Jump to content

Armagedon ve Türkiye


Recommended Posts

ABD İsrail'i korumak istiyor. Ne var bunda? Adamların bir ittifakı, dostluğu var.

Amerika'da Yahudi olmayıp İsrail dostu olan pekçok insan var.

Bunun İsrail "yönlendirmesi" ile alakası yok.

Nasıl oluyor ki senin bu "yönlendirme" dediğin olay? Zihin kontrolü falan mı?

Ülkelerin birbiriyle ittifakları olması gayet doğal. Ne var ki bunda? Rusya da Sırbistan'ı kolluyor mesela. Bizim Azerilerle sağlam dostluğumuz var. Arap ülkelerinin birbiriyle. Amerika ve Avrupa'nın doğal bir ittifakı var. Genel olarak Batı dünyasının Japonya'yı falan da içine alarak bir ittifakı var.

ABD İsrail dostluğu da böyle. Amerika İsrail'i ezdirmek istemiyor. İsrail düşman bir bölgede hayatta kalmaya çalışan bir ülke. Çevresindeki ülkelerin daha tamamı diplomatik olarak ülkeyi tanımış bile değil. Hamas ve Hizbullah gibi terörist örgütlerle hala uğraşmak durumunda. 300 milyon Arap birleşmiş bunlardan nefret ediyor. Ne diye Amerika bunlara destek çıkmasın? Ne var ki?

İşte bu ittifakları perçinleyen olgular ne?Kendiliğinden olan birşey değil ki.ABD,İsrail'le ilgili olumsuz birçok BM önergesini reddetmiştir.Türkiye, Kıbrıs'a girerken BM'de aslan kesilir ama İsrail, Gazze'de katliam yaparken veto eder.

10 milyon yahudiyi ABD için özel kılan nedir?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 163
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

İşte bu ittifakları perçinleyen olgular ne?Kendiliğinden olan birşey değil ki.ABD,İsrail'le ilgili olumsuz birçok BM önergesini reddetmiştir.Türkiye, Kıbrıs'a girerken BM'de aslan kesilir ama İsrail, Gazze'de katliam yaparken veto eder.

10 milyon yahudiyi ABD için özel kılan nedir?

Rabbimiz Allahın Kuran'da buyurduğu gibi bu Hristiyanlar ve Yahudiler birbirnin dostudurlar.

Ayrıca Kıbrıs olayını abartma. Kıbrıs mevzunda BM'de kınama falan yesek de askeri müdahele ile ordan da atılmadık. Baya göz yumuldu. Hala da ordayız ama Amerika hiç çıkın falan diyor mu? Hem de Kıbrıs'da Türk nüfus %18 olmasına rağmen %33 toprak işgal etmiş durumdayız.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tüm oyunlar üzerimize oynanmaya devam ediyor.

Özellikle önümüzdeki 10 yıllık süreçte ruhçuluğu ve diğer pagan inançları ülkemiz insanına benimsetmek için planlar yapıyorlar.Bir yandan Hıristiyan misyonerler, diğer yandan kabalacılar ve spiritualistler gece gündüz çalışıyorlar.

Özellikle reenkarnasyon inancını benimsetmek için çok yoğun kampanyalar göreceğiz.

Diğer yandan da Yahudiler yıllar önce Filisten'de gerçekleştirdikleri uygulamayı adım adım ülkemizde gerçekleştirmeye çalışıyorlar.

Ve daha evvel de söylediğimiz gibi, artık Amerikan filmlerindeki hedef de biziz. Şimdilerde Çinlileri, Arapları veya Rusları değil de Türkleri kötüleyen senaryolarla karşı karşıyayız.

Şöyle demiştim:

Yahudiler ve Evanjelistler boş durmuyor , film ve dizilerde bizleri kötülemek amaçlı senaryolar kaleme alıp insanların bilinçaltlarını yıkıyorlar.

Ramazan kağan Kurt'un belirttiği üzere aynı şeyi yıllar önce Araplara yönelik yapmışlardı. Kötü Arap imajını seksenli yıllar ve doksanların başlarında batılıların zihinlerine sinema ve televizyonla yerleştirdiler.

Şimdi ise ne olduysa Amerikan film ve dizileri Arapları övmeye ama buna karşılık biz Türkleri kötülemeye başladı.

Gelecekte sıranın kimde olduğunu gösteriyor bu çabaları.

Ayrıca "rapturealert.com" sitesine bakarsanız şimdiden Türkleri Yecüc Mecüc olarak göstermeye çalıştıklarını görebilirsiniz(uydurma hadislerde de yine Yahudi-Hristiyan kaynaklı aynı iftiraları görüyoruz).

Niyet belli, bugün Araplara yaptıklarını, gelecekte bizlere yapmak istiyorlar ve bunun psikolojik temelini kuruyorlar.

Her geçen gün sistemli ve daha da yoğunlaştırılmış bir çalışma şeklinde bunları görüyoruz.

tarihinde Emre1974tr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yahudi Edward Mandell House ABD'de başkanın baş danışmanı ve 1913-1921 yılları arasında en güçlü bireylerden biri olarak görülürdü.

Kendisi bir Marksist olup amacı Birleşik Devletler'i sosyalist yapmaktı. "Philip Duru: Yönetici" adlı bir kitap yazdı 1912 yılında. Bu çalışmasında, Amerika'nın fethi için bir plan ortaya koyup nasıl partilerin kontrol edileceklerini ve bir sosyalist hükümetin kuruluşunda araçlar olarak nasıl kullanılacaklarını anlatmıştı. Ayrıca ABD parasını kontrol etme metotlarını da söylüyordu. Sonraki gelişmeler kitapta belirtildiği yönde olmaktadır.

1921 yılında Jacob Schiff'in emriyle Yahudi Bernard Baruch ve Edward Mandell House tarafından Council on Foreign Relations-CFR(dış ilişkiler konseyi) kuruldu. Schiff bu örgütün Rothschild komplosunun(İlluminati) sürmesi için gerekli olduğunu düşünüyordu.

16 yıl CFR üyeliğini yapmış olan Chester Ward, Amerikan halkını örgütün niyetleri konusunda uyarmıştı:

"Bu seçkinci gruplar içindeki en güçlü kliğin bir tek ortak hedefi vardır- bunlar ABD'nin ulusal bağımsızlığının, egemenliğinin teslimiyetini istiyorlar. Ayrıca dünya banka tekelinin küresel hükümetin eline verilmesini hedefliyorlar".

Washington D.C'deki FBI merkezinin eski bir üyesi olan Dan Smoot da bu örgütün amacını şöyle anlatıyor:

"CFR'ın nihai hedefi bir tek dünya sosyalist sistemi yaratmak ve ABD'yi de onun resmi bir parçası haline getirmektir."

Kaynakça

Ertuğrul Dikbaş

KÜRESEL KÖYÜN EFENDİLERİ

Texe Marrs'ın da ilginç bir iddiası var:

İnancımızı onların teolojisine bakarak desteklemeyeceğimiz halde, Müslüman alimlerin, uzun zaman önce, bir Deccal'ın geleceği hakkında uyarıda bulunması da oldukça ilginç. Bu şeytani lider ortaya çıktığında C.F.R harflerinden tanınabileceğini ileri sürüyor, ayrıca "tek gözlü" olacağına da işaret ediyorlar. Acaba bu, bir dolarlık banknotlar üzerine basılı İllu-minati'nin her şeyi gören gözü, Horus olabilir mi? Britannica Ansiklopedisi'nin 1904 yılı basımı ikinci sayısında, şu hayret verici paragrafa rastlıyoruz:

Deccal, Hz. Muhammed'in dininde sahte Isa olarak bilindiği için, İslam'a da yabancı değil. Tek gözü olacak ve alnında C.F.R harfleri yazacak, kafir (cafir) kelimesinin harfleri.

CFR, dış ilişkiler konseyi 1914 yılında Başkan Woodrow Wilson tarafından oluşturulduğunda, yardımcısı Albay House ile Avrupalı komplocu ortakları Britannica Ansiklopedisi'nin haklarını satın aldılar ve 1904 orijinal baskısının 126. sayfasından bu ifadeyi çıkarttılar. Bereket versin ki, bu söylediklerimin doğruluğunu ispatlayacak bir kopya bende mevcut.

TEXE MARRS

"İLLUMİNATİ"

tarihinde Emre1974tr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...

Bolşeviklerin Rusya'da iktidar olmasında Almanların da Amerikalılar gibi büyük katkısı olmuştur. Bu ihtilal sayesinde Almanya Rusya ile çıkarlarına ulaşabileceği bir antlaşma yapabilecekti.

Başlangıçta bolşevik değil menşevikler başa geçmişti. Ama onların başındaki Kerensky de komplunun içindeki bir masondu. Rus askerlerinin bir kısmı Kerensky'nin ihanetini anlamış ve müdahale etmek istemişti, ama Kerensky bolşeviklerin ve uluslararası masonluğun yardımıyla Kornilov'u yenilgiye uğrattı ve daha sonra bolşeviklere ülkeyi teslim etti. Başka bir deyişle rusya menşeviklerden bolşeviklerin eline geçmiş oldu.

Hatta daha sonra da Almanlar bir süre bolşevikleri kolladı.Bunun karşılığında da Lenin el koyduğu, Ruslara ait zenginliklerin bir kısmını Almanya'ya verdi gizlice.

Orak ve çekiç de masonluktan almadır. Eski Ahid'de çekiçden bahsedilir.

Ayrıca orak da yine Tevrat'ta geçmektedir:

Yeremya 16

16 "Ekin ekeni biçim vakti orakçıyla birlikte Babil'den atın. Zorbanın kılıcı yüzünden Herkes halkına dönsün, Ülkesine kaçsın."

Zaten komünist felsefe çok evvelden ruhçu bazı yahudi tarikatlar tarafından değiştirdikleri İncil'e bile sokuşturulmuştu.

Tabii bu şeytani ruhçu felsefe sonra bumerang gibi Almanya'ya geri dönmüş ve başına bela olmuştur.

Milyonlarca rusun hayatına mal olan bu illuminati (ve ona da hakim olan ruhçuluk) fesadı tüm dünyaya hızla yayılmaya çalıştı. Zaten bu gerçekleşseydi şimdi tüm dünya bir grup insanın elinde köleleştirilecekti.Tıpkı sosyalist ülkelerdeki insanlar gibi...

Daha sonra sağcı olarak adlandırılan Mussolini ve Hitler bile aslında bu ruhçuluğun komünist felsefesini kendi amaçları doğrultusunda uygulamışlardır. Yine evrim inancından, süpermenler-sözde üstün insanlar elde etme çalışmalarına kadar aynı öğeler söz konusudur.

Bugün hala özellikle ABD'deki bir takım güçler, yaptıkları film, dizi vs. ile komünist felsefeyi zihinlere yerleştirmeye çalışmaktadır.

Bu arada 2. Dünya Savaşı sırasında Rusya'da , İspanyol askerlerinden birinin Landovski'nin cesedinin üzerinde kalın bir defter bulduğu ve bunun İspanyolca çevirisinin "Sinfonia en Rojo Major" adıyla 1950 yılında yayınlandığı iddia edilmektedir. Bu defterde eski Sovyet ajanı Rakovkski'nin 1938'de Moskova'daki sorgulanması sırasında tutulan zabıtlar var olduğu söylenmektedir.

Bu defterde yazanlara göre komünizmin gerçek yüzünü bir İlluminati ajanı olan Rakovski itiraf etmektedir.Hatta yine bir mason ve İlluminati uşağı olan Marks'ın kaleme aldığı çalışmalarında kapitalizmle ilgili olarak kasıtlı yanlış çıkarımlarda bulunmasından bile bahsediliyor. Neleri gizlediği de...

Kaynakça

Turgut Gürsan

20. YÜZYIL DÜNYA TARİHİNİN PERDE ARKASI

tarihinde Emre1974tr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...

Bu Rakovski protokollerini internette İngilizce olarak bulabilirsiniz(Red Symphony - Christian Rakovski)

Yalnız bu önce Rusçadan Fransızcaya, sonra İspanyolcaya ve sonra da İspanyolcadan İngilizceye çevrildiğinden bazı tercüme ve sunum hataları olduğu belirtilmektedir.Özellikle bank(banka) ifadesinin çevrilmesinde yanlışlık olduğu söyleniyor.

Selam.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...
  • 6 months later...

BAKARA

67 Mûsa, toplumuna dedi ki: "Allah size, bir inek boğazlamanızı emrediyor." Dediler ki: "Sen bizimle alay mı ediyorsun?" Dedi ki: "Cahillerden biri olmaktan Allah'a sığınırım."

68 Şöyle konuştular: "Çağır Rabbine bizim için, açıklasın bize neymiş o!" Cevap verdi: "O diyor ki, bahsettiğim ne yaşlıdır ne de körpe. İkisi arası bir inektir." Hadi size emredileni yapın!

69 Şöyle dediler: "Çağır Rabbine bizim için, neymiş onun rengi açıklasın bize." Cevap verdi: "O diyor ki, bahsettiğim, sarı, rengi parlak bir inektir; seyredenlere mutluluk verir."

70 Şöyle dediler: "Dua et Rabbine, açıklasın bize neymiş o! Çünkü bu inek, bizim gözümüzde başkalarıyla karıştı. Ve biz, Allah dilerse, doğruya ve güzele elbette kılavuzlanacağız."

71 Cevap verdi Mûsa: "Allah diyor ki, bahsettiğim, boyunduruk yememiş bir inektir; toprağı sürmez, ekini sulamaz. Salma hayvandır. Alaca yoktur onda." Dediler ki: "İşte şimdi gerçeği getirdin." Ve ardından onu boğazladılar, az kalsın yapmayacaklardı.

Musa'nın toplumunun bir inek boğazlanmasıyla imtihan edilme nedeni, onların bu hayvanlara(ve onların görünümündeki nesnelere) tapınma eğilimi olabilir:

TAHA

88. Sâmirî onlar için, böğürmesi olan bir buzağı heykeli çıkardı. Dediler ki: "Bu, hem sizin hem de Mûsa'nın tanrısıdır. Ama Mûsa unuttu."

89. Görmüyorlar mı ki; o buzağı onlara bir sözü geri çeviremiyor; kendilerine bir zarar veremiyor, bir yarar sağlayamıyor.

90. Yemin olsun, Hârun daha önce onlara şunu söylemişti: "Ey kavmim, siz bununla imtihan edildiniz. Sizin Rabbiniz o Rahman'dır. Artık bana uyun, emrime itaat edin!"

91. Onlar şöyle demişlerdi: "Mûsa bize dönünceye kadar ona tapıcılar olmakta devam edeceğiz."

Yani bu hayvanı kutsallaştırmaktan vazgeçip tövbe etmelerinin içtenliğinin açığa çıkarılması için, böyle bir seçenek ile yüzleştirildiler.

Ama İsrailoğulları bu emri başlangıçta yerine getirmekte diretirken, daha sonra da tam tersine, başlıca ibadetlerinden biri haline getirmiş gibi görünüyorlar. Bir arınma ritüeli olarak kızıl inek kurban etmek artık onların inancında, dini yaşamlarında yer tutmakta.

TEVRAT (ÇÖLDE SAYIM):

1 RAB Musa'yla Harun'a şöyle dedi:

2 "RAB'bin buyurduğu yasanın kuralı şudur: İsrailliler'e size kusursuz, özürsüz, boyunduruk takmamış kızıl bir inek getirmelerini söyleyin.

3 İnek Kâhin Elazar'a verilsin; ordugahın dışına çıkarılıp onun önünde kesilecek.

4 Kâhin Elazar parmağıyla kanından alıp yedi kez Buluşma Çadırı'nın önüne doğru serpecek.

5 Sonra Elazar'ın gözü önünde inek, derisi, eti, kanı ve gübresiyle birlikte yakılacak.

6 Kâhin biraz sedir ağacı, mercanköşkotu ve kırmızı iplik alıp yanmakta olan ineğin üzerine atacak.

7 Sonra giysilerini yıkayacak, yıkanacak. Ancak o zaman ordugaha girebilir. Ama akşama dek kirli sayılacaktır.

8 İneği yakan kişi de giysilerini yıkayacak, yıkanacak. O da akşama dek kirli sayılacak.

9 "Temiz sayılan bir kişi ineğin külünü toplayıp ordugahın dışında temiz sayılan bir yere koyacak. İsrail topluluğu temizlenme suyu için bu külü saklayacak; bu, günahtan arınmak içindir.

10 İneğin külünü toplayan adam giysilerini yıkayacak, akşama dek kirli sayılacak. Bu kural hem İsrailliler, hem de aralarında yaşayan yabancılar için kalıcı olacaktır.

Değiştirilmiş Tevrat'a göre bu merasim, kirlenmiş kişi ve yerleri temizleme işlevine sahip.

İşte bu inanca sahip Yahudiler, bugün Mescidi Aksa'yı yıkıp Musevi Tapınağı'nı yeniden inşa etme planlarında da bu kızıl inek ritüeline yer ayırmış durumdalar.

Tapınağın inşa edilebilmesi için, tapınağın yükseldiği alana ayak basmadan Tapınak Tepesi'ne tırmanılamaz görüşünü benimsediklerinden, kızıl ineğe ihtiyaçları var. Çünkü bu tapınak alanı tam olarak bilinmediğinden, yapılacak tek işlem; kusursuz bir kızıl ineğin kurban edilip, yakılıp elde edilecek külleriyle karıştırılmış kutsal suyu Tapınak Tepesi'ne girerken çevreye serpiştirmek ve bu yolla (sözde) arınmayı sağlamaktır diye düşünüyorlar.

İşte o zaman bölgedeki camileri yıkarak kendi tapınaklarını yeniden kurabileceklerini zannediyorlar. Ve bu gelişme Yahudi inancındaki Mesih'i getirmeyi hedefliyor. Hıristiyanlar da Yahudilere bu konuda da yardım ediyor çünkü kendileri de İsa'nın gelişi için bu olayın gerekli olduğuna inanmış durumdalar.

Bu uğurda İsrailliler ve bazı ABD'li Hıristiyanlar el ele vererek kızıl inek üretme programını başlattılar. İlk denemeler ABD'deki çiftliklerde oldu ama doksanlı yılların başında bu konuda başarısız oldular. Bunun dışında İsrail Hayfa tarafında bir çiftlikte tesadüfü olarak bir kızıl inek bulundu(adı Melody idi). Ama daha sonra hayvanda kısmen renk değişimi meydana geldi ve yine sonuç hüsran oldu.

Fakat günümüzde belki de gizlice bu hedeflerini gerçekleştirdiler ve Mescidi Aksa ile Kubbetüs Sahra'yı yıkabilmek için törene hazır hale getirmiş olabilirler.

Bugüne kadar Yahudilerin camileri yıkıp kendi tapınaklarını kurmamalarına neden olarak, gelecek büyük tepki ve olası olaylardan çekinmeleri gösteriliyordu. Ama onlar arsızca bunu çoktan yapmaya kalkarlardı büyük ihtimalle. Asıl neden, kusursuz bir kızıl ineğe henüz kavuşmamış olmaları olabilir.

http://forum.kuranyolunda.com/forum_posts.asp?TID=4152&PN=16

tarihinde Emre1974tr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Emre'de zırvalık bitmez.

Velakin bir yerde haklı olduğu hususlarda var.

Evet, evanjelistler bahsedilen şeyi yapmak için uğraşıyorlar. Bu doğru. Fakat sorun şu. Şu anda onların bazı hedefleri, dünyadaki belli başlı güç odaklarının hedefleri ile uyuştuğu bir kesişme bölgesinde yer alıyor. Ama bundan bir adım sonrası için o bölgeden çıkılıyor, çıkılacak.

Bu yüzden bazı evanjelist amaçların niyet evanjelizme hizmet olmasa da, yerine geldiğini görüyoruz. Fakat evanjelistlerin gücü daha ötesine kafi değil.

Bu bir şeyler olmayacak demek değil. Fakat abartı boş. Yakında petrol tükenecek. O nedenle artık petrole alternatif getirmenin zamanı geldi. İran'ın atom bombası yapması sorun değil, ama kendi enerji kaynaklarına sahip olması bir sorun. Türkiye beklendiği üzere islamcı yolda tam gaz gidiyor. Ekonomisi kötüleyecek. Çünkü şu anki güvendiği dağlar olan avrupa ve arap parası suyunu çekecek. Bu da haydeee cihada gibi bir çıkışa yol açacak.

Türkiye'nin akıbeti hiç iyi değil. Ama bu akıbeti evanjelistler değil, kendisi çiziyor, farkında değil.

Ve yapılması gereken, süratle Türkiyeyi yerinde saydıran, önünü tıkayan şu din denen iletten kurtulmak.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiye'nin akıbeti hiç iyi değil. Ama bu akıbeti evanjelistler değil, kendisi çiziyor, farkında değil.

Ve yapılması gereken, süratle Türkiyeyi yerinde saydıran, önünü tıkayan şu din denen iletten kurtulmak.

Türkiye artık İslam'dan da kurtulamaz.Çünkü egemen güçler,başta ordu olmak üzere dinle toplumu yönetmenin ne kadar kolay olduğunu gördüler.Güneydoğu'daki eğitim amaçlı çatışma hariç Türkiye'nin hiç bir yerinde kimsenin gıkı çıkmadı.Çıkmıyor.Asker de sivil de yerli ve yabancı sermaye de herkes bu durumdan memnun.Halkın çok büyük bir kısmı da bu halden şikayetçi değil.Dinden kurtulmak Türkiye için artık bir fenomen.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yahudilik şu anki mayası itibariyla ırkçı bir dindir. Bu ırkçı din kesinlikle kendisinden başka bir toplumu dünyada egemen olarak görmek istemiyor. Bunun için kullandığı yöntem, bütün insani ve bilimsel kavramları tekeline alıp, diğer toplumların yahudilik bilgisi dışında gelişmesini önlemek. Örneğin bizde bir zamanlar denildiği gibi: Devlet Boşluk tanımaz. Aynen bu cümle gibi, Dünyanın gizli yöneticileri yani yahudiler, kendi izinleri dışında bir gelişme istemiyorlar. Her kavram, her inkılap, her devlet anayasası her provakasyon ve her direnme yahudiliğin dünya egemenliği ideolojisi içinde büyüyüp gelişmelidir. Yahudilikten bağımsız bir hareket yahudilerin ve yahudi kontrolündeki ABDnin yüreğini hoplatmaktadır. Bu yüzden dinsiz bir insan , yahudilerin düzenine itaat etmiş sayılır. Çünkü tüm seküler sistemler yahudilerin kontrolündedir ve böylece yahudilerin oyuncağı durumundaki Özgürlük Eşitlik Kardeşlik kavramları içinde dinsiz insan pasifize edilir. Çünkü tüm insani değerler yahudi dünya egemenliği tarafından göz boyamak için yeniden oluşturulmuştur. Bu durumda dinsizlik yahudiliğe yani şimdiki dünya yahudi hakimiyetine teslim olmak demektir. Bunun yerine İslam, yahudiliği engelleyebilecek tek kuvvettir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ümmetin ömrünün 1500 sene olduğunu söyleyen 'hadis' 1400 senedir bilinmezken H denilen Mehdi saplantılı kişiyle birden bire ortaya çıktı. Güvenilir değildir. kaldı ki öyle bir hadis olsa dahi bunun yahudi hakimiyetinin İslama biçtiği ömür olarak anlaşılması çok zorlama ve çok yanlış bir yorum olur. Yahudiler şu an dahi İslamın yokolması için çalışıyorlar. dünya yahudi egemenliğinin tek engeli islam kaldı çünkü. yahudiler beklemiyorlar çalışıyorlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yahudiler dünyanın siyasi ve ekonomik anlamda sahibidirler.Kültür sanat ve benzeri alanlar da Yahudilerin egemenliği altındadır.Her şeye egemen olan Yahudilerin dinleri başıboş bırakması düşünülemez.Dinler de Yahudilerden sorulur.İslam için verdikleri zaman bin beş yüz yıldır.Ancak insanları yine başı boş bırakmayacaklardır.Yeni bir din oluşturacaklardır.Aslında yeni din bir kaç on yıldır hazırlanıyor.Bir de isim konulur olur biter.

tarihinde wang yu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Furkan Kuran'ın da ilk ismi.İslam ilk kurgulanırken Hristiyanlığın bir mezhebi idi.Yazılan ilk Kuran'ın ismi Süryanice Furkan'dır.Bu gerçek aynen Kuran'da anlatılmıştır.

Yeni dinin kitabının adını The Furkan olması çok anlamlı.

Değişen pek bir şey yok.

tarihinde wang yu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

ılımlı islam terimi ortaya çıktı sadece, bunun dışında Kuran aynı.

diyanet işleri zaten devlete bağlı, devlet ne diyorsa o, ahlak ve ibadat dışına çıkamıyor yani.

Hz. Muhammedin şeriatı yahudilerin tek korkulu rüyasıdır, bunu engellemeye çalışıyorlar.

bu çalışmalarının semeresi de Ilımlı İslam.

İslamın ılımlı olmadığını sadece ateistler va yahudiler biliyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Din gerçekten Tanrı işi bir şey olsa idi ne diyanete ne yüz bin cami ne yüz binlerce cami müsvettesine ne de bu kadar din adamına ihtiyaç olurdu.Türkiye'nin tam anlamı ile bir Yahudi ülkesi olduğunu anlamak için cami sayısına bakmak yeterli.Yüz bin civarında cami yapılmış.Dünyanın başka hiç bir ülkesinde böyle bir şey yok.İran'da bile.Başka dinlerde bile.Dünyanın en Hristiyan Katolik ülkesi Fransa'da kilise sayısı sekiz bin.En islam ülkesi olması gereken Arap ülkelerinde bile ne bu kadar cami ne de bu kadar din adamı var

Bu durum sadece Türkiye için geçerli.Çünkü yeni dinler hep Türkiye'den dünyaya yayılmıştır.En ünlüsü Hristiyanlıktır.

Yarın Yahudiler diyanete "şunu şunu söyleyeceksiniz" diye buyurunca isterlerse karşı koysunlar.

tarihinde wang yu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...