Jump to content

ptah

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ptah Hakkında

  • Derece
    Member
  • Doğum Günü 12-12-1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    izmir
  1. ptah

    burjuvazinin ödlekliği tescillendi..

    irr4ligion geç bu ayakları. marlborusunu yakıp internette solculuk oynayan 15 yaşında çocuklar gibi zırva sloganlar atıp durma. Geçen gün yazdıklarından sonra senin Atatürk düşmanlığı yapan aşağılık biri olduğun konusunda şüphem kalmadı.
  2. ptah

    Youtube'da en cok guldugunuz videolar..

    işte koreografi işte dans http://www.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw
  3. ptah

    İslami siyasetin geçmişi...

    Marcus http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDe...p;p=2&rid=2 Linkte görülen fotoğraflar seni hiç rahatsız etmiyor mu?
  4. ptah

    Neden kötü değiliz?

    Katılmıyorum bu görüşe.. Ateist olan arkadaşlara bende soruyorum ,sokakta sefil bir çocuk gördüğünüzde hiç yardımda bulunanınız yok mu?Yada ne bileyim fakir,maddi durumu yetersiz ailelere yardım yapan,çocuk okutmaya çalışan kesinlikle vardır aranızda.Bunlardan ne karşılık beklenir ki? Klişe olacak ama Aziz Nesin vakfı yaranmak için mi kurdu? Ayrıca 1.mesajdaki soruyu soran Deist arkadaş çok falso bir soru sormuş çokta üzerinde durulması gerekir diye düşünmüyorum.Neden adam öldürmüyosun diye sorumu olur.
  5. ptah

    İslami siyasetin geçmişi...

    Rezalet! Konuşma yaklaşık 1.5 saat. http://www.youtube.com/watch?v=a9bdxijqhco (İkinci Bölüm) Türban konusunda 1990 yılında Erbakan'ın söylediklerine bakın.Konuşmanın bir kısmının metnini çıkardım.. Prof. Dr. N.Erbakan: Aynı siyasi düşüncelere sahip iktidar partisi, Cumhurbaşkanlığını istedi ve aldı.Türban konusunda amaçlarına ulaşmak üzereler.Asıl amaçlarının,Cumhuriyeti yıkmak olduğunu,rejimi kökünden değiştirmek istediklerini hala anlayamayan %47 yi tarih affetmeyecek.
  6. ptah

    Modern Hristiyanların Katliam sicili

    Hristiyanların yaptıklarının savunulacak bir tarafı yok. Milyonlarca insanın yaşama haklarını ellerinden almışlar. Tarih önünde, müslümanlardan daha acımasız ve insanlıktan yoksun oldukları ortada.
  7. ptah

    Colalı içecekler sağlığa zararlı mıdır?

    Evet sanki asiti daha azmış gibi geliyor banada.Yada çok içtiğimden artık öyle hissediyo da olabilirim:) Ablam ingilterede yaşıyor.Yazları ziyaretine gidiyorum.Ordaki colanın tadı da çok farklı.Tadı daha keskin.Mesela ilk yudumda gözleri yaşartmaya yetiyo.Anlayacağınız cola yalama olmuş
  8. ptah

    Sorunsal 3

    Ben Tanrıya inanmak için bilimsellik aramıyorum.İçimdeki ses yukarda biri var diyo
  9. ptah

    KIZILDERILILER TURKTUR.

    Onlarda Türk
×
×
  • Yeni Oluştur...