Jump to content

Armagedon ve Türkiye


Recommended Posts

  • İleti 163
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Cinler bir çok koldan disiplinli bir şekilde, dünyayı istedikleri kıvama getirme yolunda çalışmaya devam ediyorlar.

cinler öyle yapıyor demek ki ha?? bak sen şu cinlere, piss cinler, terbiyesiz cinler..

şizofreni belirtileri bunlar.. saplantılar, kurgular, korkular...

yine de eğlence olsun diye okunabilir yazdıkların...

Link to post
Sitelerde Paylaş

İnsanlar gerçeği görmeye başladı:

http://www.haberinizolsun.org/kitap_illumaniti.html

Bu arada feminizmi de ustaca kullanıyorlar.

Amerikan filmlerinde açıkça erkek düşmanlığı yapılıyor.

Komedisinden macera fimlerine-dizilerine kadar bir çok yapımda, kadının erkeğe şiddet uygulamasını bilinçaltlara yerleştirmeye çalışıyorlar.

Her koldan gelerek, kaotik bir yapıya kavuşturmak için toplumu ellerinden geleni yapıyorlar.

Komünizmi ve New Age geleceği akıllara sadece bildik Star Trek(Uzay Yolu) gibi dizilerle yerleştirmekle kalmayıp, artık açıkça reenkarnasyonu gerçekmiş gibi gösteren ve ruhçuluğu Hıristiyanlığa ve diğer dinlere üstün tutan yapımları da sunuyorlar.

M.S. 2150 gibi romanlar da yine aynı komplonun uzantıları. Müzik-şarkı yoluyla da özellikle gençler etki altına alınmaya çalışılıyor ne yazık ki.

Kısacası sinemadan edebiyata, bilgisayar oyunlarından gazete köşelerine, tv programlarına kadar tüm beyin yıkama araçları kullanılıyor ABD'de ve dünyada.

Sosyalizm adı altında tüm dünyayı, bireyleriyle, malıyla mülküyle Yahudilerin eline vermek ve Kudüs merkezli Dünya Devletini kurmak için asırlardır sistemli bir şekilde çalışıyorlar.

tarihinde Emre1974tr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

senin bu dediklerine kapitalizm deniyor.. herşeyi paraya ve güce çevirme tezgahı.. komplo dediğin şey kapitalizm ve gizli falan değil açık ve net ortada.. sen yeni uyanıyorsun o başka..

ama yazılarında (yazı yazdığın yok gerçi) değinmediğin tek şey kapitalizm.. ya uyuduğun için ya da pis bir liboş olduğun için..

tarihinde Faramir tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

İlluminati'nin yönetici sınıfı da kendilerinin tanrı olduğuna inanmakta. Yalnız bunlar ruhçuluğun solcu felsefesini insanları kendilerine köle etmek için aracı olarak kullanırken, kendilerini şeytanlardan aldıkları direktifler doğrultusunda bambaşka bir mevkide görüyorlar.

Evrimi ve komünizmi amaçları doğrultusunda bilim dünyasına sokuşturmak için gerekli gerekli çalışmaları yaptılar. Hegel'in diyalektiğini de temel yıkıcı felsefeleri olarak kullanıyorlar. Hegel'e göre tarih 3 basamaklı bir değişim süreceydi. Tez, antitez ve sentez...

İlluminati bunu toplumlarda korku ve ümitsizlik havası yaratarak kullanmaya çalışıyor. Krizler ortaya çıkartıyor, sonra bunun karşısına, başka bir deyişle krize neden olan şeyin karşısına zıttını sunuyor. Ve bu 2 zıttın sentezlenmesi ile geçici bir denge, istikrar sağlanıyor. Yani kaos yaratıldıktan sonra yeni bir düzen için gerekli ortam ortaya çıkarılmış oluyor. Böyle adım adım ilerleyerek totaliter ve Yahudilerin egemenliğinde bir dünya devleti kurma planlarını gerçekleştirmeyi arzuluyorlar. Bu arada dünya nüfusunu da azaltmayı hedefliyorlar.

Okült komplocuların çeşitli dernekler kurarak dünya toplumlarını avuçlarının içindeki bir ağda birleştirme çalışmaları da sürüyor.

Bu arada gerek bazı politikacılar, gerekse de New Age düşünürleri yeni bir dünyadan her zamankinden daha fazla söz ediyorlar. Tabii dinlerin, milletlerin ve sınırların ortadan kalktığı ve sosyalist düzene sahip bir gelecek tablosu çiziliyor her seferinde. Dünyayı ele geçirdiklerinde, Kudüs merkezli tek dünya ülkesinde efendiler bir avuç insan olurken, diğerleri onlara kulluk edecek.

Okült Dünya teorisyenlerinden Vera Stanley Alder şunları anlatıyor:

"Tüm yaratılışın ardında bir plan var. Evrimin şu anda ilerlediği hedef Dünya Birliği. Dünya planı şunları içeriyor: Dünya Örgütü...Dünya Ekonomisi...Dünya dini"(Vera Stanley Alder, When Humanity Comes of Age, 1974)

Hükümetleri, parayı ve dini kontrol altında tutarak sapkın hedeflerine ulaşacaklarını düşünüyorlar. Ve İlluminati'nin sözde seçilmiş üst düzey yöneticilerinin eline verilecek bir dünya...

Bu diktatör uygulamada özel mülkiyet, ülkeler ve dinler ortadan kaldırılacak. Bir zamanlar Hitler ve Mussolini'nin yaptığı faşist uygulamalar da pareleldir. Yine okültizm ve sosyalizm, süper insanlar (yarı tanrı-tekamül etmiş) yaratma gibi hastalıklı kavramlar karşımıza çıkmaktadır.

Ayrıca tek dünya ülkesi hayallerini kuranlar, insanlar tek bir vücut olduktan sonra dünyaya gelecek gizemli bir efendiden de bahsediyorlar.

Ruhçu dernek ve yayınlarda dünyayı bu yeni geleceğe hazırlayacak seçkin ve tanrısallaşmış insanlardan bahsedilir. Ayrıca artık ailenin gereksizliği vurgulanarak, yeni bir toplum inşa etmenin gerekli olduğu benimsetilmeye çalışılmaktadır.

Özel mülkiyetin, ailenin, ulusun ve dinin olmadığı bir dünyada da insanlar köle olarak ele geçirilecektir kolayca . Sonra da şeytanın egemenliği altında yaşamayı hayal etmektedir İlluminati yöneticileri. Tabii ona Işık Tanrısı gibi adlar takmışlardır.

Daha 14 Temmuz 1556'da İngiltere Başbakanı Disraeli şunları söylüyor:

"Bu Kamaradan nadiren bahsettiğimiz bir güç var. Gizli cemiyetlerden bahsediyorum. İnkâr etmek yersiz, çünkü Avrupa'nın büyük bir kısmının bu gizli cemiyetlerin şebeke ağı ile örüldüğünü örtbas etmek imkânsız. Peki amaçları ne? Hiçbir şeyi saklamaya çalışmıyorlar. Anayasal bir hükümet istemiyorlar. Dinî kuruluşlara ve özel mülkiyete bir son vermek istiyorlar. Bazıları daha da ileri gidebilir."(Nesta Webster ,Secret Societies and Subversive Movements, s. 71)

Görüldüğü gibi ruhçuluğun dünyaya hakim olma planı çok eskilere dayanmakta.

Diğer koldan Evanjelistler de , Yahudilerin bile büyük oranda yok edileceği bir 3. Dünya Savaşı'nın çıkması için ellerini ovuşturuyorlar. Onların aklı sıra da böylelikle İsa yeryüzüne gelecek ve onları sonsuza dek mutluluğa kavuşturacak. İşte böyle bir ortamda, Davut Yıldızı olduğu iddia edilen içiçe geçmiş 2 üçgeni kendisine amblem edinen İsrail'in iyice güçlenip etrafına saldırması ve sınırlarını genişletmesi sağlanmaya çalışılmaktadır. Evanjelist Hıristiyanlara göre kıyamet bu sayede başlayacaktır.

Kısacası Yahudiler, Evanjelistler ve İlluminati farkında olmadan ruhçuluğun pençesinde, kendilerini ve dünyayı mahvetmenin eşiğindeler.

tarihinde Emre1974tr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Daha 14 Temmuz 1556'da İngiltere Başbakanı Disraeli şunları söylüyor

Disraeli 1804-1881 yılları arasında yaşamış.

Ayrıca herşeyin kökenini ve perde arkasını araştırıyorsun. İslamın gerçekyüzünü de araştırmanı isterim, Muhammed diye biri gerçekten yaşamış mı, Kuranın aslı nasıldır diye. Bu konuda DreiMalAli'nin çok faydalı yazıları var.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Disraeli 1804-1881 yılları arasında yaşamış.

Ayrıca herşeyin kökenini ve perde arkasını araştırıyorsun.

:D Al işte, bu komplocu tiplerin hayatı yalan diye boşuna demiyorum. Şundan bundan alıntılar koyarlar, onu da kanıt diye sunarlar. Araştırırsan alıntıların ya cımbızlama ya da sahte olduğunu görürsün, alıntıladıkları versiyonlar sade ve sadece kendileri gibi hayal dünyasında yaşayan tiplerin kitaplarında geçer. Bu seferki örnek normalden de özensizmiş yalnız, 3-5 yıl değil birkaç yüzyıl kaymış!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yazım hatası.

14 Temmuz 1856 olacak.

Disraeli in the House of Commons. July 14, 1856: on the Tyrant Elite Class, sounds like the Banking Dynasties of today

"There is a power in the world we seldom mention in the House of Commons...I

mean the secret societies...It is useless to deny because it is impossible

to conceal, that a great part of Europe - the whole of Italy and France and

a great portion of Germany, to say nothing of other countries - is covered

with a network of these secret societies, just as the superficies of the

earth is now covered with railroads. And what are their objects? They do not

attempt to conceal them. They do not want constitutional government; they do

not want ameliorated institutions...they want to change the tenure of the

land, to drive out the present owners of the soil and put to an end

ecclesiastical establishments. Some of them may go even further."

DİSRAELİ July 14, 1856

Link to post
Sitelerde Paylaş

Başlık yazısına cevap yazıyorum. Büyük İsrail kurma arzusu bütün Yahudilerin inandığı birşey değildir. Yahudilerin de her millet gibi sağcısı solcusu merkezcisi var. Bizim nasıl her birimiz Musul ve Kerkük hayalleri kurmuyorsa, bütün Yahudiler de büyük İsaril hayalleri kurmuyor. Ki uygulamada imkansız olduğu zaten belli. El kadar Gazze'yi bile elinde tutamadı ve 2005'te mi ne Şaron ordan temelli çekilmedi mi? İsrail önce bir Gazze ve Batı Şeria'yı elinde tutsun da sonra kalsın Nil'den Fırat'a.

Vadedilmiş toprakların haritasını veriyorum. Bu haritada her ne kadar Türkiye'nin ufak bir kısmı olayın içine girse de paranoyak Emre'nin zannettiği gibi olayın merkezinde falan değiliz.

greater-israel-map4.jpg

tarihinde ludwig tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Buna ek olarak her ülkenin aşırı sağcılarının yayılmacı planları olduğunu hatırlatmak istiyorum. Ve örnek olarak da Suriye aşırı sağcılarının Büyük Suriye haritası:

greater_syria_plan.jpg

Hayal kurmak serbest.

Bunları çok ciddiye almamak gerekiyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Suriye Nasyonal Sosyalist partisi:

http://en.wikipedia.org/wiki/Syrian_Social_Nationalist_Party

Büyük Suriye hayalleri kuran parti bu mesela.

Alphabeta: Yahudiler dünyayı falan yönetmiyor. Kimse dünyayı yönetmiyor. Kimse bana "dünya yönetiliyor" ne demektir açıklayamaz. Ne demektir bu?

Yönetiyor demekten çok yönlendiriyor diyeyim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Yönetiyor demekten çok yönlendiriyor diyeyim.

Geçiniz. Yok öyle şeyler.

Yahudiler hakkında pek çok yalan atılıyor orttaya.

Ortaçağda veba salgını olunca "Yahudiler suları zehirliyor!" demişler. "Hristiyan çocukların kanını içiyorlar!" falan. Aslında pek çok azınlık için böyle şeyler uyduruluyor. Mesela 1970lerin sonundaki Maraş katliamında Aleviler için de "suları zehirlemişler" söylentisi çıkmış. Biraz önce de televizyonda Romanlarla ilgili belgesel vardı. Meğerse Romanya'da Hristiyanlar "İsa'nın çarmıhının çivisini bir Roman çaktı" diye inanıyormuş. Müslümanlar da "Hz İbrahim'in ateşine odunları bir Roman topladı" diye inanıyormuş.

1900lerin başında Rus gizli polisi "Siyon Protokolleri" diye bir belgeyi hazırlayıp gazeteye sanki "elegeçirilmiş" gibi yayınlatmışlar. Bu belgeyi de 19. yüzyıl Alman ve Fransız romanlarından esinlenip hatta copypasta yaparak oluşturmuşlar.

Bu belgeyi Hitler Yahudiler'in "hain" planlarına delil olarak gösteriyordu. Günümüzde bizim gibi geri ülkelerde, ve Arap ülkelerinde tabiki bu belge hala gerçek bir belge olarak pek çok salak tarafından inanılıyor ve Yahudi düşmanlığı için kullanılıyor.

Mesela Hamas televizyonunda bir adamın bu belgeye atıf yaptığını ben nette bir videoda izledim. Ve ülkemizde Harun Yahya'nın 15 sene önce falan yaptığı Yahudi karşıtı kitaplarda bu belgeye atıfta bulunduğunu biliyorum.

İnsanlar Hitler döneminde de limdi de finans piyasasını ve bankacılığı anlamadıklarından bu sektöre şüpheyle bakıyorlar, ve tarihsel olarak Avrupa'da bankerlik işine itilmiş Yahudiler'i hala bu işle beraber tutup onları gizli işler çevirmekle suçluyorlar.

Zeitgeist belgeselinde örneğini gördüğümüz gibi bazı insanlar ise bu bankerlerin dinine ırkına falan bakmadan komple hepsini komplo çevirmekle de suçluyor.

Sonuç olarak insanlar hala anlamadıkları, kapalı kutu topluluklara "hain işler" ve "komplolar" çevirme faaliyetleri atfediyorlar. Eski bir gelenek. Sonuç? Ortaçağda ve Maraş katliamında gördüğümüz gibi linç etmeler, Hitler'de gördüğümüz gibi daha geniş çaplı sistematik imha kampanyaları.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Geçiniz. Yok öyle şeyler.

Yahudiler hakkında pek çok yalan atılıyor orttaya.

Ortaçağda veba salgını olunca "Yahudiler suları zehirliyor!" demişler. "Hristiyan çocukların kanını içiyorlar!" falan. Aslında pek çok azınlık için böyle şeyler uyduruluyor. Mesela 1970lerin sonundaki Maraş katliamında Aleviler için de "suları zehirlemişler" söylentisi çıkmış. Biraz önce de televizyonda Romanlarla ilgili belgesel vardı. Meğerse Romanya'da Hristiyanlar "İsa'nın çarmıhının çivisini bir Roman çaktı" diye inanıyormuş. Müslümanlar da "Hz İbrahim'in ateşine odunları bir Roman topladı" diye inanıyormuş.

1900lerin başında Rus gizli polisi "Siyon Protokolleri" diye bir belgeyi hazırlayıp gazeteye sanki "elegeçirilmiş" gibi yayınlatmışlar. Bu belgeyi de 19. yüzyıl Alman ve Fransız romanlarından esinlenip hatta copypasta yaparak oluşturmuşlar.

Bu belgeyi Hitler Yahudiler'in "hain" planlarına delil olarak gösteriyordu. Günümüzde bizim gibi geri ülkelerde, ve Arap ülkelerinde tabiki bu belge hala gerçek bir belge olarak pek çok salak tarafından inanılıyor ve Yahudi düşmanlığı için kullanılıyor.

Mesela Hamas televizyonunda bir adamın bu belgeye atıf yaptığını ben nette bir videoda izledim. Ve ülkemizde Harun Yahya'nın 15 sene önce falan yaptığı Yahudi karşıtı kitaplarda bu belgeye atıfta bulunduğunu biliyorum.

İnsanlar Hitler döneminde de limdi de finans piyasasını ve bankacılığı anlamadıklarından bu sektöre şüpheyle bakıyorlar, ve tarihsel olarak Avrupa'da bankerlik işine itilmiş Yahudiler'i hala bu işle beraber tutup onları gizli işler çevirmekle suçluyorlar.

Zeitgeist belgeselinde örneğini gördüğümüz gibi bazı insanlar ise bu bankerlerin dinine ırkına falan bakmadan komple hepsini komplo çevirmekle de suçluyor.

Sonuç olarak insanlar hala anlamadıkları, kapalı kutu topluluklara "hain işler" ve "komplolar" çevirme faaliyetleri atfediyorlar. Eski bir gelenek. Sonuç? Ortaçağda ve Maraş katliamında gördüğümüz gibi linç etmeler, Hitler'de gördüğümüz gibi daha geniş çaplı sistematik imha kampanyaları.

Keşke dediğin gibi olmasa idi öyle şeyler :)

Son günlerde İsrail'le Türkiye restleşiyor.Ve Suriye ile vizesiz geçiş anlaşmasına varıldı.Ve yahudilerin yönlendirmelerini izle yakında:)

Link to post
Sitelerde Paylaş
Keşke dediğin gibi olmasa idi öyle şeyler :)

Son günlerde İsrail'le Türkiye restleşiyor.Ve Suriye ile vizesiz geçiş anlaşmasına varıldı.Ve yahudilerin yönlendirmelerini izle yakında:)

Yönlendirme nedir?? Açıklar mısın?

Neyi yönlendireceklermiş?

Link to post
Sitelerde Paylaş
ABD'yi yönlendirecek o da tüm dünyayı.

ABD tatbikattan neden çekildi?İsrail'le neden kolkola bu kadar?

ABD İsrail'i korumak istiyor. Ne var bunda? Adamların bir ittifakı, dostluğu var.

Amerika'da Yahudi olmayıp İsrail dostu olan pekçok insan var.

Bunun İsrail "yönlendirmesi" ile alakası yok.

Nasıl oluyor ki senin bu "yönlendirme" dediğin olay? Zihin kontrolü falan mı?

Ülkelerin birbiriyle ittifakları olması gayet doğal. Ne var ki bunda? Rusya da Sırbistan'ı kolluyor mesela. Bizim Azerilerle sağlam dostluğumuz var. Arap ülkelerinin birbiriyle. Amerika ve Avrupa'nın doğal bir ittifakı var. Genel olarak Batı dünyasının Japonya'yı falan da içine alarak bir ittifakı var.

ABD İsrail dostluğu da böyle. Amerika İsrail'i ezdirmek istemiyor. İsrail düşman bir bölgede hayatta kalmaya çalışan bir ülke. Çevresindeki ülkelerin daha tamamı diplomatik olarak ülkeyi tanımış bile değil. Hamas ve Hizbullah gibi terörist örgütlerle hala uğraşmak durumunda. 300 milyon Arap birleşmiş bunlardan nefret ediyor. Ne diye Amerika bunlara destek çıkmasın? Ne var ki?

tarihinde ludwig tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...