QUOTE(Darksideofthemoon @ Nov 27 2007, 10:09 PM)

e sade peygamberim ben karizmayım demekle kadın elde durmaz, mecbur ayet indirecen.
kadın peygamberlik falan dinler mi? bir yere kadar. adam şeyinin keyfine nerdeyse yeni bir kuran daya yazacakmış. 2 karı da der 4 karı da. kendine alıp millete vermese hangi mü'miiiiiin erkek kalır yanında. promosyon yapmak zorundaydı. olan gene kadına oldu.
Aynen oyle,
Bakin ne demis Tahrim Suresinde:
1-
Ey peygamber! Eşlerinin rızasını arayarak, Allah'ın sana helâl kıldığı şeyi niçin sen kendine haram ediyorsun? Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.Demek ki, Muhammed bir iki kadini daha gozune kestirmis, ve onlari da "saadethanesine!!" ilave etmek istiyor, ama onceki esleri buna karsi cikmis. Muhammed her nekadar "iyi oyle olsun" falan deyip soz verdiyse de, istahinin gucu bu yemininin onune gecmis ve careyi de yine ayet indirmekte bulmus.
2-Allah (gerektiğinde) yeminlerinizi bozmayı (ve kefaret ödemeyi) size meşru kılmıştır. Allah sizin yardımcınızdır. O, hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.Sorun cozulecek gibi, Allah araya giriyor. Allah yeminlerinizi bozabilirsiniz diyor. (Ne de olsa o herseyi hakkiyla bilir dimi?)
3-
Hani peygamber eşlerinden birine, gizli bir söz söylemişti. Fakat eşi o sözü (başkasına) haber verip Allah da bunu peygambere bildirince, peygamber bunun bir kısmını bildirmiş, bir kısmından da vazgeçmişti. Peygamber bunu ona (sırrı açıklayan eşine) haber verince o, "Bunu sana kim bildirdi?" dedi. Peygamber, "Bunu bana, hakkıyla bilen ve hakkıyla haberdar olan Allah haber verdi" dedi.
Evet, Allah araya girdi bile. Laf goturup getirmeye basladi.
4-
(Ey peygamber'in eşleri!) Eğer siz ikiniz Allah'a tövbe ederseniz, ne iyi. Çünkü kalpleriniz kaydı. Eğer Peygamber'e karşı birbirinize arka çıkarsanız bilin ki Allah onun yardımcısıdır, Cebrail de, salih mü'minler de. Bunlardan sonra melekler de ona arka çıkarlar.Ayetlerin gucu! Allah Muhammed'in karilarina parmak sallayarak "Muhammed'imi uzmeyeceksiniz, O ne derse onu yapacaksiniz." diyor.
5-
Eğer o sizi boşarsa Rabbi ona, sizden daha hayırlı, müslüman, inanan, sebatla itaat eden, tövbe eden, ibadet eden, oruç tutan, dul ve bakire eşler verebilir.Evet, "yoksa o sizi bosar, ha, ona gore, ayaginizi denk alin. Habibimi uzerseniz sizi kapi onune koyar, ben de ona baska bakire kizlar veririm" diyerek psikolojik bir tehdit gonderiyor Muhammed'in Allah'i.
6-
Ey iman edenler! Kendinizi ve ailenizi, yakıtı insanlar ve taşlar olan ateşten koruyun. O ateşin başında gayet katı, çetin, Allah'ın kendilerine verdiği emirlere karşı gelmeyen ve kendilerine emredilen şeyi yapan melekler vardır."Ayaginizi denk alin, yoksa sizi bosattirir, yerine bakireler veririm!! seklindeki yeryuzune ozgu olan bu tehdit belki ise yaramaz. Bir de ahirettin iskencelerini hatirlatayim da, isi saglama alalim." Diyor Muhammed.
Hey gozunu sevdigim, goruyon mu bak, bir iki ayetle nasil halloluyor Muhammed'in sorunlari.
Muhammed'in karilari bi sey de diyemez artik.
Deseler ne olacak ki zaten?
Muhammed "Valla elciye zeval olmaz!. Benim bi gunahim yok, Allah boyle boyle diyor, ben n'apiim. !" diyecek. Ve isin isin icinden siyrilacak.
Kadinlar da icinden: "Gunahi boynuna, karilar koynuna!" diyecek.