Beautiful Chaos 0 Haziran 12, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 12, 2008 gönderildi İmam kaçırmaktan ziyade… Her müezzini iki hoparlör arasına oturtup ona her gün saçmaladığı nağmeleri dinletmek isterdim… : ) BC Link to post Sitelerde Paylaş
bilibid 0 Haziran 12, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 12, 2008 gönderildi cami duvarlarına yaşasın ateizm yazalım Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi cami duvarlarına yaşasın ateizm yazalım bilibid, senin cami duvarına işeyenlerin başına neler geldiğinden haberin yok galiba. sen yaz biz arkandayız. Link to post Sitelerde Paylaş
bilibid 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi beraber toplanıp savaş açalım imamlara . 250 kişi birden saldırırsak bişe yapamazlar Link to post Sitelerde Paylaş
suphe 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi Bizim toplumumuzdaki ateist sayısı bence agnostikleri ve gizleyenleri de hesaba katarsak % 10 civarında (benim gözlemim ve tahminim) ama eyleme geçerek ne gibi bir sonuç bekliyorsunuz, somut istekleriniz neler? bence daha fazla Link to post Sitelerde Paylaş
xandreal 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi Bence daha radikal olunmalı ateistlerin bu toplumda varolduğu ve dinlerin saçmalıkları gösterirmeli daha aktif olunmalı elbette böyle bir şeye kalkışıldığında zorluklar çıkaracaklardır lakin mühim olan eyleme geçmek fitili ateşlemek (= Öncelikle stratejik planlar ortaya konulmalı tüzük yazılmalı sonra silah olmadan fikirleri her arenada dile getirmeli çok fazla düşman ediniriz doğru ama beautiful chaos olsun başkaları olsun bu cesarete sahip kişiler var bu forumda ya da başka yerlerde. Hadi başlayalım o zaman(= Link to post Sitelerde Paylaş
melankoli 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi Gerektiğinde silahlı eyleme bile sıcak bakıyorum! Peki, o zaman sizin hep eleştirdiğimiz insanlardan farkınız ne olacak? Eğer bu provakatif bir söylem değilse, mutlaka açıklanmalıdır. Kaldı ki, burası fikir ortamıdır, veya ben mi öyle sanıyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
FreeWill 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi beraber toplanıp savaş açalım imamlara . 250 kişi birden saldırırsak bişe yapamazlar Bu ulkede devletin kesesinden maas alan (kadrolu) imam sayisi bir vilayet nufusu kadardir (90bin imam). 250 kisiyle ne olur... Link to post Sitelerde Paylaş
Kosovalı 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi (düzenlendi) Teşekkür ediyorum, FreeWill! Merhaba! İslam dini son derece faşist bir kurum olarak tanımlanabilir. Bir an önce def edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Örgütlenebiliriz. Hiçbir bir sakınca görmüyorum. Dincilerden korkarak yaşayacaksam… hiç yaşamayım! Ben onurum ile bu ömrümü tamamlamak istiyorum. sen çıkıpta bi kalabalığa haykırmayı çok kolay sanıyorsun galiba.. işte peygamberimiz tek başına çıkıp böyle bi kalabalığa haykırmıştır.. ama sende peygamberimiz kadar yürek ve bilek olmadığı için bi halt edemezsin.. en iyisi otur oturduğun yerde.bu kadar hayalci olma. İmam kaçırmaktan ziyade… Her müezzini iki hoparlör arasına oturtup ona her gün saçmaladığı nağmeleri dinletmek isterdim… : ) merak etme..camilerimize saldırı olduğunda bizimde elimiz armut toplamicak.. silahlı eylem bile yaparım demişsin. tabiki bizimde kıyıda köşede kara gün için sakladığımız silahlarımız var.sen canını sıkma..yeterki macera olsun dimi? Haziran 13, 2008 tarihinde Kosovalı tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
