Tam Forum Görünümü: İSLAM=ŞİDDET
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTFORUM
Sayfalar: 1, 2
dinsavar
QUOTE(Antimuhammed @ Sep 11 2007, 11:03 PM) *
Birde yemin eden Allahın kendisini unutma Dinsavar...
En çok yemini o ediyor ...

Sevgili Antimuhamed, ne kadar doğru bilemem ama bizim orda bir laf vardır,anasına bak kızını al diye.

Allahına bak,kullarını tanı smile.gif
alicik
Allahına bak,kullarını tanı , Allaha inanmamışsın ki tanıyasın göresin. Kulunu nasıl görmeyi planlıyorsun yoksa sen gördüğün 2 kaşı 2 gözü gerçek kimliğimiz mi olduğunu sanıyorsun.
dinsavar
QUOTE(alicik @ Sep 12 2007, 12:36 AM) *
Allahına bak,kullarını tanı , Allaha inanmamışsın ki tanıyasın göresin. Kulunu nasıl görmeyi planlıyorsun yoksa sen gördüğün 2 kaşı 2 gözü gerçek kimliğimiz mi olduğunu sanıyorsun.

QUOTE(alicik @ Sep 11 2007, 11:58 PM)
Ben islamı kalbimle keşfetmişim aklım ile tastiklemişim diyorum bu yüzden de Kur anı baştan sona kadar ne okuma ma gerek var nede bilgi edinmeme, yazık ki o bilgileri edenenler yola gelememiş, ben islamı değil Allah ı bulmuşum diyorum sen bana neyden bahsediyorsun.

Ben senin allahını senden çok iyi tanıyorum.Şurda ateist olalı daha iki sene oldu. Benim hayatım kuranı okumakla geçti.
alicik
wink.gif tamam o zaman tanıyorsan inanıyorsun dur mesele kalmadı şunu diyecektin sabahtan beri beni uğraştırıyorsun.
dinsavar
QUOTE(alicik @ Sep 12 2007, 12:55 AM) *
wink.gif tamam o zaman tanıyorsan inanıyorsun dur mesele kalmadı şunu diyecektin sabahtan beri beni uğraştırıyorsun.

Senin işin gücün lagaluga etmek mi. Ben terörist apoyuda tanıyorum, şimdi ona iman etmişmi oluyorum ? Allahı, kendisine inanmayanları ebedi ateşte yakmakla tehdit eden,sadist bir arap putu olarak tanıyorum.
alicik
benim işi laga luga değil sizi adam etmek http://forum.ateizm.org/index.php?showtopi...80&start=80 buraya gelinde ondan sonra konuşun.
burada konuşması yok kimin uçkuru demek değil eğer bende O nu sizden gelecek bir kişiye göstermezsem adam değilim ama sakın ola ki o iman ettikten sonra sizde gelmek istemeyin zira siz görmeden inanmam diyorsunuz bende bir kişiye göstereceğim diyorum.
dinsavar
QUOTE(alicik @ Sep 12 2007, 05:46 PM) *
benim işi laga luga değil sizi adam etmek http://forum.ateizm.org/index.php?showtopi...80&start=80 buraya gelinde ondan sonra konuşun.
burada konuşması yok kimin uçkuru demek değil eğer bende O nu sizden gelecek bir kişiye göstermezsem adam değilim ama sakın ola ki o iman ettikten sonra sizde gelmek istemeyin zira siz görmeden inanmam diyorsunuz bende bir kişiye göstereceğim diyorum.

Sen önce kendin adam olmayı öğren.Daha kendi kitabını okumayan senin gibi soytarı, bizi nasıl adam edecek? Bak damarına basıldımı asıl yüzün nasıl ortaya çıkıyor,uçkur avukatı seniiiiiii
alicik
yo niye damarıma basılsın ki hepinizi çok seviyorum konuşmalarızda zoruma gitmiyor ,ama gerçeği görmüş biri olarak sizi adam edeceğim diyorum en akıllınız gelsin bakalım kimin aklı kimin bilgisi daha fazlaymış, bu işler burada yazışmayla olmaz size inanmadığınız şeyi göstereyim de o zaman din kitap lamı öğrenilir miş Allah kitaptan mı okunur muş görürsünüz ,cahil yaratıklar.
ilericimateryalist
Bazıları içlerindeki pislikleri ortalığa saçmaya başladı.
Kuran'dan habersiz tebliğciler çok çabuk asabileşir nedense.
Nerede kaldı sabırlı mü'minler.
Hepsi palavra, hepsi de uydurma, saldırgandır hepsi.
İslam barış ve hoşgörü dini olunca, müritleri de böyle oluyor tabii.
mamuli
QUOTE(alicik @ Sep 9 2007, 03:24 PM) *
Bunlar gericilerin yaptığı bir şey, namaz kılarlar oruç tutarlar ramazan ayıda bittikten sonra kerhanenin yolunu tutarlar, peki kıldığınız namaz nereye gitti? eşeğede yemek verme oruç tutmuş sayılsın ,adam evli barklı oruç tutuyor karıya kıza bakıyor, oruç tutmanın o zaman seni zayıflatmaktan başka ne faydası var?

1. Oruç tutarak zayıflayamazsınız.
2. Gülü koklamadan gül hakkında yorum yapmamalısınız. Kerhaneye girmediyseniz gidiniz görünüz ondan sonra yorum yapınız.
3. Gülü koklayan kişi de kokusundan etkilendiği için objektif olamaz. Kerhaneye giden kişi insan ticaretine bulaşmıştır ve insanlık onurunu çiğnemiştir. İnsanlık onurunu çiğneyen biri insanlık onurundan bahsedebilir mi?
4. En iyisi kerhane yerine mahalle kasabına gidin. Etin nasıl kesildiğini seyredin! Ayni şey.
5. Eğer etin kesilmesi sizi iğrendirmemiz ve bu düşüncelerle vejeteryan olmamışsanız, o zaman size "yargı" oyununu seyretmenizi öneririm.
alicik
Evet gittim ve kaderlerine ağladım ,ve şu anda tarafsızım ,giden var ,giden var bu ikisi aynı yazılır ama aynı kişiler değillerdir ve farklı sebeplerden giderler.
mamuli
QUOTE(alicik @ Sep 12 2007, 08:19 PM) *
Evet gittim ve kaderlerine ağladım ,ve şu anda tarafsızım ,giden var ,giden var bu ikisi aynı yazılır ama aynı kişiler değillerdir ve farklı sebeplerden giderler.

Kaderlerine neden ağlıyorsun. allah onlara bu dünyada eza vererek asıl olan sonsuz ahiret hayatında mükafatlandırmayacak mı? Yoksa onları cennete gidecekler diye kıskandığın için mi ağladın?
Aaa.. üzüldüm ama..
dinsavar
QUOTE(alicik @ Sep 12 2007, 07:03 PM) *
yo niye damarıma basılsın ki hepinizi çok seviyorum konuşmalarızda zoruma gitmiyor ,ama gerçeği görmüş biri olarak sizi adam edeceğim diyorum en akıllınız gelsin bakalım kimin aklı kimin bilgisi daha fazlaymış, bu işler burada yazışmayla olmaz size inanmadığınız şeyi göstereyim de o zaman din kitap lamı öğrenilir miş Allah kitaptan mı okunur muş görürsünüz ,cahil yaratıklar.

Başlarım şimdi senin gerçeğinede,rüyanada,şizofren sapık.Kim alıyor bu delileri foruma yaaa,tımarhanemi burası?
alicik
QUOTE(mamuli @ Sep 12 2007, 08:25 PM) *
Kaderlerine neden ağlıyorsun. allah onlara bu dünyada eza vererek asıl olan sonsuz ahiret hayatında mükafatlandırmayacak mı? Yoksa onları cennete gidecekler diye kıskandığın için mi ağladın?
Aaa.. üzüldüm ama..

Hayır tabi ki cennete girecekler ama oraya gidenler genelde ateist oluyorlar bizim burada, bu yüzden hiç değilse müslümanlar şey etseydi bari dediydim.
Antimuhammed
Bali de ki kerhanede çalışanların % 100 ü Müslüman.. Bali adası Hindudur..

Aynı şekilde Türkiye Kerhanelerine düşen zavallı kadınlarımız imam nikahı ile din, Allah Muhammed diye kandırılıp evlenen sonrada kerhaneye satılan Müslüman kadınlardır..

Ateist kadın en başta feministtir. Kerhanelerden bu Müslüman kadınlarımızı kurtarmaya çalışan dernekleri açanlar ateistlertdir.

Birde tam Müslüman mantığı.. Hem ateist hem cennete gidecek diyorsun.. Sen cidden akıl hastasısın... Dinini bilmiyorsun... Ateistide cennetlik yaptın yaa
FreeWill
QUOTE(dinsavar @ Sep 12 2007, 06:35 PM) *
Başlarım şimdi senin gerçeğinede,rüyanada,şizofren sapık.Kim alıyor bu delileri foruma yaaa,tımarhanemi burası?

Bunlar boyle, ilk onceleri kibarca gelirler, arkadaslar aha bakin sifre, bakin mucize, lut golu zurt golu diye baslarlar, daha sonralari yavas yavas ozune donerler.
alicik
Sen benim özümü görünce bakalım bu laflarını nerene sıkıştıracaksın yakındır. Dünü olmayan bir günü yaşıyorsun
ilericimateryalist
Konuya dönün artık, bu ne saçmalıklar böyle.
Kendi özel dertlerinizi, şizofrenik problemlerinizi, ateistlere sataşmalarınızı, ibret verici öykü ve nasihatlerinizi başka yerlerde -özellikle tavanarasında- yayımlayın.
Konu İslam'da şiddetin boyutudur, başlık tümüyle saptırıldı.
alicik
Evet şimdi islamda savaş olduğunu herkez biliyor bunuda inkar edemeyiz ,yani Allah savaşı emret miş zorla güzellik olur mu hiç! ama Allah bunu dinlememiş ve Turkleride kılınç zoru ile müslüman yaptılar, ama ellerine sağlık eyi etmişler elleri dert görmesin yoksa ateizm alır başını giderdi. yani atı alan üsküdarı çoktan geçmiş siz hala islamda şu var bu yok diye tartışın.
Burada boş boş olanı konuşacağınıza insanlık için bir şeyler yapsanız daha hayırlı olmaz mı, unutmayın bir daha gelmeyeceksiniz yok olup gideceksiniz, hele bir idrak et ,sadece 3 dakika düşün kendinin öldüğünü ve olmadığını ,kafan alıyor mu? yani bir daha yoksun aloooooo, o halde gidinde iyi işlerle uğraşın onun bunun uçkuru ile uğraşacağınıza.
Antimuhammed
Asıl siz kabenin etrafında boş boş döneceğinize, günde beş vakit o taşa tapınacağınıza insanlık için bir şey yapın..
Sakal uzatıp karıları dövene kadar insan olmayı öürenin..
Bizler hümanist insanlarız..
İyi ki öldürmüş kesmiş diyense bir Tanrıya inan.. Yani senin gibi faşist ve Araplaşmış zihniyettir.
Hiç kimsenin herhangi bir sebepten öldürülmesini kubullenemeyiz. Şimdide Faşist yüzün çıktı ortaya...

Şiddetin kaynağı olan sizlersiniz..
Oraya buraya saldıran, beline bomba bağlayıp patlatan, Okul basıp çokukları katleden, uçaklarla binaları havaya uçuran, oruç tutmuyor diye adam öldüren işte bunlar sizin Allahınızın Kuranda yazdıklarının çok ufak uygulamaları..

Merak etme Çin Japonya ya ne peygamber geldi ne de senin allah ını bilirler. Ama hepinizden yani siz Msülmümanlardan daha erdemliler ve insanlar.
alicik
Sen buraya gel o sözlerini yutturacağım sana ,o kadar cesaretin var mı yoksa bir forumun arkasına saklanıp bende bilmediğim şeyler hakkında yazılar yazardım,mert ol dürüst ol ,yok benim bunlara aklım ermez bana bunlar ters nasıl olurda savaş olur diye düşünüyorsan ,gel misafirim ol sana hepsini anlatayım, yoksada burada atıp tutmaya devam et. Bu yazdıklarım açık ve nettir ama sen hala beni ters mişim gibi göstermeye gayret ediyorsun aynı muhammedi boşa çıkardığınız gibi.
Antimuhammed
Merak etme ben bilmediğim hakkında bir şey yazmam.
Neden böğürüp duruyorsun?
Senin misafirin olmam neyi değiştirecek?
Ben burada sana değil bu formu takip edenlere yazıyorum..

Tabi İslam kafası işte.. Yazma, çizme..... Sorma...
Madem burayı kınıyorsun ne işin var.. Git kendi sitelerinizde Allah razı olsun diyip kafa sallayıp durun..
Cevap veremediğin sorular olunca gerçek içindeki şiddeti nasıl salıverdin ortaya..

Dediğin sözlerin hepsi burada kayıtlı.. Sakinleşince açıp okuyuver gör bakalım ettiğin hakaretleri, savurduğun tehditleri.. Hele o faşist yüzün iğrençti. Ne demek iyiki kesmişler? İşte bu İslam ın zihniyetinin sende ki göstergesidir.

O şiddet dolu dinin sendeki yansımasıdır.. Daha ne göreceğiz senin özünü Faşist!!! Şiddet taraftarı bir özün var işte...

Ateistleri kerhanede orospu yaptın... Varmı elinde kaynağın? YOK Birde üzerine ateistleri cennete bile soktun..

Sen cidden sıyırmışsın.. Ciddi ciddi psikolojik destek alman lazım.. Acaba diyorum fiziksel olarak eksik biri misin? Biraz da megolomanlık var sende..

Sonuç senin özün buraya yazdıklarındır..
gargoyle
QUOTE(alicik @ Sep 9 2007, 03:46 PM) *
Her Ataist, 5 parmağın aynı olamıyacağı gibi ,müslümanlarda aynı değildir, onlar sadece müslümanım diye geçinen ama sadece bunu övünmek için kullanan şahıslardır. Nerede yazıyor içki içeni döv as diye ,bir tek müslüman söylesin bana bunun yazılı olduğu yeri.

Hımm zina yapanı öldürelim mi ,yok salı verelim gitsin 6 aylık çocuğa tecavüz etsin, hırsızın elini keselim mi yok gitsin kapkaç mesleğini edinsin, bunlarda bizim kanunların baş edemediği konular, öldürmediğimiz için adam hırsızlık yapıyor adam öldürüyor sonra 2 sene yatıp çıkıyor ,ve ölmediği için tekrar sokaklara dönüp suç işliyor. Bunlar nefsimizden kaynaklanan birer suç unsuru, dayakta kötekte ,idamda, insanları adam edip yola getirmenin birer unsuru işinize gelsede gelmesede.

Yok eğer milyonlarca kişi aptal mış müslüman olmuş, neden çünkü Muhammed kandır mış bizi, sen peygamberim desen,millette sana inansa peki açlık sefalet içinde mi gezerdin yoksa ,insanları kandırdın bir kere ,padişah gibi mal mülk içinde mi yaşardın, ama bu muhammed ne kadar hıyarmış ki hem insanları kandırıyor kalkıp onca insanı karşısına alıyor, ve birde mal mülk edinmiyor???

öncelikle sen kimseyi adam filan edemezsin. islam hukukundan haberin olmadığı gibi hukukun temel ilkeleri konusunda da en ufak fikrin yok.

zina yapanı salıverelim gitsin 6 aylık çocuğa tecavüz etsin demişsin. zina ile 6 aylık çocuğa tecavüz etme arasında kurduğun bağlantı yerlerde sürünen ahlak anlayışının göstergesi. zinaya uygulanacak recm sende bile bazı tereddütlere yol açmış olacak ki zina yapan insanı 6 aylık çocuğa tecavüz eden insanla aynı kefeye koymuşsun. islam hukukuna göre recm uygulanması için kişinin evli ya da daha önce evlenmiş olması yeterlidir. 6 aylık çocuğa tecavüz etmesi gerekmez. önce inandığın dinin temel kaynaklarını öğren.

el kesmeyi de buralarda bin defa dile getirdik. hadi vicdanınızı esir alan islam bir insanın elinin kesilmesi karşısında rahatsızlık duymanızı engelledi diyelim. ama adli hatalar ağırlaştırıcı hafifletici nedenler konusunda bu cezanın sakıncalarını uzun boylu düşünmeye bile gerek yok. devlet el kesecek sonra sosyal güvencesi nedeniyle ona protez el sağlayacak.

içki konusuna gelince ; burada da inandığın dinin kaynakları konusundaki uçsuz bucaksız cehaletin gözler önüne seriliyor. yazık ki sana ateistler dinini senden iyi biliyor (gerçi bu yüzden dinden çıkıyorlar). şeriatta içkiye sopa cezası vardır. ve bu bir "had" cezasıdır. kaynağı da kuran sünnet gibi kesin bir kaynak sayılan icma dır. icma islam alimlerinin bir konuda fikir birliği içinde olmasıdır. kaynağı da muhammedin "ümmetim asla yanlışta birleşmez" şeklindeki hadisidir. hadisin kaynak olmasının kaynağı da kurandaki allaha ve peygambere itaat edin mealindeki ayetlerdir. bunlar hukuk tarihi kitaplarında yazar. ama araştırmaya ne hacet osur osur ipe diz burda. sonra da gel ahkam kes. hadi ordan.

insanlar aptal oldukları için islamı ya da herhangi bir dini seçmiyor. din tamamen kültürel ve sosyolojik bir olgudur. hindistanda dünyaya gelip hindu da olabilirdin. sonra da ineğin neden kutsal olduğunu açıklamaya çalışırdın. sahip olduğun son derece yerel ve zamane ahlak ve hukuk anlayışını bize pazarlamaya çalışıyorsun.
alicik
Ben orupulara ateistler demedin tekrar okuyun, manasını yanlış anlamışsınız.

Hakaret ediyorsun demişsin ben kimseyi tehditte etmedim adam gibi misafir olun dedim ,söyleyiş tarzım sert olabilir ama güneş balçıkla sıvanmaz.

Ne demek iyi ki kesmişler demişsin ,peki sizin iddanız zaten islamın kötülüğünü bize aşılamak değil mi yoksa gerçekten bilmediğiniz birşey varda bizim size
öğretmemizi mi bekliyorsunuz da islam da savaşı konu almışsınız, yani hem islamın savaşı emrettiğini kabulleneceğiz hemde bunun kötü olduğunu mu düşüneceğiz ,şaka yapma lütfen ya siz çok akıllısınız yada bizi saf sanıyorsunuz.

Senin misafirliğim neyi değiştirecek demişsin ileride birbirimizi daha iyi tanıdıktan sonra buraya yolun düşerse o zaman neyi değiştireceğini görürsün.
Böğürmek konusunda haklısın evet böğürüyorum ama siz öteki tarafda böğürmeyin doğru yolu bulun diye böğürüyorum.
Antimuhammed
Ok bak bunlar sözlerin...
Turkleride kılınç zoru ile müslüman yaptılar, ama ellerine sağlık eyi etmişler elleri dert görmesin.
-Faşizm ve dinsel terörü desteklemişsin.

Hayır tabi ki cennete girecekler ama oraya gidenler genelde ateist oluyorlar bizim burada, bu yüzden hiç değilse müslümanlar şey etseydi bari dediydim.
-Bunu yanlış anlaşılması yok. Kerhanede ki ateistler cennete gidecek. Ne mantık ama..

vay cins vay
bırak bu siteyi, bunlar palavracı ortayı birbirine katmak isteyen dolandırıcı bir şebeke
Ula dangalak herifler
bura gelin size hanyayı da konyayıda,küfür ettiğiniz Muhammedide Allahıda göstereyim
Gelin size göstereyim Allah neredey miş.Dangalak herifler.
ulan maymun adam, siz bura gelin ben size ahmet in mehmetin çükünü göstereceğim
Allah ı da göstereceğim öldüğünü sandığınız Muhammedi de artık onun yüzüne söylersiniz senin çükün çok büyük müş diye..

Sağol ya tamda İslam ve şiddet başlığı altına yakıştı senin bu söylemlerin.. Arada sırada senin gibiler canlı örnek olarak gerekiyor siteye..
alicik
QUOTE(Antimuhammed @ Sep 12 2007, 10:54 PM) *
Ok bak bunlar sözlerin...
Turkleride kılınç zoru ile müslüman yaptılar, ama ellerine sağlık eyi etmişler elleri dert görmesin.
-Faşizm ve dinsel terörü desteklemişsin.
(dinsel teror diye ne alaka ,hangi müslüman bunu kabul ediyor sor bakalım, bizim inancımızda zaten imansız gitmek ölmekten beterse, beni kılıç darbeleri mi korkutacak. Onun içinde iyi yapmışlar dedim ,Kur an da demiyor mu savaş diye ne yani benim Kur anı yalanlamamı mı bekiyorsunuz şimdide! )

-Bunu yanlış anlaşılması yok. Kerhanede ki ateistler cennete gidecek. Ne mantık ama..
oraya gidenler dedim yani kerhaneye giden adamlar ateist oluyor demek istedim yani müslümanları ateistler şey ediyor dedim

vay cins vay
bırak bu siteyi, bunlar palavracı ortayı birbirine katmak isteyen dolandırıcı bir şebeke
Ula dangalak herifler
bura gelin size hanyayı da konyayıda,küfür ettiğiniz Muhammedide Allahıda göstereyim
Gelin size göstereyim Allah neredey miş.Dangalak herifler.
ulan maymun adam, siz bura gelin ben size ahmet in mehmetin çükünü göstereceğim
Allah ı da göstereceğim öldüğünü sandığınız Muhammedi de artık onun yüzüne söylersiniz senin çükün çok büyük müş diye..
bunlara gelince siz bakın forumunuza sizin söylediğiniz daha güzel hakaretler var bende yukarıdakileri misilleme olarak yaptım yani ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali

Sağol ya tamda İslam ve şiddet başlığı altına yakıştı senin bu söylemlerin.. Arada sırada senin gibiler canlı örnek olarak gerekiyor siteye..
Evet buradada açıkça belirtmişsin ki müslümanlar size hakaret etsinler ki adları kötüye çıkmalı diye, yani tüm becerebildiğiniz müslümanlara iftira atmak
Antimuhammed
İyiki kesmişler demişsin.. Kesen kim ve ne için kesiyorlar?
Müslümanlar kesenler ve Allah için kesiyorlar.. Bu dinsel terördür..

Tabi o zaman kerhanenin hemen yanında hamam var. Ateist adam cünup dolaşmaz di mi hemen hamama girer. O yüzden de hamam kerhanenin yanına kurulmuş...

Senin şahsına dangalak, maymun, dolandırıcı, şebeke elemanı, sana çük göstereyim gibi sözler diyen olmadı...

İftira atılmamıştır. Verilen Kuran ayetleridir. O zaman allah size kendisi iftira atıyor..
alicik
kardeş sen bir doktora görün bence senin, müslümanlara karşı aşırı bir tavrın var yalan mı
DOSTANE
İslam anlatılmaz ; yaşanır.!
İslami hükümler hakkında bilgi sahibi değilsiniz ; bari saçmalamaktan uzak durun.!
Küçük bir örnekle açıklıyorum :

-Savaş anındaydık ; tam kafiri öldürecektim ki iman ettiğini söyledi ; bende korktuğu için iman etti sandım ve onu öldürdüm.Medine'ye döndüğümüzde olay Allah Resulüne intikal etti..Beni yanına çağırdı : dedi ki o nu iman ettikten sonramı öldürdün ; ben : korktuğu için iman etmişti dedim : Allah Resulü dedi ki : Nereden biliyorsun kalbinimi yardın.! Bana çok kızmıştı : dedim ki keşke bu olaydan sonra müslüman olsaydım ( Buhari ve Müslimin rivayeti )

Örnek 2: Savaşta Hz Ali ile karşı karşıyaydım : kılıcımı darbeyle düşürdü ve beni yatırdı : tam öldürecekti ki yüzüne tükürdüm : beni ayağı kaldırdı ve git burdan dedi.Ben şaştım ve dedim ki Aliye : beni daha çabuk öldür diye yüzüne tükürmüştüm neden servest bırakıyorsun : Dedi ki Ali : Az önceye kadar seninle Allah için savaşıyordum ama şimdi nefsim için mi Allah için mi karar veremedim..Ben çok şaşırmıştım ve dedim ki : Bu din ancak kabul edilir ( buhari )

Size göre hikaye olan bu iki olay İslamın hoşgörüsüdür.! Ayrıca Kur'an'da önceki ve sonraki ayetler diğerlerinin hükmünü kaldırır..Bir olay anlatmak istiyorum..

Yahudi gencin biri İslam alimi yanına çağırır ve der ki sizin dininizde namaz yoktur..İslam alimi şaşar : Der ki genç gel bak hadis burda : Bir bakar ki alim; evet namaz kılmayınız yazıyor..Alim der ki hele şu elini bi çekte doğru okuyayım : Bir de ne görsün hadisin başında ''ABDESTSİZ'' yazıyor.! Yani hadisin tamamı : ABDESTSİZ NAMAZ KILMAYIN'mış!

Sizde o misal Kur'anın tamamını okumadan ne de güzel hüküm veriyor ve dalga geçiyorsunuz..Pardon dalga geçtiğinizi sanıyorsunuz.
anibal
Ne hoşgörü ya.. Boyuna yakaladıkları "esirleri" öldürmüşler, bir de buna hoşgörü diyorlar..

Sen kendinle dalga geçiyorsun zavallı moron, bunun farkına var bir an önce...
alicik
H.z Ali yakaladığı bir esiri yanına çağırır, esir gelmez, H.z Ali bir daha gelmesini söylr , esir gene oralı olmaz , H.z Ali bağırır , esir ise gülmektedir , H.z Ali esirin yanına varıp ; neden gülüyorsun der, esirde çünkü beni bırakacağını biliyorum der, H.z Ali de serbestsin git der.
Evet işte bir esirin onların nasıl adaletli olduğunu bildiği için güldüğünü ve hiç korkmadığını anlatan hadis, ama sizin gibi hiç birşeye inanmayan mahlukatlar esirleri köpekmişçesine dövüyorlardı. Eğer Kur an gelmeseydi esirlerin hali daha mı iyi olacaktı.
WildJustice
Sevgili alicik, anlattigin masallar gercekten güzel ve okunakli. Ama anlattigin massalllara inanmamiz icin bize kaynak vermeyi ihmal eyleme. Olur mu?
alicik
yemişim kaynağını sen Kur anın gerçek olduğunu onun başlı başına bir kaynak olduğunu inkar ediyorsun birde utanmadan kaynak istiyorsun, sen buraya gel ,ben sana kaynağın kendisini göstereyim ondan sonrada Ka.. diye ağzını açmazsın. Kaynağa doymuş olursun.
WildJustice
Bak, evladim, burasi cocuklarin masalhanesi degil. Burada zeki insanlar tartisirlar. Müslümanlar zeki sayilmaz. Ama ben zekiyim.

Burada kaynak göstermezsen, yazma. Bos iddia yalandir. Tüm Müslümanlar gibi sen de yalancisin.

Kaynak göstermeden herhangi bir iddiada bulunma.

Tammam mi?

Git bir Müslüman forumuna ve oradaki dangalaklari senin yalanlarina inandir. Onlar koyun gibi sana kulak verirler!
alicik
Yaw ben mi anlatamıyorum şimdi ben sana bir kaynak gösteririm ama onun doğru olduğunu nereden bileceğiz yani emin olacağız kaldı ki sen ayetlere inanmıyorsun, Kur an a inanmayıpta nasıl bir kaynak getireyimde seni inandırayım, ben yazarım burada kitaplarda okuduklarımı ,sizin gibi google da aramam yada islami forumlarda aramam, eski kitapları okurum, işine gelirse inanırsın seni zorlayan yoktur .
Antimuhammed
Alicik burası masallar diyarı değil. Bak sana uygun site linkleri veriyorum.. Oraya takıl..

http://www.oyku.org/?Sayfa=Oyku&ID=1632

http://masalprensesi.blogcu.com/
alicik
bende size masallar diyarı olarak cehennemi veriyorum ,inandığınız massaları orada size yutturacaklarmış.
kitapdan öğrendim diyorum isterseniz fax çekeyim,lütfen komik olmayın ben kafamdan mı sıkıyorum.
WildJustice
Bak, benim sevgili dostum, burasi ciddiyet diyaridir. Masallari cevrene anlat.

Eger elindeki Kuran`dan okuyarak bize iletiyorsan, asagidaki linkte iddialarinin kaynagini arayiver:
http://www.kurandaara.com

Orda da bulamazsan, senin sacma sapan iddilarin yalandir. Sen de yalancisin.
kalem
Evet burası ciddi bir yer...

Seni gören bu ciddiliği hemen anlar.Yalan söyler, falan uzatmıyım neyse

sen ne kadar ciddiysin biliyorsun.
WildJustice
Bak, terbiyesiz yalanci dolambaz! Ugrasma benimle! Git sana layik Müslüman iftiraci ve küfürbaz dolambazlarla ilgilen.

Biraz terbiye taklin!

Kal saglicakla!
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.