Ignostik kahin 0 Oluşturuldu: Eylül 7, 2021 Raporla Share Oluşturuldu: Eylül 7, 2021 (düzenlendi) Arkadas; Bunlar uzayda mi yasiyor? Bunlar turkiyede yasamiyor mu? Onlara neden hersey serbest 1.oldurunce ceza almiyorlar. 2.asi olmayinca otobuse ve ucaga biniyorlar . 3.akilli virus mu? Suriyelilerden korkuyor mu? Asil multeci biz miyiz yoksa onlar mi? Sizede cok garip gel miyor mu? Isyan etmiyormusunuz? Ben kendimi aptal yerine koyulmus gibi hisse diyorum ya siz? Eylül 7, 2021 tarihinde Ignostik kahin tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Ignostik kahin 0 Eylül 7, 2021 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 7, 2021 gönderildi Suriyelileri tanri kutsamis galiba; Baksaniza Hic hasta olmuyorlar; Sadece turkler hasta oluyor; Sadece turkler yogun bakimda oluyor. Hergun haberleri izliyorum; Sadece turkler oluyor suriyeliler den olen yok asi olan yok dahada önemlisi suriyelilere asi yasak! Suriyelilere asi tanimlanmamis. Vayyy bee Dunyanin enayisi biz turkleriz. Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Eylül 7, 2021 gönderildi Raporla Share Eylül 7, 2021 gönderildi Uçmuşsun yine.... Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts