Jump to content

Ateist Bu Maçı İzlese İmana Gelir!


Recommended Posts

  • İleti 132
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Bu noktadan Tanrı kavramına ulaşmaya çalışanları yani bu mantıktaki dindar ya da Tanrı inançlı arkadaşları tebkrik etmek istiyorum.

Neden mi? Gelelim sebeplerimize:

1. Türkiye ulusal futbol takımı başarılı bu ne demek? Demek ki Tanrı vardır, o yardım etmiştir bu takım başarılı olmuştur.

2. Türkiye ulusal basketbol takımı kendi evinde düzenlenen Avrupa Basketbol şampiyonasında başarılı olmuştur final olmuştur, bu ne demektir? Otur ateist bilemedin, aferim dindar evlarım sen bildin, demek ki neymiş çocuklar Tanrı varmış.

3. (Meseleyi sadece futbol olarak irdelemeyelim voleybol, masa tenisi yüzme gibi branşlara yayım, e ne de olsa Tanrımıza spor yolu ile ulaşacağız ya!

Şimdi gel gelelim Tanrı yoktur diyenlerin bakış açılarına ya da diğer dindarların bakış açıklarına.

Şimdi benim (kusura bakmayın bu ifadeyi kullandığım için ama öyle) sevgili çocuk zihinli dindar Türk kardeşlerim. Ben size şunu sorarım E kardeşim sen diyorsun ki Euro 2008 organizasyonunda Türkiye bir yarı finale çıktı diye Tanrı vardır hatta daha da ileri gidiyorsun benim dinimin işaret ettiği Tanrı vardır diyorsun. Peki demezler mi adama Euro 2004'e kim şampiyon oldu? Euro 2000'de kim şampiyon oldu? Kardeşim Tanrı mı orgaznize ediyor Avrupa Şampiyonasını? Hadi onu geçtim daha baba organizasyonlara gelelim. Dünya Kupası o da yetmez Olimpiyatlar? Bunlar her 4 senede düzennelenen organizasyonlar. Birinde Brezilya şampiyon olur birinde bilmem ne ülkenin vatandaşı altın madalya kazanır. Şu hâlde sizin mantığınıza göre her sene inandığımız Tanrı'yı değiştirmemiz gerekecek. Madem Tanrı bu tip sportif organizasyonlarda kendini gösterir hani nerde sizin dindar devletlerin sportif başarıları? (Tanrının sizin inandığınız çapda bir şey olduğunu varsayarsak?) Hani madem Tanrı bizim ülkemizin yanında tüm sporlarda needen 2008 yılında yarı final oynadık daha önce bir şey yapamadık? Avrupa Şampiyonası ilk kez mi düzenlendi? Tanrı daha önce uykuda mıydı? Y

Diyeceğim o ki bırakın bu çocukları aldatmak için kullanacağınız safça işleri. Bunlara ancak 5-6 yaşlarındakiler inanır. Ya da ciddiyseniz Tanrı ile sportif organizsyonlar arasında doğrudan bağ kuruyorsanız sizin şu durumlarda Tanrınız değişmeli: 1. Her olimpiyat altın madalya töreni, 2. Her dünya kupası (futbol, voleyvol, tenis...) finali, 3. Her Avrupa (futbol,basketbol,voleybol...) şampiyonası finali, 4. her formula bir son turu diye... uzar gider liste.

Sonuç: Ya bu Tanrı dediğiniz şey çok dönek (burada sizin inandığınız Tanrı'yı kastediyorum, olabilir bir insan kaypak bir Tanrıya inanabilir.) Ya da kendinizi akıllı başkalarını aptal sanıyorsunuz :)

Son dünya şampiyonu kimdi? İtalya değil mi? O zaman Tanrı İtalyanın yanında, Haydi hep beraber katolik olalım. Ne de olsa Tanrı İtalyanlarla. Papa sizi kutsasın :)

