Tam Forum Görünümü: KOMÜNİSTLER NEDEN ATATÜRKE KARŞI ANTİPATİ DUYUYORLAR
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTCAFE
Sayfalar: 1, 2, 3
R3B3L
komünistler kendilerinden başkalarını sevmeseler insanlık için çalışmazlar; kendi ceplerne çalışırlar!
fatalx59
Komünistler kendinden olmayanı değilde, Komünizm'in gelmesine engel olanı pek sevmez desek. Neyse ben konuyu kendi adıma kapatıyorum. Atatürk'ünüz sizin olsun. wink.gif
Remat
QUOTE(fatalx59 @ Jul 11 2007, 12:02 PM) *
Benim için Haç'ın veya muskanın hiçbir önemi yok. Ama Atatürk için İslam çok önemliydi. Kendi kurduğu düzeni birgün yok edecek olan şeyin İslam olduğunu bile bile İslama karşı çıkmadı. İslam'ın zehirli tohumlarının yeşermesine izin verdi. Verdi de eline çok şey geçti sanki.

Yoksa sizde de şeriat gelecek korkusu falan mı var smile.gif,böyle şeyler hayali şeylerdir,insanları sürekli uyutuyorlar aynı şeylerle.Kuzey Irak'a girersek,ABD bizi İran'a daha kolay yönlendirsin diye muhtemlen medyada bu tarz korku haberleri daha da fazlalaşacak.
QUOTE(fatalx59 @ Jul 11 2007, 12:02 PM) *
TC'nin Laik olmadığını kabul ediyoruz yani. Demokratik olmadığını da biliyoruz. Eee ne kaldı geriye sosyal hukuk devleti.

Tamamen laik değil,diyanete herkesten para ayrılması yanlış mesela,nüfus cüzdanındaki kimlk hanesi vs.

İstiklal Marşı da laik olmadığının göstergesi değildir.O zaman yazılmış bir marşın,o zamanki koşullara uygun olmasından daha doğal ne olabilir ki?
QUOTE(fatalx59 @ Jul 11 2007, 01:50 PM) *
http://tr.wikipedia.org/wiki/Mustafa_Suphi

Bu adamı Atatürkün öldürttüğü söyleniyor. Ne iş?

Kimin öldürttüğü kesin olarak bilinmemektedir.

TKP'yi kim kurdurtmuş smile.gif
fatalx59
Kemal kurdutmuş sonra ne hikmetse hemen kapattırmış. rolleyes.gif
Kudret
Komünistlerin insanlık için falan çalıştığı yoktur. İnsanlık için çalışan insanlara zulmetmez. Bakınız SSCB döneminde ortaasyadaki Türk soydaşlarımıza yaptıklarına sonra insanlıktan bahsediniz. Komünistler zorla insanların malına el koyar.. Herkes mecbur servetini paylaşmaya sanki.. Allah versin...
Blackrock
TKP'nin Atatürk'e bakış açısı gayet nettir. Atatürk bu coğrafyada bir devrim gerçekleştirmiştir ve nereden bakılırsa bakılsın gerçekleştirilen devrim bağımsızlıkçı ve önceye göre ilericidir. Bugün fransız komünistler dahi burjuva liderliğinde yapılmış ve milliyetçi bir zemine oturtulmuş fransız ihtilalini sahiplenirler. Atatürk'ün devrimi bu coğrafya insanının içinden geçmesi gereken bir tarihsel süreci getirmiştir. Peki Atatürk ilkeleri sürdürülmeli midir?

Mesele Atatürk'ü çok sevmek ya da nefret etmek meselesi değildir. Atatürk'ü tarihi rolünü oynamış bir lider olarak kabul etmek ve tarihin seyriyle yapılması gerekenlerle beraber bu devrimlerin üzerine bir şeyler koyabilmektir. Mevcut burjuva devleti bile feodal-aristokrat düzenin ardından edinilmiş bir kazanımdır. Sıra aristokrasiyi yıkan iradenin burjuvaziyi yıkmasına gelmiştir.

Atatürk üzerine spekülasyonların yaratılmasının bir diğer nedeni de Atatürk'ün ulus devletin kuruluşu sırasında tüm coğrafya mensuplarını tek çatı altında bir bütün kılma amacıyla herkese mavi boncuk dağıtmış olmasıdır. Bu gün Atatürk sahip olması gerekenden farklı tariflere sahiptir ne yazık ki... Milliyetçinin ağzındaki Atatürk, yobazın ağzındaki Atatürk, liberalin ağzındaki Atatürk, solcunun ağzındaki Atatürk gibi... TKP Atatürk'ü olduğundan farklı tariflere büründüren ve kendi kafasındaki hayali Atatürk tariflerini bir koz olarak kullanan siyasetlerden farklı olarak Atatürk'ü tarihsel zeminde inceleyerek objektif bir tarif getiriyor o kadar.
Remat
QUOTE(Kudret @ Jul 11 2007, 12:35 PM) *
" Komünizm bu yurdun en büyük düşmanıdır, görüldüğü yerde ezilmelidir." dediği için Atatürk e karşı olabilirler. Bunun dışında Atatürk Türk milliyetçisidir. Komünizm de milliyetçilik yoktur. Bunun için karşı olabilirler...

Bu sözü söylemediğine dair mahkeme kararı çıkartılmıştı,Cengiz Özakıncı ilgileniyordu bununla.

O zaman süle baalım delianlı,Lenin'le yoldaş diye mektuplaşan da Atatürk. tongue.gif
QUOTE(Kudret @ Jul 11 2007, 01:18 PM) *
Komünizm ise bizim Türk soydaşlarımıza işkenceden başka bir halt getirmemiştir.

Buna çok güldüm laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Haklısın birtek bunu getirmiş komünizm.
QUOTE(fatalx59 @ Jul 11 2007, 09:24 PM) *
Kemal kurdutmuş sonra ne hikmetse hemen kapattırmış. rolleyes.gif

Kurdurttuğu kesin de.

M:suphi'yi öldürdüğü şaibeli.
QUOTE(Kudret @ Jul 11 2007, 09:35 PM) *
Komünistlerin insanlık için falan çalıştığı yoktur. İnsanlık için çalışan insanlara zulmetmez. Bakınız SSCB döneminde ortaasyadaki Türk soydaşlarımıza yaptıklarına sonra insanlıktan bahsediniz. Komünistler zorla insanların malına el koyar.. Herkes mecbur servetini paylaşmaya sanki.. Allah versin...

Basit ezberlerle siyaset tartışılmaz.

Sadece komünizm içni değil,bütün ideoloji ve fikirler için geçerlidir ki,uygulamasını yapanların zulmlerini ideolojilere atamazsın,hiçbir ideoloji gidin masum insanları katledin demez.Türk soydaşlarımız tutturmuşsun gidiyorsun,git kökenini araştır,soy ağacı raporunu buraya upload et görelim bakalım saf kan Türklüğünü tongue.gif,şimdi de tutup o Türk Atatürk'ün "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözündeki Türk'tür diye zırvalayıp Atatürk'ü cehaletinize alet etmeyin lütfen.

Yaşayabileceğin kadar malın olsa,paran olsa,güzellik içinde yaşasan,daha fazlasını istiyorsan,

Açgözlü herifin tekisin derim.

Şuan yalılarda oturan soygunculardan farksız.

sevgiler
2pi
merhaba

komünist düşünceyi benimsemiş insanların atatürkü sevmemelerinin en büyük nedeni 12 eylül dür
çünkü 12 eylül türkiyede sol harekete çok derin bir darbe indirmiştir.nerdeyse sol ile ilgili
en ufak broşür barındıranı örgüt sempatizanlığından yıllarca içeri tıkmıştır.
insanların hayatlarını değiştirmiş ülkenin kültür yaşantısına ağır bir darbe indirmiştir,
onlarca insanın yurt dışına çıkmasına sebeb vermiştir
islamın hızla yükselişe geçmesine sebeb olmuş bu gün ülkedeki en üst makamları onlara bırakacak
düzeye gelmişlerdir bilerek veya bilmeyerek fetonun ekmeğine yağ sürülmüştür
aşırı atatürk propagandası insanlarda bıkkınlık yaratmıştır.
kendim yıllar sonra geçmişte ermenilerle ilgili birşeyler olduğunu öğrendim
kenan evren turgut özal dönemlerindeki taraflı ve ağır propagandanın altında ne çıkar
bugünün bilgi bombardımanı gerçekleri görmemizi ve gözlerimizi açmamızı sağlamıştır
80-90 yıllarında ders kitaplarında bu konularla ilgili bir kaç geçiştirme cümlesi dışında bir
şey bulamassın.milli güvenlik milli coğrafya milli tarih gibi tek taraflı ve propagandaya
yönelik bilgilerle insanlar şartlandırılmıştır.buda bugün sağlıklı bir muhalefetin oluşmasına
en büyük engeldir bence

Kendimi 90 kuşağına mensup birisi olarak görmekteyim

saygılar
DeHRi
İstiklal Marşı da laik olmadığının göstergesi değildir

Nasıl yani?
İstiklal marşının neresinde dinin devlet işlerine karışmasına yönelik yada benzeri bir ifade vardır
"hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal" denilince antilaik yada laik olmayan bir ifade ortaya çıkmaz ki
Kudret
Analiz-sentez yöntemi kullanacaksak ben daha etkili olabilirim. Düzgün yazalım lütfen.. Ben insanların mutluluğu için caba harcarım. Ama olaya genel bakmak lazım. Atatürk ün Ne Mutlu Türk üm diyene sözündeki Türk kelimesinin Türk yurttaşı anlamına geldiğini biliyorum bana anlatmayın bunları... Komünistler Türk soydaşlarımıza eziyet etmiştir ve Türk kültürünü yok etmeye çalışmıştır. Atatür defaatle bir gün Türk soydaşlarımızın Rus zulmünden kurtulacağını belirtmiştir. Gücü yeten buyursun komünizm getirsin... Biz Türk alemi olarak komünizme karşıyız ama rus ajanlarını bilemem tabi.. Ya siz ne milliyetçisiniz ne Atatürkçüsünüz kimin için ne adına çalıştığınız belli değil...
Blackrock
Kudret bi s..r git yaw...
DeHRi
Komünistler Türk soydaşlarımıza eziyet etmiştir ve Türk kültürünü yok etmeye çalışmıştır

Bu yapılanların komunizm ile alakası nedir?
Komunizmin kutsal kitabında "türklere eziyet edin" mi yazmaktadır?
Kudret
Dehri; eziyet etmişler mi etmemişler mi sen bana onu söyle? Şimdi dünyadaki komünistlerin hepsi kendine eziyet ediyor. Bakın bir bu komünist devletlere hepsi sefalet içinde yaşıyor...

Blackrock amca senin kafa yine gitti galiba.. Ara sıra kafası gider gelir kusura bakmayın...
DeHRi
Kapitalistlerde dünyanın anasını belliyor
Ne olacak şimdi
New york'ta 2 milyona yakında evsiz varmış orda yaşayan arkadaşımın dediğine göre
Şimdi bu adamlar kapitalizmin safahatını mı sürüyor?
elysions
QUOTE(Can @ Jul 11 2007, 07:30 PM) *
Hem lafı atıyorsun hem de kaçıyorsun, Atatürk'e Türk - İslamcı demeye çalıştın, bi tarafımızla güldük! smile.gif

yoldaş olayı özetlemişsin ya aynen katılıyorum sana
Kudret
Kapitalistler birşey yapmıyor sadece ticaret yapıyor.. Ortadoğudaki sorunları söylüyorsanız ben aynen destekliyorum ordaki savaş politikalarını. Çünkü o bölgeler cehaletin, teröristin yuvası gibi biryerler. Temizlenmesi lazım. Şimdi temizlik işlemi yapılıyor. Bunu size geçenlerde de söyledim ortadoğudaki insanlar kendi hallerine burakılamaz keza bundan sonra gelecek 70 nesilleri mahvolur artı dünyayada büyük zararlar verirler....
Blackrock
Kudret benim kafa ne zaman gidip ne zaman geleceğini biliyor da senin kafa bir türlü gelmiyor nedense.

Ulan sen değil misin amerikancılık bizi geliştirir, güçlü müttefikler yararımıza olur, gelişmiş devletler de sömürüyor deyip hem emperyalizmi hem kapitalizmi aklamaya çalışan? Köpek herif senin müttefik dediğin amerikalılar dünyanın dört bir yanında milletin anasını ağlatıyor. Amerikan ajanı mısın sen? Amerikaya mı hizmet ediyorsun 8 kuşaktan it herif!
DeHRi
Kapitalistler birşey yapmıyor sadece ticaret yapıyor..

di mi smile.gif

Ortadoğudaki sorunları söylüyorsanız ben aynen destekliyorum ordaki savaş politikalarını. Çünkü o bölgeler cehaletin, teröristin yuvası gibi biryerler. Temizlenmesi lazım. Şimdi

De get!!
Ordaki terör neyin eseri?
Remat
QUOTE(Kudret @ Jul 11 2007, 09:59 PM) *
Atatürk ün Ne Mutlu Türk üm diyene sözündeki Türk kelimesinin Türk yurttaşı anlamına geldiğini biliyorum bana anlatmayın bunları...

Türk yurttaşı?Bizim yurdumuz nire?Türkiye,tamam bunu anladım çoook saol tongue.gif,o zaman diğer Türkler senin yurttaşın değildir,okeyto? smile.gif
Komünistler Türk soydaşlarımıza eziyet etmiştir ve Türk kültürünü yok etmeye çalışmıştır.

Komünistlerin böyle bir amacı yoktur,o zamanki liderlerin yaptıkları vardır,hepsi de bunu yapmamıştır,ayrıca Türklere bir antipati olayı da yoktur.
Biz Türk alemi olarak komünizme karşıyız ama rus ajanlarını bilemem tabi..

Türk alemi?Buyur ben bekliyorum soy kütüğünü upload et.Atatürk'ün sözü diyorsan da,bütün Türklerin yurdu bir değildir,maval okuma o yüzden.Söylediklerin de,muhtemelen hiçbir şey ya da az birşey okumuş,mevcut gazla hareket eden bir ırkçıyı tarif ediyor.
Ya siz ne milliyetçisiniz ne Atatürkçüsünüz kimin için ne adına çalıştığınız belli değil...

Tayyip'in ota boka Dini kullandığı,Baykal'ın Atatürk'ü kullandığı,Bahçelinin millet-vatan edebiyatı yaptığı ama uygulamada hepsinin sıçtığı gibi,her sözünde Atatürk'ü kullanma,okul kitaplarında okuduğun 3-5 cümleyle Atatürkçü kesildin başımıza.

Atatürk ırkçı değildi,bunu kafana okkalı bir biçimde yaz ve ya kendini düzelt,ya da Atatürkçüyüm deme.

Aynı zırvaları da yazmayın lütfen,Türk kelimesi o anlamda değil,ee tamam onu bende söylüyorum,ama ardından,"ben ve Türk soydaşlarım"kıçımla gülerim buna tongue.gif tongue.gif tongue.gif
QUOTE(Kudret @ Jul 11 2007, 10:07 PM) *
Dehri; eziyet etmişler mi etmemişler mi sen bana onu söyle? Şimdi dünyadaki komünistlerin hepsi kendine eziyet ediyor. Bakın bir bu komünist devletlere hepsi sefalet içinde yaşıyor...

Blackrock amca senin kafa yine gitti galiba.. Ara sıra kafası gider gelir kusura bakmayın...

Venezuella,Küba sefalet içinde yaşamıyor o kadar,Haa bu arada;

Kendine bir bak bakalım,Türkiye'de insanlar nasıl yaşıyor?

Hiçbirşey bilmiyorsun,İ.Melih Gökçek vari çıkarımlarla siyaset tartışma hatasını yapıp,güldürme kendine.
QUOTE(Kudret @ Jul 11 2007, 10:14 PM) *
Kapitalistler birşey yapmıyor sadece ticaret yapıyor.. Ortadoğudaki sorunları söylüyorsanız ben aynen destekliyorum ordaki savaş politikalarını. Çünkü o bölgeler cehaletin, teröristin yuvası gibi biryerler. Temizlenmesi lazım. Şimdi temizlik işlemi yapılıyor. Bunu size geçenlerde de söyledim ortadoğudaki insanlar kendi hallerine burakılamaz keza bundan sonra gelecek 70 nesilleri mahvolur artı dünyayada büyük zararlar verirler....

Ortadoğuda insanlar siklerinin keyfine mi şiddet içinde yaşıyorlar?Her sabah bombayla uyanan çocuğa,"aa elinde niye silah var bakayım senin" gibi aptalca bir soru sormuyorsun umarım?

Oradaki terör kimin terörü?Destekliyorum demiş birde,hayret gerçekten,Atatürk'ü ağzına alıp asabımı bozma,hep böyle ucube çıkıntılar olur,bir bok da bilmezler,daha almayacam seni kaale,dalga geçme isteyim gelmediği sürece.
Kudret
Amerika iyidir arkadaş... Ben destekliyorum.. sizde Rusyayı destekleyin ama boşa desteklersiniz orayıda ele geçirdik.. Yakında şu sakallı ölünce Kübayıda alacağız... Orayada hotelleri dikeceğiz... Yakın bir zaman içinde İran ve Suriyede bizimdir... Blackrock u da kübadaki hotelllerimize tatile bekleriz... Bakar bakar eski günleri yadeder....
fatalx59
Kudret deli deli konuşma. Terörü önce yaratıp sonra temizlemek de ne oluyor? Paso sivilleri öldürüyorlar ondan sonra canım onlar terörü temizliyor. 5 - 6 yaşındaki çocuktan terörist mi olurmuş.
-------------------------------
Amerika iyidir arkadaş... Ben destekliyorum.. sizde Rusyayı destekleyin ama boşa desteklersiniz orayıda ele geçirdik.. Yakında şu sakallı ölünce Kübayıda alacağız... Orayada hotelleri dikeceğiz... Yakın bir zaman içinde İran ve Suriyede bizimdir... Blackrock u da kübadaki hotelllerimize tatile bekleriz... Bakar bakar eski günleri yadeder....

Türkiye'yi de almayı planlıyor musunuz?
sedatata
amerikayı desteklemiyorum ama o arap topraklarında abd yokken bile terör kol gezmiyormuydu?
ss
Kudret
Burdan kuru sıkı atmayın öyle... Hepiniz gider o kapitalist dediğiniz adamların yanında çalışır maaş alırsınız sonra onları kötülersiniz... Hiçbir halt yiyemezsiniz... Kılıç kimdeyse hükümdar odur... Kılıç bizde biz hükmederiz....
DeHRi
amerikayı desteklemiyorum ama o arap topraklarında abd yokken bile terör kol gezmiyormuydu?

Asıl terör kaynağı ABD değil ABD nezdinde sermayedir
ABD orda olmadan da arap ülkeleri sömürülüyordu
fatalx59
Zulüm baki olsaydı Firavun ölmezdi.
Senin savunduğun sistemin kimlre ne tarz bir yayrar sağladığı açık ve nettir. Senin savunduğun sistemde devletler yoktur sadece şirketler vardır. Ve birde sömürülen insanlar. Bunun da savunulacak bir tarafı yoktur.
Kudret
Türkiye'yi de almayı planlıyor musunuz

Türkiye alınan değil alan taraftadır merak etmeyin siz....
DeHRi
Kılıç bizde biz hükmederiz....

Gün olur devran döner smile.gif
fatalx59
Gün olur devran döner

biggrin.gif
Kudret
Bu arada aklıma gelmişken; şu TKP falan geçti.. Arkadaş sol oyları bölmeyin. Sonra Baykal sinirleniyor niye benim vekilim az diye.. Solcular CHP ye versin... Temsilde adalet açısından önemli bu... Böylece Tayyipte kafasına göre hareket edemez... Örgütlenmiş bir azınlık şu anda Türkiyeyi yönetiyor sizde örgütlenin siz de yönetin....
sedatata
hep suçu sömürende aramayalım birazda sömürülene bakalım.neden acaba.
ss
Remat
QUOTE(Kudret @ Jul 11 2007, 10:25 PM) *

ABD de Rusya da umrumda değil.
Ayrıca alacağız derken,Amerikalı mısın nesin anlayamadım,sanırım benim testleri yaptırınca Türk çıkmadın,fikir değiştirdin birden laugh.gif laugh.gif

Git bakalım,Atatürk heykelinin olduğu ülkeyi fethet,hayali masturbasyonundan sona tongue.gif
QUOTE(sedatata @ Jul 11 2007, 10:31 PM) *
ss

O topraklar yıllardır sömürülüyor zaten,sömüren yoksa terör yoktur,haa buradan oralar öncedne hep iyiydi çıkmaz tabii ki.

Ama emperyalistler yokken,terör de yoktur,sermaye akışı için terör ipini oraya atanlar,bu düşünceleri ziinlere kazımışlardır.
QUOTE(Kudret @ Jul 11 2007, 10:31 PM) *
Burdan kuru sıkı atmayın öyle... Hepiniz gider o kapitalist dediğiniz adamların yanında çalışır maaş alırsınız sonra onları kötülersiniz... Hiçbir halt yiyemezsiniz... Kılıç kimdeyse hükümdar odur... Kılıç bizde biz hükmederiz....

Hiçbir halt bilmediğin ortada,sürekli demogoji yapıyorsun.

Muhtemelen sırf polemik yaratmak için alınmış bir üyelik,yoksa bir insan bu kadar aptalca fikirlere sahip olamaz.
QUOTE(Kudret @ Jul 11 2007, 10:41 PM) *
Türkiye alınan değil alan taraftadır merak etmeyin siz....

haaaaa demek öyle
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
bilelimogrenelim
Kudret yoldaş siz neyi temsil ediyorsunuz allaasen, patron musunuz, zengin misiniz? smile.gif
Ne işiniz var klavyenin başında gidin yatırım falan yapın
Ne diye nakit olan vaktinizi kuma gömüyorsunuz ki?

keeeeh keeh keh, ne acı, hacı.....
fatalx59
Ya güldürme beni Kudret CHP'mi solu temsil ediyor. O Baykalın da ne numaradan adam olduğunu cümle alem biliyor. TKP'yi savunuyorum arkadaşım bu kadar. Adamlar seçim beyannamelerine açıkça yazmışlar: "Şu anki düzeni redediyoruz, Sosyalizm'i savunuyoruz." diye. Ve inanıyorum ki bu seçimde oyları görülür derecede artıcak.
Remat
QUOTE(Kudret @ Jul 11 2007, 10:51 PM) *
Bu arada aklıma gelmişken; şu TKP falan geçti.. Arkadaş sol oyları bölmeyin. Sonra Baykal sinirleniyor niye benim vekilim az diye.. Solcular CHP ye versin... Temsilde adalet açısından önemli bu... Böylece Tayyipte kafasına göre hareket edemez... Örgütlenmiş bir azınlık şu anda Türkiyeyi yönetiyor sizde örgütlenin siz de yönetin....

Kim kimin oyunu bölüyor sence tongue.gif

QUOTE(sedatata @ Jul 11 2007, 10:53 PM) *
ss

Haklısın da,bu klasik alftır,devamı aa bak onlar o kadar da kötü değilmişle devam eder.

Sömürülen,ki biz de öyleyiz,tabii ki hatalıyız.

Ama bu emperyalistlerin gaddarlığını kapatır mı?

No comment.
sedatata
baykalınne olduğunu ben biliyorum da sen yanlış biliyorsun sanırım.anlatsanda hepimiz öğrensek ne bildiğini.
ss
DeHRi

bu çok uzun bir tartışma konusu
Sebepler tarih öncesine kadar uzatılabilir
Ama şu açık ki kapitalizm varsa sömüren ve sömürülen vardır zaman içinde roller değişebilir ama oyun aynı kalır
fatalx59
RTE'ı Meclise sokanın kim olduğunu gidin araştırın bakalım karşınıza kim çıkacak. wink.gif
Kudret
bilelimgörelim; benim kim olduğum önemli değil.. Siz beni boşverin... Söylediklerimde yalan ne var onu söyleyin.. Çok zengin biri olsam bu sıcakta bura işim ne.. Büyük ihtimalle miami de olurdum....

falfax; arkadaşım o parti alsa alsa %0.1 oy falan alır.. Boşuna sol oyları bölmeyin tabi siz bilirsiniz... Şimdi siyasi propaganda falan yapmayalım ama gerçekleride görelim....
Remat
QUOTE(sedatata @ Jul 11 2007, 10:58 PM) *
baykalınne olduğunu ben biliyorum da sen yanlış biliyorsun sanırım.anlatsanda hepimiz öğrensek ne bildiğini.
ss

Bence sen de hiç bilmiyorsun,Baykal'la ilgili bir başlık açarım müsait olunca,oradan öğrenirsin.
QUOTE(fatalx59 @ Jul 11 2007, 11:02 PM) *
RTE'ı Meclise sokanın kim olduğunu gidin araştırın bakalım karşınıza kim çıkacak. wink.gif

Çok yanlış bir eleştiri.

Baykal onu yapmasaydı,bu seçimde AKP'nin yüzde kaç oyla "tek başına iktidar" olacağına dair tahminlerde bulunuyor olurduk.
QUOTE(Kudret @ Jul 11 2007, 11:03 PM) *
falfax; arkadaşım o parti alsa alsa %0.1 oy falan alır.. Boşuna sol oyları bölmeyin tabi siz bilirsiniz... Şimdi siyasi propaganda falan yapmayalım ama gerçekleride görelim....

Yüzde 10u geçenler bu ülkeyi yönetti hep,burnumuz da halen bokların içinde,sence de bir gariplik var mı?

smile.gif
bilelimogrenelim
Atatürk devrimci bir lider, büyük bir devlet adamı, zaferler kazanmış bir komutan olarak tarihteki yerini zaten alacaktır.

Ancak Kemalizm de artık kadük olmuştur. Devleti daha fazla büyütmenin anlamı yoktur. Atatürk'ün cumhuriyeti de görevini yapmış, vatanı kurtarmış, dönüşümü başlatmıştır.

Dün köy olan bozkırın ortasında Ankara bugün gerçek bir başşehir halini almış.

Devlet ideolojisi zamanla yerini evrensel değerlere bırakacatır. Kemalizm de hükmünü kaybedecektir, halka rağmen halka karşı devleti savunmak artık anlamsızdır...
Kudret
Kemalizm in tabi artık bazı kaidelerinin yok olduğu kesin. Atatürk çok büyük adamdır.. O zamanlar o ideolojiler en doğruydu şimdi libereal ekonomi doğru.. Eminim Atatürk yaşasa liberal ekonomiyi savunurdu.. AB derdi.. Çünkü Atatürk batıyı hedef koymuştur doğuyu değil... Herkes kendi ideolojisi için Atatürk ü kullanıyor ama Atatürk ün ne olduğu bellidir.. Bence yaşamış en büyük Türk tür...
sedatata
remat sen ne biliyorsan onu söyle yada öncekiler gibi saçmala ya da en iyisi sus.
ss
Blackrock
Kudret sana şu kadarını söyleyeyim:

Üçün birini alırsınız kardeşim...
fatalx59
Çok yanlış bir eleştiri.

Baykal onu yapmasaydı,bu seçimde AKP'nin yüzde kaç oyla "tek başına iktidar" olacağına dair tahminlerde bulunuyor olurduk.

Bir insanın yaptıkları yapacaklarının garantisidir. Tayibin ne mal olduğunu bile bile meclise soktu. Daha başka eleştirilecek noktalar da vardır ama bu benim için yeterli.
Kudret
Abi o ne demek ya???
Kudret
Bence Türkiye de iki tane parti vardır. Biri AKP diğeri CHP.. Benim için farket etmez ikiside olsa olur.. Aynı ABD deki gibi Cumhuriyetçiler ve Demokratlar... Büyük ihtimallede ileriki yıllarda bu iki parti kalacak....
fatalx59
Demokratlardan kastın AKP'mi?
Kudret
Cumhuriyetçilerden kastım CHP, demokratlardan kastım AKP....
DeHRi
demokratlardan kastım AKP....

"demokrasi takiyyecileri" desek nasıl olur
Hani "demokrasi tramwaydır" diyorlardı bir ara
AKP gelip geçici bir partidir göreceksiniz
Amerika sifonu çekiverir bunlarda deliği boylar sonra yeni işbirlikçiler bulur kendine
Kudret
Zannedersem ABD elini çekti AKP den.. Eğer çekmeseydi medya bu kadar üstüne gitmezdi... Sanki şimdi CHP yi destekliyorlar gibi.. Bakın CHP Irağa direk gireriz demiyor ABD yi ikna ederiz diyor eskiden her şeyi yaparız diyordu.. Sanırım ABD AKP ile iş yürütemiyeceğini anladı...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.