Jump to content

DARK TEMPLAR

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    79
  • Katılım

  • Son ziyaret

DARK TEMPLAR kullanıcısının paylaşımları

  1. DARK TEMPLAR

    Dünya'nın Şeklini Tartışmak

    arkadaşım asıl sizin utanmanız gerekir.her şeyin tesadüfen oluştuğu gibi deli saçması bir fikre inanıyorsunuz daha ben ne deyim size.bütün insanlar dünyaya tesadüfen geldi.1400 yıl önce milletin işi gücü yok kitap yazacak hemde böyle bir kitap.o zaman ki zeka seviyesiyle.o zamanki şartlarla.yoksa kur-anı kerim demi yazılmadı tesadüfen mi oluştu ?
  2. DARK TEMPLAR

    lütfen yardım.

    sadece müslümanlar cennete girmeyecekki allaha,meleklerine,kitaplarına,peygamberlerine ve son güne inanan herkes cennete girecek. Bakara Sûresinin 62. âyet-i ''Şüphesiz o kimseler ki iman etmiştirler, bir de o kimseler ki Yahudi olmuşturlar, ayrıca Hristiyanlar ve Sâbiîler; (bunlardan) her kim Allâh'a ve o son güne inanmış, salih bir amel de işlemişse; onlar için Rableri nezdinde ecirleri vardır. Onlar üzerine hiçbir korku yoktur ve ancak onlar mahzun olmayacaklardır.'' Nisa Sûresi 136 ''Her kim Allâh'ı, Meleklerini, Kitaplarını, Peygamberlerini ve o son günü inkâr ederse, muhakkak ki o,(d
  3. DARK TEMPLAR

    ALLAH'IN VARLIĞI

    o zaman bizde bir ara dışkıydık öyle mi çok ayıp tesadüfe biraz saygın olsun
  4. DARK TEMPLAR

    ALLAH'IN VARLIĞI

    rica ederim kardeşim.keşke diğer arkadaşlarımızda bazı şeyleri anlayabilse onlar içinde çok hayırlı olur.
  5. DARK TEMPLAR

    ALLAH'IN VARLIĞI

    İçine dışkı koyduğu bir canlı derken ? yahu bırakın bunları zaten hepimiz birer tesadüf değil miyiz bu kadarcık kusurda oluversin yani tesadüfe dua edinde daha fazla kusurumuz olmamış
  6. DARK TEMPLAR

    lütfen yardım.

    tabiki tesadüf evren tesadüf,dünya tesadüf,insan tesadüf,hayvan tesadüf aklımıza gelebilecek her şey tesadüf
  7. DARK TEMPLAR

    lütfen yardım.

    hatalı ve tesadüfen olmuş evrende olduğu gibi insan vücudunda da mükemmel bir düzen ve uyum var.
  8. DARK TEMPLAR

    lütfen yardım.

    bu konuda benden daha bilgili olduğunu söyleyebilirsin ama video daki tıp doçentindende iyiyim dersen sadece gülerim sana.
  9. DARK TEMPLAR

    ALLAH'IN VARLIĞI

    allahın varlığıyla ilgili şu videoyuda göstermek istiyorum. "Biz insanı en güzel biçimde yarattık" (Tin suresi, 4)
  10. DARK TEMPLAR

    lütfen yardım.

    kardeş bak sana şimdi tesadüfler zincirini göstereceğim insanın kusursuz bir biçimde nasıl oluştuğunun göstergesi.evrenin ve insanların tesadüfen olduğuna inanmaya devam edin siz. "Biz insanı en güzel biçimde yarattık" (Tin suresi, 4)
  11. DARK TEMPLAR

    ALLAH'IN VARLIĞI

    şurdaki soru ve cevabı kafandaki soru işaretini silmene yardımcı olabilir http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/kuran-atalari-uyarilmis-bir-topluma-mi-geldi-uyarilmamis-bir-topluma-mi.html
  12. DARK TEMPLAR

    Dünya'nın Şeklini Tartışmak

    Enbiya/33 Geceyi, gündüzü, Güneşi ve Ayı yaratan da Odur. Bunların herbiri bir yörüngede yüzmektedir. Yasin/40 Ne Güneş Aya yetişir, ne gece gündüzü geçer. Hepsi bir yörüngede yüzer, gider. Bu ayetleri Türkçe bir mealden aldım. Mealde Enbiya/33 ayetinin altına düşülen dip not aynen şöyle: Sadece iki gök cismi sayıldığı halde, ikiden fazla şeyler için kullanılan bir fiil kipiyle, bütün bunların ayrı bir yörüngede yüzdüğü bildirilmiştir. Bundan da, Güneş ve Ay ile birlikte, bütün gökcisimlerinin kendilerine özgü birer yörüngede hareket halinde bulundukları anlamı çıkarılabilir. Aslında En
  13. DARK TEMPLAR

    Dünya'nın Şeklini Tartışmak

    Yasin/40 Ne Güneş Aya yetişir, ne gece gündüzü geçer. Hepsi bir yörüngede yüzer, gider. ne gece gündüzü geçer derken bence gece ve gündüzün sırayla oluştuğundan bahsediyor.yani birbirlerini takip ediyorlar,geçmiyorlar.
  14. DARK TEMPLAR

    Dünya'nın Şeklini Tartışmak

    dünyanın güneşin etrafında döndüğünü belirten bir ayet yok.dolaylı olarak bu anlam çıkarılabiliyor.yada dünyanın yörüngesini direk belirten bir ayet yok.sadece dünyanın,güneşin ve ayın bir yörüngede döndüğü belirtiliyor.
  15. DARK TEMPLAR

    ALLAH'IN VARLIĞI

    katalan ne diyorsun ne içtin sabah sabah ? yazdığım gayet açık açlık içinde sefalet çeken insanlardan,hastalıklardan bahsediyor.ayetin yorumlamasına bakarsan görebilirsin.onuda altında verdim.illaki afrika diye belirtmesi mi gerekiyor ?
  16. DARK TEMPLAR

    ALLAH'IN VARLIĞI

    kafir olanın cennete gideceğini kim söyledi ?
  17. DARK TEMPLAR

    kurandaki müslüman kamil insandır

    kesinlikle katılıyorum bedreddin bey haklısınız.
  18. DARK TEMPLAR

    Dünya'nın Şeklini Tartışmak

    kardeş bak sana dünyanın ve güneşin belirli bir yörüngede döndüğüne dair ayetler göstereceğim.kur-anı yazan adam(haşa)o zamanlar nerden biliyordu dünyanın ve güneşin belirli bir yörüngede döndüğünü.yazan adam çok çok zekiymiş yada sıkmış tutmuş demi Enbiya/33 Geceyi, gündüzü, Güneşi ve Ayı yaratan da Odur. Bunların herbiri bir yörüngede yüzmektedir. Yasin/40 Ne Güneş Aya yetişir, ne gece gündüzü geçer. Hepsi bir yörüngede yüzer, gider.
  19. DARK TEMPLAR

    kurandaki müslüman kamil insandır

    müslüman olsak bile kur-an ın yapmamızı istediği çoğu şeyi yerine getirmiyoruz.şuan daha kamil insan olma seviyesinde değiliz.
  20. DARK TEMPLAR

    ALLAH'IN VARLIĞI

    bu mesajımı destekleyecek ayet aşağıdadır Muhakkak ki biz sizi korkuyla, açlıkla ve mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. O sabredenleri müjdele! Onlar ki, başlarına bir musibet geldiği zaman: Biz Allaha aidiz ve sonunda Ona döneceğiz. derler. (Bakara 155-156) Muhakkak ki biz sizi korkuyla imtihan edeceğiz Hazin tefsirinde beyan buyrulduğuna göre bu ayet-i kerimede geçen korkudan murad, düşman korkusudur. İmam Şafi ise bu korkunun Allah korkusu olduğunu beyan buyurmuştur. İkinci imtihan açlık iledir. Yine Hazin tefsirinin beyanına göre buradaki açlık, kıtlıklard
  21. DARK TEMPLAR

    ALLAH'IN VARLIĞI

    hatırlıyorum böyle bir ayeti yarın atacağım şimdi araştıracak halim kalmadı.
  22. DARK TEMPLAR

    ALLAH'IN VARLIĞI

    kendin bilirsin ateist çocuk ben senin adına karar veremem
  23. DARK TEMPLAR

    ALLAH'IN VARLIĞI

    o kadar cevap yazdım ki aklım karıştı.hangi mesajıma taktın
  24. DARK TEMPLAR

    ALLAH'IN VARLIĞI

    arkadaşım örnek vererek bazı şeyleri açıklamaya çalışıyorum.ben ne yapsam boşuna zaten.ben keşke allahın beni sabancının oğlu olarak test etseydi diyormuyum ?.oh herşey keyif olurdu değil mi ? ben durumumdan şikayetçimiyim ? ben asla afrikadaki insanlarla ve çocuklarla dalga geçmem geçtirmem.ortamı yumuşatmaya çalışıyoruz olmuyor.sen öbür dünyanın nasıl bir yer olduğunu biliyormusun ? oraya gittiğimzde belkide bu dünyayı hiç hatırlamayacağız.hatırlasak bile mesela sen diyeceksin ki keşke allah beni afrikaya gönderseydide ordada dinle uğraşamasaydım ve cennete gitseydim diyeceksin.önce kendi vi
  25. DARK TEMPLAR

    ALLAH'IN VARLIĞI

    aklı kullanmak var kullanmak var.ama hata ediyorsun dostum gidişin hayra alamet değil.inşallah doğru yolu bulana kadar öbür dünya ile tanışmak zorunda kalmazsın sonra geri dönüşü olmaz bu işin.
×
×
  • Yeni Oluştur...