Son söz: Hadi geçelim spor olayını siyasi, ekonomik ve askeri güce gelelim, hanginiz şimdiye kadar "ya kardeşim dünyanın hem siyasi, hem askeri, hem de ekomik yönde en güçlü devleti şu devlettir hmm hadi hemen o devletti hangi din çoğunluksa o dine geçmeliyim." dediniz? hani Tanrı yardım etmiş ya! Yazık! Hadi bakalım siz dininizi bu kıstaslara göre değiştirin biz de hazırız tüm dünya o dine geçelim :)

tarihinde Hannibal tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

milli takım teknik kadro ve oyuncuların turnuva

başından beri işşallah-maşallah türü allah

söylemleri dillerinden hiç düşmediğini kendilerine

her mikrofon uaztıldığında gördük dün

penaltılar atılırken diğer oyuncular ellerini

yukarı açmış dua ediyorlardı bu manzarayı

gören teistlerin bundan kendilerine pay

çıkarmaları normaldir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Cok kötü oynayan bir takım , 119 da gol yiyip , 121 de gol atabiliyorsa ,

75. dakikadan sonra dünyanın en iyi kalecisine 3 gol atabiliyorsa ,

90+2 de güzel bir sutla gol atabiliyorsa ,

Bu da yetmez Çekler son saniyede portekizden gol yiyip macı 3-1 bitiriyorsa ,

Mucizelere inanın . Evrim teorisi vardır :) Anlayan anladı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

türkiyedeki insanların çoğunun müslümanlığı oruç tutmaktan ve namaz kıulmaktan ibarettir arkadaşlar ..zinadan tutun küfüre hırsızlığa kadar herşey var bu ülkede.. ama iş oruç tutmaya ya da namaz kılmaya gelnce de koyu müslüman kesilirler başımıza.. bırakın da allah gerçek müslümanlara yardım etsin ..

Link to post
Sitelerde Paylaş
Gercekten milli takim futbol falan oynamiyor, cok rezil bir teknik, oyuncularda takim anlayisi yok ama, ya korkudan ya assagilik komplexinden dolayi ne yapip edip gol'e karsilik gol ile cevap verebiliyor. Aslinda bende anlamis degilim. Belki futbolda yeni bir stil doguyor. Turk usulu futbol :rolleyes:

oha çüş artık, özür dilerim kusura bakmayınız...

hiç bu kadar değişik bir bi yorum görmemiştim buna da teşekkürler...

aynı ezikliklikten doğan futbol anlayışını diğer ezik milletlerden de bekliyoruz... birkaç yüzyıl sonra

Link to post
Sitelerde Paylaş
türkiyedeki insanların çoğunun müslümanlığı oruç tutmaktan ve namaz kıulmaktan ibarettir arkadaşlar ..zinadan tutun küfüre hırsızlığa kadar herşey var bu ülkede.. ama iş oruç tutmaya ya da namaz kılmaya gelnce de koyu müslüman kesilirler başımıza.. bırakın da allah gerçek müslümanlara yardım etsin ..

sen hiç cami gördün mü. ikindi namazına bir cami ye git ve say kaç tane eleman var diye. ayrıca oruç bahsinde de sen sokakta yemek yiyen gördün mü ki milletin oruç tuttuğunu biliyorsun. sana tek diyeceğim yanılıyorsun. ülkede bir çok cami var sa o da bayram namazlarında yer kalmadığı içindir. yok sa normal zamanlar da o ilk yer dahi dolmaz kolay kolay.

ama değinmek istediğin nokta çok güzel. müslümanların koyu müslüman kesilkdiği yerlerin en önemlisi hatta açık ara birinci olacağı mevzu türbandır.

saygılar

Link to post
Sitelerde Paylaş
Gercekten milli takim futbol falan oynamiyor, cok rezil bir teknik, oyuncularda takim anlayisi yok ama, ya korkudan ya assagilik komplexinden dolayi ne yapip edip gol'e karsilik gol ile cevap verebiliyor. Aslinda bende anlamis degilim. Belki futbolda yeni bir stil doguyor. Turk usulu futbol :rolleyes:

o senin görüşün ve bu yorumunu okuyunca aklıma şöyle bir söz geldi.

