Guest Hipnoz Ekim 19, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 19, 2008 gönderildi hiçbir şeyle uzun yıllar uğraşamadım.. ve profesyonel olmadım.. öğrenip sonrasında öyle bireysel takılanlardanım. yüzme, voleybol bunlardan biri. öğren bırak. uzun süre aikidoyla ilgilendim.. dağcılık, treekingi seviyorum.. şu anda her türlü aktiviteden faydalanabileceğim bir spor merkezinde üyeyim.. (yoga,plates, tenis, masatenisi, yüzme, fitness, body o bu) herşey yalnızca bireysel.. ama maymun iştahlılığımın önüne geçip en azından birinde profesyonelleşmek istiyorum.. Link to post Sitelerde Paylaş
thecrow 0 Ekim 19, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 19, 2008 gönderildi Yamaç paraşütü Dağcılık Buz hokeyi Baseball Halter gibi sporlarla hiç ilgilenmedim. Greko-romen parmak güreşi Asimetrik paralelde çarşaf kurutma 100X4 dökümanlı bürokrasi koşturmacası Favori sporlarım arasında. Çöp tenekelerine isabeti üç sayılık atışlar yapmayı ve çakıl taşlarını tekmelemeyi de severim. Link to post Sitelerde Paylaş
ozgur_tutsak 0 Ekim 19, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 19, 2008 gönderildi fıfa serısının her turuyle ılgılenırım Link to post Sitelerde Paylaş
AntiKafir 0 Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi Spor rajona ters. Link to post Sitelerde Paylaş
A$tur 0 Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi Curling. Link to post Sitelerde Paylaş
asrin43 0 Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi Basketbol,futbol (bunlarda lisansım var),ü Fitness, masatenisi Link to post Sitelerde Paylaş
bayşapka 0 Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi Haftada bir-iki kere ağrıdan ve yorgunluktan düşene kadar koşma alışkanlığım vardı. Doktorlar yapma etme dediler duramadım. Minüsküs geçince devam edeceğim. Onun dışında in ve cinle top oynarım. Link to post Sitelerde Paylaş
yaman 0 Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi Tenis,Futbol,Kick-Boks,yüzme,Vücut geliştirme Link to post Sitelerde Paylaş
Pinokio 0 Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi Ben su son bi iki aydir hatta tatildeyken bile en cok ugrastigim spor ev toplama sporuydu stajdan falan dolayi iste islerden falan oyüzden fazla sporla ugrasamadim 2 sene kadar... ama galiba geri dönüyorum spor hayatina cünkü bu is böyle yürümüyor yani valla handboll Tenis ve iste spor salonu falan... Link to post Sitelerde Paylaş
Guest inevitable Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi Bilek güreşinde çok iyiyim. Ama biraz body falan yapmak istiyorum. Dalma da çok güzel olurdu. Su altı manyak bir şey ya.. Link to post Sitelerde Paylaş
Livera 0 Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi Dağcılık, trekking, rafting ve yüzme. Kulüp üyesiyim. Link to post Sitelerde Paylaş
ops 0 Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi Ping Pong... Çok iyiyimdir.. hacı abi yaştan dolayı bir gerileme söz konusumu:) Link to post Sitelerde Paylaş
ops 0 Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi 2 senedir vücut çalışıyorum.ama başlamayı düşünenlere h.ç tavsiye etmiyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
vesper 0 Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi Epeyde sporcu bir ortammış,utandım şimdik...Benim kutümü tepiştirmem bile bi mucize.. Anam hep "dünyada iş olduunu bileymişin hiçten çıkmazmışın ..."der Doğduğumda da baygınmışım zaati.. Link to post Sitelerde Paylaş
berlin 0 Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi boş vakit buldukça tenise gidiyorum herkese tavsiye ederim Link to post Sitelerde Paylaş
AlbertCamus 0 Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi Amerikan Futbolu (Ege Dolphins) Sakatlanmayan yerim kalmayınca sonunda bırakabildim Link to post Sitelerde Paylaş
uğur 0 Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi Gençliğimde futbolcuydum..Arasıra oynarım.. Masa tenisini de çok severi , ama fazla iyi değilimdir.. :P Link to post Sitelerde Paylaş
iLLeGaLTM 0 Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi Futbol(Zayıf bir yapım var ancak oynadığım takımın en iyi defansıyımdır.Bi kodummu uçururum ) Her zaman devam ediyorum Basketbol(Kesinlikle çok iyidim bir zamanlar.Şimdi oynamaya oynamaya düştüm.) Masa tenisi(Çok iyi oynamam ancak amatör sayılmam) Yüzme(İyi bir yüzücüyüm) Yelken(Çok kötü hiç sormayın) Bilardo spora giriyorsa onu dehşet oynarım.. Link to post Sitelerde Paylaş
crossfox 0 Ekim 20, 2008 gönderildi Raporla Share Ekim 20, 2008 gönderildi teak wondo ile uğraşmışlığım var, hala adını yazabildiğime göre unutmamışımdır da. futbol, sağlam defansım, çok pis dalarım. masa tenisi, feci falso verirm topa. ayrıca iyi bir sprinter imdir. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts