Tam Forum Görünümü: Mücadelemizi Nasıl Yapmalıyız?
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTCAFE
Sayfalar: 1, 2, 3
haci
Görevimiz, inanç ve düşüncelerimizi savunmak, onları yaymaktır.

Ama onları savunurken karşı tarafı yok etmeye çalışmamalıyız..

Çünkü karşı görüşü ezmek, yok etmek demek, dayatmak demektir. Bu da faşizmdir,veya komünizmdir..

Doğrusu, doğası ne olursa olsun, karşı görüşe yer vermek ve onunla birlikte kaim olmaktır..

Amacımız İslamist yaklaşımı yok etmek değildir.
Esas amacımız onu tımar etmektir..

Selamlar..

HACI
SirOrphaned
anlamadigin islere burnunu sokma arkadasim. birakta bunlari biz ölcüp tartisalim.. o bizi ilgilendiren bir konu. kafamiz eserse dedigin gibi de yapariz. sen mide bulantısına falan ne iyi gelir, onu arastir.
haci
İçkilisin galiba..
ElMariachi
Sevgili Hacı,
her zamanki gibi güzel bir başlık açmışsın ama durum ne acı ki; karşı taraf da bize saygı göstererek mücadele etmiyor.
sad.gif
haci
QUOTE(ateist31 @ Sep 16 2007, 02:16 AM) *
Sevgili Hacı,
her zamanki gibi güzel bir başlık açmışsın ama durum ne acı ki; karşı taraf da bize saygı göstererek mücadele etmiyor.
sad.gif

Sevgili Ateist31
Karşı taraf kime saygı gösteriyor ki?
Kendine bile göstermiyor.
Kendine gösterse bize ve diğerlerine de saygı gösterecek..

Onların kendilerine saygı göstermelerini sağlayarak görevimize başlamaya ne dersiniz.?

Adamlar o kadar çok ezilmişler ki, en ufak bir eleştiride isyan ediyorlar..
Bu ezilmişlikten kurtulmaları herkes için iyi olurdu..

Ama mümkün olacağını sanmıyorum..

Kısır döngü içindeler malesef..

HACI
haci
Mücadelemizi Müslüman'lara İslam'ın gerçek yüzünü göstererek yapmalıyız.
Ve bunu o yüzdeki çirkinliği gözlerine sokarak değil, kendilerinin görmesini sağlayarak başarmalıyız..

Bu da ustalık ister.. Sofistikasyon ister..

Burada yazan bazı Müslüman'ları hemen susturuyoruz..
Bunun doğru bir strateji olduğunu sanmıyorum..
Ama insanın elinden gelmiyor..
Tartışma havasına girince insan kendini kaybediyor ve normalde yazmaması gereken şeyleri yazmaktan çekinmiyor.

Ateizmi dayatarak Müslüman'ları kendi dinlerini sorgulamaya sevkedemeyiz.
Ben en çok bunu vurgulamak istiyorum.
Herşeyden önce dayatmaktan kesin olarak vazgeçmeliyiz..

Bir İspanyol özlüsöz vardır..

Düşüncelerinizi bağırarak ifade ederseniz, karşı taraf kulaklarını kapatır.
Onları fısıldarsanız, ne demek istediğinizi işitmek isteyeceklerdir.

Müslüman'ların saygısız davranması bizi ilgilendirmemeli..
Bu onların sorunu..
Bizim onlara uymamız davamıza bir yarar sağlamayacaktır.
Karşılıklı itişip, tepişme ile ne başarılabilir?

Tabii bunları söylemesi kolay..
Uygulaması ise çok zor..

Ama bu konuda çaba göstermeliyiz...

Ben böyle düşünüyorum..

HACI
FreeWill
Ben itiraf ediyorum, bazen ipin ucunu kacirdigimin farkindayim.
Yazmamam gereken seyleri yaziyorum ve gonderip gondermemekte tereddut ediyorum.
Gonder tusuna basmam o gunku, o anki ruh halime bagli.
Bazen sinirli, bazen nese dolu coskulu, bazen ciddi, bazen karamsar, ne biliyim oluyor iste.
Ama sevgili Haci'nin dedigi gibi dikkat etmeliyiz.
Hele yoneticiler icin daha da dikkat isteyen bir is bu.
Ama iste insanin bir gunu bir gununu tutmuyor.

SAYGILAR
Osiris
aynen bende bazen arkadaşlarla tartışırken bazen ipin ucunu kaçırıyorum ve tartışma kavgayla noktalandığı bile olmuştu bizde insanız işte bazen kendimize hakim olamıyoruz bence bu karşımızdaki insanların tahriki nedeniyle oluyor çünkü sen altdan alıyorsun yavaş yavaş anlatmya çalışıyorsun ama karşındaki anlama özürlü oldğu için hemen kestirip atıyor seni dinlemiyor buda insanı sinir ediyor
AlterMann
Hacı'nın söylediklerine katılıyorum. İslamcılara değil kendimize bakmalıyız.

Bir de -dayatma konusunda- şöyle bir söz vardır: "Eğer birine birşey öğretirseniz, ASLA öğrenmez!"

Biz müslümanlarla bu durumu çok yaşarız. Onları çoğu zaman "asla öğrenmemeye" kilitleriz.
sedatata
evet hacı haklısın.Çok dğru söylüyorsun.Bi de şu açıdan bakalım bence,bu yani ateist düşünce,ateizm adına ne derseniz deyin bı dogmalardan uzaklaıp bilime yakınlaşmadır.öyle katı kuralları yok.ayrıca savunduğunuz bı değil kendi düşünce sisteminiz.çünkü ortak olan tek olgu var ve o da bu dogmalara inanmamak onun dışında bir çok konuda ayrılabilirizde.Ama bunun yanlışlığını göstermeliyiz.Saldırı ve savunma yok.Çünkü bu bir savaş değil bu sadece bir anlayış.
ss
ufuk
Allahın hacısı bizim amacımızda şeriatçılar olarak sizi yoketmek...İstediğiniz kadar yırtının hakiakat şuki hepimiz Allahın kuluyuz bizi o imal etti hepimiz birer mamuluz sizin hazmedemediğiniz biri tarafından yaratılmış olmak ben hiç gocunmuyorum belli ellerime tırnaklarıma bakıyorum biri beni yapmış yukarıdan ayaklarıma bakıyorum aynen öyle şimdi ona ibadet etme zamanı yatsı ezanı okunuyor....
haci
QUOTE(ufuk @ Sep 17 2007, 08:21 PM) *
Allahın hacısı bizim amacımızda şeriatçılar olarak sizi yoketmek...İstediğiniz kadar yırtının hakiakat şuki hepimiz Allahın kuluyuz bizi o imal etti hepimiz birer mamuluz sizin hazmedemediğiniz biri tarafından yaratılmış olmak ben hiç gocunmuyorum belli ellerime tırnaklarıma bakıyorum biri beni yapmış yukarıdan ayaklarıma bakıyorum aynen öyle şimdi ona ibadet etme zamanı yatsı ezanı okunuyor....

Ben sizi yok etmek istemediğimi yazmıştım yuıkarda..
Tekrar oku istersen..
Sen bizi yok etmek istesen de biz sizleri yok etmek istememeliyiz..
Birlikte var olmak en doğrusu..
Ben sizin kötülüklerinizi yok etmekten yanayım..
Hepsi o kadar..
Belki sizi biraz tımar edebilir ve yapacağınız ahlaksızlıkları, hırsızlıkları önler veya azaltırız..
Belki bizim sayemizde fakir ve düşkün Müslüman'lara, Müslüman orospu ve ibnelere yardım edersiniz..
Ama hiç sanmıyorum..
Siz ancak sizin gibi köktendinci şeriatcı yobazlara yardım edersiniz..
Ne kadar bağnaz ve ahlaksız olduğun bu iletinden belli oluyor..
Sizi gidi gafil zebaniler sizi..

HACI
ufuk
haci büyük ihtimalle yahudisin sen:)))adam camide hem garip müslümanı dövüyomuş hemde adam öldürüyolar diye bağırıyomuş sende hem küfür ediyosun hemde bana ahlaksız diyosun amma güldüm hee... düşüncenin bittiği yerde başlar küfür insanın acziyetinin belirtisidir...Aslında bu benim hakkımdır çünkü sen sevdiğim varlığa insanlara hakaret edip aşşagılıyosun karşılık olarak benimde küfür etmem doğal, bi sebebim var çünkü ama gerek yok peki sen neden küfür ediyosun fikrin yokki... cevabı basit çaresizsin basit bi insan olma gerçeğini kabul edemiyorsun aksinide ispat edememişsin kafanda:)))iki arada biderede gidiyosun Allah sonunu hayır etsin:)))Allahın hacısı
haci
QUOTE(ufuk @ Sep 17 2007, 09:27 PM) *
haci büyük ihtimalle yahudisin sen:)))adam camide hem garip müslümanı dövüyomuş hemde adam öldürüyolar diye bağırıyomuş sende hem küfür ediyosun hemde bana ahlaksız diyosun amma güldüm hee... düşüncenin bittiği yerde başlar küfür insanın acziyetinin belirtisidir...Aslında bu benim hakkımdır çünkü sen sevdiğim varlığa insanlara hakaret edip aşşagılıyosun karşılık olarak benimde küfür etmem doğal, bi sebebim var çünkü ama gerek yok peki sen neden küfür ediyosun fikrin yokki... cevabı basit çaresizsin basit bi insan olma gerçeğini kabul edemiyorsun aksinide ispat edememişsin kafanda:)))iki arada biderede gidiyosun Allah sonunu hayır etsin:)))Allahın hacısı

Ben yüzde yüz Türkmenim..
Sapına kadar hem de...

Sende garanti Arap kanı karışıktır..

Sefil zebani seni....

HACI
ufuk
bak x man nerdesin adam sefil diyo bana hakaret manasında neden uyarmıyosun
ATSIZCI

Sen bir zavvalısın.

Kendi dinini bile doğru dürüst bilmeyen sefil bir müslosun.

Irak\\\'ta 1 milyon 200 bin müslüman dindaşın ölürken elinden bi bok gelmeyen, üstüne üstlük gidip AKP gibi Yahudi-Amerikan yalakası, Barzanici bir partiye oy veren acınası bir yaratıksın.

Anlaşılan Ateistforum\\\'un yeni maskotu sen olacaksın.
haci
QUOTE(ufuk @ Sep 17 2007, 10:40 PM) *
bak x man nerdesin adam sefil diyo bana hakaret manasında neden uyarmıyosun

Senin hakaret içeren iletilerine cevap veriyorum ama..
Beni Yahudi olarak suçlamana aldırış etmezdim ama, senin Yahudi kelimesinden ne anladığını biliyorum.
Herkes biliyor..

Seni gidi terbiyesiz ahlaksız zebani seni...

Şeriatcı görüşlerin ve yaptığın hakaretlerle sen bir sapıksın..

HACI
ufuk
teker teker gelin küçük kafirler minik böcekler(uc uc böceği)smile.gif hepinizi ezmeye muktedirim....zekanız belli bi seviyede ama aklınız maymununki gibi ikisini karıştırma at hırsızısmile.gif.... bu cümleler gayet temiz küfürsüz sansürlemeyin hemen
ATSIZCI
Ben yüzde yüz Türkmenim..
Sapına kadar hem de...

Sende garanti Arap kanı karışıktır..

Sefil zebani seni....

HACI

Sayın HACI,

Bu şeriatçı köpekler Türklere dair her şeyden nefret ederler. \"Türk\" dedince moralleri bozulur bu bedevi köpeklerinin...Türk\'e karşı alerjileri var bunların.

Bu köpekleri memnun etmeniz için 9 yaşındaki bir çocuğun üstüne yatmayı eleştirmeyeceksiniz, kadınları çuvala sokacaksınız, arapça konuşacaksınız, amerikan iti fethullahı öveceksiniz. Anca o zaman memnun edersiniz onları...

Bence de bu ufuk denen zatın kanında fazlasıyla araplık var.
FreeWill
QUOTE(ufuk @ Sep 17 2007, 10:41 PM) *
ben osmanlı türküyüm senin gibi kıçı kırık cumhuriyet türkü değil rezil ettiniz bizi dünyaya 80 senede türk parasını temizlik için kullanıcaklardı nerdeyse akp geldide kurtardı sizi..

O kadar cok seriat hasreti cekiyorsan anani da alip gidersin Iran'a, Suudi'ye!
Takunyali susamuru seni!
Macchiato
QUOTE(ATSIZCI @ Sep 18 2007, 12:18 AM) *
Sayın HACI,

Bu şeriatçı köpekler Türklere dair her şeyden nefret ederler. \"Türk\" dedince moralleri bozulur bu bedevi köpeklerinin...Türk\'e karşı alerjileri var bunların.

Bence de bu ufuk denen zatın kanında fazlasıyla araplık var.

evet kesinlikle türk kanı taşısa süper bi kişilik olup böyle saçma şeyler konuşmazdı.

mücadelemizi türk kanı taşımayanları yok ederek yada tıbben mümkün mü bilmiyorum tamamen kanlarını değiştirerek yapmalıyız.
Divane
Mücadelemizi Nasıl Yapmalıyız?
............................
sen / siz neyin mücadelesini yapıyorsunuz ki ?

bir düşünceye karşı olmak , mücadele etmek demek değildir ki !!

alternatifinin ne senin ??

getir elindekini avcundakini !

beğenmediğinden daha iyi ise neden kabul etmeyelim ki ?

seçenek sunabiliyor musun ??

yoksa sende,

yarımı ellemekten,tümü bölmekten korkan pipiriklerden misin ?

sorun şu !!

neye karşı değil,ne için mücadele yapıyorsunuz !!
FreeWill
QUOTE(Macchiato @ Sep 17 2007, 10:58 PM) *
evet kesinlikle türk kanı taşısa süper bi kişilik olup böyle saçma şeyler konuşmazdı.

mücadelemizi türk kanı taşımayanları yok ederek yada tıbben mümkün mü bilmiyorum tamamen kanlarını değiştirerek yapmalıyız.

Once insan olalim! Insan!!!!!!

Ondan sonra Turk mu olucaz, cerkez mi, arap mi, kurt mu, ateist mi, musluman mi her ne olacaksak olalim!!

Turk kani tasimayanlari yok edecekmis!
Zihniyete bak! Insan kani ile beslenen ideolojilerden, fasist, irkci diktatorlerden ne farkin kaldi simdi senin?

Birisiyle ugrasirken, otekisi cikiyor ortaya!
Macchiato
QUOTE(FreeWill @ Sep 18 2007, 01:09 AM) *
Once insan olalim! Insan!!!!!!

Ondan sonra Turk mu olucaz, cerkez mi, arap mi, kurt mu, ateist mi, musluman mi her ne olacaksak olalim!!

Turk kani tasimayanlari yok edecekmis!
Zihniyete bak! Insan kani ile beslenen ideolojilerden, fasist, irkci diktatorlerden ne farkin kaldi simdi senin?

Birisiyle ugrasirken, otekisi cikiyor ortaya!

smile.gif sayın freewill cin gibisiniz maşallah ırkçı bir faşisti hemen tanıyorsunuz , bişey kaçmıyor sizden

eee forumda ırkçılıkta yasak atılırım ben artık ırkçılıktan smile.gif
ATSIZCI

Arap afyonunu içenlerin kanına arap kanı karışmış demektir. Tıpkı nikotin gibi. Artık bağımlıdır.

Ha, tedavisi yok mu ? VAR elbette; Milli benlik, Tarih ve Kültür Bilinci, Öz güven duygusu, vs.

Bana sorarsanız ufuk adlı kullanıcının tedavisine de imkan yok. Çünkü onun halis mulis arap kanı taşıdığını tahmin etmekteyim. Takdir edersiniz ki bunun tıbben bir tedavisi yoktur.

Ayrıca Türk kanı taşımayanları yok etmek gibi bir niyetim veya planım da yok. Sadece benden uzak olsunlar yeter. Uzak olmazlarsa uzak etmeye çalışırım. Her bakımdan; Fiziksel veya ideolojik...

Ben kendi kanımı korumaya bakarım.
haci
QUOTE(Divane @ Sep 18 2007, 12:07 AM) *
Mücadelemizi Nasıl Yapmalıyız?
............................
sen / siz neyin mücadelesini yapıyorsunuz ki ?

bir düşünceye karşı olmak , mücadele etmek demek değildir ki !!

alternatifinin ne senin ??

getir elindekini avcundakini !

beğenmediğinden daha iyi ise neden kabul etmeyelim ki ?

seçenek sunabiliyor musun ??
yoksa sende,

yarımı ellemekten,tümü bölmekten korkan pipiriklerden misin ?
sorun şu !!

neye karşı değil,ne için mücadele yapıyorsunuz !!

İlkel bir inanca alternatif getirmek zorunda değiliz..
Biz bir düşünceye karşı değiliz.
Sapık, bağnaz, antik bir inanca, İslam'a karşıyız..

Evet..
Ben seçenek sunabiliyorum..
İslam'dan ve bütün dinlerden uzak durun..
Bu benim seçeneğim..

Alternatif getirmeme gerek yok..
İslam'ın alternatifi olmayabilir..
Çünkü O'nun alternatifleri de O'nun gibi pisliktir...

HACI
hallac
sayın kutsalyaratik enselendi
şimdi de sayın mac...
tek tek enseleniyoruz. örgüt çöktü çökecek:)smile.gif
Pante
Bu tür anlayış değişikliklerini ilkesizliğe mi vermek gerekir yoksa ruh haline mi?
Acaba mübarek Ramazan-ı Şerif'in duygu çoşkusundan mı etkilendi de Hacı'nın bakış açısında böyle bir değişim ortaya çıktı? rolleyes.gif

Yoksa Hacı'nın kafasında yeni bir çizgi, yeni bir strateji mi var da bunun yoklamasını yapıyor?

Elbette doğru olan başlık yazısındaki anlayış ve mücadele şeklidir.
Don Kişot gibi yeldeğirmenlerine saldırmanın, yıkma-yoketme planları içinde olmanın mantığı var mı?
Daha sanal bir site olarak kendimizi korumaktan acizken ve böyle yeraltına atılmış gibiyken bir de İslam'ı yıkma amacı içinde mi olunacaktı?
Ateistlerin, agnostiklerin, deist, panteist ve panenteistlerin hatta Alevilerin ve diğer azınlıkların öncelikli amacı, İslam'ın hoşgörüsüz, anlayışsız tavrı ve uygulamaları karşısında gerçek anlamda demokrasi, özgürlük ve laiklik ortamını elde etmek olmalıdır.
Bunun yolu da birlikten, güçleri birleştirmekten geçer.
Aynı amaç ve doğrultudaki dinlerden özgür sitenin yazar ve katılımcılarına koyun, yöneticilerine ise sapık demekten değil.

Bu kalın yazdığım yazı ile ilgili başlığı tesadüfen bu akşam okudum ve şok oldum.
Hacının önce bu kişisel kin ve nefretlerden sıyrılması, başka bir sitenin adminiyle olan sorunundan dolayı tüm katılımcılarına ve yazarlarına hakaret anlayışından kurtulması gerekiyor.
Bu konuda Hacı'nın bir özür borcu var.
O sitenin kurucusu adminiyle olan sorunu beni ilgillendirmez.
Ama manipülasyon ve kasıtlı olarak yazılarının o kurucu admin tarafından silindiğini ispatlasın. O kurucu admini sitenin Disiplin Kurulunda yargılamayı ve hakediyorsa gereken uzaklaştırma cezasını vermeyi o kurulun başkanı olarak taahhüt ediyorum. Bunu başaramazsam o kuruldan derhal istifa ederim.
Bir yıldan bu yana kurulun başındayım, tek bir hatalı, haksız kararını yazın, yine istifaya hazırım. İtiraz kurulun varlığına ise site içi demokrasi, adalet sitenin kurucu adminine mi bırakılmalıydı? diye sorarım.

O sitede de, bu sitede de uzun zamandan beri yazıyorum. Hangi yanlışlığımı, hangi kötü tavrımı gördünüz ki beni ve tüm katılımcıları koyun ya da sapık yerine koyabilme haddinde ve hakkında olabiliyorsunuz Sn. Hacı?

