Jump to content

Farac Fuda


Recommended Posts

bir sure once (1972 yilinda) Farac Fuda adindaki Misir'li bir genc yazar: "Islam Seriati gunumuzun kosullarina ters dustugu icin artik uygulanamaz" seklinde konustu diye seriatcilar tarafindan olduruldugunde, bu unlu el-Gazali, katillerin savunmasini yapmis ve bilirkisi olarak ifade verirken Farac Fuda'nin, o sozleri soylemekle Tanri'ya ve Kur'an'a karsi savas actigini, boylece Islam'dan ciktigini (irtidat ettigini), Islam'dan cikanlarin ise oldurulmelerinin Kur'an geregi bulundugunu ve bu nedenle onu oldurenlerin isledikleri curm'un (cinayet) degil fakat olsa olsa "tazir" (dayak) cezasini gerektirici bir eylem oldugunu eklemistir.

Alıntı: http://www.ilhan-arsel.org/Gazetelerde/salgin.htm

İslam'ı eleştirdiği için dinden çıktı dolayısıyla katli vacip oldu diyor. Faşizm hafif mi kalıyor bu durumu tarif etmede ne dersiniz, kaldı ki hoşgörü falan...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Peygamberleri neydiki, ummeti ne olsun.

Bakin size Hodri meydandan Muhammed adli konudan bir ileti verecem, bunu sexihuri ornek olarak vermis "Muhammed 622 yilinda hicret ederek Medine'ye vardiktan sonra kendisi hakkinda elestirilerde bulunan Yahudi ve diger putperest Araplarin teker teker seslerini kestirmistir. Muhammed'den nasibini alan kisilerden biri ise zavalli yasli adam Ebu Afak'dir. Ebu Afak Medine'de kendi halinde yasayan 120 yasinda bir yahudidir." Yani, Muhammed; 120 yasinda birisini elestirel siir yaziyor diye katlettiriyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam hoşgörü dini diyenler tatlısu müslümanları oluyor gercek müslüman degiller.

İslam cani bir dindir yobaz bir dindir diyenler ise gercek müslüman işte bunlar ki onlardanda bişey beklemiyoruz zaten ve su anda diyorum iyiki Türkiyedeki müslümanlar tatlısu müslümanları (:

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bence hiçbir düşünce şiddeti ve ırkçılığı desteklemediği sürece sansürlenmemelidir; bir ideoloji'yi yıkabilecek en başarılı ve dürüst yol ise anti-ideolojisidir. Zaten eğer siz bir ideolojiye şiddet uyguluyorsanız; ya bu sizin savunduğunuz ideolojinin zayıflığındandır, ya da şiddeti uyguladığınız kişinin ideolojisini, sizin ideolojinizden daha üstün olduğunu kabul ettiğinizdendir. Her iki durumda da acizliğiniz, çaresizliğiniz, samimiyetsizliğiniz, adaletsiz ve despot oluşunuz maksimum düzeydedir.

Sonuç: Ya şiddeti savunanlar müslüman oluyor ya da müslümanlık insanları şiddete itiyor; ya aptallar müslüman oluyor ya da müslümanlık insanları aptallaştırıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...