Jump to content

sivilce

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    409
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

sivilce Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 12-12-1987

Contact Methods

  • MSN
    ara beni boya beni
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Britanya yayın kuruluşu BBC'ye bağlı bir keşif ekibi, devasa sönmüş yanardağı Bosavi'nin el değmemiş kraterinde yaptığı çekimler sırasında, tuhaf örümcekleri, dev kırkayakları ve ağaçlarda yaşayan kanguruları görüntüledi. 40 YENİ HAYVAN TÜRÜ KEŞFEDİLDİ Londra Hayvanat Bahçesi ve Oxford Üniversitesi'nden uzman biyologların da yer aldığı ekip, en son 200 bin yıl önce faaliyete geçtiği tahmin edilen ve bir kilometre derinliğinde kratere sahip el değmemiş Bosavi Dağı'nda, 82 santimetre uzunluğundaki kedi büyüklüğünde farelerin de filmini çekti. Aralarında 16 kurbağa, bir kertenkele, en az
  2. sivilce

    Bu resimler ne anlatıyor?+18

    sana oha ssinnerr!! bu baslikta yayinlanan resimler islama ters resimler degildir, kuran ne demis elini ayagini caprazlama kesin, onlar da kesmis. ateizmde dogrudan ahlak kurallari vardir ve bunu hayatin kendisinden alir, siz hayatin kendisinden degil, bir grup hasta insanin zirzavat mitolojisinden aliyorsunuz. capito?
  3. sivilce

    Ramazan: miskinlik ayı

    aaa yok yok ben iyilestim bak turp gibiyim. :search: capito?
  4. sivilce

    En popüler Müslüman palavraları

    havada asli duran muhammedin miraca yukseldigi tas, millet korkuyo diye kenarlarini tasla kaplamislar
  5. sivilce

    En popüler Müslüman palavraları

    karpuzun, kavunun ustunde, hatta koyunun gotunde allah yazisi... capito?
  6. sivilce

    İnsan Ömrü

    dunya nufusunda anormal bir artis olur oyle olursa, capito?
  7. sivilce

    En tehlikeli hangisi?

    genelde herkesten duyuyoruz bati soyle bati boyle, amerika oyunlari, vatan elden gidiyor, avrupa kuyumuzu kaziyor, bu ulkeyi bolmeye calisiyorlar. ama bana asil tehlikenin bati degil dogu islami devletleri oldugu gibi geliyor, sizce bati mi bizim icin tehlike dogumu?
  8. sivilce

    T.C. ye İsim Değiştirme Davası

    yaklasik 50 tl masrafi olmak kaydi ile nufus mudurlugune dava aciyorsun, adliyeler onunde yazicilar var onlara yazdirmalisin. (daha sonra o yazinin bir kopyasini elinde bulundurmani oneririm) sonra bunu senden isteyecekleri pullar ile birlikte adliyeye veriyorsun. sonradan evine mahkeme kagidi geliyor. mahkeme gunu mahkemeye gidince hakim ne icin ismini degistirmek istedigini soruyor. eger kisiler tarafindan o isminle tanminiyorsan ikinci bir mahkeme tarihi verip senden 2 tanik getirmeni istiyor. bu surec icinde hakkinda sorusturma yapiliyor. sabika kaydindan adres teyidine kadar
  9. sivilce

    İslam'da savaş

    allahin put yuvasi. capito?
  10. sivilce

    İslam'da savaş

    muslumanlar sutten cikmis ak kasik gibi konusmussun. dunyada gordugum en pis ve sapik ulkelerin arasinda islam ulkeleri. capito?
  11. sivilce

    İslam'da savaş

    konstatinopol neden fethedildi? fethedilirken guzel kardeslerim hadi bize konstatinopolu verin diyerek mi aldilar? bunu kimse yemez. en basidi ben yemem, capito?
  12. sivilce

    sagir duymaz uydurur

    arkadaslar yazdigim cumledeki seslere benzer bir cumle kurarak devam ettiricez. kamyonetin kasasi kirilmis butun domatesler yerde. capito?
  13. sen temiz musluman olarak devam et, capito?
  14. Vakit'in Türkan Saylan'dan Sonra Yeni Hedefi: 95 Yaşındaki Muazzez İlmiye Çığ Prof. Dr. Türkan Saylan’ın ölümünün ardından takındığı çirkin tutumla bir kez daha gündeme gelen ve adı kamuoyunda “kışkırtıcı yalan haber” ile özdeşleşen Vakit gazetesi, 24 Mayıs 2009 tarihli nüshasında değerli bilim insanı, Cumhuriyet bireyi Muazzez İlmiye Çığ’a sürmanşetten saldırdı. Cemaatin yayın organı Zaman Gazetesi’nin internet sitesine de “son dakika” üst başlığıyla giren “Sahte Profesör” başlıklı haberde “Mason Locası” tarafından “meşhur edildiği” iddia edilen Muazzez İlmiye Çığ’ın “Kartel medyası v
  15. sivilce

    Güneş siyah balçığa nasıl batar?

    muslolar tikandi, pompa istermisiniz? haci ucuza satiyo. capito?
×
×
  • Yeni Oluştur...