Jump to content

Ascomycota

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    298
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Ascomycota Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 22-09-1991

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Ascomycota

    Üreme, Sex ve Huriler

    kesinlikle dogrudur
  2. Ascomycota

    Üreme, Sex ve Huriler

    canlinin temel amaclarindan biri uremek ve hayatta kalmak. bazi canlilar uremek ugruna hayatlarini ortaya koyar. '' hadi ureyelim ve genlerimizi aktaralim'' denildigini sanmiyorum bir cocuk yapmaya karar verirsem hadi genlerimizi aktaralim diyecegime eminim:) cennete gelince cogu erkegin elinin tersi ile itemeyecegi bir firsat bu yol yakinken inanin
  3. Ascomycota

    İslami oje çıktı !

    kadınlar için oldukça güzelmiş aslında hoşuma gitmedi değil pratik.
  4. Ascomycota

    Aradaki farklar

    hiç bir şey değişmedi. değişime sebep ateizm değil insanın kendi olmalıdır
  5. Ascomycota

    Orucun Zararları Nelerdir?

    her ramazan sahurda ve iftarda ne yenmesi gerekdiğinden bahsedilir. et yemeyin sebze yiyin nasıl kilo verebiliriz tatlı sütlü mü olsun sütsüz mü suyu hızlı mı içelim dokundurup çekelim mi vb vb vb güya ateistiz ramazan ayını dört gözle bekliyoruz maşallah bize.
  6. Ascomycota

    Spagetti böyle yenir

    bu ne ola?
  7. Ascomycota

    DNA Hakkında 2 Soru

    genetik kodun değiştirilmesi bakteriler için düşünürsek bakterinin hayatını kolaylaştıracak yada zorlaştıracak etkileri olabilir. şifresi değişmiş bir bakteri antibiyotiklere dirençli yada duyarlı hale gelebilir. sentezleyemediği bir gen ürününü sentezleyebilir. büyük çaplı organizmalar için şifenin değişmesi duruma göre değişir. somatik bir hücrede gerçekleşen bir mutasyon diğer normal hürelerin baskısı ile maskelenir. ancak gamet hücrelerinde olan mutasyonlar zigottan bölünerek oluşacak olan canlının diğer hücrelerinede geçer.
  8. Ascomycota

    Çevreci Kâfirler

    heyy bende mersindeyim ancak haberim olmadı bu durumdan gözden kaçan durumlar ahh ahh. umarım bir dahakini yakalayabilirim.
  9. Ascomycota

    Teşekkür

    önyargılarını aşabilmen ne kadar güzel.
  10. Ascomycota

    Film Önerileri

    limit yok güzeldir
  11. Ascomycota

    Ateizmi temsil edebilecek birisi var mıdır?

    ateizme tanrı peygamber melek mi arıyoruz? neyi savunacak peki? tanrı yok eee sonuç? tanrıyı yok sayma durumu senin ve benim için aynı mı? kime göre düşünen bir peygamber bulacağız? ateizmle ilgili meseleler nedir peki? soruların cevapları her ateist için aynı değildir. elçi yada sözcü olması saçmalık.
  12. Ascomycota

    DINCILER BU FORUMDAN ATILSINLAR

    tek hakaret içerikli yazılar yazan müslümanlar yada herhangi bir dine inanan insanlar değildir. ateizme sayıp sövünce suç dine allaha sayıp sövünce haklı olmanın mantığı nedir? saygı istiyorsak karşıdakine saygı göstermeliyiz en başta.
  13. Ascomycota

    Ülkücüler kitap fuarını basıyor :)

    bizim okulda gırla var bunlardan. bu sene olay olmamasına rağmen geçen yıllarda kantinde genç kız dövmediklerimi kaldı etek giyen kızın bacağına kezzap atmadıklarımı kaldı arkadaşın saçını zorla kestirtmediklerimi ve kız arkadaşına sarıldı diye yine arkadaşımı dövmediklerimi kaldı. daha neler vardır kim bilir. mafya bunların hepsi kendilerini bir bok sanan garibanlar.
  14. Ascomycota

    Müzik ruhun gıdası mıdır?

    dinlemeyi sevdiğim biri ile konuşurken mutluyumdur(sohbet). belkide müziği bu yüzden dinliyoruzdur yada dinliyorumdur diyelim. melodiler var ve şarkıyı söyleyen kişi aslında seni anlatıyor veya senin söylemek isteyipte söyleyemediklerini söylemiş bulunuyor.hergün aynı insanla aynı şeyleri konuşunca sıkılırız aynı şarkıyı 30 kere dinleyince de sıkılırız. aslında her dinlediğimizde farkı şeyler algılarız sonra artık anlam çıkaracağımız bir şey kalmaz. müziği sevmemizdeki amaç belkide anlatamadıklarımızı birinden duymak yada birinin bizi anlıyor olduğunu düşünmemizdir. tabii bunlar sözleri
  15. Ascomycota

    Bilime Allah İnancı Nasıl Girmektedir?

    teşekkürler haci
×
×
  • Yeni Oluştur...