Ruh hali insanlarda zaman zaman istenmedik yazıları yazdırabilir ve bir daha kontrol etmeden gönder tuşuna bastırabilir elbette. Ama erdem, aradan zaman geçip de kafalar durulduğunda özür dilemeyi gerektirir. Bekliyoruz Sn. Hacı..

Macchiato
QUOTE(hallac @ Sep 18 2007, 01:18 AM) *
sayın kutsalyaratik enselendi
şimdi de sayın mac...
tek tek enseleniyoruz. örgüt çöktü çökecek:)smile.gif

hallaç abi atılırsakta yüce ırkımız sağolsun , haklı mücadelemizde başarılar diliyorum abi
Divane
QUOTE(haci @ Sep 18 2007, 12:17 AM) *
İlkel bir inanca alternatif getirmek zorunda değiliz..
Biz bir düşünceye karşı değiliz.
Sapık, bağnaz, antik bir inanca, İslam'a karşıyız..

Evet..
Ben seçenek sunabiliyorum..
İslam'dan ve bütün dinlerden uzak durun..
Bu benim seçeneğim..

Alternatif getirmeme gerek yok..
İslam'ın alternatifi olmayabilir..
Çünkü O'nun alternatifleri de O'nun gibi pisliktir...

HACI

"aha daha iyisi " diyeceksin !!

yada susuacaksın !!
FreeWill
QUOTE(Macchiato @ Sep 17 2007, 11:15 PM) *
smile.gif sayın freewill cin gibisiniz maşallah ırkçı bir faşisti hemen tanıyorsunuz , bişey kaçmıyor sizden

eee forumda ırkçılıkta yasak atılırım ben artık ırkçılıktan smile.gif

Bu forumda kimse irkcilik yapamaz. Bu forum insan olan herkese aciktir!
Irki, kokeni, milliyeti farkli diye insanlarin kanini dokmeyi savunan bir zihniyet, ateistforum'un ozgurlugnden yararlanarak burada yazamaz.
Bu tutumuzu surdurdugunuz takdirde sizi forumdan uzaklastirmakta hic tereddut etmeyecegimden emin olabilirsiniz!
haci
QUOTE(Divane @ Sep 18 2007, 12:20 AM) *
"aha daha iyisi " diyeceksin !!

yada susuacaksın !!

Aha daha iyisi budur diyoruz..
Haykırıyoruz..

Ama çığlıklarımız sağır kulaklara düşüyor..

HACI
haci
Atedipan

Benim kimseye karşı kin ve nefretim yoktur.
Asla olmamıştır..

Ben elbette sinirlerinim..
Ama kin beslemem..

Bu konuyu biraz açar mısın?

Benim için sürpriz oldu..
Acaba bilmeden bir hata mı yaptım?

HACI
Divane
QUOTE(haci @ Sep 18 2007, 12:25 AM) *
Aha daha iyisi budur diyoruz..

HACI

Ateizm mi ??

kejh kejh kejh smile.gif
Divane
QUOTE(haci @ Sep 18 2007, 12:27 AM) *
Atedipan

Benim kimseye karşı kin ve nefretim yoktur.
Asla olmamıştır..

HACI

Hz.Muhammed den nefret ettiğin yalan mı ?
Fuzûlî
Birbirinize sallayıp hakaret edeceğinize nasıl bir arada yaşarız onun yollarını arayalım birlikte.
Birbirinize sallayarak kin ve düşmanlığı körüklersiniz ancak.

Ben bir başlık açtım. Buyrun oraya davet ediyorum.
Herkes Edebli olursa iyi bir tartışma yürütürüz.
VE nerelerde uzlaşıp nerelerde uzlaşamadığımız görmüş oluruz.
Macchiato
QUOTE(FreeWill @ Sep 18 2007, 01:23 AM) *
Bu forumda kimse irkcilik yapamaz. Bu forum insan olan herkese aciktir!

bellii bellii

sizin gibi cin yöneticiler ve atsızcı gibi nadide anti ırkçı üyeler olduğu sürece bu forumda kimse ırkçılık yapamaz smile.gif bir sıçradım iki sıçradım sonunda yakalandım işte.

yaf freewill iyi misiniz ? dalga mı geçiyorsunuz ? benden önce ırkçılık yapılmış adam türk kanı taşımıyor arap kanı taşıyor demiş ben de ona kızıp cevap verdim yani bundan öncekilerin farkına varmıyorsunuz benim yazdığımı mı ciddiye alıyorsunuz tebrik ederim valla pess

ne acı.
hacı.
haci
QUOTE(Divane @ Sep 18 2007, 12:29 AM) *
Hz.Muhammed den nefret ettiğin yalan mı ?

Bu en büyük yalan...
Muhammed benim kahramanlarımdan birdir.
Muhammed hakkındaki yorumlarımın tümünü biliyor musun?
Bazıları seni şoke edebilir..

HACI
Divane
Sütlükahve;

Türk sadece bir milletin adı değil,
Türk bütün adamların birliğidir.
Ey birbirine diş bileyen yığınlar,
Ey yığın yığın insan gafletleri
Yırtılsın gözlerdeki gafletten perde,
Hakikat nerede?

Ne Mutlu Türk üm diyen !!!
Divane
QUOTE(haci @ Sep 18 2007, 12:33 AM) *
Bu en büyük yalan...
Muhammed benim kahramanlarımdan birdir.
Muhammed hakkındaki yorumlarımın tümünü biliyor musun?
Bazıları seni şoke edebilir..

HACI

vallah ,müslümanlardan derğil,islamdan nefret etiğini defealarca yazdın !!

Orhunca.
Pante
"Pante" nickimin bir başkası tarafından kullanıldığı duyumu ile google'da arama yaparken nickimin ateizm.org'da geçtiği bir başlığa tesadüf ettim. Ve aşağıdaki linki okuduğumda bahsettiğim yazınızı okudum.

http://forum.ateizm.org/index.php?showtopic=7516&st=0

O dönem işlerim nedeniyle aktif olamadığımdan bu başlığı okuyamamışım herhalde.
O başlığı güncelleyip yanıt vermek yerine bu başlık altında sizden bir açıklama istedim.
Şimdi sorum şu:
Aynı ruh halinde misiniz?
TD'nin katılımcıları, yazarları bir koyun, yöneticileri ise sapık mıdır size göre?
hallac
Öncelikle bu başlıkta bir kaç alıntı yaptım ülıntılar içinde sayın ufuk'tan bi alıntı yapmadım..
Sayın hacı iddialı bir başlık açmış. Ama büyük lokma ye büyük laf yeme söznü hemencecik kanıtlayarak, girişdeki sözlerinin hiç de gerçekçi olmadığını göstermiş...
QUOTE(haci @ Sep 16 2007, 01:36 AM) *
Ama onları savunurken karşı tarafı yok etmeye çalışmamalıyız..
Çünkü karşı görüşü ezmek, yok etmek demek, dayatmak demektir. Bu da faşizmdir,veya komünizmdir..
...
Esas amacımız onu tımar etmektir..

QUOTE(haci @ Sep 17 2007, 09:26 PM) *
...
Belki sizi biraz tımar edebilir ve yapacağınız ahlaksızlıkları, hırsızlıkları önler veya azaltırız..
Belki bizim sayemizde fakir ve düşkün Müslüman'lara, Müslüman orospu ve ibnelere yardım edersiniz..
...
Ne kadar bağnaz ve ahlaksız olduğun bu iletinden belli oluyor..
Sizi gidi gafil zebaniler sizi..

ahlak ateistlere özgüdür. bi müslümanın ahlakı olamaz değilmi. BU forumda yazan tüm ateistler 7 kuşaktır ateist ya hiçbirinin annesi babası müslüman deel. hepszi ateist. Ucuz laflar söyleniyor. bir din böyle tımar edilmez. öncelikle tımarı eline alanların tımar edilmesi gerekiyor.

QUOTE(FreeWill @ Sep 16 2007, 10:00 PM) *
Ben itiraf ediyorum, bazen ipin ucunu kacirdigimin farkindayim.
Yazmamam gereken seyleri yaziyorum ve gonderip gondermemekte tereddut ediyorum.

yine güzel bir zeleştiri. ama insan özeleştirisini bir kaç yazı sonra yalanlamamalı ya...

QUOTE(FreeWill @ Sep 18 2007, 12:56 AM) *
O kadar cok seriat hasreti cekiyorsan anani da alip gidersin Iran'a, Suudi'ye!
Takunyali susamuru seni!

RTE söylediğinde burda ne fırtınalar koparılmıştı. Ne oldu biz de RTE'leştik nede olsa terk etmiş olsakta kökenimiz aynı değil mi...

QUOTE(ATSIZCI @ Sep 18 2007, 12:05 AM) *
Sen bir zavvalısın.
Kendi dinini bile doğru dürüst bilmeyen sefil bir müslosun.

QUOTE(ATSIZCI @ Sep 18 2007, 12:18 AM) *
Sayın HACI, Bu şeriatçı köpekler

lütfen mod arkadaşlardan bna burada hakaret değil bir 'tespit olduğunu' nedenleri ile birlikte anlatmalarını istilyorum.
saygılarımla
haci
QUOTE(Divane @ Sep 18 2007, 12:35 AM) *
vallah ,müslümanlardan derğil,islamdan nefret etiğini defealarca yazdın !!

Orhunca.

İslam'dan nefret etmem, Muhammed'den nefret etmem demek değil..
Değil mi benim kafasız forumdaşım..

HACI
Divane
QUOTE(haci @ Sep 18 2007, 12:37 AM) *
İslam'dan nefret etmem, Muhammed'den nefret etmem demek değil..
Değil mi benim kafasız forumdaşım..

HACI

çok seviyorum Hz.Muhammed i !!
haci
Seviyorum demedim..
Onun değerini kabul ediyorum dedim..

HACI
Divane
QUOTE(haci @ Sep 18 2007, 12:40 AM) *
Seviyorum demedim..
Onun değerini kabul ediyorum dedim..

HACI

O da güzel..

GFüzel adfammış Hz.Muhammed..

vesselam smile.gif
FreeWill
Bu forumda bir cok ateist uye tarafindan "arap usagi, arap kici yalayicisi, arap yalakasi, araplasmis, arap bilmemnesi" gibi terimler kullanildi. Ve yeri geldiginde daha da kullanilacagindan hic suphem yok. Ancak bu soylemlerin hicbirinde bir irk olarak asagilama soz konusu degildir. Burasi ateistforum, genelde tum dinler olmak uzere ozelde Islam dini uzerine tartisilir. Sitenin kurulus amaci budur.

Islam bir arap dinidir, arap kulturu Islam ile sekillenmistir. Bugun Islam'in coreklendigi ve pratik uygulamasina basladigi her cografya arap kulturunu yerlestirir, toplumun kendin ozgu deger yargilari, kulturel yapisi yerini araplasmaya birakir. Bu baglamda biz buna hakli olarak "araplasmak" deriz. Buradaki kasit bir irk olarak asagilamak degildir.
haci
QUOTE(Divane @ Sep 18 2007, 12:43 AM) *
O da güzel..

GFüzel adfammış Hz.Muhammed..

vesselam smile.gif

Muhammed müthiş bir adammış..
Her sapık ve inançları peşinde koşanlar gibi..
Hitler gibi..

Muhammed sapıkların ilki imiş..

Ben başarılarından dolayı Muhammed'in gücünü kabul ediyorum..

Ayrıca ilk ateistlerden biri olduğunu da biliyorum..

Keeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhhhhhhh

HACI
Divane
QUOTE(haci @ Sep 18 2007, 12:47 AM) *
Ayrıca ilk ateistlerden biri olduğunu da biliyorum..

Keeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhhhhhhh

HACI

Asla !!

Hz.Muhammed ateist,tiwist tiwist değildi..

neden biliyormusun ??

çünkü o zeki bir insandı smile.gif
Fuzûlî
Vermiş olduğunuz mücadele, yani bu baş döndürücü performansınız takdire şâyan.
Ateist, müslüman Hepinizi tebrik ederim.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.