FreeWill 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi sen çıkıpta bi kalabalığa haykırmayı çok kolay sanıyorsun galiba.. işte peygamberimiz tek başına çıkıp böyle bi kalabalığa haykırmıştır.. Ondan mi Mekke'den Medine'ye canini kurtarmak icin kacmis? Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi Bu ulkede devletin kesesinden maas alan (kadrolu) imam sayisi bir vilayet nufusu kadardir (90bin imam). 250 kisiyle ne olur... Enfal: 65- Ey Peygamber! Müminleri cihada teşvik eyle. Eğer sizden sabredecek yirmi kişi olursa ikiyüze galip gelirler ve eğer sizden yüz kişi olursa kâfirlerden bin kişiye galip gelirler. Çünkü onlar hakkı ve akıbeti düşünmeyen anlayışsız bir kavimdirler. 66- Şimdi Allah sizden yükü hafifletti ve sizde bir zaaf olduğunu bildi. O halde sizden sabredecek yüz kişi olursa ikiyüz düşmana galip gelirler, sizden bin kişi olursa Allah'ın izniyle ikibin düşmana galip gelirler. Allah sabredenlerle beraberdir. Link to post Sitelerde Paylaş
Kosovalı 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi Ondan mi Mekke'den Medine'ye canini kurtarmak icin kacmis? peygamberliğini ilan eder etmez hemen medineyemi kaçtı? mekkede kaç defa suikaste uğradığını biliyormusun sen? ayrıca mekkeden ayrılırken peşine takılan kiralık katilleri.bu katillerden biride Sürekadır.. müşrikler peygamberimizin kellesini getirene 100 deve vadetmişlerdiir.. sonuç olarak bi topluluğa kafa tutmak cesaret işidir... Link to post Sitelerde Paylaş
Kara 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi (düzenlendi) Radikal-sloganik bir Ateizm,halkın gözü önünde bağıra çağıra,zarar vererek yapılan fanatik "din" aleyhtarlığı ne yapar?Halkın ateizme ısınacağını falan mı sanıyorsunuz?Elaleme derdinizi anlatabileceğinizi mi savunuyorsunuz? Tam tersine,bu tarz hareketler insanları muhafazakarlaştırır.Din o kadar basit bir olgu değil..."Din elden gidiyor" diye nasıl olaylar döneceğini,bu sürecin kimlerin lehine işleyeceğini tahmin edemiyor musunuz?Tabi bunların,mucizevi bir şekilde böyle bir örgütlenmenin gerçekleşmesi olasılığına bağlı yazıyorum.Ki biraz komik geliyor... Ha insanlara ateizmi anlatmak,dini gerçeklerle insanları buluşturmaya uğraşmak(Turan Dursun gibi),ateizmi sistematize etmek ve yaygınlaştırmak,ateistleri örgütlemek-"var etmek",bağnazlığa ve laiklikle uyuşmayan durumlara tepki göstermek ise eylemden kastınız,o zaman sonuna kadar destekliyorum.Turan Dursun,işte o bir eylemcidir. Ama "silahlı eylem" nedir yahu?Slogan atılacaksa atılır;ama bu ülkede bu sloganlar,direk İslam'ı sertçe hedef alırsa bir b*k yapamazsınız.Bağnazlığa,muhafazakarlığa,milliyetçiliğe,faşizme,anti-laik eylemlere karşı,gelin beraber atalım."Din" ise tek başına farklı bir olgu,her kesimden,her derecede "din" mensubundan söz edilebilir. Ben din karşıtı değil miyim?Allah da,Muhammed de,başka her ne b*kumsa artık,denizin dibini boylasın.Din hastalıktır. Ama bu "din karşıtlığı" işini bir başarıya ulaştırmak istiyorsanız,bence ileri derecede sloganik ve fanatik hareket etmemelisiniz.Sesimi duyuracağım derken,amacınızdan uzaklaşabilirsiniz.Ateizm yürüyüşlerine vs. ise karşı değilim,bunlar doğal.Ama bu yürüyüşlerde "Muhammed beyleymiş" diye bağırılmamalı.Muhammed bunları hak etmediğinden değil,"din" faktörünü etraflıca düşünmeli,ciddi biçimde dikkate almalıyız. sonra silah olmadan fikirleri her arenada dile getirmeli Kastettiğim buydu. Din,bu ülkede çok çok hassas bir konu.Fanatik olmamak gerekir. Bu "fanatik sloganik" cepheleşmenin olası faydasına gelirsek, Belki bir ateist cephenin,örgütlenmenin oluşumunu hızlandırabilir.Ama bu ihtimali yüksek görmüyorum.Görenler varsa,iddialarını dinlemek isterim. Haziran 13, 2008 tarihinde Kara tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
