herakles_ 0 Oluşturuldu: Temmuz 19, 2008 Raporla Share Oluşturuldu: Temmuz 19, 2008 http://galeri.sabah.com.tr/index.php?resim...lerisec=941#gal http://galeri.sabah.com.tr/?galerisec=1927 http://www.bayindirormancilik.com/resim.html Link to post Sitelerde Paylaş
zerdust 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi karadenız ınsanınnın cogunlugu doguyu sevmesede bız severız onları guzel fotolar var ama tamamına bakmadım Link to post Sitelerde Paylaş
Elvis 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi Vahşi insanlar yakında oraları da yağmalamaya başlayacaklar. Ege ve Akdenizdeki o mükemmel yerleri beton yığınlarına çevirdiler, oradan sonra sıra karadenizde. Link to post Sitelerde Paylaş
antiateist!! 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi gelmeyin, kene var. Link to post Sitelerde Paylaş
metatron 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi muhammet, karadeniz'i görse eminim, "lan işte cenet cennet diye anlattığım yer bööle bi yer.. doğa yemyeşil, iklim ılıman, deniz var su var.. bi huriler eksik" derdi.. Link to post Sitelerde Paylaş
zerdust 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi gelmeyin, kene var. Link to post Sitelerde Paylaş
thecrow 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi gelmeyin, kene var. Sen gidince geliriz o zaman... :P Link to post Sitelerde Paylaş
mamuli 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi gelmeyin, kene var. nerede varmış? Gördüğün yerde ez olmasın! Link to post Sitelerde Paylaş
PiNokyo 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi (düzenlendi) karadenız ınsanınnın cogunlugu doguyu sevmesede bız severız onları guzel fotolar var ama tamamına bakmadım allam yarabbim siz nekadar mazlumlarmissiniz hic kimse tarafindan sevilmezsiniz, ne bicim bi kader bu ya... Emin olki öle bisi yok kendin sevmedinden kaynaklaniordur.. he bide herakles cok güzel resimler Temmuz 19, 2008 tarihinde PiNokyo tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
herakles_ 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi he bide herakles cok güzel resimler Bekleriz:) Link to post Sitelerde Paylaş
PiNokyo 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi ben ztn oraliyim ama ins. yakindada gelcez Link to post Sitelerde Paylaş
herakles_ 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi ben ztn oraliyim ama ins. yakindada gelcez Willkommen şimdiden:) Link to post Sitelerde Paylaş
PiNokyo 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi :D insallah Link to post Sitelerde Paylaş
herakles_ 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi :D insallah Burnun niye uzun anlaşıldı :P Link to post Sitelerde Paylaş
PiNokyo 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi nieymisß?? merak ettim bi ben bilmiorumda ?? Link to post Sitelerde Paylaş
herakles_ 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi Hem pinokyosun hem karadenizli ) Link to post Sitelerde Paylaş
PiNokyo 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi :P cok güzel laf soktun hairli olsun cümleten Link to post Sitelerde Paylaş
herakles_ 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi :P cok güzel laf soktun hairli olsun cümleten Potansiyel var kinetiği nasıl bilmem :P Link to post Sitelerde Paylaş
zerdust 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi allam yarabbim siz nekadar mazlumlarmissiniz hic kimse tarafindan sevilmezsiniz, ne bicim bi kader bu ya... Emin olki öle bisi yok kendin sevmedinden kaynaklaniordur.. he bide herakles cok güzel resimler arkadasım ısın gercegı o ne sanıyorsun dıyarbakırsporda sırf bazıları yanlıs anlamasın dıye bır kürt oyuncu koymadık ama yıne karadenıze gıttıgımızde kufurlerle karsılandık taslandık ben bunu yasadım Link to post Sitelerde Paylaş
herakles_ 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi (düzenlendi) arkadasım ısın gercegı o ne sanıyorsun dıyarbakırsporda sırf bazıları yanlıs anlamasın dıye bır kürt oyuncu koymadık ama yıne karadenıze gıttıgımızde kufurlerle karsılandık taslandık ben bunu yasadım FB doğu takımı mı sahil şeridinde taşı yiyor ) Futbol konusuna hiç girme kan çıkıyor:)) İstanbul takımlarıda mı doğulu...Karadeniz halkının futbol fanatizmi gerçekten fazla...İlçe takımları bile kanlı bıçaklı olabiliyor bazen... Trabzon'a yıllardır İstanbul takımlarının taraftarları gitmez ya da az gider..Adamı firurlar valla gol atarsan Provokasyona açık bir ortam fanatizm olunca haliyle.. Temmuz 19, 2008 tarihinde herakles_ tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts