bir hayvandan çok sayıda kopya hayvan üretme (ikinci nesil kopyalama) deneylerinde Kulak Dokusundan hücreler alınarak kopyalama gerçekleştirilmiştir. Yani yakın tarihte yapılan ilk deneylerde hayvanların kulağı kesilip hücre alınarak kopyası üretilmiştir. Kuran-ı Kerimin bir ayeti şöyledir:

"...(Şeytan dedi ki) Mutlaka onlara emredeceğim de hayvanların kulaklarını kesecekler ve yine mutlaka onlara emredeceğim de Allah'ın yarattığını değiştirecekler..." (Nisa Suresi 119.ayet)

Ayrıca bu hücrelerin genetik yapısıyla oynayarak yaratılış kanunlarına müdahelede bulunmaya çalışan kimseler de vardır. Dolayısıyla genetik biliminin olmadığı bir çağda yani 1400 yıl önce indirilen ayetteki ifadelerle mucizevi benzerlikler vardır.

Yapılan bazı kopyalamalarda meme dokusundan da hücreler alınmıştır fakat Tarihteki ilk 2.nesil kopyalamalarda hücreler kulaktan alınmıştır.(Japonya'daki Kagoşima Enstitüsünde ve Brezilya'daki Vitoria ineği

Link to post
Sitelerde Paylaş
İslam öncesi Arap geleneğinde bir dişi deve 5 kere doğurur, beşinci yavru erkek olursa bu yavru putlara adanırdı. Putlara adanan bu yavrunun kulağı kesilir (yarılır) ve serbest bırakılırdı. Artık "bahira" adı verilen bu hayvan hiç bir hizmette kullanılmaz, kesilmez, su kaynaklarını ve otlakları bu hayvana yasaklamazlardı. Hayvan sahipsiz olarak özgürce dolaşırdı..

Yukarıda belirtilen Ayet'te Muhammed bu eski geleneği yıkmaya çalışmaktadır. fakat Ayet sahtekarların eline düşünce birdenbire klonlamanın asırlar öncesinden gösterildiği iddiasına malzeme olmuştur. Sıradan bir Kuran mucizesi sahtekarlığıdır..

(Not: Müslümanlar araştırma ve okuma özürlü olduğundan, acaba işin aslı nedir diye asla araştırmazlar. Ara sıra bir müslüman mal bulmağribi gibi bu Ayet'i getirir klonlamaya örnek olarak yapıştırır. Ben de ne zaman görsem bu açıklamayı yazının altına yapıştırır ve yazıyı getiren kafasızı morartırım. Bu kaçıncı oldu unuttum...)

evet sızlerı ıyı bılırım peygamberıkotu gosterecek ıle ılgılı yorumlara hemen ınanırsınız ama aynı kısı onun ayı yardıgını 1 dua ıle bır anda yagmur yagdırdıgını soyledıgınden hıc bahsetmezsınız. ornegın buharinin yazdıklarına ınanıyormusunuz ınanmıyormusunuz yoksa sadece ısınıze gelenemı ınanıyorsunuz ....kaynak alayım admınım bu deve kulagı kesme gelenegınden... komik olan acaba peygamber gercekten yasamısmıydı hayalı olamsı mumkun derken bu deve kulagı kesmeden bu kadar emın olusunuz ....komik....

tarihinde halfer1974 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

bu ayet bana göre doğru....kuran da geçiyor....mücize...tüh bu klonlamayı yapanlara...siz oturun evinizde ıraklılar gibi omum bunun çizmeleri altında sürünün....işte islamın gerçek yüzü...deney ve gözlemler sayesinde en ufak baş ağrısından kansere kadar her hastalığa çare aranıyor...doğruu....allah bunu önceden bilmiş...yine ters köşe....islam bilim ile çelişir...yani insanlık için çalışan bilim adamları aslında şeytana çalışıyolar....

Link to post
Sitelerde Paylaş
"...(Şeytan dedi ki) Mutlaka onlara emredeceğim de hayvanların kulaklarını kesecekler ve yine mutlaka onlara emredeceğim de Allah'ın yarattığını değiştirecekler..." (Nisa Suresi 119.ayet)

Çok güzel...

İnsan'ın, şeytan'ın eseri olduğu ortaya çıktı. Homo Sapiens genetik bir klondur. Bu klonlama olayını gerçekleştiren nefilimlerdir. Hepimiz cehennemde cayır cayır yanacağız..Amen..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bugün insanlar çeşitli bilimsel yöntemlerle Allah'ın orjinal yarattıklarını değiştirmiyorlar mı?. Ayet buna işaret ediyor.. Mesela bal üreten sinek yapıyorlar, bal arısındaki bal üretmeyi sağlayan geni sineğe yerleşitirip bal üretmesini sağlıyorlar. Büyükbaş hayvanların genleriyle oynayarak daha çok süt vermesini sağlıyorlar. İşte şeytan işi bu gelişmeler asırlar önce Kur'an'da belirtilmiş.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 7 years later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...