Jump to content

boldpilot

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    270
  • Katılım

  • Son ziyaret

boldpilot kullanıcısının paylaşımları

  1. boldpilot

    Türkiye 2010 Dünya Basketbol şampiyonası

    Merhaba ABD'nin Durant dışında cari hiç bir all star oyuncusunun olmadığı bir şampiyonada dünya 2. olduk. Geçmişe göre başarıdır ama unutmayalımki bu jenerasyon gelmiş geçmiş en iyi jenerasyondur. Bunlara olimpiyatta Okur ve Kanter'de eklenecek. Almanya, İspanya, Sırbistan, Litvanya, Fransa, Arjantin hiç birisi as oyuncularıyla gelmedi. Hepside B takımıtyla geldi. Ama yinede futboldaki 2002 3. lüğümüz gibi kura şansı bizden yanaydı. Ödüllere gelince. Ödül yönetmeliği belli. 500 altın. Başbakan, babasının parasımıki 28 milyon TL para verebiliyor. Tamammen genç oyunculardan kurulu dünya 3. Li
  2. boldpilot

    Müslümanların ikilemleri

    Kur’an’ın 18 yerinde herkes anlasın diye 'apaçık ayet' geçer. Yani başka hiç bir yardımcıya gerek kalmadan apaçık anlamamız gerekiyor. Diyelimki apaçık anlamamız istenmedi. Bu durumda bizzat kuran allah ile aramızda aracılar koyulmasını teşvik ediyor anlamı çıkar. Yani her iki haldede, batıyor.
  3. boldpilot

    5 değil 10 değil 25 değil 50

    Keşke 50 vakit kalsaymış ya. Namaz kılmaktan, üçkağıtcılığa zaman bulamazlardı.
  4. boldpilot

    Ergenekon

    Aslında şu soruyu sormak lazım : Devlet, illegal çeteler, kontrgerilla, mafya, ergenekon vs. (ismi her ne ise) kurmalı yada gizli gizli desteklemelimı? Mücadele ister şeriatcılara, ister hizbullaha, ister pkkya, ister dhkp-c'ye, ister sosyaliste, ister faşiste, kime karşı olursa olsun. Bu soruya evetmi diyoruz, hayırmı diyoruz, yoksa çıkarımıza, düşüncemize uymayan oluşumlara karşı neden olmasınmı diyoruz? Benim anladığım kadarıyla, çoğunluk, açıkca söylemesede, düşüncemize uymayan çete oluşumlarına karşı sıcak bakıyor. Eğer ergenekon zıt görüşte bir oluşum olsa, savunanlar suçlar, su
  5. boldpilot

    Bir Sure

    Dağlardan daha cahil olduğumuz için, emaneti kabul etmişiz. Bide kendimizi çok akıllı sanıyoruz, dağ kadar aklımız yok
  6. boldpilot

    Sivas olaylarının perde arkası

    Muhammed'e layık müslümanlar bunlar. Kılavuzları neyse, kendileride o. Dün Menemendeydiler, Sivasdaydılar, yarın kimbilir nerede olacaklar. Aslada yaptıklarından utanmayacaklar.
  7. boldpilot

    Ümitsizlik

    Sağolasın sheriat, günün birinde imana gelirsem, bağışlanacağım. Ümitsizlikten kurtuldum, rahatladım.
  8. boldpilot

    Erkek sineklerden kadını ne korur?

    Bu arada Kahire, kadının üzerine balıklama atlamaya hazır erkekler kategorisinde, ilk sırada. Bizim Taksim magandaları bile masum kalır. Hatta sırf bu balıklama atlama işini engellemek için ortalıkta yığınla polis dolaşıyor.
  9. boldpilot

    Osmanlı Padişahları

    Topkapı sarayında harem ve hazine bölümleri var. Git gör istersen.
  10. boldpilot

    25 dil bilen adam

    Uluslararası evlilik ve flörtlerin faydası ispatlandı
  11. boldpilot

    Masonluk

    Müslümanlar, masonluğun M'sini bilmiyorlar. Röportajı okudum, yarısından çoğu yanlış ve çarpıtma. Neyse bilmemeğe devam etsinler, belki böylesi daha iyidir.
  12. boldpilot

    sinirden nasıl kurtulabilirim

    Bol bol hadis okumanı tavsiye ederim. Özelikle hikayeli hadisler sinirlere birebir iyi geliyor. Ayrıca şanslısın, ya bugünlerde değilde, hep sinirli olsaydın !
  13. boldpilot

    yaşamak için mi varız? yoksa ölmek için mi?

