Jump to content

Ferdi

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    1.045
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Ferdi Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Ferdi

    Miras Ayetlerinin Çözümü

    a) Ölenin 4 kız kardeşi, anası ve babası yaşıyor başka mirasçısı yok. Bu 6 mirasçının durumu tam hesapla nasıl çözülür? b) Ölenin 4 kız kardeşi, anası, babası ve karısı yaşıyor başka mirasçısı yok. Bu 7 mirasçının durumu tam hesapla nasıl çözülür?
  2. Ferdi

    Miras Ayetlerinin Çözümü

    Maide3 ...Bugün sizin dîninizi kemâle erdirdim, üzerinizdeki nimetimi tamamladım... Apaçık kitabın ayetlerini hangi gerekçeyle yorumluyorsunuz Hem yorumlayacaksınız hem apaçık olacak nasıl olacak Apaçık kitabı sorun varmış gibi bide açıklayıp çözüyorsunuz ne hakla!
  3. Ferdi

    dua paradoksu

    dua tanrıya kararını değiştir demektir dua tanrıya bilmediğini söylemektir dua tanrıya bildiğini söylemektir dua tanrıya hakarettir
  4. Ferdi

    dua paradoksu

    Dindarr deden olmasaydı sen olmazdın ama sen olmasaydın deden olurdu demek ki senin ilahın dedeni daha önce yaratmış!! demek ki senin ilahın için de önce ve sonra var yani zaman var(anlayamazsın!). Enfal65 Ey Peygamber! Müminleri cihada teşvik eyle. Eğer sizden yirmi kişi olursa ikiyüze galip gelirler ve eğer sizden yüz kişi olursa kafirlerden bin kişiye galip gelirler. Enfal66 Şimdi Allah sizden yükü hafifletti ve sizde bir zaaf olduğunu BİLDİ. O halde sizden sabredecek yüz kişi olursa ikiyüz düşmana galip gelirler, sizden bin kişi olursa Allah’ın izniyle ikibin düşmana galip gelirler. b
  5. Ferdi

    dua paradoksu

    madem biliyor gereksiz yere neden ilahının kafasını ütülüyorsun!
  6. Ferdi

    dua paradoksu

    ne olursa olsun senin ilahın seni mi daha önce yarattı senin dedeni mi
  7. Ferdi

    dua paradoksu

    demek ki senin ilahın dua etmesen bunları bilemeyecek!
  8. Ferdi

    dua paradoksu

    değiştireceği kararı hangi gerekçe ile almıştır senin ulu tanrın! yoksa değiştireceğini bilmiyor muydu!
  9. Ferdi

    bayramın ramazandan sonra yapılması çelişkisi!

    müslüman : ... kurana da inanandır. ihlas1 De ki: O, Allah’tır, tektir. Ali imran18 Allah, melekler ve ilim sahipleri, ondan başka ilâh olmadığına şâhitlik ettiler. O’ndan başka ilâh yoktur. bir canlı hem kurana inanıp hem de agnostik nasıl olabilir. bu evrimi kabul eden müslümanlardan daha öte bişi...
  10. Ferdi

    dua paradoksu

    mrdragon selelktör! selektör! selektör! Fatır43 Allah’ın kanununda değişiklik ve asla bir döneklik bulamazsın. Nahl101 Biz bir âyeti değiştirip yerine başka bir âyet getirdiğimiz zaman ki Allah, neyi indireceğini gayet iyi bilir Bakara106 Biz herhangi bir âyetin hükmünü yürürlükten kaldırır veya onu unutturur (ya da ertelersek), yerine daha hayırlısını veya mislini getiririz. Enam7 Eğer sana KAĞIDA YAZILI BİR KİTAP İNDİRSEYDİK, onlar da elleriyle ona dokunsalardı. Bu, apaçık büyüdür diyeceklerdi. maide44 Kim Allah'ın indirdikleriyle hükmetmezse işte onlar KAFİRLERİN TA KENDİSİDİR.
  11. Ferdi

    sahi tanrı nedir

    tanrı öldü ise, ateizm ölmüş bir tanrıyı nasıl yorumlar
  12. Ferdi

    dua paradoksu

    Fatır43 Allah’ın kanununda değişiklik ve asla bir döneklik bulamazsın.
  13. Ferdi

    Melekler ne işe yarar?

    tanrının yardımcıya ihtiyacı yoktur melekler tanrının yardımcılarıdır bi saçmalık daha!
  14. Ferdi

    dua paradoksu

    durumu daha ileri taşıyalım 30 Mart 2314 gününde yağmur olayı için dua eden biri 300 yıl önce bugünden başlayarak bir gün yağması için, bir gün yağmaması için her gün ölene kadar dua ediyor bu dualar karşısında tanrı aralarda yine mi hiç karar değiştirmeyecek ne yapacak!!
  15. Ferdi

    dua paradoksu

    30 Mart gününde yağmur olayı için dua eden biri 01 Mart'ta yağması için dua ediyor 02 Mart'ta yağmaması için dua ediyor 03 Mart'ta yağması için dua ediyor 04 Mart'ta yağmaması için dua ediyor bu dualar karşısında tanrı hiç karar değiştirecek mi ne yapacak!!
×
×
  • Yeni Oluştur...