xandreal 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi Ateizmin çıkış noktasında reddediş olduğu için her ne yapılırsa yapılsın sadece yürünse bile ateistlere taşlanacak şeytan gözüyle bakılacaktır. Eylemler içerisinde din olgusu özellikle islamı(türkiyede tahakkum sahibi olmasından dolayı) karşımıza almalıyız lakin islama inanları değil sadece İslam olgusunu (gerçi yine pek fark olmadan İslam yandaşları hoşnutsuz olacaktır ama kutsal toplumun yıllardır kutsal saydığına meydan okumak çok kolay değil) her yerde sesimizi duyurmalı. Ateist örgütlenme yıkıcı değil yapıcı tavırlar sergilemeli. Yapıcı yanlarını dile getirmeli insanları özgürleştirecek olduğunu sık sık tekrarlamalı. Ateist olmasına rağmen pek çok insan bu harekete katılmaya çekinecektir. Ayrıca ateizmi bir ideoloji yapmadan savunmalı ateizmi yaymaktan çok olanı yıkmalı ateizm propagandası değil de öncelikli olan din kurumlarının saçmalığı olmalı ateizme insanlar kendi varmalı. Link to post Sitelerde Paylaş
rh-negatif 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi (düzenlendi) Mahallemizdeki birbirine yakın 2 camiden bize en yakın olanı ile aramızda 70-80 metre mesafe vardı ve günde 5 kez deli dana gibi böğüren imam, içeride ezan okuduğundan hoparlörlerden çıkan sesi duymuyordu sanırsam.Yada duysa bile çıkan sesi kutsal bir ses bellemişti anlaşılan. Hiç istifini bozmadan tanrının her günü sabahın köründen gecenin başına dek aynı tekerlemeleri ağzında geveleyip duruyordu. Bense ağır bir uyuşturucu bağımlılığı tedavisi görmekteydim,amatemdeki yatılı tedavi bitmiş,artık günlerimi evde sakin sakin bira içerek geçirmekteydim. uyuşturucu müptelalığının ağır baskısını yenmek istiyordum.ama ezan saatlerinde değil uyuşturucuyu aklıma getirmek,kafayı bulmak için yapamayacağım çılgınlık yoktu neredeyse.Düşündüm taşındım düşündüm taşındım bu işe bir çözüm bulmalıydım.evden taşınmak gibi bir lükse sahip olamadığımdan.imamın biraz anlayışlı davranıp anfinin ayarını biraz düşürmesi hayal ötesi bir şey olduğundan.harmanlıktan mantarlaşmış zihnim düşünce üretmekte zorlanıyordu. Sonunda bu işin ancak bireysel tavırla çözüleceğine kanaat getirdim.imamı sıradan bir iş dönüşü yolda yanlız yakalayıp insan gibi konuşursam bu sorunu çözerim diye düşünmeye başladım lakin gel görki imam caminin lojmanında kaldığından onun işten eve dönüşü yirmi bilemedin otuz metreyi geçmiyordu.Ayrıca bu işe gidiş geliş güzergahında sürekli cemaat bulunmaktaydı. Eğer ben bu işi cemaat üyelerinin yanında yaparsam toplumdan dışlanmam kafir ilan edilip taşlanmam an meselesiydi. Bende bunun ancak sabah ezanında mümkün olabileceğine , tekrardan bu halimle karar verdim. çünkü sabah namazına nerdeyse hiç cemaat gitmiyordu. İçi geçmiş,yanında adamı kessen dönüp bakmayacak bir iki sofi dede dışında. Evet en uygun zaman sabah ezanı vaktiydi. Göneş dünyayı tam olarak aydınlatmadan önce bu işi çözecektim, yanlız tek başıma böyle birşeye kalkışacak olursam altından kalkamayacağımı düşünüp,imamla yapacağım konuşmada yanımda bulunmasını istediğim bir iki eski dostumu hatırladım.durumları benden farklı değildi.içinde bulunduğum duruma acıyarak bakan eski arkadaşlarımdı bunlar,ikiside benden cesur ve beni seven ve kafabulucu maddeler konusunda benden uzman. Bir kaç zaman sabredip uygun bir zamanda bu belalı ve cins arkadaşları görmeye gittim. Ben her ne kadar tedavi görüyorum,olmaz,içemem dedimsede