Jump to content

Tom Braks

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    31
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Tom Braks Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Tom Braks

    TSK Komutanlari Istifa Etti

    Sen ortaya fikir değil ağıt atmışsın.. Yorumun " ah darbe de artık yok" ruh halinin mayhoşluğuyla dolu.. iletini bir kez daha oku hele siyasete boyun eğmeceki sürecin sana koyduğu "boyun eğme" üzüntüsü. O kadar bu darbecilere göbekten bağlısın ki 10 taneden 9'unun iktidara ters olduğunu bile biliyorsun.. Ne demek iktidara ters.. Siyasi bir parti mi ki ters olsun.. "Hilmi Özkök gibi, Nejdet Özel gibilerini bulmak zordur." Bunu diyerek zaten demokrasiye saygı duyan askerlere kin ve nefretini kusmuşsun.. "Ah nerden çıktı bu Özkök ve Özel" ne güzel politikacı azarlayan paşa varken.. Ordudak
  2. Tom Braks

    TSK Komutanlari Istifa Etti

    Tüm ayrılıklar öyledir. 302 otobüslerinin yerlerini 303ler aldığında ben de üzülüyordum belki değişim korkusu belki de eski halin yıkılmasının ne getireceği vesaire.. TSK kan kaybetmmeyecek. Sadece plitikadan uzak duracak. Artık postala yalakalık yapıp binbir umutla iktidara geleceği günü bekleyen satılmış politikacı tipi yok olacak.. Artık iktidara gelmek için "şerefsiz onbaşı" durumyla değil icraatla programla olacak..
  3. Tom Braks

    TSK Komutanlari Istifa Etti

    Neden? iletindeki darbeye ve darbeciliğe ağıt duygusallığını suratına vurduğum için mi? Paşanın teki seçilmiş politikacıyı azarladığında gizli bir haz mı duyuyordun yoksa güce mi tapıyordun.. Neyse kısa kesim de sen ağıtını yakmaya devam et..
  4. Tom Braks

    Ne Kadar Ateistsiniz?

    Neden yapmak istiyorsun.. Ateizm bir din mi yoksa azınlık korkusu mu? Belki de birilerini ateist yaptıkça bilinç altında ateist imanının daha da tazelenmesi içindir.. Şaştığım nokta ateist müslüman vesaireci özde bir, birşeylere imanla bağlı olması.. Evet Ateist yap imanını güçlendir..
  5. Tom Braks

    Ne Kadar Ateistsiniz?

    Belli ki geçmişiin müslüman ve peşini bırakmıyor.. Medrese melelerinin sorusunu sormuşsun "söyle ne kadar müslümansın"
  6. Tom Braks

    TSK Komutanlari Istifa Etti

    Kendini Ütüken ormanlarının kımızlı şölenlerinde sanmışsın.. Boş ver ordu-millet tezi çöktü kurtaramazsın.. Sivilliği hazmet ve ruhunu Kasım yağmurlarına teslim et kardeş.. Darbecilere ağıt yakmaktan vazgeç.. Yazın bana Don Kişot'u anımsattı..
  7. Tom Braks

    TSK Komutanlari Istifa Etti

    Muhattab aldığın kişi bir çeşit robot ne desen anlamaz. Çünkü ona yüklenen programın dışında bir mokum bilmez.. İşi gücü vatan elden gidiyor deyip kendi yaratıcılarını eğlendirmek.. Ben de ona demokrasi formatı atmaya çalışıyorum ama sistem ağır zaman lazım.. Bir gün o da sivilliği insan hak ve hürriyetlerini anlayacak.. Ruhundaki esaretten kurtulacak dünyaya genişbir ovadan bakacak..
  8. Tom Braks

    TSK Komutanlari Istifa Etti

    Ne diyorsun sen.. Sivil irade üç beş postalın emrine mi girsin. 28 Şubat'a olduğu gibi fisonu çek milletin iradesi namusu yerin dibine mi girsin.. Politikacı millete icraatını anlatır millet onu seçer o da o icraatı uygularken yetkisini demokrasi dışı güçlerle paylaşmaz. Sen diyorsun paylaş. Neden paylaşsın. Paylaşacağı kişiler kendilerine güveniyorlarsa parti kurar iktidara gelir.. Geçti o çarşambanın bilmem nesi. Artık sivil iktidarın perde arkasında ortağüı yok, yağma yok..
  9. Tom Braks

    TSK Komutanlari Istifa Etti

    Nicke bak, Panzehir.. Komple zehir olsan ne yazar.. Madem panzehirsin seni kullanalım belkim bi işe yarasın.. Ne dersin belediyeler sokak köpeklerini zehirliyorlar seni panzehir olarak kullansak olmaz mı? Bir işe yaramış olursun.
  10. Tom Braks

    TSK Komutanlari Istifa Etti

    Bence Akhenaton denilen çöplüğü çöpe at hemi de geri dönüşümü olmayan çöpe
  11. Tom Braks

    TSK Komutanlari Istifa Etti

    Ne yapasın, düşünce evrenin mağara ve postaldan ibaret.. Üstüne de ezik büyümenin ezik yetişmenin verdiği aşağılık kompleksini de katarsan ortaya "onu okudun mu", "şunu yaladın mı", "senin de kırmızı çorabın var mı" türü mahalledeki çekirdekçi kadınların uslubu çıkar ortaya.. Ne diyelim bir an önce evrimleşmen dileğiyle..
  12. Tom Braks

    TSK Komutanlari Istifa Etti

    Senin ilim, irfan, bilgi, tarih, felsefe vesaireden tek anladığın sıkışınca çamur at; ispiyon et kurtul gibi dehşetengiz köy kurnazlığıdır..
  13. Tom Braks

    TSK Komutanlari Istifa Etti

    Bu generaller darbecilikten sorgulanan Ergenekon ve balyoz mimarlarının salı verilmesini ve terfi ettirilmesini istediler, hükümet yanaşmayınca onlar da yanlış bir satranç hamlesiyle belki hükümeti zora sokar 30 Ağustosa kadar taşları yerinden oynatırız dediler ama hesap uymadı 1.5 saate çözüldü..
  14. Tom Braks

    TSK Komutanlari Istifa Etti

    Merak etme Kürtler kendilerini Arab'a karşı korur.. İskender Bile Kuzey Irak'ı alamadı.. Ordusunu orda testereden geçirdiler.. İbne Saddam Kimyasal attı ne oldu, Kürtler bitti mi yok, Üstelik bir Kürt Saddam'ın Koltuğuna geldi Kuzey Irak da Federasyon ilan edildi Saddam da asıldı.. Sem git başka ülkede postal yala mesela azerbaycan'a git.. Burda artık demokratikleşme süreci başladı.. Sana ekmek yok..
  15. Tom Braks

    TSK Komutanlari Istifa Etti

    Yaşasın demokrasi. Artık kimse postal yalamayacak..
×
×
  • Yeni Oluştur...