Jump to content

Dindarlar neden çocuk yapar?


Recommended Posts

Müslüman,Adem ile Havvayı tuzağa düşürüp,yeryüzüne sürülmelerine neden olan şeytana sallayıp,kin ve nefret kusan,ama çocuk yaparak,yaptığı kişiyi tuzağa düşürüp,yeryüzüne süren ve şeytan olan kişidir.Çocuk yapan bir müslüman şeytana sallıyorsa,ona kin ve nefret kusuyorsa,bilsin ki salladığı kendinden başkası değildir.

tarihinde Buzul tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...
On ‎23‎.‎06‎.‎2008 at 10:24, Andromeda yazdı:
teenspirit yazdı:
İslamın intiharı yasaklaması, yaşam sonrasının kurtuluş olduğunu müjdelediği insanların yaşam sevincini elinden aldıktan sonra zorla hayatta tutmasını düşündürtüyor bana.

Çok kilit bir tespit; zekice...

 

Kuran'da Yahudilere ahiretin has kulları sizlerseniz haydi ölmeyi dileyin de görelim denir. (2/94) Bu kadar mantık hatalı bir cümle nasıl kurulabilir? Bir kere müslimler de allah katında hak dinin yalnızca islam olduğunu savunuyor? Başka din getirenin bu getirdiği kabul olunmaz yazıyor? Ona göre öyle, sana göre böyle. Herkesin inancının kendine olduğunu bir türlü kabul etmeye yanaşmayan bir din var karşımızda!

 

Mantık çarpıklığı bitmedi! Yahudi tamam peki dese ellerini açıp şöyle dua etse: "Allahım eğer bu muslimler yanlışsa ve ben doğruysam benim canımı al!" Sonra bir süre bekleyip: "Allahım eğer bu muslimler doğruysa ve ben yanlışsam benim canımı al!" Bir süre daha bekleyip: "Allahın kimin doğru kimin yanlış olduğu umurunda bile değil" dese... Hatta daha da kabalaşıp: "Allahın kimin doğru kimin yanlış olduğu tikinde bile değil" dese...

 

Ne olacak? "Demek bu Kuran'ı allah yazmamış! Yazmış olsa iki dediğimden birini yapardı" dese... Ne olacak sahi?

 

Tabii muslim coşup "allah benim, şimdi canını alacağım" demezse! :lol: Muslime anca bu yaraşır! Başka elinden gelen yok!

 

Muslimlerin tek yapabildiği, allahı oynamaktır! Bu sözü bir kenara not edin. Ben söyledim diye demiyorum, bu önemli bir deyiştir! :D

 

Allahı oynamasalar, niye din allahın oluncaya kadar savaşmak zorunda olduklarını düşünsünler? Bıraksınlar allah kendi yapsın dini sadece kendisinin? Ortaklara mı ihtiyacı var? Tehditle rüşvetle insanları düşman edip savaştırıyor? Allah kim şeytan kim yahu? Ben şeytanın din allahın olmayıncaya kadar savaşın dediğini hiç bir yerde okumadım? Dese dese sallayın gitsin yahu, ne allahı ne dini der. Savaşın dediğini kimse iddia edemez.

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Dünyaya yeni kurbanlar birakmak icin yapilir cocuk. "Ayi" filminin sonunda bir söz gecer: "Dünyadaki en korkunc sey öldürmek degil yasamaya mahkum etmektir". Orada ayi düsmanini tam öldürebilecegi bir durumda yakalayip altina isettirecek duruma getiriyor sonra cekip gidiyordu. Inancli insanlar icin bu dünya gelip gecicidir, asil gercek olan öbür taraftir bu yüzden dünya borsada cakilir.Degerini yitirir. Degeri tamamen yitirilmis bir dünyaya asla acimazlar. Benden sonra ne hali varsa görsün gibisinden. Ben cennetime gideyim geride kalanlar isterse siyanür solusun. Bu yüzden dindarlar acimasiz olur. Cocukta yaparlar kariyerde. Onlar isterlerse rahatlikla günah isleyebilirler. Cünkü ellerini acip dua edip tövbe ederlerse onlari bagislayacak cok iyi yürekli ve bagislayici bir tanrilari var. Sizin neyiniz var?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslümanlar neden fazla çocuk yapar......;  Çünkü Saltanat elde etmeleri veya dinin menfaatlerinden istifade etmeleri için çoğunluk elde etmeleri gerekiyor

ama insanları düşünce ve diyalog yoluyla ikna etme imkanları yok. 

Günümüzde şiddet yoluyla din yaymak zorlaştığı için de mecburen bu tarz cahilce yöntemler kullanıyorlar.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 months later...

Neden olduğu doğuma,varoluşa zorladığı kişiye bakıp allah yarattı diyen çok da,şeytan da tuzağa düşürüp,yeryüzüne sürülmeye neden oldu diyen yok.Bunlar çocuk yapınca birini yaratıp allahlık yapıyorlar,ama aynı zamanda şeytanlık da yapıyorlar.Yaratan allahı,yaratmayı övüp,yüceltiyorlar,adem ile havvayı tuzağa düşürüp,yeryüzüne sürdüren şeytana da sövüyorlar,ona karşılar.Ama çocuk yapmaktan da geri kalmıyorlar.Allahın yaratması demek,şeytanın da tuzağa düşürüp,yeryüzüne sürülmeye neden olması demek.Allah ile şeytan aynı.Ama bunlar kendilerinin şeytan olduğunun,şeytana söverken kendilerine sövdüklerinin farkında bile değiller.Tabi şimdi doğumu şeytanın tuzağa düşürüp,yeryüzüne sürülmeye neden olması olarak görmek,çocuk yapmak isteyen,yaşam yarattığı için övgü ve şükür bekleyen kibirli ve bencil yaşam özünün işine gelmez.Onun işine gelen yaşam yarattığı için övgü ve şükür bekleyen,var ederek öldürdüğüne yaşatmak için verdiği ekmeği merhamet,şefkat,sevgi olarak gören kibirli allahtır.Şeytan olduğunu kabul etmek kendini kuşaktan kuşağa aktarmak isteyen genler için avantajlı bir durum değildir.

tarihinde Buzul tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...