QUOTE(Kudret @ Jul 11 2007, 09:59 PM)

Atatürk ün Ne Mutlu Türk üm diyene sözündeki Türk kelimesinin Türk yurttaşı anlamına geldiğini biliyorum bana anlatmayın bunları...
Türk yurttaşı?Bizim yurdumuz nire?Türkiye,tamam bunu anladım çoook saol

,o zaman diğer Türkler senin yurttaşın değildir,okeyto?

Komünistler Türk soydaşlarımıza eziyet etmiştir ve Türk kültürünü yok etmeye çalışmıştır.
Komünistlerin böyle bir amacı yoktur,o zamanki liderlerin yaptıkları vardır,hepsi de bunu yapmamıştır,ayrıca Türklere bir antipati olayı da yoktur.

Biz Türk alemi olarak komünizme karşıyız ama rus ajanlarını bilemem tabi..
Türk alemi?Buyur ben bekliyorum soy kütüğünü upload et.Atatürk'ün sözü diyorsan da,bütün Türklerin yurdu bir değildir,maval okuma o yüzden.Söylediklerin de,muhtemelen hiçbir şey ya da az birşey okumuş,mevcut gazla hareket eden bir ırkçıyı tarif ediyor.

Ya siz ne milliyetçisiniz ne Atatürkçüsünüz kimin için ne adına çalıştığınız belli değil...
Tayyip'in ota boka Dini kullandığı,Baykal'ın Atatürk'ü kullandığı,Bahçelinin millet-vatan edebiyatı yaptığı ama uygulamada hepsinin sıçtığı gibi,her sözünde Atatürk'ü kullanma,okul kitaplarında okuduğun 3-5 cümleyle Atatürkçü kesildin başımıza.
Atatürk ırkçı değildi,bunu kafana okkalı bir biçimde yaz ve ya kendini düzelt,ya da Atatürkçüyüm deme.
Aynı zırvaları da yazmayın lütfen,Türk kelimesi o anlamda değil,ee tamam onu bende söylüyorum,ama ardından,"ben ve Türk soydaşlarım"kıçımla gülerim buna

QUOTE(Kudret @ Jul 11 2007, 10:07 PM)

Dehri; eziyet etmişler mi etmemişler mi sen bana onu söyle? Şimdi dünyadaki komünistlerin hepsi kendine eziyet ediyor. Bakın bir bu komünist devletlere hepsi sefalet içinde yaşıyor...
Blackrock amca senin kafa yine gitti galiba.. Ara sıra kafası gider gelir kusura bakmayın...
Venezuella,Küba sefalet içinde yaşamıyor o kadar,Haa bu arada;
Kendine bir bak bakalım,Türkiye'de insanlar nasıl yaşıyor?
Hiçbirşey bilmiyorsun,İ.Melih Gökçek vari çıkarımlarla siyaset tartışma hatasını yapıp,güldürme kendine.
QUOTE(Kudret @ Jul 11 2007, 10:14 PM)

Kapitalistler birşey yapmıyor sadece ticaret yapıyor.. Ortadoğudaki sorunları söylüyorsanız ben aynen destekliyorum ordaki savaş politikalarını. Çünkü o bölgeler cehaletin, teröristin yuvası gibi biryerler. Temizlenmesi lazım. Şimdi temizlik işlemi yapılıyor. Bunu size geçenlerde de söyledim ortadoğudaki insanlar kendi hallerine burakılamaz keza bundan sonra gelecek 70 nesilleri mahvolur artı dünyayada büyük zararlar verirler....
Ortadoğuda insanlar siklerinin keyfine mi şiddet içinde yaşıyorlar?Her sabah bombayla uyanan çocuğa,"aa elinde niye silah var bakayım senin" gibi aptalca bir soru sormuyorsun umarım?
Oradaki terör kimin terörü?Destekliyorum demiş birde,hayret gerçekten,Atatürk'ü ağzına alıp asabımı bozma,hep böyle ucube çıkıntılar olur,bir bok da bilmezler,daha almayacam seni kaale,dalga geçme isteyim gelmediği sürece.