Jump to content

2 çeşit ateist vardır


Recommended Posts

Aslında iki çeşit ateist yok, çok çeşit ateist var. Dinci takımının en yobazına benzeyen ateist, tatlı su ateisti, kalk düğüne gidelim ateisti, biliyormuş gibi yapan ateist, çizmelerimin ateisti, toplumdan kazık yemiş kurtuluşu ateizmde bulan ateist. Sadece İslama düşman ateist, tüm dinlere düşman ateist, ırkçı ateist vs. vs.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 133
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

arapın cennetinde köle olacağıma, TÜRK'ün kızıl tamusunda Kağan olurum...

Çiçekler açan bir Türkiye için arap dinine HAYIR !

bende şöyle diyorum..

fransızın laikliğine köle olacağıma,TÜRK`ün kızıl tamusunda Kağan olurum..

Çiçekler açan bir Türkiye için fransanın laikliğine HAYIR !

çünkü eski Türklerde kağanlık hakanlık sistemi vardı..

siz nasıl olurda laikliği kabül edersiniz? ona bakarsan,cumhuriyet rejimide eski Türk geleneklerine aykırı..buna ne diyiceksin atsızcı?

tarihinde Kosovalı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
İlayyyda,

Eğer 2 yaşındaki bebeği beceren bir adamı yaratan Allah'sa sen o Allah'a tapmaya devam et vicdanın sızlamıyorsa..

Adem bir meyve yedi diye cennetten kovmadı mı?Ne beceriksiz ve merhametsiz despot Allah'ın var.

bu söze karsılık bir olay yazacagım:

Adamın biri saç sakal traşı için berbere gider. Beraber muhabbet ederlerken konu Allah'a gelir;

Berber: Ben Allah'a inanmıyorum!

Adam: Neden inanmıyorsun?

Berber: Lütfen bana söylermisin, eger Allah var olsaydı bu kadar sıkıntılı, sorunlu insan olurmuydu?

Adam polemige girmek istemez ve berberden cıkar dışarı cıktıgında caddede dağınık saçı sakalı birbirine karışmış bi adam görür. Ver berbere geri döner:

Adam: Biliyormusun? Bence berber diye birşey yok.

Berber: Bu nasıl olabilir ki? Ben burdayım ve ben bir berberim.

Adam: Hayır yok eger berber olsaydı caddede dolaşan uzun saçlı sakallı adamlar olmazdı.

Berber: Hmm.. berber diye birşey var ama o insanlar bana gelmiyorsa ben ne yapabilirimki?

Adam: Kesinlikle dogru püf noktası bu! Allah var ve insanlar ona dogru gitmiyorsa bu gitmeyenlerin tercihi. İşte dünyada bu kadar acı ve kederin olmasının nedeni.

tarihinde MagloR tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
bende şöyle diyorum..

fransızın laikliğine köle olacağıma,TÜRK`ün kızıl tamusunda Kağan olurum..

Çiçekler açan bir Türkiye için fransanın laikliğine HAYIR !

çünkü eski Türklerde kağanlık hakanlık sistemi vardı..

siz nasıl olurda laikliği kabül edersiniz? ona bakarsan,cumhuriyet rejimide eski Türk geleneklerine aykırı..buna ne diyiceksin atsızcı?

Sen bizi kendin gibi yobaz mı sanıyorsun?

Laiklik nedir biliyor musun sen? Laiklikği şeriatla karıştırdın galiba. Şeriat zorbalıktır, laiklik ise demokrasinin ta kendisidir.

Bugün isteyen namaz kılıyor, istemeyen kılmıyorsa bu laiklik sayesindedir.

Laikliğin kısacık tanımını da mı aklında tutamayacak kadar gerisin? Laiklik sözü fransızca diye laiklik sadece fransızlara mı ait oluyor?

İyi olan şeyleri başka toplumlardan alıp kullanamaz mı?

Eski Türkler at üstündeydiler, şimdi senin mantığına göre hareket edersek arabadan inip ata binmeliyim değil mi?

Ben arabadan inip ata binerim. Ama tek bir şartla: Sen de uçaktan inip deveye bineceksin.

Tamam mı? Hacc'a gittin bilmem ama, eğer gidersen sakın uçağa binme. Deveye bin. Zira peygamber efendiniz de hep deveye binerdi.

İşte senin mantığın bu kapıya çıkıyor. Bu mantığa halk arasında yobazlık denir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Aslında iki çeşit ateist yok, çok çeşit ateist var. Dinci takımının en yobazına benzeyen ateist, tatlı su ateisti, kalk düğüne gidelim ateisti, biliyormuş gibi yapan ateist, çizmelerimin ateisti, toplumdan kazık yemiş kurtuluşu ateizmde bulan ateist. Sadece İslama düşman ateist, tüm dinlere düşman ateist, ırkçı ateist vs. vs.

