Jump to content

uzayinelementi

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    138
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

uzayinelementi Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 11-12-1985

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    österreich

Güncel Profil Ziyaretleri

1.015 profil görüntüleme
  1. uzayinelementi

    Din insanı ne hale getirir

    bence türbanli kadinlar erotik, o elbisenin altinda nelerin giyildigini düsün, jartiyerler, latex kostümler, kemerler, kemerlere asili kirbaclar, kelepceler ve daha niceleri...
  2. Bu foruma haftada en fazla 2 kere girer bakarim, insanlar ne yaziyor... Matrixxx senin basligini az önce okudum ve dedim ki bu adam hayati sorgulayabilenlerden cünkü ailesinin ve yasadigi toplumun etkisinde kalmamis. Sana sunu belirteyim, her insanin baskalarini rahatsiz etmeden, baski altina almadan istedigine inanma hakki vardir. Öncelikle toplumda bu toleransin olusmasi lazimdir, 1. sart budur. Sana 2. yazicagim, kalbin sana ne söylüyorsa onu dinle. Kendi dogrunu baskalarinin etkisi altinda kalmadan bulmaya calis, eminim ki bu güce sahip birisin. Kalbin derken sana beyninin ve su anki pisk
  3. uzayinelementi

    Ateistlerin kanıt sorunu

    Kosovali, sen hangi sirkte calisiyorsun? Burdaki yazilarini kendin okumayi denedin mi hic? Inanmayanlara ve diger dinleri kücük görüp, komedi demissin. En büyük komedyen sensin, bu yazilarindan da belli. Ayrica diger cevap yetistirenlere: Siz de cok komik oluyorsunuz cünkü multicahil olan birine laf yetistirmeye calisiyorsunuz. Insanin neye inanip neye inanmadigi sadece kendisini baglar, baskasinin inancina, dinine karismak ayiptir, gerzekliktir. Önemli olan toleranstir. Insanlar bu toleransi astigi zaman bu dünyada rahat edebilirler, zaman icinde mükemmel varliklara dönüsebilirler.
  4. uzayinelementi

    Kuran 7. ve 8. yy.`a göre dogrudur

    Evet, bazi insanlarin algi kapasitesi gercekten biraz dar. Bunu su üstteki birkac gereksiz yazidan hemen anlarsin. Üstelik kimsenin, baskasinin namazina, orucuna karistigi yok. Ben namaz kilmayip, oruc tutmazsam bundan size ne. Önce onu sorarim. Kara talihmis... Zavallisin, hem de zavallilarin önde kosanlarindan. Ben kara enerji diyorum, sen kara talih diyorsun. Önce sen beni anlamaya calis ve olaylar farkli boyutlardan bakabilmeyi ögren. Sen olaylara sadece namaz kilip oruc tutarken bakabiliyorsun. Cünkü aklin ya körelmis, ya da fena bir sekilde köreltmisler. Biraz okuyun, tarihi, felsefeyi a
  5. uzayinelementi

    Kuran 7. ve 8. yy.`a göre dogrudur

    onlari coktan okuyup gectim, biraz kafani calistir ve ölümden sonrasindan korkma
  6. uzayinelementi

    Kuran 7. ve 8. yy.`a göre dogrudur

    Önce senden kuran`in kara enerji hakkindaki ayetini ögrenmek isterim. Ne kadar dogru olduguna ben karar veririm. Önce sen benim sorularimi iyice anlamaya calis.
  7. uzayinelementi

    Kuran 7. ve 8. yy.`a göre dogrudur

    Karsindakini asagilamayi seven bir yapin var. Biraz mütevazi olmaya calis. Unutma, kuran`i yazan peygamberiniz de cok mütevazi bir adamdi.
  8. uzayinelementi

    Kuran 7. ve 8. yy.`a göre dogrudur

    Toplum huzurunu belirleyecek en önemli etken öncelikle herkesin birbirinin inanclarina saygi duymasi. Gerisi bos is cünkü her insanin algilama kapasitesi farklidir.
  9. uzayinelementi

    Kuran 7. ve 8. yy.`a göre dogrudur

    Hayir, kimsenin kafasini koparmaya gerek yok, cünkü günümüz Türkiye`sinde kafa koparmanin cezasi 20 yil agir hapisten baslar. Bunu belirleyen etken, yüksek yargi organlariyla, hukuk kitaplarinin icinde yazanlari uygulamakta. Bunun icin kurana gerek yok, akil ve mantiga gerek var. Ilim, ulüm, fikir, kelam... 7. yy. Arabistan`inda yapilan ve uygulanmakta olanlar dogrudur. Fakat günümüz Türkiye`sine göre cok yanlistir. (yanlis hatirlamiyorsam) 3500 hastane - 70000 cami !!!! peeehhh
  10. uzayinelementi

    Kuran 7. ve 8. yy.`a göre dogrudur

    evet, her yerde görüyorum? muazzam bir büyüklük. Onu cok seviyorum, cünkü onu olusturan bizleriz. Ama bunun icin bir kitabin kurallarini uygulamaya gerek görmüyorum.
  11. uzayinelementi

    Kuran 7. ve 8. yy.`a göre dogrudur

    yalniz akil yasta degil, bastadir. Degil mi? Bu dünyada öyle 5 yasinda sivrizekalar var ki görsen yine Allah yaratmis dersin.
  12. uzayinelementi

    Kuran 7. ve 8. yy.`a göre dogrudur

    Peki sana cok acik ve net bir soru. Cenab-i Allah nerde?
  13. uzayinelementi

    Kuran 7. ve 8. yy.`a göre dogrudur

    Bunu anlayamazsin, algi kapasiten ve zeka seviyen bu tür konulardan hic anlamadiginin en acik delili zaten. Neyse...
  14. uzayinelementi

    Kuran 7. ve 8. yy.`a göre dogrudur

    evet namaz kilarken bir cesit kara enerji insan beyninin kullanimini zorlayan bir etken uygulamakta. Kara enerji dediginiz enerji türü her yerde var ve vücudumuzun %70`ine yaklasan bir oranda bulunmakta. Bazi teorilere göre cekim gücünü kontrol etmekte oldugu belirtilmekte. Hic dediginiz sey, yani bosluk, yani "0" dedigimiz olgu da bir enerji cesididir. Hadi bakalim müslümanlar, bunu hemen kuranin bir ayetine uydurmaya calisin. Yaris basladi!!!
×
×
  • Yeni Oluştur...