bizi bizden başkası .......... mez. anladınız siz orayı. ya türkiyeyi neden bu kadar aşağı görüyorsunuz anlamıyorum. futbol bu sonuç ta şans işi, teknik işi, motivasyın işii....... bir sürü unsur varken sen tutmuşsun iyi oynamıyorlar. diyelim ki iyi oynaıyorlar diğer kriterler güzel belkide ve onların güzel olması iyi oynamamalarını nötürlüyor.

bu takım dünya 3. oldu. ayrıca var demekki birşey yeniyorlar hadi norveç şans tı isviçre de mi şans yada çekler de mi şans. demekki yanmeleri için yaptıkları birşeyler nötirlüyo bazı şeyleri. ona bakrsan brezilya 2002 de gurplardan anca çıktı zar zor ama 1. oldu. aynı mantığınızı bu örnek çürütüyor

bir de böyle olması daha iyi yoksa fener bahçe ile amatör ligden bir takımın yaptığı maçtan hiç bir şey anlamam ben mesela

tarihinde swqazxsa2 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslüman bu zaferi Allah'a bağarken sizlerin sandığı Arap putuna da Zeus'a da bağlamaz, bağlamamalı...

siz ateistlerin karşı yorumları

Maneviyattan ne kadar da yoksun.

İNANÇ ULAN anlamıyor musunuz... ne şansı.. (kaba tabirim için özür..)

plasebo- telkin gibi unsurların tıpta başarılı olma sebebi nedir?

Şans üç kere üstüste nasıl düşeş gelmesini sağlar? (1 / 46 656 ihtimaldir)

Rüştü bir defans oyuncusu gibi yürekle (biraz da aptallıkla) o topa gitmeseydi golü yemezdik..

Ama aynı rüştü gol olacağına İNANARAK, hakemin bitiş düdüğüne fırsat vermeden topu uzun başlatmasaydı, son gol olmazdı...

yani rüştü cesaret ve aptallık yüzünden ilk golü yemeseydi, penaltılara kalacak maçta ihtimal %50 idi, kaybedebilirdik.

ama Hırvatlar son golle şoka uğradığı için penaltıları kaçırdılar.

biz daha inançlıydık, yürekliydik.

Şansa bağlanamaz. Böyle maçlarda daha çok inanan yener.

İnanç, yürek Allah'tandır. ben böyle inanırım.

bence şrödinger'in kedisinin ölüp ölmemesine karar veren inançtır.>>>>>>>> Allah'tır.

Allah anlayışını bu kadar putlara indirgemeyiniz. bu başka bişey. derin bir konu.

tarihinde templet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
ÖNCE ÇEYREK SONRA YARI FİNAL...UZATMANIN UZATMASINDA GELEN BU GOLLER BENCE ALLAHIN YARDIMINDAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL...

Hala bilim bilim deyin

bu başlık en salakça başlık seçilmesi lazım islam ülkeleri niçin hırıstiyanların altında eziliyor anladınızmı sevgili müslümanlar

ya hiçmi kafanız çalışmaz sizin

ya aynı şekilde hırvatlar kazansaydı allah onlaramı yardım etmiş olacaktı

ya sıfır sıfır biten diğer maçlarda allah tarafsız kaldı bu maçta sadece seyirciydi mi diye düşünüyorsunuz

ya iki islam ülkesinin milli maçı olsaydı allah hangisine yardım edecek peki

allah böyle müdahalelerde bulunuyorsa kötü olaylarda niçin seyirci kalıyor 17 aylık bebeğin tecavüzünü niçin seyretti

bir müdahalede bulunsaydı bir yerimi eksilirdi

hindistanda ineğe tapanlar ne kadar aptal dimi

demekki insanlar nelere tapabiliyor

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...