Jump to content

Dünyada Ulusalcı-Küreselci Rekabeti Var Mı?


Recommended Posts

Bu mücadeleyi bilmem, daha doğrusu küreselcilik dedikleri nanenin ne rezil, ne adice senaryoları hayata geçirip üstünü soslamak için kullanılan bir şey olduğunu düşündüğüm (bugün açıkça görüyor ve yaşıyoruz) bu mücadeleye girmeyeceğim.

 

Şunu biliyorum, milliyetçilik bizim tek kurtuluşumuz. Biz Ortadoğuyla komşu, Arap işgali altında inim inim inleyen bir ülkeyiz. Bizi kurtaracak tek dinamik milliyeçilik.

 

Milliyetçiliğine sarılmazsan devletle yönetilen ulus olma özelliğini direkt kaybeder, kabile olursun. Burası Norveç falan değil, Avrupa kıtsının orta yerindeki bir bir ülke değil. Burası Türkiye.

 

Milliyetçiliği (vatanseverlik, yurtseverlik) yıllardan beri kötüleyen, aşağılayan; vatansevere, Atatürkçüye faşist, ırkçı, milliyetçi, geri kafalı vs diye saldırıp duran liberaller, solcular, dinciler vb hepsi şimdi yine birlik halde, bizi 4. yüzyıl vahşileriyle yaşamaya zorluyor, yine ırkçı vs ilan ediyor.

 

Direncimizi kırmak için her türlü alçaklığı yapar bunlar. Bizim sözde okumuşlar da aynı numaralara çokça düştüğü için vatanseverlik bir suçlama sözcüğüne dönüştü.

 

Allah hepsinin belasını versin... Hepsinin. Solcusunun da liberalinin de dincisinin de Kürtçüsünün de. Hepsinin...

Şimdi çöl vahşileriyle hümanizm satıyorlar millete. Rezil gericiler.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...