alicik
Sep 12 2007, 07:14 PM
Kardeş hala ne yapmaya çalışıyorsun Yoksa oyun mu oynuyorsun? sanane Muhammed in karılarından da kendini günaha sokuyorsun. Sen buraya bir vekil gönder var mı yok mu göstereyim ondan sonra iftira edersiniz, yok cesaret edemiyorsanız açıklamamda ki sure tam size göre.
haci
Sep 12 2007, 07:18 PM
Alicik
Sinirlerine hakim olamıyorsan burayı okuma..
Belli ki bazı iletiler, atesitlerin bazı yazıları seni çileden çıkarıyor..
Bir kalp krizi falan geçirebilirsin..
Burası sana göre bir yer değil.
Böyle giderse forumdan atılabilirsin.
Sana kimse küfretmiyor..
Senin inancına saldırı var..
Ve sen ondan etkileniyorsun..
Belki de inancın Kalem'inki kadar bile sağlam değil..
Bunların üzerinde biraz düşün..
Ve lütfen forumun adabına uy..
HACI
kalem
Sep 12 2007, 07:21 PM
SELAM HANİF DOSTLAR
BU FORUMU ÖZELLİKLE HZ AYŞE İLE PEYGEMBERİMİZİN DOKUZ YAŞINDA EVLENDİĞİ RİVAYETİ İÇİN AÇIYORUM.BİR KISIM RİVAYETLERDE HZ AYŞENİN ON DOKUZ YAŞINDA OLDUĞU. KURANI VE PEYGAMBERİZİ İYİ ANLADIĞINA İNANAN HANİF BİR MÜSLÜMAN OLARAK BU EVLİLİĞİN YA SADECE HİMAYE AMAÇLI OLDUĞU ÇÜNKÜ BABASI HAYATTA OLAN BİR ÇOCUK HZ ALİ GİBİ EVLATLIK ALINAMAZ YADA PEYGAMBERİMİZ DİĞER EVLİLİKLERİ NORMAL KARI KOCA İLİŞKİSİ DIŞINDA EĞİTİM ,KORUMA, AKRABALIK ,NÜFUS YADA İSLAMIN YAYILMASI AMAÇLI OLDUĞU.
Mişkât sahibi der ki: Hazreti Âişenin hemşiresi Esma, Hicret esnasında 27 yaşında idi. Aişeden on yaş büyüktü. Hazreti Aişe de, Esmadan on yaş küçük olduğuna göre, Hicrette onyedi yaşındaydı: (Asrı Scâdet, C: 2, S: 1010.)Rasül-i Ekremle evlendiği zaman, 18 yaşında bulunuyordu.Hazreti Âişenin altı yaşında nişanlandığı, dokuz yaşında nikahlandığı hakkındaki rivayetler doğru değildir, tarihî hakikitlere aykırıdır.Hz. Aişenin ablası Esma, ondan yaklaşık 10 yaş büyüktü. Hz. Aişe evlendiğinde Hz. Esma'nın yaklaşık 30 yaşında olduğu rivayet ediliyor. Buradan Hz. Aişenin evlendiğinde 18-20 yaşlarında olduğu sonucuna varılmaktadır
ŞUNUDA HATIRLATMAK İSTERİM Kİ BU EVLILIK ATEİSTLER TARAFINDAN PEYGAMBERİMİZE İFTİRA VE İSLAMDAN SOĞUTMA KAMPANYASI OLARAK KULLANILIYOR.
BU HEPSİNİ ANLATIYOR ZATEN.......
HZ MUHAMMED İN ÇOK KADINLA EVLENMESİ KADAR NORMAL BİR ŞEY YOK.BAŞKALARINA YAMAMANMAK İÇİN,ONLARA HELAL EDEBİLİRDİ.NEDEN YAPMAMIŞ....
TABİ Kİ,İSLAMI YAYACAK,YAZIYI OKUYAN HER İNSAN NEYİN NE OLDUĞUNU ANALR...
53 YAŞINA KADAR HİÇ BİR CİNSEL OLAY YOK NEDENSE PEYGAMBERLİK GELMİŞ,HİCRETLER TAMAMLANMIŞ SAVAŞLAR YAPILMIŞ.YANİ TAM İSLAMI YAYMAYA SIRA GELMİŞ Kİ EVLENMİŞ.....
HZ MUHAMMED PEYGAMBER OLMASAYDI...GENE EVLENMEZDİ...53 YAŞINA KADAR NASIL EVLENEMDİYSE...ONDAN SONRADA EVLENMİŞTİR.EŞLERİ İSLAMI KADINLARA TANITMIŞTIR.
İSTEDİĞİNİZ KADAR YALANLAYIN,UYDURMA HADİSLERİNİZLE İNŞALLAH OKUYAN ARKADASLAR DAHA İYİ ANLAYACAKLARE.
HEM ÇOK ZEKİ HER DURUMA AYET İNDİRİR.HEMDE GÜNDÜZ EŞLERE DOKUNMAYIN DER AMA KENDİ DOKUNUR KİMSE BANA SORMAZ MI BUNU ? DEMEZ.... İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ EĞİP BÜKMEYE ÇALIŞIN...
birisi alıntı yapıp durma demiş...Ne yapıcam saçma,sapan bir cevap kendi bir eşy mi bulmuş?tabi alıntı yapıcam okuyacağım,araştıracağım o zeki arkadas gibi labaratuarda deneyler yapmıyorum

kendide yapmıyor milletten duyduklarını yazıyor.Bide saçma sapan suçlama maksat çamur atmak...
Eline tüm paraları kadınları saymışlar istememiş.Sonra ne olmuş para için savaş yapmış hahahaha
Bakın ilerisi hakkında tahminde bulunuyorum,hz muhammedin orucuyla ilgili ve para durumuyla ilgili hadisler çıkacak(uydurma hadisler) 10 ıl sürmez belki iddaa ediyorum...
insan kafasına maymun çenesi takan zihniyetten herşey beklenir
Antimuhammed
Sep 12 2007, 07:23 PM
Peygamberine karı kız ayarlayan bir Allah a inananlardan her beklenir desek?
Yada cennette promosyon karı kız veren bir Allaha inanırlardan?
alicik
Sep 12 2007, 07:23 PM
Haci sen akıllı bir adama benziyorsun ama bu forumda 6 senedir tıkılıp kalmışsınız ve bir çıkış yolu bulamıyor ve sadece işiniz gücünüz onun bunun uçkuruyla uğraşmak ve iftira atmak, bende size bir öneride bulunuyorum adamım diyen buraya gelir ve gördüğümü idda ettiğim Allah ı ona tanıtırım ,ve bu iş burada biter,yoksa siz bu forumda bir 50 sene daha belanızı ararsınız haberin olsun. Adam değilseniz de yapabileceğiniz tek şey işinize gelmeyen birine deli gömleği giydirip forumdan banlamak olacaktır.
alicik
Sep 12 2007, 07:25 PM
selam hanif dostlar mış vay cins vay, sen daha bu foruma çok girer çıkarsın ama havanı alırsın da boşa uğraştığını o zaman anlarsın.
haci
Sep 12 2007, 07:29 PM
QUOTE(alicik @ Sep 12 2007, 07:23 PM)

Haci sen akıllı bir adama benziyorsun ama bu forumda 6 senedir tıkılıp kalmışsınız ve bir çıkış yolu bulamıyor ve sadece işiniz gücünüz onun bunun uçkuruyla uğraşmak ve iftira atmak, bende size bir öneride bulunuyorum adamım diyen buraya gelir ve gördüğümü idda ettiğim Allah ı ona tanıtırım ,ve bu iş burada biter,yoksa siz bu forumda bir 50 sene daha belanızı ararsınız haberin olsun. Adam değilseniz de yapabileceğiniz tek şey işinize gelmeyen birine deli gömleği giydirip forumdan banlamak olacaktır.
Orası neresi?
Akıl hastahenesi mi? Hapishane mi?
Allah'ı ben de gördüm! Rüyamda..
Sen de mi öylesin yoksa..
Burada bir 60 yıl daha kalsam, hiç kalmamış gibi olurum..
Görevim senin gibileri eğitmektir.
Sen farkında değilsin ama, diğerleri gibi buradan epeyi şey öğreniyorsun.
Herşeyden önce dinini öğreniyorsun..
Kur'an kursundan farklı biraz ama, o kadar olacak..
Burası ateist forum..
Burada seni ve Allahını ve peygamberini biz çerez niyetine yeriz..
Terbiyeni takın.. Kimseye küfür yok bundan sonra..
OK?
HACI
xislam
Sep 12 2007, 07:30 PM
QUOTE(alicik @ Sep 12 2007, 08:23 PM)

sen sadece ateistlere göre değil dincilere göre de delisin hemde baya ileri derecede.
hem allah ile konuştuğunu söyle hemde deli dendiğinde kız.
hamgi çağda olursa olsun allah ile konuştuğunu söyleyen delidir.
Not: Uyarıları dikkate al..
Antimuhammed
Sep 12 2007, 07:34 PM
Sizler 1400 yıldır adam olamamışsınız Kuranın içine tıkılıp kalıp...
Bir çıkış yolu bulamamış, bu saçma kitaptan uyduruk mucizeler çıkartmakla meşgulsünüz...
Buraya senin gibi çok geldi.. Sen ilk değilsin..
İnsan taklidi yap biraz başlıkla ilgili yorumlar yaz...
Bu arada sen ne çekiyorsun?
Zikir mi kafa yapıyor sana yoksa ilave bişeyler çekiyor musun?
kalem
Sep 12 2007, 07:40 PM
valla hz muhammedin ahlakı dokundu galiba antimuhammed

İstediğin yorumu yap arkadasım ayrıca biz 1400 yılda adam olamadık sen 4.5 milyar yılda olamadın .

Herşey ortada biliyorum gururuna dokunuyor kabullenemiyorsun,acabaların başladı kemiriyor seni

Hz muhammed ten bugune kadar ne götürdüysen bundan sonrada onu götürürsün üstüne getirirsin bide
kalem
Sep 12 2007, 07:44 PM
selam alicik,
Bana neden salladın anlamadım:)Ben ne yaptım sana:)
Ayrıca o hanif dostlar alıntıdır.Hızlı yazmak zorundayım...
Sen Allahını bulmuşsun işte ne güzel hayırlısı olsun kardeşim
banada sallama,ben ne dedim sana
Antimuhammed
Sep 12 2007, 07:47 PM
Muhammedin ne ahlakı varmış.
20 karı onlarca cariye, eşkiya gibi gece baskını yapmak. Baskınlarda karı kaldırmak..
Gasp yapıp mallara el koymak..
Bu mu Ahlak..
Sana Ayşe nin yaşının 9 olduğunun kaynağını verdik..
Aç oku...
alicik
Sep 12 2007, 07:55 PM
QUOTE(kalem @ Sep 12 2007, 08:44 PM)

selam alicik,
Bana neden salladın anlamadım:)Ben ne yaptım sana:)
Ayrıca o hanif dostlar alıntıdır.Hızlı yazmak zorundayım...
Sen Allahını bulmuşsun işte ne güzel hayırlısı olsun kardeşim
banada sallama,ben ne dedim sana
sanada sallarım biz tuzak kuranların en hayırlısıyıs diyor Allah ,kime gelirse artık buna müslümanlarda dahil
kalem
Sep 12 2007, 08:14 PM
Bende sana hz ayşenin karısının yaşının 9 olmadığının kanıtını verdim sende aç oku.Eğer Allah olmasa birinin 20 kadınla evlenmesi mantıksız olurdu.Sen okadar iman etmişsin ki maskeni kaldıramıyorsun 53 yaşına kadar kimseyle parayla pulla işi olmayan birinin 53 yaşından sopnra neden evlendiğini ilk okul çocukları bile bilirler...
Nafi ye yazarak savaştan önce müşrikleri İslam a davet etme hususunda sordum Şu cevabı verdi Bu İslam ın başında idi Resulullah sav Beni Müstalik ani baskın yaptı Adamları gafildi hayvanları su kenarında sulanmakta idi. Savaşabilecekleri öldürdü, kadın ve çocuklarını da esir etti. O gün Cüveyriye ra validemizi esir almıştı Bunu bana Abdullah İbnu Ömer ra rivayet etti Abdullah bu orduya asker olarak katılmıştır
Hadis budur...Koskoca google da 2 yerde olmakla birlikte...Sizin söylediğiniz ithamlardan da uzaktır...
Yok erkek miş öldürmüş kadınları almış...
SAVAŞABİLECEK ERKEKLERİ ÖLDÜRMÜŞ....HEPSİNİ SAVAŞABİLİR BAHANESİYLE ÖLDÜREBİLİRDİ...
SAVAŞTAN ÖNCEDE GÜNLERCE PAZARLIK YAPMAYA ÇALIŞMIŞ.SAVAŞ İSTEMEMİŞ...
KADINLARI VE ÇOCUKLARIDA HİÇ BİR KAYITTA ÖLDÜRMEYİN DEMİŞ...
objektif araştırırsan bunların hepsi googleda var
ElCebbar
Sep 12 2007, 08:26 PM
QUOTE(haci @ Sep 12 2007, 05:42 PM)

Peki ElCabbar..
Nedense hep yeri gelince Muhammed'in olağan, yeri gelince olağan üstü, ayrıcalıklı bir insan olduğunu ileri sürersiniz..
Bütün bunlar çelişk değil mi?
Onların hepsi Kuran'ın Muhammed sözü olduğunun ispatı.
kalem
Sep 12 2007, 08:36 PM
çoookkkkkkk entresan ki,bu hadisleri,google yazıyorum.EN FAZLA 5 SONUÇ ÇIKIYOR.
HEPSİDE ATEİST SİTELER...
HE BİRDE ALEVİSİTESİ VARDIR PARDON...
5 sonuçtan 3 ü ateist biri alevi
çokkkkkkkkkkk entresan...
Yok orasını burasını emmiş..
alicik
Sep 12 2007, 08:47 PM
yaw bırak şu siteyi bunlar palavracı ortayı birbirine katmak isteyen dolandırıcı bir şebeke. Sen hala farkına varmadın mı, kalemmmm
Seni daha önce uyarmıştım.. Elinde belge olmadan gelip hayallerini yazan sensin.. Baş edemeyince de buradakilere palavracı diyemezsin...
Antimuhammed
Sep 12 2007, 08:47 PM
53 yaşına kadar aldığı cariyeler ne olacak.. Malum o zamanlar cariyelerle seks serbestti... Muhammed cariyelerle toplu namaz kılmadı herhalde... Tutturmuş 53 üne kadar evlenmedi diye.. Arada onlarca cariye var.. Neden evlensin...
Bu arada 53 değil 50 yaşında evlenmiştir..
Haticenin korkusundan evlenmemiş olamaz mı?
alicik
Sep 12 2007, 08:54 PM
yaw kalem sana düştü Muhammedin avukatlığı haaa, Allah onun avukatlığını yapamıyor mu?
ilericimateryalist
Sep 12 2007, 09:03 PM
Varolmayan şeyler avukatlık yapamazlar.
İslam'ın terörizmini, Muhammed'in marifetlerini savunmak da müritlere kaldı zaten.
Kendi pisliklerinde boğulsunlar, kimse iflah edemez onları.
Antimuhammed
Sep 12 2007, 09:11 PM
Sana mı düştü Muhammed in pisliklerini savunmak?
Allah onun avukatlığını yapmış Kuran' da.. Arada pezevenkliğinide yapmış Ahzap suresinde..
Bak ne demiş sonrada o meşhur senaryo olacak Ahzab Suresinde..
38 Allah'ın kendisine farz kıldığı şeyde peygambere hiçbir vebal yoktur.
Demek ki Muhammed toplumda hoş olmayan şeyler yapmış ki avukatı bunu demiş..
kalem
Sep 12 2007, 09:12 PM
4231 - Hz. Aise radiyallahu anha anlatiyor: "Resulullah aleyhissalatu vesselam Hendek'den dondugu zaman, silahlari birakip (elini yuzunu) yikamis, tam basindaki topraklari cirparken Cebrail aleyhisselam geldi.
"Sen, dedi, silahi biraktin, vallahi biz daha birakmadik. Onlara geri git.
"Nereye kadar?" dedi Resulullah.
"Suraya!" diyerek Beni Kureyza'yi gosterdi. Resulullah aleyhissalatu vesselam bu emir uzerine onlarla savasmaya cikti. Kureyzalilar hukmune razi oldular. Hakem olarak Sa'd Ibnu Mu'az'i sectiler. O da: "Ben onlardan muharib olanlarin oldurulmesine, kadin ve cocuklarin esir edilmesine, mallarinin da taksim edilmesine hukmediyorum!" dedi. Sa'd, Hendek savasi sirasinda ana damarindan yara almisti. Resulullah aleyhissalatu vesselam tedavisiyle yakindan ilgilenmek icin mescidin icinde ona bir cadir kurdurmustu. -Bir rivayette Sa'd der ki: "Ey Allahim sen biliyorsun ki, senin yolunda kendileriyle cihad etmekten en ziyade memnun olacagim bir kavim Resulunu tekzib eden ve O'nu yurdundan surup cikaranlardir. Ey Allahim kanaatim su ki, sen, bizimle onlarin arasindaki (harbi artik) biraktin. Eger hala Kureys'le savas olacaksa bana daha hayat ver de senin yolunda onlara karsi cihad edeyim. Eger savasi kesti isen damarimi daha da ac, olumum ondan olsun."- Bu dua uzerine, o gece damari iyice acildi. O zaman mescidde bulunan Beni Gifar'a ait cadirda kalanlari kanin kendilerine dogru akmasindan baska bir sey urkutmemis. "Ey cadir sahibi, dediler. Sizin taraftan bize dogru gelen nedir?"
Bu, kanamakta olan Sa'd'in yarasindan akmisti. O sebeple oldu, radiyallahu anh."
Buhari, Megazi 30, Cihad 18; Muslim, Cihad 67, (1769); Ebu Davud, Cenaiz 8, (3101); Nesai, Mesacid 18, (2, 45)
İŞİNİZE GELEN HADİSİ YAZIYORSUNUZ
BENDE MUCİZELERLE İLGİLİ YAZIYORUM HERKEZİN GÖRDÜĞÜ
4236 - Urve Ibnu Zubeyr, Misver Ibnu Mahreme ve Mervan'dan almis. Misver ve Mervan her ikisi de birbirlerinin sozunu tasdik etmislerdir. Derler ki:
"Resulullah aleyhissalatu vesselam Hudeybiye senesinde Medine'den cikti. Yolda bir yerlere ulasinca Aleyhissalatu vesselam: "Halid Ibnu'l-Velid, Kureys'e ait gozculuk yapan bir grup atlinin basinda olarak el-Gamim'dedir, siz sag tarafi takib edin!" dedi. Vallahi, Halid muslumanlarin varligini sezemedi. Ne zaman ki musluman askerlerin kaldirdigi toz bulutunu gorunce, (muslumanlarin geldigini) Kureys'e haber vermek uzere hayvanini kosturarak gitti.
Resulullah aleyhissalatu vesselam yoluna devam etti. Seniyye nam mevkiye gelindi. Oradan (devam edildigi takdirde) Kureyslilerin bulundugu yere inmek mumkundu. Ama devesi orada ihiverdi. Halk: "Kalk, kalk, yuru, yuru!" dedi ise, de deve kalkmamakta israr etti. Halk bu sefer: "(Resulullah aleyhissalatu vesselam'in devesi) Kasva cokup kaldi. Kasva cokup kaldi!" dediler. Bunun uzerine Aleyhissalatu vesselam: "Hayir! Kasva cokup kalmadi. Onun boyle bir huyu da yok. Ancak onu, "Fil'i (Mekke'ye girmekten alikoyan) Zat" dourdurmustur!" buyurdu.
Sonra ilave etti: "Nefsimi kudret eliyle tutan o Zat'a yemin olsun. (Kureys, Mekke'de) Allah'in haram kildigi seyleri tazim sadedinde her ne taviz isterlerse onlara verecegim!" Sonra deveyi zorladi, deve sicrayip kalkti. Ravi dedi ki: Resulullah aleyhissalatu vesselam Kureys tarafindan sapti, suyu az olan Semed Kuyusunun yanina indi. Burasi Hudeybiye mevkiinin en uc noktasinda idi. (Mezkur kuyunun suyu azdi. Oyle ki) insanlar ondan suyu avuc avuc toplarlardi. Cok gecmeden suyu kurudu. Resulullah aleyhissalatu vesselam'a susuzluktan sikayette bulundular. Aleyhissalatu vesselam sadagindan bir ok cikardi, onu kuyuya koymalarini soyledi. Allah'a yemin olsun cok gecmeden, su cosmaya basladi ve ashab oradan ayrilincaya kadar onlara yetecek kadar akmaya devam etti.
kalem
Sep 12 2007, 09:15 PM
4238 - Seleme Ibnu'l-Ekva' radiyallahu anh anlatiyor: "Resulullah aleyhissalatu vesselam ile birlikte Hudeybiye'ye geldik. Biz, bindortyuz kisi idik. (Kuyunun basinda) elli koyun vardi. Suyu bunlara bile yetmiyordu. Resulullah aleyhissalatu vesselam kuyunun kenarina oturdu. (Iyice hatirliyamiyorum) ya dua buyurdu, ya da kuyuya tukurdu. Derken kuyunun suyu costu. Biz de hem kendimiz ictik, hem de hayvanlarimizi suladik. Sonra Aleyhissalatu vesselam, bizi bir agacin altinda biat etmeye cagirdi.
BİDE BU HADİS VAR ŞİMDİ KIVIRANLAR OLABİLİR BURADA HATIRLAMIYORUM DEDİĞİ DUA MI ETTİ TÜKÜRDÜĞÜMÜ TAM HATIRLAMIYORUM BİRŞEYLER YAPTI KUYU SUYLA TAŞTI DEMEK
Antimuhammed
Sep 12 2007, 09:18 PM
Aynı cümleyi kendiniz için kullansanız..
İşinize gelen hadisi yazıyorsunuz... Öy6le yada böyle 53 yaşında bir dede çocuk yaşta birisi ile evlenmiştir. İşin ilginci bu dede İslam peygamberi, insanlara örnek olacak Muhammeddir..
alicik
Sep 12 2007, 09:22 PM
eee Muhammed ede o kız yakışır zaten bütün kainat onun değilmi sanane kardeşim. senin bence kızlar konusunda bir problemin var!!
ilericimateryalist
Sep 12 2007, 09:25 PM
Muhammed yalakaları artık iyice terbiyesizleştiniz.
Kendinize gelin, adam gibi konuşun, Muhammed'in ahlaksız müritleri.
Mahmut'la Dost denen pislikler gitti, şimdi de siz mi çıktınız.
Terörist İslam'ın küstah terörist müritleri, ya adam gibi konuşun ya da uzayın.
kalem
Sep 12 2007, 09:26 PM
TABİ ŞİMDİ ÖYLE YADA BÖYLE OLDU....
Hadisleri kullanan sizlersiniz.Sizin hz muhammed insanları öldürdü dediğiniz hadisler,hz muhammed mucize yaptı diyor???
Ne olacak şimdi..Şehadet getir bakalım:)
'. hadisi bilerek yolladım 1. de cebrail a.s gelmiş belli ki hz muhammed aktarmış kesin yalanlardınız...
O yüzden herkezin gördüğü diğer hadisleride yazdım.
1400 kişi ve 50 koyun görmüş...
okurken şöyle bir ifade vardı.Adamın biri savaş öncesi antlaşmaya hz muhammedin yanına gidiyor.Bakıyor ki müslümanlar hz muhammed tükürse yalayacak vaziyetteler...
Adam şaşırıyor kabilesine dönüp ben hiç bir kral görmedim ki böyle bir saygı duyulsun diyor..
Tükürük kelimesi orada bana antipatik geldi.Sonra dedim ki birisi çöle ok saplasa,sular fışkırsa kuyuya dua okusa sular fışkırsa herhalde bende o derece olurdum bunun sonunda ebedi cennet hayatıı var...
Antimuhammed
Sep 12 2007, 09:29 PM
Hadisleri kullanıp onlara göre ibadetlerinizi şekillendiren sizlersiniz.. Yazılarımın tamamını okursan genelde hadisler üzerine yola çıkmam.
Aşağıdaki yazı ve sahih hadisler hiçbir yorum yapılmadan, tamamen İslami kaynaklardan alınmıştır.
Muhammed’in en küçük karısı Aişe’dir. Muhammed 52 yaşında iken, 9 yaşında olan Aişe ile gerdeğe girmiştir (Aişe, Muhammed ile evlendiğinde 6 yaşında idi (Bkz:Buhari, e’s Sahih, Kitabu Menakıbı’l-Ensar/44; Tecrid, Hadis no:1553; Müslim, e’s-Sahih, Kitabu’n-Nikah/69, Hadis no:1422)
Hadi bana hadisleri çıkartıp namazın nasıl kılınacağını ve abdestin nasıl alınacağını belgele. Hadissiz olacak ama..
Tamam mı?
kalem
Sep 12 2007, 09:29 PM
-.......Bana Alî ibn Hüseyn Zeyne'l-Âbidîn'in dostu olan Saîd ibnu Mercâne tahdîs edip şöyle dedi: Alî ibn Hüseyin dedi ki, Ebû Hureyre ® bana şunu söyledi: Peygamber (S) şöyle buyurdu: "Her kim bir müslümân kişiyi kölelikten âzâd ederse (hürriyetine kavuşturursa) Allah, o âzâd edilenin her uzvuna mukaabil âzâd eden adamın uzuvlarını ateşten âzâd eder".
(Geçen senedle) Saîd ibn Mercâne şöyle dedi: Ben bir kerre Ebû Hureyre'nin bu hadîsini dostum Alî ibn Hüseyin (Zeyne'l-Âbidîn)'e götürdüm. Alî ibn Hüseyin hemen kendisine âid olan bir köleyi kas-dedip, onu hürriyete kavuşturdu. Hâlbuki vaktiyle Abdullah ibn Ca'-fer ibn Ebî Tâlib, Alî ibn Hüseyin'e bu köle mukaabilinde onbin dirhem yâhud bin dînâr vermişti
BUDA KÖLELERLE İLGİLİ HZ MUHAMMED KÖLELERİ SEVERMİŞ YA:)
Antimuhammed
Sep 12 2007, 09:36 PM
Sahih Muslim Book 008, Number 3310:
'A'isha (Allah be pleased with her) reported: Allah's Apostle (may peace be upon him) married me when I was six years old, and I was admitted to his house when I was nine years old.
Sahih Bukhari Volume 7, Book 62, Number 64
Narrated 'Aisha:
that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death).
Sahih Bukhari Volume 7, Book 62, Number 65
Narrated 'Aisha:
that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old. Hisham said: I have been informed that 'Aisha remained with the Prophet for nine years (i.e. till his death)." what you know of the Quran (by heart)'
Sahih Bukhari Volume 7, Book 62, Number 88
Narrated 'Ursa:
The Prophet wrote the (marriage contract) with 'Aisha while she was six years old and consummated his marriage with her while she was nine years old and she remained with him for nine years (i.e. till his death).
Elbette kabul etmemekte direneceksiniz. Sen bana sorduğum sorunun cevabını ver..
İslamın temeli olan namz ve abdestin bana hadis kaynağı vermeden nasıl yapılacağını söyleyen başka kaynaklar ver..
alicik
Sep 12 2007, 09:38 PM
Ne deme mi bekliyordun kalkıpta vay pezevenk mi diyecektim şakacı olma lütfen, yoksa senin söylememi istediğin birşeyi mi bekliyordun, unutma ki Allah tuzak kuranları ansızın yakalar.
Antimuhammed
Sep 12 2007, 09:42 PM
Bunca uyarıdan sonra erkeksen söylersin zaten söylemeni beklediğim şeyi..
Bir avuç fındık misaliii..
kutsalyaratik
Sep 12 2007, 09:42 PM
ATEIST ARKADASLARA!!!!!!!!
DIKKAT DIKKAT.
MUSLUMANLARIN SIKISINCA NE YAPACAKLARI MALUMUNUZDUR, SANAL ORTAMDA YAPTIKLARI KUFUR ETMEKTIR. BU YUZDEN MUHAMMED AHLAKLI MUSLUMANLARIN KUFURLERINI GORMEZDEN GELIN, YADA IDARECILER BI ICABINA BAKSIN.
ONEMLE DUYURULUR.
kalem
Sep 12 2007, 09:46 PM
hahaha
Tamam ilk küfür eden kimmiş bakalım ona göre ama kabul mü?
Beyniniz sulandı tabi.İnandığınız ideolojiye ters deliriyorsunuz.Dün anibal(kendisi ateist olur) Aileyle ilgili konulara girerek hakaretlere başladı.
Bugünde ilericimateryalist denen arkadas(kendisi hem ateisttir hemde devrimci falan filandır)
Yalaka dedi.Zira ateistler de hem küfür edip hem her pisliği yapıp suçu müslümanlara atmakta başarılılar
DİKKAT DİKKAT birde bazıları cahil oluyor galiba okuma yazmalarıda olmuyor:)

Baksalar görecekler ki neyi görmüşler bunu görecekelr.
Mantık işimize gelmeyeni silelim(yada beynimi sulandıranı,beni kıvrandıranı )silelimse ona bir şey söyleyemem:
kalem
Sep 12 2007, 09:52 PM
yalnız çok objektifsin ya bide bilimden anlarsın.
Altınada şöyle birşey yazsan olabilirdi...
NOT:HZ muhammed zamanında kızların ergenlikten sonra yaşları sayılmaya başlanırdı,bununla birlikte çeşitli islam alimlerinin çeşitli yaş beyanlarıda olmuştur deseydin.
Sevgili anti,daha bir mantıklı olurdu.Zira bu durumda işine gelen hadisi alıp,işime gelen şekilde kullanırım mantığını koyuyorsun.
Hz muhammedin mucizelerini söyleyen hadislere ne diyeceksin o zaman ?
Hiç bir şey çünkü işine gelen bir hadis olmadığı için görmemişsindir.Görsende eminim hemen unutmuşsundur gitmiştir.
Saygılar..
Antimuhammed
Sep 12 2007, 09:59 PM
Evet abdest nasıl alınır?
Namaz nasıl kılınır?
Hadisler olmadan anlatıver..
kalem
Sep 12 2007, 10:01 PM
Kardeşim,yabancı hadisleri yollamışsın muallak konudur ki yabancılar da sizin gibi kullanmak ister gayet normaldir..
bu yolladığın hadislerde de bütün yaşlar hep 6 9 nedense hiç yok başka
tamam ben bunu kabul edersem sende hz muhammedin mucizelerini kabul edecek misin ? ki etmem gerçek peygamber olduğunu mucizeler yaptığüını gösterir?
kalem
Sep 12 2007, 10:07 PM
ne güzel söyledin"kuranda namaz nasıl kılınır" Bu bile kuranın nasıl bir kitap olduğunu gösterir...
Kuran bir de namazın nasıl kılınacağını mı anlatacaktı? öyle olsaydı ne olurdu acaba?Şimdi nsıl yorumlar yazardınız.
İl önce eğilecek,sonra kalkılacak:)Musluk açılacak(az miktarda zira su kıttır) Sonra abdest alınacak.
Kuran önemli olaylardan bahseder.Kuran farzdır.Zaten hz muhammedin zamöanıdnaki herkez kılıyordu.Herkez bildiği için herkez birbirine öğretecekti...
Ki böle de olmuştur
alicik
Sep 12 2007, 10:08 PM
QUOTE(Antimuhammed @ Sep 12 2007, 10:42 PM)

Bunca uyarıdan sonra erkeksen söylersin zaten söylemeni beklediğim şeyi..
Bir avuç fındık misaliii..
Ben bunu kastetmemiştim ,yani benim söylediğim şeye yalakacılık diyorsunuz ve söylediğim cevabı beğenmiyorsunuz, peki ne demeliydim he evet doğru bak olamaz peygamber in bu kadar eşi olmaması gerekiyordu mu demeliydim. Bunu kastetmiştim, ama senin aklında heralde küfür etmem var ki erkeksen et demişin, neden edeyim ki yok eğer seni çekemiyorum seni bu forumda istemiyorum diyorsan etmeme gerek yoktur söylersen giderim zaten ben veya diğer müslümanlar burada kendimiz için birşeyler yazmıyoruz.
kutsalyaratik
Sep 12 2007, 10:09 PM
Yav kalem sen ister kabul et ister etme, Araplar bunu kabul ediyor, sana ne oluyor? tarikatlar kabul ediyor sana ne oluyor? Araplar Muhammedi peygamber oldugu icin degil, en basta bir Arap oldugu ve insanlari pesine taktigi icin severler. Hayretsiniz yani. Zaten dunyada Islami bir devrim olsa Araplar tarafindan en basta yok edilecek millet Turklerdir, nedeni ise Islami carpitmak. Muhammed bosuna dememis " yuzleri gergin kalkan derisi gibi kirmizi, cekik gozlu kisa boylu kavim yok edilmedikce kiyamet kopmaz diye. (yecuc-mecuc)
Antimuhammed
Sep 12 2007, 10:14 PM
Senin verdiğin hadislerin gerçek olduğunu kim garanti eder peki?
Neden bu kadar eminsin bundan?
kalem
Sep 12 2007, 10:15 PM
yecüc mecüc türkler mi ?hahaha
Hangi arap kabul etmiş,yada sen kabul eden arapları mı görüyorsun? araplar hadisleride kabul ediyor.Hadisler hz muhammedin mucizelerinide söylüyor.Hadislerle konuşan sizler,hadislerini de kabul etmelisiniz.Yoksa işine geleni mi kabul ediyorsunuz...
xislam
Sep 12 2007, 10:21 PM
QUOTE(kalem @ Sep 12 2007, 11:07 PM)

ne güzel söyledin"kuranda namaz nasıl kılınır" Bu bile kuranın nasıl bir kitap olduğunu gösterir...
Kuran bir de namazın nasıl kılınacağını mı anlatacaktı? öyle olsaydı ne olurdu acaba?Şimdi nsıl yorumlar yazardınız.
İl önce eğilecek,sonra kalkılacak:)Musluk açılacak(az miktarda zira su kıttır) Sonra abdest alınacak.
Kuran önemli olaylardan bahseder.Kuran farzdır.Zaten hz muhammedin zamöanıdnaki herkez kılıyordu.Herkez bildiği için herkez birbirine öğretecekti...
Ki böle de olmuştur
kalem güzel bir kıvırma değil ben bile daha güzelini yapardım.
EVET ÇOK SAÇMA BİR KİTAP OLDUĞUNU GÖSTERDİ BİZLERE.Kuran bir de namazın nasıl kılınacağını mı anlatacaktı? öyle olsaydı ne olurdu acaba?Şimdi nsıl yorumlar yazardınız.
MESELA BU SORUYU SORUPTA SENİ ZOR DURUMDA BIRAKAMAZDIK.İl önce eğilecek,sonra kalkılacak:)Musluk açılacak(az miktarda zira su kıttır) Sonra abdest alınacak.
Kuran önemli olaylardan bahseder.
YANİ NAMAZ İSLAMIN ŞARTLARINDAN BİRİSİ ÖNEMLİ DEĞİLDİRMİ DİYORSUN? A A A A A A NELER SÖYLETMEK ZORUNDA BIRAKIYOR BU DİN İNSANLARI. ŞİMDİ BURADA RESMEN VE RESMEN Kuran önemli olaylardan bahseder DİYEREK NAMAZ ÖNEMLİ DEĞİL DEDİĞİN HALDE NAMAN ÖNEMLİDİR NASIL DİYECEKSİN GERÇEKTENDE MERAK EDİYORUM...BİRDE KURAN ÖNEMLİ OYAYLARDAN BAHS EDERSE MUHAMMEDİN KARILARININ SIRASI YANİ ONLARLA HANGİ SIRA İLE YATACAĞI ÇOKMU ÖNEMLİ İNSANLAR İÇİN HEEKuran farzdır.Zaten hz muhammedin zamöanıdnaki herkez kılıyordu.Herkez bildiği için herkez birbirine öğretecekti...
BEKİ SEN MUHAMMEDİN ZAMANINDA HERKEZİN KILDIĞINI NEREDEN BİLİYORSUN NASIL KILINDIĞINI NEREDEN BİLİYORSUN NAMAZ NASIL KILINIR, HADİSLERE İNANMAYAN BİRİSİ OLARAK HADİS KULLANMADAN KURANLA BUNLARI BİR AÇIKLA. HADİSLERİ İSLAMDAN ÇIKARTIRSAN İSLAM İYİCE ÇIPLAK KALIR HADİSLER İSLAMIN SAÇMALIĞINI ÖRTER TABİ BEDELİNİDE ALIR. AMA SENİ TEBRİK EDİYORUM HİÇ DEĞİLSE HADİSLERİN SAÇMA OLDUĞUNU KAVRAMIŞ DİNLERİN SAÇMA OLDUĞUNU ANLAMA YOLUNDAKİ İLK ADIMI ATMIŞSIN.
kalem
Sep 12 2007, 10:22 PM
yalnız benim hadisler senin hadislerin devamı!!!
Sen baskın,kadın falan yazıyordun ya onların devamı.Baskın varsa mucizede var.Demekki hz muhammed gerçekten Allahın elçisi.Allah baskın yapın dediyse bir bildiği vardır.
Allah bilir sen hadislerin devamınıda okumadın.Baktın baskın falan yazıyor,içinde kadında geçiyor"hemen siteye yollıyım nasıl olsa yandaşta var.Bel altı vururum iki üç tanede sex katarım içine gafil müslümanı avlarım"dedin

kutsalyaratik
Sep 12 2007, 10:24 PM
Bak Kalem sana cok basit bir ornek verim gardasim. Turkce disinda tum dillerdeki Kuranda Arapcada dahil kafirlere verilecek cezalar icinde CARMIHA GERMEK te gecer. Ama ne hikmetse TR deki hic bir Kuran mealinde carmiha gerilemden bahsedilmez, buna ne dersin peki?
Iste Kurani tum dunyanin gozu onunde sirin gosterip Arap yalakaligi yapan bu zihniyet, hadislere kim bilir neler yapar? Diiimi ama`?
Hocayi dinleyip ben Muslumanim diyenden kork.
Antimuhammed
Sep 12 2007, 10:27 PM
Kelam şunu unutmuşsun.. Kaynak ver.. Hadisler haricinde nasıl kılınır kaynağıyla beraber.. O burun kıvırdığın hadisler olmadan..
Bak bunu sorguluyorsun.. Allah ın işi gücü yok namazımı anlatacak Kuranda..
Muhammedin evine gitmeyin diyene kadar bunu anlatıvermeliydi. İslamın şartıdır namaz. Muhammedin evine gitmemek şartı değildir hem sadece Muhammed ölünce bu bilginin bir faydasıda yoktur..
Yada zeynebin Muhammede helal kılınması.
kalem
Sep 12 2007, 10:52 PM
Kaynak ver bakalım.
Hatta türkçe bilmeyenler için googledan kaynak ver içinde ateistlik olmayan bir siteden olsun kutsal yaratık...
İslam var ayrıca merak etme...Allahta var bundan inanan kimsenin zerre şüphesi olduğunu sanmıyorum.Adamın gönlü rahat biliyor...
Herşey belli heleki bazı ateistler yalan hadisler verdikçe,saçma sapan yorumlar yaparak ufacık çocuğun ayetlerini kıvırmaya çalıştıkça...
Kafa kurcalayııcı bir şey olsa korkarsın ama yok...
O yüzden google da herhangi birini bul ateizmorga giren nasıllar de küfür baz birşey söyletmezler falan diyecekler sana
Neden çünkü kendiniz inanmıyorsunuz çoğunuz genelleme yapamam....
Ufacık kafanızı çelen bir kurgu olsa gerçeğe biraz yaklaşsanız deliriyorsunuz.Hayatınıza karşı gelmek bu tüm bildiklerinize,ailenize etrafınıza en büyüğü tükürdüğünüzü yalamak olarak görüyorsunuz..
Bazı arkadaslar
Bidaha mesaj yazmıyım anti örnek ver demiş hadise ne örneği???
Buradan ne çıkıyor.Şunu mu demek istiyorsun..
Namaz hadislerde geçer.Hadisler doğrudur mu ?
Eğer öle ise kuranda namaz geçer nasıl kılınacağı hz muhammed zamanında belirlenmiştir.
Hadislere gelince,hadisler doğruysa,hz ayşe ile evlenmneside doğrudur.Demek ki Allahın elçisi bir yaratıcı var!!!O da ne yaptığını bilir ki hadislerde binlerce kişinin gördüğü mucizelerden bahseder..Burada ya ben yanlışsam demelisin bence
saygılar
xislam
Sep 12 2007, 10:57 PM
kalem halamı kıvranıyorsun?
bu demektirki kuran yetersiz çünki örnek vermeyerek laf kalabalığı yaparak işin içinden çıkmaya çalışıyorsun.
93. iletime baktınmı?
Antimuhammed
Sep 12 2007, 11:12 PM
Kuran ın yetersiz olduğunun kanıtı..
Günde kaç vakit namaz kılınır? Bütün Müslümanlar aynı vakit sayısında mı namaz kılarlar. Ve şekil olarak tüm İslam dünyası aynı şekilde mi namaz kılar?
Muhammed nasılkılınacağını nereden öğrenmiştir? Yoksa Cebrail Kuran ayetleri haricinde de mi muhabbete geliyordu?
Bu arada nasıl kılınacağını merak ediyorsan bana sor.. Sana en eski kaynağı göstereceğim. Hemde delili ile.. Aklın duracak.. İslam alemine sende sunarsın gördükten sonra..
kalem
Sep 12 2007, 11:32 PM
Namaz salat kelimesiyle geçer.Zaten gece namazları sadece hz muhammede hastır.
Birkere buradan anlayabilirsin.Neden durup dururken gece namazı çıakrsın birisi ?

Ayrıca kuran yetersiz falan demişsiniz.Evet.Yetersiz.Ama size göre
Size 1000 cilt olsada yetmeyecekti.Bunları zaten size anlatmıyorum aslında komik suçlamalar olsalarda belki inanan olur çamur at izi kalır muhabbetleri olur...
Namaz vakitleri kuranda geçer.3 vakit tir.Kimileri 5 vakit kılar.İsterse 50 vakit kılar kendi bileceği iştir eksik kılmasında...
Birkere hz muhammedin vasıfları en iyi örnek olan diye anılır.Sadece kuranla gelmemiştir.Hareketleride örnek alınsın diye gelmiştir.Zaten islamda sünnet kavramı bu yüzden çıkmıştır.Sünnetlere uyma v.s
Hiç bana kaynak atma google da bulamıyorum:)
"Değil" ini alamm gerekiyor.