Jump to content

Baskoylu

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Baskoylu kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. On 15.05.2018 at 12:25, Kemalist Fedai yazdı:

    Birisi çıkıp faşistim ya da Naziyim dese hemen topa tutulur, toplum tarafından dışlanır. Ama komünistim ya da sosyalistim deyince kimse bir şey demiyor, herkes normal karşılıyor.

     

    Komünistlerin, sosyalistlerin, Marksistlerin-artık her ne haltsa-yaptıklarının DAEŞ'ten ne farkı var? Komünistlerin katliam rekorunu geçebilmiş bir başka siyasi grup var mı?

     

    Lenin, Stalin, Mao gibi sapıkları, diktatörleri, katilleri savunmak suç sayılmıyorsa Hitler'i ya da Mussolini'yi savunmak da suç sayılmamalı.

     

    Bu uye arkadasimiz istemeden bazi gercekleri kendisine gore aciklamis, Yani ben Irkciyim ve Milliyetciyim, ayni zamanda Irkciligin ve Milliyetciligin sahip oldugu kimlik FASIST DIKTATORLUKTUR fasist diktatorlugun sembolu olan Hitler`i, Mussolini`yi ve Ataturk`u savunmak suc sayilmamali diyor!!

    Bunu savunurken, Lenin, Stalin ve Mao`yu orneklendirerek soylemis, Kendisine gore Lenin, Stalin ve Mao Gibi Diktator!! Sapik!! ve Katil!!

    Hatta ve Hatta Bunlarin Katliam Rekorunu tarihte hic bir yapilanma kirmamismis!!

    Bu arkadasimiz tarihi okumus ve incelemis olsaydi, tarafsiz iyi bir arastirmaci olmus olsaydi, boylesi bir yorum yapabilirmiydi? Elbette hayir.

    Ama sahip olmus oldugu kimligi savunurken, karsisinda dusman  gorudugu sistemin onder ve liderlerini de karalamasi gerekir, yok degilse baskalarinin yorumlarina gerek duymadan kendi kendini mahkum etmis olur....

     

    Saygi ve Insani Sevgilerimle

  2. Saygideger Dostlar

     

    Oncelikle herkese merhaba,

     

    2 gun once 

    Baslikli yaziyi internete bazi arastirmalar sonucu okudum, Daha once uye oldugum bu foruma bazi ozel sebeplerden dolayi girmedim.
    Fakat yukaridaki KEMALIZM FASIZIMDIR TAVANARASI baslik altindaki yaziyi okuduktan sonra, bolum bolum Kemalizmin neye ve kime hizmet ettigini aciklamak icin baslangic yaptim.
    Baslik altinda yorumlarimi yazmak icin tekrar girdigimde, Malesef Yonetici dostlar tarafindan kaldirildigini veya kapatildigini gordum!!!
     
    Elbette Bizlere ters dusen, sevmedigimiz veya benimsemedigimiz fikir ve dusuncelere tepkilerimiz olabilir. Tepkilerimiz yapici ve egitici olmasi icin kinayi, nefret, intikam ve oc alma gibi bir yaklasimla degil, bilimsel olarak tarihi kaynaklarla yola cikmak, incitmeden kirmadan ve yikici olmadan, kulaktan duyma veya olmiyan bir seyi var gostermeye calisip yanlislari ve olumsuzluklari dogru ve hakli gostermek INSANLIGIN AYIBI olsa gerek.
     
    Bizler kendimizi farkli dusuncelerde gormeye calisiriz veya farkli dusuncelerle ozgurlukleri arariz, Irkcisi, Milliyetcisi, Dincisi, Sosyalist ve Sosyal Demokratlarin ortak birlestigi nokta DEMOKRASI sistemdir, Herkesin demokrasisi, demokrasiyi kavradigi kadar ile sinirlidir.
    12 Eylul Askeri Fasist Cuntanin Mimari Kenan Evren Der Spiegel Muhabiri ile yaptigi reportajda, TURKIYE SIMDI EN IYI DEMOKRASI ILE YONELTILMEKTEDIR demesi de sozum ona bir demokrasi anlayisidir...
     
    Cok Tanrili ve Tek Tanrili Dinleri alt edebilecek, Cennet Hevesini, Cehennem Korkusunu Aklin Yolu Ile elinin tersi ile iterek cesaret ve yurege sahip olanlar, Kendi tabularinin yanlisliklarini ve hatalarini da kabul edebilecek cesaret ve yurege sahip olmalari gerektigine inaniyorum....
     
    Basin, Fikir ve Dusunce ozgurlugun olmadigi yerde Demokrasiden soz edilemez.
     
    Saygi ve Insani Sevgilerimle
×
×
  • Yeni Oluştur...