Jump to content

Hayalimdeki site: "Hakaret Forum"


Recommended Posts

Mutant, eğer benim kullandığım kelimelerle bir problemin varsa gelip bunu önce benle tartışacaksın. Sonra nasıl bu kelimeleri üşenmeyip oradan buradan didiklediysen benim diğer insanlarla konuşurken aynı üslubu takınıp takınmadığıma da bakacaksın. Ben sabır taşı değilim. Ne demiş üstat Can Yücel:

Bizim orada g.te g.t derler hakim bey...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tha kuzgun arkadasim, benim senle bir problemim yokki?! Ben senin ne denli seviyeli yazdigini biliyorum, takip ediyorum. Ama karsindaki kopek cok hirladi, agzi kopurdu, hakaretler savurdu... Senin burada yaptigin sey onun yaninda bir hic. Ee her insanin bir dayanma siniri vardir. O aptal dangalak bilim adamida o siniri fazlasiyla zorladi..

Link to post
Sitelerde Paylaş
Yaw Mutant

Ne şikayet ediyrosun ki?

Aradığın yerdesin....

Hakaretlere maruz kalıyorsun..

Orgazm olman gerekirken, osuruyorsun...

Ahanda bas mufettis geldi arkadaslar! Iste bu mufettis olayi derinlemesine cozmus, basligin acilma amacinin ne kadar ironik oldugunu anlamis. Sasirmamak lazim. Haci agabey forumda cok un kazanmis. Kendiside sanirim hakaretci arkadaslardan. Fazla uzun zaman degildi, foruma ziyaretci olarak girdigim gunlerden birinde senide gordum! "Veled-i zina" gibi laflarin hala kulagimda cinliyor. Hehe!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ateist forum sosyal ve kültürel yapımızın aynası haline gelmiş durumdadır. nicelik olarak değil ama içerik olarak her görüşten insan formumuza üye veya takipçisi olmuş ve düşüncelerini yazmaktadır.

Küfür ve hakaret bazen bir konuya dikkat çekmek için aralara serpiştirilebiliyor. Bir tür vurgu olarak kullanılabiliyor.

Yazanlar nik isimlerle yazıyor ve yüz yüze bakmıyoruz. Böyle olunca insanlar kendilerini daha rahat hissediyor, duygularını daha rahat ifade ediyor. Kişiliği ile bağdaşmayan nezaket kurallarını bir kenara atabiliyor. Ama istese de küfür ve hakaret edemeyen arkadaşlar da var.

Forumumuzda toplum gündeminde olan ve insanların merak ettiği her konu rahatlıkla tartışılmaktadır. Küfür ve hakaretleri görmezden geldiğiniz zaman çok güzel fikirler ve bilgiler bulunduğunu da görürsünüz.

Adeta okul gibidir forumumuz. Herkes bir şeyler öğrenir.

Genellikle söyleyecek sözü kalmadığı zaman insanın. Ya küfür eder veya edilmiş bir küfrün üzerine yatar. Konudan bu şekilde kurnazlıkla kaçar.

Tabi apaçık aptallık sergileyen, cahilliği paçalarından akıp ta mangalda kül bırakmayanların, aptallıklarını ve cahilliklerini yüzüne söylemek nezaket kurallarına aykırı olsa da küfür sayılmaz.

Bakmak ve görmek ilginç bir özelliktir. İnsan görmek istediğini görür.

Kişilik testleri için kullanılan mürekkep lekeleri vardır. Bu lekeler çok ilginçtir. Her şeye benzer. Bu nedenle insanlar bu lekelere bakıp neye benzediğini söylerken şuuraltındaki şeyleri açığa çıkarttıklarının farkına varmazlar.

Örneğin; doktor hangi lekeyi gösterirse göstersin hasta bu lekeleri cinsel bir ögeye benzetmektedir.

Test biter. Hasta sorar!

-Doktor neyim var?

Doktor

-Sende cinsel saplantı var!

Hasta

-Ha siktir. Asıl sende cinsel saplantı var. Yarım saattir porno resimler gösterip duruyorsun!

Sevgili mutant formumuza bakarken küfürleri görmüş. Canı küfür çekiyor her halde :P

Sevgiler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bende yazmis oldugum bazi hakaretlerden pismanlik duyarim, ama sanal ortamda, ozellile boyle konularin tartisildigi durumlarda bazen oluyor..

Yuzyuze olsak insancilligimiz agir basar ve hakaret etmeyiz bence..

Ama yuzyuze boyle konulara da kolay kolay girmeyiz.

tarihinde Obi-wan Gyatso tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Sevgili mutant formumuza bakarken küfürleri görmüş. Canı küfür çekiyor her halde :P

Bana sevgili falan deme kardesim! Nefret ederim boyle soylemlerden! Forumun her tarafi bok kokuyor yalan mi? Ama sen bunlarin disindasin tabi! Sen baskasin. Yazilarin saglam, takipteyim seni!

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bana sevgili falan deme kardesim! Nefret ederim boyle soylemlerden! Forumun her tarafi bok kokuyor yalan mi? Ama sen bunlarin disindasin tabi! Sen baskasin. Yazilarin saglam, takipteyim seni!

bu mutant lavuğu ya forumdan muzip biri yada üslup belirlemeye çalışan canı küfür çeken biri

ettik işte rahatla bari

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu arkadaş YouTube'a falan girmiyor herhalde.

Gerçi Türkiye'ye kapandı tabii (kapatanlara yuh yani, karacahil, dangalaklar, mandavallar, cehennem odunları falan diyoruz ama küfür kısmı burayı geçebilirsiniz)

Ama madem değindiniz bakınız edebi hicivsel küfürlerden örnekler:

Allah onları kahretsin, akılsızlar, odunlar, yalancılar, maymunlar, domuzlar, hayvanlar hatta hayvandan da aşağılıklar, eşekler, pislikler, aşağılıklar, canı çıkacasılar, Köpekler, Alçaklar, yabani eşekler, merkepler, susamış develer, dilini sarkıtıp soluyan köpekler, geberesiciler, reziller, sapık kişiler, beyinsizler, kof kütükler, alçak zorbalar, soysuzlar, kahrolasılar, yalancılar...

bir yerden tanıdık geliyor, ama çıkartamıyorum nereden aldım bunları, yoksa bir kutsal kitaptan olmasın ?

Yok canım ...)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...