onlara söz geçiremeyip ayak üstü yapılmış jointten bir kaç nefes almak zorunda kaldım. Haliyle uzun zaman sonra ciğerlerime hücüm eden thc gözlerimi yuvalarından çıkarmaya yetti. Ben sözü uzatmadan direk konuya girdim ve aklımdakileri arkadaşlara anlattım. Sağolsunlar beni sevdiklerinden prensiplerine ters olsada böyle bir konuda beni yanlız bırakamayacaklarını söylediler,bu eski ve candan arkadaşlarım. Ayrıca bu işi garantilemenin ve imamı ikna etmenin yolunu kesin bildiğini idda etti bir tanesi Neyse biraz daha hoş beşten sonra haftanın en sakin sabahından önce bu işi bitirmeye karar verdik.İmamla konuşacaktım artık kesin ikna etmeliydim bu imamı.imamın alacağı karara hiçbir cemaat üyesinin itiraz etmeyeceğini bildiğimimden dolayı dolaylı olarak kurtulabilirdim belki.Biraz bireysel bir çözümdü ama çözümdü.Şu fani dünyada,ömrümün sıkıntı ve eza dolu bu günlerinde üzerimden silindir geçmiş etkisi yaratan bu işkenceden kurtulmak için kararlıydım. O gün bu iki değerli arkadaşım akşamdan bize geldiler.Ben yine yeminimi bozup onlara uydum ve eylem saatine kadar yanlarında bulunan bilimum değerli ve hünerli maddeyi test ettim.Beraberinde sekiz dokuz birayla,nerdeyseartık yüzümde gülmeye başlamıştı. Derken güle oynaya saat geldi.evden neşe içinde ve kahkahalarla ayrıldık.caminin bahçesine aradaki beş altı merdivenlik bölümü atlayarak girdi arkadaşımın biri.ben yinede hafif tedirgin.daha bizden başka kimse yoktu ve imamın evinde sadece mutfak olduğunu sandığım bölümden ışık geliyordu.diğer dostum koşarak bahçenin diplerine girdi ve cami önlerine bırakılıp orada büyümekte olan kedilerden birini alıp okşamaya başladı.diğeride ona eşlik etmeye ve pisi pisi diye kediye dokunmaya çalıştı. derken caminin bahçesine ahı gitmiş vahı kalmış ayakta zor duran yaşlı bir dede girdi.derken bir tane daha dede başkada kimse gelmedi.dedeler doğru apdest alma bölümüne yöneldiler.bu esnada s.a. ve a.s. karşılıklı iletişim yaşandı ben o dedelerden hiç ama hiç korkmadım.arkadaşımın biri kucağında kedi bana ve imamın evine bakıyordu sırıtarak. derken imamın ösürük sesini duyduk derin bir balgam çıkarma seansıydı bu eeee sabah sabah normal tabi. imamın gözler şiş lojmandan caminin kapısını açmak için hamle yaparken göz ucuyla alttan alttan bizi süzerek ilerledi.yanımızdan geçerken s.a gençler dedi.arkadaşlarımdan kucağında kedi olan imam efendi gel az hele dedi.beni göstererek,imam merakla yanımıza yaklaşırken bak bu çocuk ağır hasta.tedavi görüyor.ruh hastahanesinde.sen ona yardımcı olmassan kim olacak değilmi dedi. Kucağındaki kediyi okşayarak imama yaklaştı. imam af buyur anlamadım dedi dostum yine sözü devraladı elinde kediyle imamın önüne geçti ve kediyi sert hareketlerle okşamaya başladı arkadaş diyorum yine beni işaret ederek o hasta ruh hastası pisikopat ve sakinliğe ihtiyacı var ve sen ihtiyacı olan sakinliği ona çok görüyorsun,hiç bir şeyin farkında değilsin.biraz daha duyarlı ol diye seni uyarmak için sabahın köründe burda seni bekliyoruz molla efendi hoca bey dedi.nasıl yani derken imam bana arkadaşıma kediye ve gömleğinin kollarını katlayan diğer arkadaşa şaşkın şaşkın baktı. Ben sözü devraldım.imam efendi ben aha şu gördüğün evde yaşıyorum.babamı iyi tanırsın,ben onun oğluyum inan bana ölümüm senin elinden olacak beni cinlendiryorsun,ezanı berbat okuyorsun.