Aslında bir gerçekte vardır ki Çok çeşit İnaçlıda vardır. Hıritiyan olanından müslüman olanına, yahudisinden budistine, hindusuna,zerdüşüne, sadece birilerini kafasını kemek için inaçlı olanından, kalk gidelim balığa diyeinden, ben inançlıyım ama kendime diyeninden, papucumun ianaçlısına, toplumdan kazık yemiş kurtuluşu tanrının dibinde bulandan, kendi dini dışında tüm dineler düşman olanından, en yobazından en liboşuna, toplum içinde ianannından evde dal daşşak gezenine, herkesi kendisine benzetmek isteyenden, kendisi gibi olmayanını hor görene kadar. çok çeşittir. bu liste uzar gider...

Demek ki neymiş her şeyin çok çeşiti var mış. Yazmadan önce bu çokçe şitliliği görmek lazım mış . Yoksa misvak bahçelerinde gezindiğini sanarken şehir çöplüğünde yönün kaybetmiş olduğun gerçeğini göremezsin...

Sevgiler Hunter...

Bir ateiste küfür ederken hepsini kastedme ..

Bir dostunu kırabilirsin.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Allaha elbette inanmıyoruz ama allahın bir arap putu olduğunu biliyoruz. Onun için sizler gibi salaklık edip bir putun herşeyi yaratabileceğini,her şeye gücü yeteceğine inanacak kadar dangalak değiliz.

Bir şeye vasıf takmak için inanmak gerekmez,bilmek yeterli. Ama sende bu ince nüansı anlayacak beyin olduğunu sanmıyorum

sen bunları yazarken ciddi olamazsın.

yaşından başından utanmalısın sevgili bruce lee

hadi bazıları belki yaşları ötürü öyle davranıyor. ama sen 40 ı aşmış biri olarak daha olgun yakşaşman gerekir...

bu kadarına pesss diyorum

Link to post
Sitelerde Paylaş

>>> siz nasıl olurda laikliği kabül edersiniz?

Ederiz tabi..

Laiklik, doğmamış, doğrulmamıştır. O ol der ne dilerse olur. O isterse güneşi tersten doğurur.. O her şeyi yapar.. O uçar vede kaçar..

Böyle mükemmel laikliği alıp insan aklının uydurması, beceriksiz, acz içindeki, anasının köprü altında peydahlayıp sokakta doğurduğu allahla bir kefeye koyuyor olman abesle iştigal..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 months later...
C. Şıkkı: Sözde tanrıya ve sözde tanrının, tüm insanların O'na inanması yönündeki anlamsız ve aşırı isteği ile sadist ceza ve cinsel ödül mekanizmasına inananlara (komik kitapları söz konusu dahi etmiyorum :) ); acıyan ve gülen, kafası biraz da olsa çalışanları ise, bu kompleksli dogmalardan kurtarmaya çalışan bir ateistim.
Link to post
Sitelerde Paylaş

1. tip olamaz olsada sacma sapan bişi olur ateister sizin gibi körü körü körüne inanmaz birşeye emin ol senin müslüman olarak okumadığın kuranı bile defalarca okumustur hatta incili ve tevratı bile sonra redetmiştir...

ya siz hangi tip müslümansınız bomba patlatanmı ? fettoş gibi salya sümük ağlayanmı hüseyin üzmez gibi sübyancımı nihat hatipoğlu gibi dolarcımı tayyip gibi amerikancımı?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Neden 2 çeşit Ateist vardır? Bunu sınıflandırmayı ilayda hanım neye göre yapmış acaba? Hangi kıstasları göz önünde bulundurmuş? Ateistleri ne derece tanıyor ki empati yapıp bunu 2 ye indiriyor?

10 çeşit ateist olabilir..Sallıyorum ;

Kimisi inancı aramak için objektif durumdadır

Kimisi inancı aramaz

Kimisi doğuştan dini bilgilerden uzaktır

Kimisi araştırıp mantıklı gelen ateizm olmustur

Kimisi Allahın adaletine söver ve sonra onun varlıgını reddeder

Kimisi dindarlara kızar allahı reddeder

bu böyle sürüp gider..

Kaç çeşit Müslüman vardır onu da bir sayar mı acaba kendisi?

Ateistlerle muhattap olan Müslüman

Muhattap olmayan müslüman

sonradan müslüman

doğuştan müslüman....bu da böyle sürüp gider...

Sahi sen hangisisin?

Lütfen!

Link to post
Sitelerde Paylaş

>>> Bu ülkenin bütün ırklarını, tek ırk, tek kalp, tek insan haline getiren İslâmiyet olmuş. Biyolojik bir vahdet değil bu. Ne kanla ilgisi var, ne kafatasıyla. Vahdetlerin en büyüğü, en mukaddesi. ister siyah derili, ister sarı... inananlar kardeştir. Cemil Meriç.

C.M. sallamış, yalan söylemiş..

Çeşit çeşit inanır olabilir belki ama müslüman hepsinin ortak özelliği böyle gözünüzün içine baka baka yalan söyleyebilmesidir.

Bu ülkede alevilere "öteki" diyerek kesen, biçen, doğrayan kimdi? Yahudiler mi?

Buyur bak şuradan oku:

"Görenlerin bize bizzat anlattıklarına göre Murat Paşa bütün konakladığı yerlerde önceden kuyular kazdırır ve bütün Celalileri, muzir adamları öldürüp bu kuyulara attırır, oraya indirilen birkaç adamda atılanları istif ederdi. Vakadan dört sene sonra kış mevsiminde oradan geçerken ev büyüklüğünde olan kuyuları görmüştük. Birkaç tanesi çökmüş olduğundan odun ve toprakla kapatılmıştı. İşte böylelikle ortadan kaldırılan melunlar duman gibi yok olarak Allah'ın şanından mahrum kaldılar." Bu şekilde, Canbulatoğlu'yla olan karşılaşmasından sonra 26 bin kişinin başını kestirerek tepe yaptığı iddia edilir.

"O gün, gün batımına kadar ruus-u maktüa-ı a'dadan (kesilmiş düşman başlarından) defterlerle adetleri zaptedilen, yirmialtıbin kelle-i büride (kesik baş) işgah-ı serdar-ı Behram iktidara (Behram kudretle serdarın önünde) getürülüp otag-ı zernitak (altın kuşaklı otağ) önünde püşte-var (tepe halinde) yığıldı. Yirmi neferden fazla cellatlar, darb-ı rikabdan (ense vurmaktan) dinlenmeyip güruh güruh getirilen eşkiyaların kellelerini kat'ederlerdi"

Naima, Kuyucu Murat'ın çocuk öldürmesine tanık oluşunu şu şekilde anlatmaktadır: "... Bir gün pişgah-ı otakta (otağın üstünde) iskemle üzerinde oturup harfolunan (kazılan) bi're (kuyuya) gelen adamları katlettirip doldurmağa meşgul idi. O sırada gördü, halk verasında (arkasında) bir atlı sipahi, bir sabiyi (çocuğu) kenduye redif edip (ardından getirme) geçup gide. Paşa emreyledi varıp sabiyi at arkasından indirip huzuruna götürdüler. Oğlancığa: - Sen ne yerdensin? Celali arasına neden düştün?, dedikte, sabi doğru söyleyip, - Falan diyardanım, kıtlık sebebinden babam beni alıp bunlara katıldı. Boğazımız tokluğuna yanlarınca gezerdik, dedi. - Baban ne idi?, deyu sorıcak, - Şeştar çalardı ve anınla doyunurdu. Vezir-i Azam Murad Paşa başını sallayarak acı acı güldü. - Hay, Celalileri şevke götürürdü, deyup, çocuğun katline işaret etti. İşaret üzerine çocuğu cellatlara verdiler. Fakat cellatlar; - Bu sabi masumu nice öldürelim, deyu çekilip her biri bir tarafa gidip göz yumdu. Murad Paşa emrinin neden geciktiğini sordukta, cellatların çocuğu merhamet edip istinkaf ettiklerini bildirdiklerinde, Paşa: - Yeniçerilerden birisi öldürsün, deyü buyurdu. Yeniçeri dilaverlerine teklif olduklarından onlar dahi, sabiye bakıp; - Biz cellat mıyız? Cellatlar bile merhamet etti. Vezir kendi iç oğlanlarına emretti ki sabiyi öldüreler. Anlar da ki huzurundan dağılı kabul etmediklerinden oğlancık meydanda kalıp onu öldürecek adam bulunmadıkta, ihtiyar vezir arkasından kürkünü bırakıp ve kalkıp sabiyi kendi eliyle alıp, kuyunun kenarına getürüp başını vurup boğazını sıkıp helak ve kendi eliyle kuyuya inkaa etti."

İşte sizin dininiz altında bu ülkede yaşanan gerçekler bunlar.. Ve szi ise, amlum utanmaz, arlanmaz, şerefsiz yalancılarsınız sadece..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...