Jump to content

SeyH

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    534
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

SeyH Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Contact Methods

  • MSN
    rleventtascilar@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. SeyH

    Hopa'daki çatışmalar ve baskınlar

    Devleti halkın üstünde gören kim? Ama o beğenmediğin devlet gerekli önlemleri almasa, kafasına esen miting yapmaya kalksa, seçimlerde oy kullanacak adam kalır mı? Düşün bakalım BDP-MHP mitingini aynı alanda? Devlet elbetteki olacaktır ve halkı için gerekli düzenlemeleri yapacaktır. Bu devleti halkın önüne koymaz. Aynı alanda miting ve protestoya izin verilmemesi aslında tatsızlık çıkmamasını sağlayan bi önlem ancak maalesef bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Sanki eylemi ertesi gün yapamazlarmış gibi.
  2. SeyH

    Hopa'daki çatışmalar ve baskınlar

    Hadi bizde insanlık yok,sizde beyin var mı beyin? Tamam hiçbirmiz AKP'yi sevmiyoruz ama eleştirecekken düzgün eleştirelim. Ben miting yapıcam, benim dibimde de birileri protesto yapacak, tabi ki sinirlenirim. Yarın öbür gün CHP iktidarında CHP mitinginin dibinde şakirt bi grup da protesto yapsa aynı manzarayı izler dururuz. Ama bi farkla. Dedin ya insanlık yok mu sizde diye.. Ben o ölen emekli hocaya da üzüldüm, yarın öbür gün CHP mitinginde ölen şakirte de üzülürüm. İnsanlık bunu gerektirir. Ama ben eminim bir çok kişi o şakirt için üzülmez. Soru şu: Sen üzülürmüsün?
  3. SeyH

    Hopa'daki çatışmalar ve baskınlar

    AKP mitingi varken sen protestoya kalkışıyorsan bunun amacı protesto olmaz,tahrik olur. Tahriğin sonu da bellidir, güçlü olan kazanır. Gereksiz yere bi insan öldü,başka bişey olmadı.
  4. SeyH

    Son Seçim Tahminleriniz

    Doğru tespit. İsviçre merkezli bir yatırım kuruluşu için anket yaptırmıştık, ankete göre eğer sadece üniversite mezunları oy kullansa AKP barajı geçemiyor.
  5. SeyH

    Bayanların oyları

    Maalesef senin gibiler için halt çok güzel bir ölçü birimi. Beni buna iten sen ve senin gibi takılanların küstah/aptalca muhabbetleri. Bir çok ateist görüşlü bilimadamı, herkesin kabul ettiği felsefeciler vesaireler bile konuya mütevazı yaklaşırken kendin gibi düşünmeyen herkesi hasta olarak niteleme gücünü nerden alıyosun? Kimsin ki sen? Donanımın nedir? Yerin nedir? Bugüne kadar ne kattın insanlığa/dünyaya da böyle fütürsuzca konuşabiliyorsun? Kendine ait geliştirdiğin bir fikrin varmı? Hadi ateist bakış cahildi,salaktı ama en azından kendi fikrini ileri sürebiliyordu, sende o da yok.. Copy
  6. SeyH

    Bayanların oyları

    Hacı sizlere türk-müslo ateistleri demek de sonuna kadar haklı. Ateist olunca bi halt olunuyo sanıyorsunuz heralde. Önemli olan onu taşıyabilmekte.
  7. SeyH

    'Alkol alırlar fuhuş yaparlar'

    amerika'da da bang ve nail kelimeleri sıkça kullanılır, bu kelimeleri kullanmak ataerkilliğin göstergesi değil bence.
  8. SeyH

    Yemekten Bıktım

    fotosentez yaparsınız inşallah:)
  9. SeyH

    İllere göre seçim

    İnönü bunu Mustafa Kemal düşmanlığından yapmadı, İnönü de Atatürk gibi Osmanlı terbiyesiyle yetişmiş bir paşaydı, Osmanlı'da padişahlar kendi adlarına para bastırırdı, bu görerek yetişen İnönü de başa gelince kendi resmiyle para bastırdı. Olay bu kadar basit aslında.
  10. SeyH

    Yemekten Bıktım

    hap,kapsül fln da çıksa ben hala yemek yemeye devam ederdim heralde:) nedir bu üşengeçlik arkadaşlar?
  11. SeyH

    Ekonomiden anlayan arkadaşlar

    Bu cümleniz konuya ne kadar hakim olduğunuzun bir göstergesi aslında, lütfen net bilg sahibi olmadığınız konularda inatlaşmayın.
  12. SeyH

    Ateistler daha iyi seks yapıyor

    http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=13901
  13. SeyH

    Ateistler daha iyi seks yapıyor

    Benim de kapalı olmayan ama son derece dindar bir kız arkadaşım vardı, kandillerde kesinlikle camiye filan giderdi ama tam bir seks hastasıydı. İlk ilişkisini 15 yaşında yaşamış, hemen hemen her gün eline ne geçerse mastürbasyon yapan bir tipti. Erken yaşta seks yapmaya başladığı için yatakta ne yaptığını da iyi biliyrdu. Deist olan bir başka kız arkadaşım ise bakirelik konusunda takıntılıydı ve yapabildiklerinde de son derece beceriksizdi. Bu işin dini, imanı hedösü hödösü yok valla. Kişiye bakar.
  14. SeyH

    Sigara Beyin Hücrelerini Oksitliyor mu?

    Sigaranın beyine zararı var mı bilmiyorum ama sigara içmediğim zaten resmen kafam çalışmıyor. Nasıl bağlandıysak artık birbirimize.
  15. SeyH

    Seçim Tahminleri

    276'ya yetişemeyen AKP bu durumda napar acaba?BDP ile koalisyondan başka şansları yok gibi.
×
×
  • Yeni Oluştur...