şu anfinin sesini az kısacaksın tamammı onun için burdayız seni uyarmak için bizi çok üzüyorsun dedim.Dememle elinde kedi olan arkadaşım analdın dimi efendi dedi.imam olurmu öyle şey siz nasıl ve ne hakla beni tehdit edersiniz dedi.yüce allahın emri olan namaz davetini engelemek kimin haddine.bu ezanlarki şehadetleri dinin temeli ebedi yu....demeye kalmadan elinde kedi olan arkadaşım caaart kediyi tuttuğu gibi ön iki ayağından hızla çekip ortadan ikiye böldü acı bir miyav sesi,kan ve beyaz akciğerler ortadaydı.imam sözünü bitirmeden 1/2 biçimdeki kedinin bir parçasını imamın önüne attı. bak imam yemin ederim sonun elimdeki parça gibi olur dedi.hala titremekte olan diğer 1/2 parçayı sallaya sallaya imama gösterdi. o esnada apdeste alma işlemini bitirmiş ve şadırvanımsı WC den camiye yönelmiş ihtiyarlar S.a S.a dedi.deminden beri olayları sadece izlemekle yetinen ve içlerinden en psikopat olan üçüncü arkadaşım hemen dedelerin yanına giderek onları yanımızdan uzaklaştırdı.az ilerdeki bankların yanına götürüp oturttu birşeyler konuştuktan sonra dönerken ağzından arapça birşeyler duydum iki dedenin yanından dönerken elini arka cebine atıp cüzdanını çıkardı ve sesizce yanımıza yaklaşıp cüzdanındaki bir bölmeyi bana gösterdi bak görüyormusun yemin etmiştim ama şimdi yeminimi bozucam diyerek cüzdanındaki özel bölmeden bir jilet çıkardı. jileti eline alıp az önce kediyi ortadan ikiye bölen dostuma dönüp.ne yaptın lan sen güzelim kediye diye hönkürdü. kediyi ikiye bölen dostumda önce bir dinle bu imam yüzünden böldüm kediyi ikiye sebebi o dedi.elinde jilet olan dostum imama dönüp utandınmı yaptığından ben kahrolmayayımda kim kahrolsun şimdi ha diyip elindeki jiletle sol kolunu yavaş yavaş kesmeye başladı ben yapma dostum gerek yok deme cesaretini kendimde bulamadım. sözü devralarak,bak kafamızın tasını attırma,topluma saygımızdan kendimize ihanet ediyoruz.... ezan bizi rahatsız etmesin dedim,anladınmı imam efendi. Bunların hepsi deli polise gitsende,bu kez kedinin taşaklarını avuçlarsın açık açık söylimm dedim. Babamın hatırına biraz anlayış kahrolası anlayış....sabahın bu saatinde evrende böyle olayların olmasına izin verme....imam dedim imam gıkı çıkmadan yerinde çakılı bir biçimde,biz ordan uzaklşaşırken bize bakıyordu. ister inanın ister inanmayın....... Haziran 13, 2008 tarihinde isturbo tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
xandreal 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi sesi kıstı mı bari Link to post Sitelerde Paylaş
Hitman 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi Yapmaya yapalımda halkdır bu cahildir bilmezler adamı linç ederler. Link to post Sitelerde Paylaş
rh-negatif 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi sesi kıstımı bari? evet dostum hatta sabah namazları için minareye çıkıp ezanı tam makamında okuyor,inanırmısın içimde gerçekten ulvi duygular uyanıyor Link to post Sitelerde Paylaş
PiNokyo 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi ebedi yu....demeye kalmadan elinde kedi olan arkadaşım caaart kediyi tuttuğu gibi ön iki ayağından hızla çekip ortadan ikiye böldü acı bir miyav sesi,kan ve beyaz akciğerler ortadaydı.imam sözünü bitirmeden 1/2 biçimdeki kedinin bir parçasını imamın önüne attı. bak imam yemin ederim sonun elimdeki parça gibi olur dedi.hala titremekte olan diğer 1/2 parçayı sallaya sallaya imama gösterdi. sizin özgürlük anlayisiniz buysa ben size ne diim daha... Size aciorum.. bence harbiden bi git psikologa görün sade sen diil yanindaki 2 daimi dostunda... Link to post Sitelerde Paylaş
PiNokyo 0 Haziran 13, 2008 gönderildi Raporla Share Haziran 13, 2008 gönderildi ya Yaptin cok hos bisimis gibi anlatiorsun ya en cokta ona sasiriorum... iiirencsiniz ya valla bak... Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts