Kıtipiyoz 0 Aralık 6, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 6, 2009 gönderildi (düzenlendi) Bana bak! Hoca Biz ne asker olabiliriz. Ne de polis İyi çocuk bile, olamayız. BİZ!!! Her çocuk gibi sancılıdır. Yolculuğumuz Ve dakikasında Belirir, yazgımız Bedenimizi saran pejmürde kumaşın soğukluğuyla Avutur yüreğimizi Çorak bir göğüs Nasırlı bir el 3 yaşında başlar Ana dayağı 5 yaşında Baba kemeri 7 yaşında Hoca tokadı Derken, Hayat okulunda yaş olmuş 14 Mezuniyet neşesi sarar yüreğimizi Ve doldurmaya Az kalmıştır vademizi Çok yaşamayız biz Öyle aç gözlüde değiliz Ha!! 20 dedin mi gitmesini biliriz Tıpış tıpış... Aramızda aç gözlülerimiz de yok değil inat eder bu yazgıya dikkafalı pezevenk Oysa vadesini tamamlamamıştır henüz.. çok çok değil Topu topu 5-10 yıl gerisi ölü bir can Yaşaması da gereklidir Bu boktan seriveni Tekrar ve tekrar Var olabilmesi için... sevgiler....( biraz uzun oldu sanırım. ) Aralık 6, 2009 tarihinde Kıtipiyoz tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Arthur S. 0 Aralık 6, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 6, 2009 gönderildi Yok güzel oldu. Link to post Sitelerde Paylaş
insanemektir 0 Aralık 8, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 8, 2009 gönderildi Aşk ekmektir Ekmek aslanın ağzında Sevmek, o ekmeği alabilmektir! Link to post Sitelerde Paylaş
insanemektir 0 Aralık 8, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 8, 2009 gönderildi DÜETTO Bir şarkıydı söylediğimiz Yaşamla ölümden aynı anda söz eden Sevgiyle nefretten İyiyle kötüden Bizim için bestelenen Saflığını yitirmemiş Maddeyi arıyorum ben Şarkımızı çalacağım Bir pikolo yapacağım O maddenin gövdesinden Link to post Sitelerde Paylaş
insanemektir 0 Aralık 8, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 8, 2009 gönderildi Bulutlu bir ekim sabahı... Bir tırtıl uyku sersemi dolaşmakta yeşil bir kaldırımda, sarı parkelerinde yaprakların... Bir şiir daha çıkaracak pastoral abi toprağın rahminden gülün elleriyle... Link to post Sitelerde Paylaş
meiuqer 0 Aralık 8, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 8, 2009 gönderildi Aşırıya kaçmış kadın ağzıdır,bilgenin sesi ve bıçak ile resmiyete dökülmüştür yüzü oradan Okyanuslara Tuzun erişemediği yerde yalan söylenmesede belkide bir rivayettir,teninin bazı hastalara iyi gelmesi sevişmek için birine ihtiyaç duyan aciz kul dedi; bilge kendine ihanet eden ödlek ve bitirilmiş bünyenin üstünde zekası jiletlenen amip artığıda demiş olabilir hepimiz unutkanız hepimiz unutkanız burası unutkan insanlar kokuyor burası kasıklarından delinen kadınlar kokuyor burası leş gibi yüzünüz kokuyor ve bilge bundan çok rahatsız oldu burası leş gibi bilgi kokuyor burası leş gibi bilgenin bu kokudan rahatsız olması kokuyor... Link to post Sitelerde Paylaş
meiuqer 0 Aralık 8, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 8, 2009 gönderildi Gümüş renginde bir peruk taktık gidişine sana meylenmiş her ölümlü tanısa da ayak bileklerini bugün sana giden bütün yolların hepsini üç numaraya vurdum favorileri kısaltma ense natürel olsun abi. Link to post Sitelerde Paylaş
meiuqer 0 Aralık 8, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 8, 2009 gönderildi '' ve ben sana sadece çiçek getirmem bilirsin getirdi mi yanında çiçeksinide getirirdim zapt tutsun diye,'' çiçekçiler,en güzel çiçeklerini çıkarıp bellerinden ateş edecekler put gibi bedenlerimize bam bam bammmm bammmm yıkılacağız iki orospuçocuğu gibi yere sırtımız yerin geçici atmosferi bileklerimize işlenecek göz renklerimizin bandrolleri ardından Descartes belirecek gökte ve son büyük alamet olarak bizim sırtımıza ilikleyecek sevmediğimiz hayvanları örneğin kedi! requiem Link to post Sitelerde Paylaş
insanemektir 0 Aralık 8, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 8, 2009 gönderildi SİGARA İÇMEK ÖLDÜRÜR Senin dudaklarını içmek son fırtını çeker gibi son sigaranın ekrana düşmeden mozaiklenmeden hem de... Büyük bir iştahla soğurmak dişlerimin arasında sıcaklığını... Dilimin tutuşması kül olması bir anda... Sonra gidişin Sonra teknik bir arıza Sonra Van Gölü manzarası ve dahası... Yokluğun, dumansız hava sahası! Link to post Sitelerde Paylaş
insanemektir 0 Aralık 10, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 10, 2009 gönderildi BİTPAZARI bu küçücük çocuğun gözleri kocaman ve masmavi gazete satar sabahları Şişli’de ömrümün tortusu İstanbul, Yeditepe yol bulsam şiirime… bitpazarında daha ucuzadır bu esmer portre Link to post Sitelerde Paylaş
insanemektir 0 Aralık 10, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 10, 2009 gönderildi BAHAR GELİNCE Mağazalar indirim Belediyeler kaldırım yapıyor İnsanlar mağazalara giriyor Kaldırımlara çıkıyor! Link to post Sitelerde Paylaş
insanemektir 0 Aralık 10, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 10, 2009 gönderildi AĞLAMA LEANDROS çağa ayak uyduruyor İstanbul Kızkulesi, viskili varyetelerin hizmetçi kadını şimdi ağlama Leandros, sana göre de bir iş var! Link to post Sitelerde Paylaş
meiuqer 0 Aralık 12, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 12, 2009 gönderildi requıem yine çok hoş yazıyorsun beğenerek okuyorum Yeni farkettim, queen teşekkürler... Link to post Sitelerde Paylaş
meiuqer 0 Aralık 14, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 14, 2009 gönderildi Yanyana gömülen iki ölüyüz seninle arkanı dönerken şu toprağı çekme üstümden ben de üşüyorum neticede... requiem Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts