Jump to content

quantum

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    470
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

quantum Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 17-03-1974

Profile Information

  • Gender
    Female

Güncel Profil Ziyaretleri

27.367 profil görüntüleme
  1. quantum

    Bu ayeti nasıl yorumlarsınız

    Bu ayetten evrime hiçbir şey gönderemezsin. Maymunla evrime gönderme yaptıysa domuzla neye ne gönderdi? İlla zorlayıp burada evrim var dersek o zaman da şu sonuç çıkar ki Allah iyi kullarını kendi yaratıyor kötü kullarını evrimle üretiyor. Burdan zorlasan zorlasan ancak bu anlam çıkar. Baksana cezası çok kötü olanlar içlerinden maymunlar çıkardığı kişilermiş. Burada maymun ve domuz hakaret unsuru olarak kullanılmış. Şeytan meselesine gelince. Allah'a inanmayıp başka dinlere inananlar şeytanın yolunda olanlardır zaten. Çünkü onları Allah'tan başkasına inanmaya iten şeytandır. Şeytan Allah'la
  2. Pes doğrusu cahil cesareti bu olsa gerek. Kaynağın yok bir şeyin yok bulmuşsun Türklerin müslüman olmasına ait bir teori inanmakla yetinmemişsin kötü körüne bağlanmış bir de savunuyorsun. Argümana da bak hele Türkler gibi büyük bir millete nasıl kılıç zoruyla bir şeyi kabul ettirebilirsin. Cahillik, yobazlık, ırkçılık akıyor sözlerinden. İşin daha da vahim yanı sen tarih de bilmiyorsun. Bize de çocukken, Türklerle müslümanların inançları çok benziyordu ve bunun üzerine Türkler dedi ki "aa aynı bizim gibi bunlarda e hadi ne duruyoruz kitle halinde müslüman olalım." Ve işte böylece müslümanlığa
  3. eskiden buralar hep dutluktu.

    1. quantum

      quantum

      Ah sorma, nerde o eski zamanlar.

    2. PearlyGates

      PearlyGates

      Vaay sizler buralara uğrarmıydınız yahu :)

    3. ANGEL-

      ANGEL-

      dutluk derken. eskiden nasıldı ?

  4. quantum

    Parçalanmış teröristlere saygı

    [/quotSen gel köyümü yik,sürgün et,dilimi yasakla,katliamdan gecir sonrada terörden bahset,hadi isine... Sizin köyünüzü bu kız mı yıkmıştı ki siz de onun cezasını yakarak verdiniz? Biz masumduk, öldürüldük, katledildik diye bağır çağır, hak ara sonra tut masumları kendin öldür. Yapılanın yanlış olduğunu düşünüyorsanız aynı yanlışı niye yapıyorsunuz?
  5. quantum

    Öfkeli Müslümanlar Olay Çıkardı

    Bir güldüm bir güldüm ki şu yazını okuyunca. Şimdi biz ateistler dökülsek sokaklara müslüman kanı istiyoruz diye ortalığı yakıp yıksak bizi mazur göreceksin yani.
  6. quantum

    Kediler Günü

    Ne güzel günmüş bu hiç haberim yok. Bilseydim kedime en sevdiği mamasından alırdım. Eh artık seneye. Tabi kediler günü varsa eğer kedilere, kediler gününüz kutlu olsun denilerek kutlanılacak bir gün olamaz. Onlar için her gün diğerinin aynısı ne de olsa. Böyle bir gün varsa en azından o gün kediler için güzel şeyler yapılabilir.
  7. quantum

    Yarın ramazan beyler.

    Ramazanlar benim için de hep sorun olmuştur. Mesela az önce yemek siparişi verdim ama ramazan diye satış yapmıyormuşmuşlar. Banane senin aptal dininin aptal ibadetinden. Sanki sadece müslümanlara hizmet veriyorlar. Oruç tutmuyorum, kimseden de gizlemiyorum ama buna rağmen yemek yiyemiyorum. En mağdur benim.
  8. quantum

    İslam öncesi Türkler Medeni miydi?

    Bir kişiden alıntı yaptınmı bunu belirt kendi fikrinmiş gibi sunma. Emek hırsızlığı yapma.
  9. quantum

    Avrupa'nın Göbeğinde Şeriat Bölgeleri!

    Meçhule demek yarma gibi, yüzlerinden buram buram kıl fışkıran adamlardan hoşlanıyorsun. Hoşlandığın erkek tipini de bizimle paylaşmak istemişsin. Yanlış anlama ama neden? Burada bu tiplere uygun erkek varsa tanışmak için mi?
  10. quantum

    hz.Adem'in çocukları nasıl evlendi?

    Buyur işte bir, ateistsen neden adam öldürmüyorsun neden hırsızlık yapmıyorsun zihniyeti daha. Ateistler ensesti sizin aptal dinleriniz yasakladı diye mi doğru bulmuyorlar acaba? Sanki her halt dininizden çıkmış da biz de ondan alıp uygulamışız hayatımıza. Tabi zor olacak ama aradaki şu ince çizgiyi de farket. Biz ensesti her ne kadar doğru bulmuyorsak da ensest yapanları taşlamıyoruz, beni ilgilendirmez diyip kenara geçiyoruz. Teist zırzoplar gibi salyalarımızı akıta akıta Allah bismillah diyerek karşımızdakine saldırmıyoruz.
  11. quantum

    hz.Adem'in çocukları nasıl evlendi?

    Haklısın Adem ile Havva öz çocuklarını seviştirmeye mecbur kalmış çünkü Allah böyle istemiş. Tartışılacak pek fazla bir şey yok aslında eğer Allah kardeşlerin sevişmesini istemeseydi başka bir aile daha yaratırdı ama yaratmadı çünkü kardeşlerin sevişmesi o dönemler hoşuna gidiyordu daha sonra bundan zevk almamaya başlayınca da yasakladı. Onun gücü her şeye yeter di mi?
  12. quantum

    Beyoğlu; içkili masa

    Yaptıklarından utandıklarından değildir o bizim b.ktan geleneklerimizde büyüğün yanında ayak ayak üstüne atmak bile saygısızlık sayılırken çocuklar sırf saygıdan biraları saklamışlardır. Ama sen ve senin gibi çok bilmiş müslümanlar olayları çarpıtmaktan büyük bir zevk alırlar. Siyah poşete konulma meselesine gelince sana ne diyeyim ki ben şimdi. Ben manavdan meyve alırken hep siyah poşete koyar ee ne oldu şimdi? Meyvelerin içinde alkol var da onun için mi? Siyah poşete koymak torbanın içince ayıp, günah bir şeyin olduğunun göstergesi mi? Ha bir de marketten bira alırken bembeyaz, süt gibi poşe
  13. quantum

    Beyoğlu; içkili masa

    Meçhule oğlanları mı izliyordun? Pes doğrusu gözün harama baktı. Git tövbe et iki rekat namaz kıl hadi. Cehennemi boylayacan.
  14. quantum

    Beyoğlu; içkili masa

    Beyoğlu'nun en güzel yanı o sokaklardaki masalardır bence. İstanbul'da bir tek Beyoğlu'na hayran kaldım zaten. Onu da mahvediyorlar. Yazık oldu. Tabi içmek isteyene engel değil bu durum. İlla oturarak mı içilir? Duvar diplerine çökerler, ayakta içerler, yolu tamamen işgal eder öyle içerler. Müslüman bayanlarda "ciyaak sokağı ayyaşlar basmış" feryatlarıyla sokaktan geçmeye cesaret edemez. Beyoğlu torba başlardan temizlenir.
  15. quantum

    Bak Şu Konuşan Çapulcuya

    Hem tamamen kendi iktidarını kuracaksın hem sırtını Türkiye'ye dayayacaksın. Dik dursana ey Kürdistan egemenliğinden kurtulmak için yıllarca savaştığın Türkiye'nin kıçını yalamak olmuyor mu şimdi bu. Vergi vermem üstüne bir de paranızı olarım. He paşam he. Oldu olacak onların vergilerini de biz ödeyelim.
×
×
  • Yeni Oluştur...