Jump to content

Müslümanların % 92' si Müslüman değil!


Recommended Posts

Gerçek islam dendiğinde şeriat hukuku olmak zorundadır,

bu bir hadis değil ayetlerden oluşan kurallardır,

 siz şeriat hukukunu kabut etmeyip müslüman olarak bu forma geliyorsanız ben sizi asla ciddiye alıp yorum yapmam, çünkü siz gerçek müslüman değilsiniz,

 gerçek islamı yaşamanın tek bir yolu var, şeriat hukuku yani Allahın hukuku ,

 

SİZ  şeriat ayetlerini inkar ediyorsanız, islamdan çıkmışsınız demektir.

 

bu şekilde sadece sahtekar olduğunuzu düşünürüm, sonra bu forma gelip adminler beni neden attı? demeyin,

adminler bu konuda haklılar,

bende bu konuda onların sonuna kadar arkasındayım,

bir karar vermek zorundasınız ya seriat yada deist  hangisi sizin için uygun?

Sana, kendinden önceki Kitab’ı doğrulayan ve onun üzerinde denetleyici olan (bu) Kitab’ı hak olarak indirdik. Onların arasında Allah’ın indirdiğiyle hükmet. Sana gelen haktan (seni saptıracak olan) hevalarına/arzularına uyma. Sizden her bir (ümmet) için bir şeriat ve yol kıldık. Şayet Allah dileseydi sizi (şeriatı ve yolu aynı olan) tek bir ümmet yapardı. Lakin size verdiklerinde sizleri denemek için (şeriat ve yollarınızı farklı kıldı. Öyleyse) hayırlarda yarışın. Hepinizin dönüşü Allah’adır. İhtilaf ettiğiniz şeylerde (kimin haklı olduğunu) size haber verecektir. (5/Mâide 48)

► Biz, her ümmete bir ibadet yolu belirledik, o yol üzere ibadet etmektelerdir. Sakın bu konuda seninle tartışmasınlar/tartışmalarına müsaade etme. Sen, Rabbine davet et! Hiç şüphesiz sen, dosdoğru bir hidayet üzeresin. (22/Hac 67)

► “Dini (tevhidle) ayakta tutun ve onda ayrılığa düşmeyin.” diye Nuh’a emrettiğini, sana vahyettiğimizi, İbrahim, Musa ve İsa’ya emrettiğimizi sizin için dinde şeriat kıldık. Müşrikleri kendisine davet ettiğin (tevhid) onlara ağır geldi. Allah dilediği kulunu (tevhid ve ayrılıksız din için) seçer ve O’na yönelenleri hidayete erdirir. (42/Şûrâ 13)

► Yoksa, Allah’ın izin vermediği şeyleri, kendilerine dinden şeriat kılan/kanun yapan ortakları mı var? Şayet (azaplarının kıyamete erteleneceğine dair) kesin bir söz olmasaydı elbette, aralarında hüküm verilirdi. Şüphesiz ki zalimlere can yakıcı bir azap vardır. (42/Şûrâ 21)

Allah’ın (cc) izin vermediği şeyleri şeriat hâline getiren, haram-helal, yasak-serbest şeklinde kanunlaştıranlar, Allah’a (cc) şirk koşulan ortaklardır. Çünkü kanun yapma, şeriat belirleme ve yasama Allah’ın (cc) en belirgin sıfatlarındandır. (bk. 12/Yûsuf, 40; 18/Kehf, 26) 

► Sonra seni, (ilahi) emre dayalı bir şeriat üzere kıldık. Ona uy. Bilmeyenlerin hevalarına/arzularına uyma. (45/Câsiye 18)

tarihinde Ignostik kahin tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Dipnot!

Türklerde müslüman değil, ülke şeriat ile yönetilmiyor,

 haksizmıyım? 

 

 Size ilginç birşey söylim mi? ben her zaman haklıyımdır.

 bu yüzden benimle tartışmak zordur..

 

kuranın hangi ayetinde demokrası var yada kapitalizm var? 

 6236 ayeti heklemiş kişiyim,

 

benimle oyun oynuyamazsınız canınız yanar.. dikkatli olun teistler..

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...