    Kimisi yaşamak için, kimisi ölmek için. Ama benim eniştem, yemek için vardı. Hep söylerdi, ben yemek için yaşıyorum diye.
  14. boldpilot

    Eğer İslam Olmasaydı Araplar Ne Konumda Olurdu...

    İslam olmasa ne durumda olacaklarını bilmem ama petrol olmasaydı ne durumda olcaklarını çok iyi biliyorum
  15. boldpilot

    Evrim aramızdaki öküzleri ayıran bir ayıraç mı?

    Vay bende bu sene karpuz kabak tadı vermeye başladı diyordum, demek sebebi buymuş
  16. Alevilerin, saçma inançlar konusunda, sünnileri tokatladığını, çok rahatlıkla söyleyebilirim. Dikkat edin yobazlık, bağnazlık konusunda değil. Saçma sapan hurafelere inanma konusunda.
  17. boldpilot

    SON DAKİKA GOLÜNÜN TEK İYİ TARAFI

    2. bir iyi tarafı daha var. 4 5 gün daha maçla yatıp maçla kalkıp, sessiz sedasız geçmekte olan 2B yasasınıda farketmeyecektik. Gerçi hala farkında değiliz ya
  18. boldpilot

    Aynı bedende iki ayrı insan varsa ne olacak?

    Ne kadar mutlu görünüyorlar. Aslında çok üzücü bir durum.
  19. boldpilot

    euro 2008 başlıyor

    Hollanda'ya üzüldüm. 1978'de ilk kez, dünya kupalarını seyretmeye başlamıştım. O zaman, Rep, Ressenbrink, Kerkof kardeşler, Haan'lı müthiş bir takımdı. Finalde Arjantin'e uzatmada yenilmişlerdi. Cruyf yoktu, futbolu bırakmıştı. Bu Avrupa kupasında Hollanda'yı seyrederken, 78'in müthiş Hollandasını anımsatmıştı bana, çocukluğuma götürmüştü. Rusya, Hollanda'nın hayallerine son verdi. Finali Almanya - İspanya oynar, kupayıda Almanya alır diye tahmin ediyorum.
  20. boldpilot

    Özgürlük nedir?

    Maddi yönden, çalışmak zorunda olan hiç kimse özgür değildir.
  21. boldpilot

    Super Goril Resimleri

    Bendede müthiş bir goril sevgisi var. Kan çekiyor sanırım Para işlerini ayarlayabilirsem, o bölgeye bir ziyaret düşünüyorum.
  22. boldpilot

    Super Goril Resimleri

    Bunlar Ruanda'daki gümüş sırtlı goriller mi ? Teşekkürler paylaşım için çok güzel resimler
  23. boldpilot

    Pahalı benzine hayır!

    Dünyanın en pahalı rafineri çıkış fiyatlı benzin mazot Türkiye'de (Tüpraş köşelerin köşesi) Dünyanın benzinden mazottan en çok vergi alan ülkesi Türkiye Devletin bütün bütçesinin (Gelir kurumsal emlak belediye her türlü vergi dahil) % 33,3'ü otomobilden alınan vergilerden Ama bütün bu olanlara en tepkisiz ve hatta onaylayan toplumda bizde. Türkiye'de devletin ce Tüpraşın petrolden elde ettiği gelirin, petrol üreticileri Nijerya ve Venezuella'dan daha fazla olduğunu biliyormuydunuz?
  24. boldpilot

    MÜSLÜMANLAR YA ALLAH SİZİNLE OYUN OYNUYORSA

    Ben müslümanları John Nash'a benzetiyorum, allahlarıda William Parcher. Bir gün filmin sonu gelecek.
  25. boldpilot

    euro 2008 başlıyor

    Hamit'i gerçek mevkisine alınca, 2-0'da 3-2'ye geldi maç. 3 asistide Hamit yaptı. Ayrıca en iyi Halil'le anlaşabiliyorum diye daha önce kiminle oynaması gerektiği konusunda mesajı vermişti. Fatih'e rağmen çeyrek finaldeyiz. Ama oynadığı futbol açısından 8 takım içinde en kötüsüyüz. 4 yıl önce Yunanistan, rezil futboluyla kupayı almıştı. Acaba tarih tekerrür edermi? Çok zor.
×
×
  • Yeni Oluştur...