Jump to content

Kimler Hangi Sporla Uğraşıyor?

Recommended Posts

hiçbir şeyle uzun yıllar uğraşamadım.. ve profesyonel olmadım.. öğrenip sonrasında öyle bireysel takılanlardanım. yüzme, voleybol bunlardan biri. öğren bırak. uzun süre aikidoyla ilgilendim.. dağcılık, treekingi seviyorum.. şu anda her türlü aktiviteden faydalanabileceğim bir spor merkezinde üyeyim.. (yoga,plates, tenis, masatenisi, yüzme, fitness, body o bu) herşey yalnızca bireysel.. ama maymun iştahlılığımın önüne geçip en azından birinde profesyonelleşmek istiyorum..

Sitelerde Paylaş
  • İleti 118
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Yamaç paraşütü

Dağcılık

Buz hokeyi

Baseball

Halter

gibi sporlarla hiç ilgilenmedim.

Greko-romen parmak güreşi

Asimetrik paralelde çarşaf kurutma

100X4 dökümanlı bürokrasi koşturmacası

Favori sporlarım arasında. Çöp tenekelerine isabeti üç sayılık atışlar yapmayı ve çakıl taşlarını tekmelemeyi de severim.

Sitelerde Paylaş

Ben su son bi iki aydir hatta tatildeyken bile en cok ugrastigim spor ev toplama sporuydu :D

stajdan falan dolayi iste islerden falan oyüzden fazla sporla ugrasamadim 2 sene kadar... ama galiba geri dönüyorum spor hayatina cünkü bu is böyle yürümüyor yani :D

valla handboll :D Tenis ve iste spor salonu falan...

Sitelerde Paylaş

Futbol(Zayıf bir yapım var ancak oynadığım takımın en iyi defansıyımdır.Bi kodummu uçururum :lol: )

Her zaman devam ediyorum

Basketbol(Kesinlikle çok iyidim bir zamanlar.Şimdi oynamaya oynamaya düştüm.)

Masa tenisi(Çok iyi oynamam ancak amatör sayılmam)

Yüzme(İyi bir yüzücüyüm)

Yelken(Çok kötü hiç sormayın)

Bilardo spora giriyorsa onu dehşet oynarım..

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...